Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 16 z 40
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Biorąc pod uwagę fakt, że jest na zdjęciach promujących 3. sezon wydaje się to dość mało prawdopodobne...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
To moga być fejki. Ale w sumie Ashley to logiczne dość, przynajmniej jest nowa fabuła dla Hanny na trzeci sezon.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:To moga być fejki. Ale w sumie Ashley to logiczne dość, przynajmniej jest nowa fabuła dla Hanny na trzeci sezon.
Fejki publikowane przez stację jako oficjalne materiały promujące kolejny sezon? Bardzo możliwe...
Kurde mi też się wydawało, że ta postać, która się osuwa po szybie ma opatrunek na oku ale mogę się mylić. Odcinek rzeczywiście nudnawy w większości ale jak zwykle końcówka rozpala ciekawość.
Melissa zachowuje się jak obłąkana i za wszelką cenę chce oczernić ojca, ciekawe czy ma powód czy tylko próbuje odwrócić uwagę od siebie.
Te lalki koszmarnie wyglądały w tej witrynie
Ciekawe dlaczego Garretta nie było.
Mam nadzieję, że to nie mama Hanny umrze bo musiałaby mieszkać z ojcem i z jego "idealną" rodziną.
Melissa zachowuje się jak obłąkana i za wszelką cenę chce oczernić ojca, ciekawe czy ma powód czy tylko próbuje odwrócić uwagę od siebie.
Te lalki koszmarnie wyglądały w tej witrynie
Ciekawe dlaczego Garretta nie było.
Mam nadzieję, że to nie mama Hanny umrze bo musiałaby mieszkać z ojcem i z jego "idealną" rodziną.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Karolina napisał:brulion napisał:To moga być fejki. Ale w sumie Ashley to logiczne dość, przynajmniej jest nowa fabuła dla Hanny na trzeci sezon.
Fejki publikowane przez stację jako oficjalne materiały promujące kolejny sezon? Bardzo możliwe...
Przepraszam, że spekuluję.
No właśnie4 gdyby Ashley zmarła i Hanna musiałaby mieszkać z ojcem i jego nową rodzinką to byłaby dobra fabuła na trzeci sezon.
a ja lubie mame Hanny, chyba zabiliby jedynego normalnego rodzica
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Nowinki:
- Spoiler:
Keegan Allen:
Kiedy dowiecie się, kim jest A, przejrzycie wszystkie sezony i będziecie mówić "Boże, jak mogłem/am się nie zorientować?" Scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty wpadając na ten pomysł i wcielając go w życie, bo jeśli spojrzycie na to, jak to się stało, wydaje się to być nadprzyrodzone. Świetnie wytłumaczyli to, co się dzieje.
Każdy jest nastawiony przeciwko każdemu, każdy się okłamuje. Jest pokazane, jak ukrycie czegoś przed najlepszymi przyjaciółmi wpływa na wasze relacje. Jest bardzo fajnie, będziecie kibicować postaciom i bardzo silnie odczuwać to, co im się przytrafia.
- Spoiler:
W 3 sezonie prawdopodobnie poznamy brata Ezry.
Ella na pewno będzie w 3 sezonie.
Ezra zawalczy o Arię
Fanka: Czy po dowiedzeniu się, kim jest A i ponownym obejrzeniu serialu, czy wszystko będzie oczywiste? Jak Fight Club?*
Marlene: Dobre pytanie, ale nie mogę odpowiedzieć.
*SPOILER: dla tych co nie oglądali Fight Clubu - główny bohater ma schizofrenię i widzi Tylera Durdena, który przez cały czas wydaje mu się prawdziwą postacią i Tyler każe głównemu bohaterowi robić różne rzeczy.KONIEC SPOILERA. A w tym sezonie były 2 wzmianki o Fight Clubie, jedna w 2x15, Toby: "It's been like Fight Club since last night" i druga w 2x20, Aria zapytała czy te walki Holdena wyglądają tak, że są tam gołe żarówki, ludzie bez zębów, piwnice (tak właśnie było w Fight Clubie)
"A" nie zmieniło się od początku serialu, zawsze było takie samo.
Nie wiemy jeszcze wielu rzeczy o zaginięciu(zarówno o sposobie jak i czasie) Alison.
Fanka: Czy połączenie między Psycho a Black Swan to podwójna osobowość? Czy to jakaś wskazówka?
Marlene: To jest wskazówka, więc pomyśl nad tym.
W 2x24 Spencer porozmawia z Alison.
Sasha Pieterse "nie może powiedzieć, jak" ( w sensie czy to będzie sen/flashback czy cokolwiek)
Najlepsze sceny Ezrii są w finałowym odcinku.
Lucas jest w finale.
Na 90% to Toby był na tym motorze w 2x22.
Sukienka Arii w finale jest idealna do tego odcinka.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
juz nie moge doczekac sie kiedy poznamy prawdziwa tozsamosc A
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Huh, zastanawia mnie ta sukienka Arii i jej "idealność" Może chodzi o to, że jako jedyna nie ma sukienki do ziemi, więc będzie jej się łatwiej uciekało? xD
Najbardziej nie mogę się doczekać właśnie tego oglądania wszystkich odcinków od nowa i plucia sobie w brodę, że wcześniej nie zwróciłam na coś istotnego uwagi. Jeżeli rzeczywiście wszystko będzie tak dobrze wytłumaczone i logiczne to przydałoby się żeby scenarzyści GG wzięli korepetycje u twórców PLL
Justyna- Derena & Eden
Dalej spoilery z filmwebu:
Ja się nie moge już doczekać xD Chciałabym, żeby mi szczęka opadła jak już to się wyda
- Spoiler:
W 2x23 będzie Wren.
W tym odcinku zobaczymy też, jak:
Byron będzie rozmawiał z Ezrą, Aria z Jasonem, Toby z Moną, Hanna z Tobym, Aria z Duncanem.
Ja się nie moge już doczekać xD Chciałabym, żeby mi szczęka opadła jak już to się wyda
Kasia- Dan & Klaine
Sukienka Arii idealna? Chodzi o kolor, że będzie krew?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Wreszcie znalazłam czas żeby obejrzeć. Moim zdaniem odcinek całkiem ciekawy, nie wiem czego wam w nim brakowało:) Sprawa z Hastingsami zaczyna robić się coraz bardziej pogmatwana... Wydaje mi się, że tatuś ma w tym większy udział, niż mówi. Melissa wciąż wydaje się najbardziej logicznym kandydatem na A, ale właśnie - aż za bardzo logicznym!
Emily jak zawsze porażka... Nawet się nie wzruszyła tym, że ojciec wyrusza na pół roku do Afganistanu...
Czy tylko ja uważam, że pan detektyw stał się dużo bardziej atrakcyjny po zmianie fryzury? Nie miałabym nic przeciwko małemu romansikowi między nim a mamą Hanny. A propos której: oby tylko nie ona zginęła! Jest jedną z najfajniejszych postaci i zdecydowanie najfajniejszym rodzicem...
Emily jak zawsze porażka... Nawet się nie wzruszyła tym, że ojciec wyrusza na pół roku do Afganistanu...
Czy tylko ja uważam, że pan detektyw stał się dużo bardziej atrakcyjny po zmianie fryzury? Nie miałabym nic przeciwko małemu romansikowi między nim a mamą Hanny. A propos której: oby tylko nie ona zginęła! Jest jedną z najfajniejszych postaci i zdecydowanie najfajniejszym rodzicem...
To teraz trochę spoilerów ode mnie:
- Spoiler:
- W finale Ezra podejmuje wielką decyzję. Chodzi prawdopodobnie o to, czy zostaje w Rosewood czy przyjmie tę pracę w Nowym Orleanie. Fani spekulują, że może dojść do oświadczyn i jakkolwiek uważam to za najgorszy z możliwych pomysłów, również wydaje mi się to możliwe...
Ponadto Marlene King powiedziała, że odcinek 2x23 trzy jest ostrą jazdą dla Ezrii. Nie wiadomo, czy w pozytywnym, czy negatywnym znaczeniu.
Ta sama Marlene, zapalona użytkowniczka twittera potwierdziła także, że to Toby był zamaskowanym motocyklistą. Też mi news...
Marlene King (znowu) napisała także, że jest bardzo podekscytowana dzieląc się scenariuszem premierowego odcinka 3. sezonu z Sashą Pieterse. Dodała, że jest to 'intensywne i zabawne'. Sasha pojawia się więc w 3x01, co oznacza, że Ali nie znika. Ew. pojawia się jej bliźniaczka?
Marlene powiedziała także, że w 2x23 pojawia się samolot.
Prawdopodobnie będzie on związany z postacią Duncana. Chłopak, który go gra napisał na swoim twitterze, że idzie surfować a moja ulubiona Marlene odpisała "A w przyszłym tygodniu będziesz latał w Rosewood". Spekuluje się, że być może zobaczymy flashbacki i że może Duncan poznał Ali właśnie w samolocie (np. w trakcie jej lotu do babci).
Spekulacje dotyczące bliźniaczki Alison. Jeszcze sprzed poprzedniego odcinka, ale wydaje mi się, że wciąż aktualne i całkiem ciekawe.
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nowy tweet od Marlene King niezwykle nas podekscytował. 24 lutego Marlene wstawiła to wiele ujawniające zdjęcie tyłu vana z Radley Sanitarium w Darkette County, pisząc: 'Ktoś potrzebuje odpoczynku?'
Zobaczyliśmy tego vana po raz pierwszy w 13 odcinku drugiego sezonu PLL ("The First Secret") przed przerażającym, opuszczonym domem. Widzimy vana po tym, jak Alison opowiada wyjątkowo straszną historię o małej dziewczynce, która zabiła swoją siostrę bliźniaczkę.
Książkowa seria, na której podstawie kręcony jest serial zawierała postać bliźniaczki Alison, Courtney. Courtney była psychicznie chora i często przechodziła z jednej instytucji dla umysłowo chorych, do drugiej. Jedna z tych instytucji nazywała się Radley.
Czy jest możliwe, że Marlene i scenarzyści przedstawią Courtney jako postać w kolejnym odcinku, prowadzącym do odkrywającego A finału drugiego sezonu? W książkach, Courtney jest tą, która morduje Ali (z zazdrości), więc czy twórcy serialu pozostaną wierni temu wątkowi?
Karolina napisał:Spekulacje dotyczące bliźniaczki Alison. Jeszcze sprzed poprzedniego odcinka, ale wydaje mi się, że wciąż aktualne i całkiem ciekawe.
- Spoiler:
Nowy tweet od Marlene King niezwykle nas podekscytował. 24 lutego Marlene wstawiła to wiele ujawniające zdjęcie tyłu vana z Radley Sanitarium w Darkette County, pisząc: 'Ktoś potrzebuje odpoczynku?'
Zobaczyliśmy tego vana po raz pierwszy w 13 odcinku drugiego sezonu PLL ("The First Secret") przed przerażającym, opuszczonym domem. Widzimy vana po tym, jak Alison opowiada wyjątkowo straszną historię o małej dziewczynce, która zabiła swoją siostrę bliźniaczkę.
Książkowa seria, na której podstawie kręcony jest serial zawierała postać bliźniaczki Alison, Courtney. Courtney była psychicznie chora i często przechodziła z jednej instytucji dla umysłowo chorych, do drugiej. Jedna z tych instytucji nazywała się Radley.
Czy jest możliwe, że Marlene i scenarzyści przedstawią Courtney jako postać w kolejnym odcinku, prowadzącym do odkrywającego A finału drugiego sezonu? W książkach, Courtney jest tą, która morduje Ali (z zazdrości), więc czy twórcy serialu pozostaną wierni temu wątkowi?
- Spoiler:
- Z tego co pamiętam to w książkach było odwrotnie, to Ali zabiła Courtney i to prawdziwa Ali chciała zabić dziewczyny. Chyba, że po 10 części coś się zmieniło.
Justyna- Derena & Eden
Georgina429 napisał:Karolina napisał:Spekulacje dotyczące bliźniaczki Alison. Jeszcze sprzed poprzedniego odcinka, ale wydaje mi się, że wciąż aktualne i całkiem ciekawe.
- Spoiler:
- Spoiler:
Z tego co pamiętam to w książkach było odwrotnie, to Ali zabiła Courtney i to prawdziwa Ali chciała zabić dziewczyny. Chyba, że po 10 części coś się zmieniło.
Wiesz co, nie wiem, bo nie czytałam książek, a ten tekst tylko przetłumaczyłam ([You must be registered and logged in to see this link.]). Skoro tak mówisz, to pewnie masz rację, a autorzy tekstu się pomylili. Tak czy inaczej wydaje mi się, że to zdjęcie może być sporą wskazówką i rzeczywiście może sugerować pojawienie się bliźniaczki Ali. Chyba, że scenarzyści totalnie sobie z nami pogrywają
W końcu wzięłam się za oglądanie tego serialu. Obejrzałam dopiero 3 odcinki, ale co tam xD. Serial jest świetny, wciągnęłam się na maksa. Jak narazie jestem wielką fanką Spencer&Wren. Kocham ich i liczę na dużo scen z ich udziałem.
Niestety pewnie się rozczarujesz bo ich wątek jest strasznie urywany :/
Kasia- Dan & Klaine
A ja w końcu skończyłam nadrabianie całego 2 sezonu <3
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Kasia napisał:Niestety pewnie się rozczarujesz bo ich wątek jest strasznie urywany :/
To kiepsko :/ W takim razie mam nadzieję, że twórcy serialu postanowią coś z tym zrobić i dadzą im kilka większych scen
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this link.]
: /
+
Cytat z 2x23:
Co Jenna robiła w moim domu?
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Co do Ezry:
Wciąż trochę naciągane jak dla mnie. Byłabym skłonna w to uwierzyć, gdyby tam było But I was A ale to nie jest A tylko Au... jakiś wyraz/imię. Co oznacza, że prawdopodobnie w zależności od tego, jak Ezra ruszy głową widzimy albo A albo A-coś tam. Ktoś uparł się, uchwycił odpowiadający mu moment i robi aferę. Ezra nie jest A. Nie może być.
Wren:
Pewnie czysty przypadek. Amerykanie są niesamowicie niechlujni językowo moim zdaniem i strasznie zniekształcają język. Podejrzewam, że wersja nosey jest pierwotną formą, a więc bardziej poprawną. Może po prostu A przywiązuje uwagę do poprawności językowej?
Ezra "A"?? w ogole mi to nie pasuje..
to on by wysylal list matce Arii, ze maz ja zdradza, i jeszcze liscik do Byrona zeby zobaczyl ze jednak Aria i Ezra sie spotykaja, pomimo zakazu?? bezsensu troche. to " But i was A.." to tylko czysty przypadek
to on by wysylal list matce Arii, ze maz ja zdradza, i jeszcze liscik do Byrona zeby zobaczyl ze jednak Aria i Ezra sie spotykaja, pomimo zakazu?? bezsensu troche. to " But i was A.." to tylko czysty przypadek
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
No i w dodatku sam sobie chyba nie ukradł dyplomu ;pp
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 16 z 40
Pozwolenia na tym forum: