Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 28 z 40
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Pretty Little Liars
dopiero co serial skończył się i już zdjęcia promocyjne następnego sezonu?? :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oni mają małą przerwę między sezonami, 5 czerwca już jest pierwszy odcinek tylko potem jest prawie pół roku przerwy w połowie sezonu.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
może to lepiej niż takie przerwy jak mają tvd i gg.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
No nie wiem xD W sumie to wychodzi na to samo. Tyle, że tutaj jest tylko jedna przerwa w środku sezonu i odcinki są co tydzień, a w GG jest wiecej dłuższych przerw i czasami odcinki wypadają. Tyle że potem czekasz od sierpnia do stycznia na dalszą część sezonu i to się potem trochę miesza
Ja się ciesze, ze nowy sezon leci w wakacje bo wtedy nie ma praktycznie nic do oglądania, wiec mozna ogladac PLL
Chodzą plotki, że Ashley (Hanna) jest dziewczyną Juliana (Wren)
Chodzą plotki, że Ashley (Hanna) jest dziewczyną Juliana (Wren)
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
reds2 napisał:Chodzą plotki, że Ashley (Hanna) jest dziewczyną Juliana (Wren)
Jeśli to prawda, to zazdroszczę Ashley xD
każda jej zazdrości, jeśli to prawda
co do szokującego wydarzenia mam tylko nadzieje byle by to nie była bliźniaczka Alli ;/ czytałąm gdzieś że fani PLL którzy czytali ksiażki mają wielki spojler jeśli chodzi o to co się wydarzy w książce ( ja osobiście czekam na 7 część). Rozumiem że serial jest na podstawie książek, ale osobiście nie chciałabym, żeby wiele rzeczy w serialu się z wydarzeniami w książce pokrywało
co do szokującego wydarzenia mam tylko nadzieje byle by to nie była bliźniaczka Alli ;/ czytałąm gdzieś że fani PLL którzy czytali ksiażki mają wielki spojler jeśli chodzi o to co się wydarzy w książce ( ja osobiście czekam na 7 część). Rozumiem że serial jest na podstawie książek, ale osobiście nie chciałabym, żeby wiele rzeczy w serialu się z wydarzeniami w książce pokrywało
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Ja przeczytałam 9 części i mam wielką nadzieję, że nie będą wykorzystywać wydarzeń z książek bo jak dla mnie każda kolejna część była coraz gorsza, mniej realistyczna a niektóre wydarzenia tak absurdalne, że traciłam sympatię do postaci i całej fabuły.
Co do Ashley i Juliana, jeśli to prawda to rzeczywiście farciara z niej. Również zazdroszczę
Co do Ashley i Juliana, jeśli to prawda to rzeczywiście farciara z niej. Również zazdroszczę
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
[You must be registered and logged in to see this link.] xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
- Spoiler:
@imarleneking proszę, powiedz nam czy dostaniemy JAKIEKOLWIEK sceny z wrencer w sezonie 3?
@imseriousLOL jak dotąd są sceny Hanncer, lecz tylko jako przyjaciół.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
obejrzałam 2 sezony ale nie całe, nie wciągnął mnie ten serial zbytnio, większość bohaterów mnie irytowała to może przez to tak z ciekawości - okazało się kto jest tym "A" i zabójcą?
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
karolla napisał:obejrzałam 2 sezony ale nie całe, nie wciągnął mnie ten serial zbytnio, większość bohaterów mnie irytowała to może przez to tak z ciekawości - okazało się kto jest tym "A" i zabójcą?
Co do 'A' niby się okazało, ale jest w ostatniej scenie pojawia się kolejna tajemnicza postać, prawdopodobnie następny prześladowca a zabójca wciąż nieznany.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
już się nie moge doczekać jeszcze niecały miesiąc
Joanna- Blair & Naley
Widać, że dziewczyny się w coś wmieszają znowu. Świetny sezon się zapowiada Ciekawe u kogo w więzieniu była Spencer?
Justyna- Derena & Eden
myśle że u Garretta, to jedyna znana nam osoba będąca w wiezieniu:P. Może chciała się dowiedzieć co go łączyło z Jenna tak naprawde i wypytać o noc zaginięcia Alli itp
Joanna- Blair & Naley
joanna_x0x0 napisał:myśle że u Garretta, to jedyna znana nam osoba będąca w wiezieniu:P. Może chciała się dowiedzieć co go łączyło z Jenna tak naprawde i wypytać o noc zaginięcia Alli itp
OMG to rzeczywiście Garrett W ogóle go nie poznałam a poza tym przyznaje, że zapomniałam, że go zamknęli
Dziewczyny stoją nad odkopanym grobem, może to szokujące wydarzenie, które wstrząśnie Rosewood to będzie odkrycie, że w grobie wcale nie ma ciała Alison.
Justyna- Derena & Eden
Wczoraj skończyłam 3-dniowy seans PLL (oglądałam pierwszy raz) i sobie myślę, że beznadzieja bo trzeba tyle czekać na nowy sezon, a tu niespodzianka
Nie czytałam książki, spoilerów itd. więc powinnam się bardziej zaskoczyć, ale jakoś tak się trochę rozczarowałam, że Mona to A chociaż ciekawa jestem kto wydawał jej polecenia (trochę wczoraj poczytałam i mam nadzieję, że to nie będzie jakaś siostra bliźniaczka Ali czy podobne historie ;/).
Właściwie bardziej mnie interesuje sama intryga niż bohaterowie, ale oczywiście są tacy, których bardziej lubię ;p - Spencer, Wren (sasa<3), Toby... (tak, czytałam - Quasimodo haha, coś mnie niepokoi w jego twarzy, ale i tak go lubię ), Caleb, jeszcze może Ezra, bo chciałabym mieć takiego nauczyciela ;D. Emily mnie nudzi, sama aktorka chyba nie gra za dobrze co też nie pomaga; Aria jest mi obojętna raz lubię raz nie; Hannę lubię z Calebem, ale też jakoś niespecjalnie
Nie czytałam książki, spoilerów itd. więc powinnam się bardziej zaskoczyć, ale jakoś tak się trochę rozczarowałam, że Mona to A chociaż ciekawa jestem kto wydawał jej polecenia (trochę wczoraj poczytałam i mam nadzieję, że to nie będzie jakaś siostra bliźniaczka Ali czy podobne historie ;/).
Właściwie bardziej mnie interesuje sama intryga niż bohaterowie, ale oczywiście są tacy, których bardziej lubię ;p - Spencer, Wren (sasa<3), Toby... (tak, czytałam - Quasimodo haha, coś mnie niepokoi w jego twarzy, ale i tak go lubię ), Caleb, jeszcze może Ezra, bo chciałabym mieć takiego nauczyciela ;D. Emily mnie nudzi, sama aktorka chyba nie gra za dobrze co też nie pomaga; Aria jest mi obojętna raz lubię raz nie; Hannę lubię z Calebem, ale też jakoś niespecjalnie
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja też, jeszcze tylko 3 tygodnie <3 mam nadzieję, że to będzie dobra scena.
Ale mam piękną odznakę xDDD
brulion napisał:Ja też, jeszcze tylko 3 tygodnie <3 mam nadzieję, że to będzie dobra scena.
zazdroszcze ci tej odznaki xD
Joanna- Blair & Naley
Ja też zazdroszczę choć chyba jak dobiję do 800 postów to wybiorę Haleb
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 28 z 40
Pozwolenia na tym forum: