Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 27 z 40
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Pretty Little Liars
w 100 % polecam ogromnym plusem tego serialu jest to ze watki miłosne sa na drugim miejscu i ze dziewczyny sa stale w uczuciach a nie tak jak w innych serialach takich jak GG czy 90210 gdzie tam kazdy z kazdym był, kazdy z kazdym spał wg mnie serial ma świetna fabułe, te zagadki i tajemnice, szukanie rozwiazań jest fascynujące. Tak jak Georgina napisała kiedy kończy sie odcinek nie można się doczekać nastepnego ja już bym chciała 6 czerwca i nowe odcinki
może małym minusem tego serialu jest to ze długo sie na niego czeka , oni chyba najpierw kręca około 10-11 odcinków a po ukazaniu sie tych odcinków dokręcaja jeszcze wiec pare miesięcy sie czeka z utesknieniem na drugą połowe odcinków
może małym minusem tego serialu jest to ze długo sie na niego czeka , oni chyba najpierw kręca około 10-11 odcinków a po ukazaniu sie tych odcinków dokręcaja jeszcze wiec pare miesięcy sie czeka z utesknieniem na drugą połowe odcinków
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Pierwszy plakat promujący 3 sezon!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szkoda, że użyto zdjęcie ze starej sesji, ale cieszmy się tym co mamy
Szkoda, że użyto zdjęcie ze starej sesji, ale cieszmy się tym co mamy
Hej! wklejam tu wywiad z Julianem Morrisem czyli serialowym Wrenem
Wetpaint Entertainment: Porozmawiajmy o Pretty Little Liars! Wren wraca!
Julian: Wren wraca, tak się cieszę!
Zobaczymy jakieś sceny między tobą a Spencer?
Oczywiście, no daj spokój, oczywiścieee!
Jakieś szczegóły?
Oczywiście wszystko jest ściśle tajne, ale nowy sezon jest fantastyczny. Jest zdecydowanie mroczniejszy od tego co wcześniej publiczność mogła zobaczyć, co jest świetne, ponieważ ciągle możemy podtrzymywać ich ciekawość. Jeśli chodzi o Wrena, słuchaj, myślę że wiesz, że od początku jego serce należało do Spencer. To mówi, że możliwie nie otworzy się dla nikogo innego.
Czy Wren dowie się o „A” bałaganie w tym sezonie?
Wiesz co myślę, Wren jest romantyczny i sądzę – mówiąc jako ja, Julian – że Wren zasługuje na to by być w dobrym związku z kobietą, która adoruje go i kocha. Osobiście, jestem w TEAM WRENCER!
Więc czy Wren dowie się o „A” bałaganie w tym sezonie? No,daj jakąś wskazówkę!
Bardzo, bardzo możliwe. Bardzo możliwee.
Niektórzy fani myślą, że Wren jest na szczycie podejrzanych do bycia w „A” team’ie, co o tym sądzisz?
Myślę, że wszyscy są potencjalnymi podejrzanymi.
Chcesz coś dodać do tego?
To jak w każdym innym serialu. Łatwo jest kłamać, tym razem jednak dosłownie nie mogę o tym mówić… ale to dobrze, ponieważ myślę, że to powoduje więcej frajdy z oglądania. Nie wiesz co się stanie, z resztą, oni trzymają nas w ciemności aż do ostatniej chwili. Aktorzy są ostatnimi, którzy dostają scenariusz, więc to zawsze jest świetną niespodzianką. To fajne, bo kiedy już dostaniemy scenariusz zawsze jest coś w stylu „Aaaaaah, to się właśnie stanie!” I chociaż nie jestem w każdym odcinku, śledzę serial na bieżąco, więc zawsze ciekawie jest dostać scenariusz i właśnie tak zareagować po przeczytaniu go.
Więc jako aktor wciąż jesteś zaskoczony wątkami?
O tak na pewno!
Co sądzisz o reakcji fanów na finał sezonu drugiego?
Bardzo mi się podobała! Świetna była tak burzliwa reakcja na to, oczywiście wiele różnych opinii, ale byłem zaskoczony kiedy to widziałem. Myślę, że to świetne. Słuchając tego fantastycznie mieć to uczucie, że jestem częścią czegoś, co ludzie oglądają i czym się interesują. Kocham to.
Czy szczególnie wspominasz jakiś moment zza kulis planu, albo masz swój ulubiony odcinek?
Tak oczywiście kręcenie Pilota, które odbyło się w Vancouver. Kręcimy serial w LA, ale Pilota tam. I oczywiście to były początki, więc wszyscy mieliśmy szansę się poznać. Znałem Lucy Hale już wcześniej z planu serialu Privileged, w zasadzie oto ciekawostka, spotkałem Lucy po raz pierwszy w tym miejscu! (zapewne chodzi o miejsce, w którym przeprowadzany był wywiad).
Naprawdę? Co za zbieg okoliczności!
Kręciliśmy odcinek Privileged właśnie w tym miejscu. Więc tu ją poznałem. To było świetne, więc oczywiście to właśnie się wyróżnia. Co jeszcze? Oczywiście wszystkie moje „miłosne” sceny z Troian, są niesamowite. Myślę, że jesteśmy podobni, fajnie.
Na jakiej drodze chciałbyś zobaczyć swoja postać?
To zabawne, ponieważ Wren jest jedną z moich ulubionych postaci, w jaką kiedykolwiek się wcielalem więc czuje się naprawdę odpowiedzialny za niego. Jak widzę go, to myślę, że cierpi, sądze, że ma niezwykle mocne uczucia i że jest zakochany w Spencer. Ale oczywiście szanuje jej sytuację, więc myślę, że gdybym przyjaźnił się z Wrenem, chciałbym widzieć go szczęsliwego. Uważam, że jest romantycznym marzycielem, ale wiecie, ma swoje życie zawodowe, jest lekarzem, i dobrym facetem. Chciałbym zobaczyć go właśnie szczęśliwego z kimś, kto na niego zasługuje! Czy to Spencer czy ktoś inny, kto wie!
Wetpaint Entertainment: Porozmawiajmy o Pretty Little Liars! Wren wraca!
Julian: Wren wraca, tak się cieszę!
Zobaczymy jakieś sceny między tobą a Spencer?
Oczywiście, no daj spokój, oczywiścieee!
Jakieś szczegóły?
Oczywiście wszystko jest ściśle tajne, ale nowy sezon jest fantastyczny. Jest zdecydowanie mroczniejszy od tego co wcześniej publiczność mogła zobaczyć, co jest świetne, ponieważ ciągle możemy podtrzymywać ich ciekawość. Jeśli chodzi o Wrena, słuchaj, myślę że wiesz, że od początku jego serce należało do Spencer. To mówi, że możliwie nie otworzy się dla nikogo innego.
Czy Wren dowie się o „A” bałaganie w tym sezonie?
Wiesz co myślę, Wren jest romantyczny i sądzę – mówiąc jako ja, Julian – że Wren zasługuje na to by być w dobrym związku z kobietą, która adoruje go i kocha. Osobiście, jestem w TEAM WRENCER!
Więc czy Wren dowie się o „A” bałaganie w tym sezonie? No,daj jakąś wskazówkę!
Bardzo, bardzo możliwe. Bardzo możliwee.
Niektórzy fani myślą, że Wren jest na szczycie podejrzanych do bycia w „A” team’ie, co o tym sądzisz?
Myślę, że wszyscy są potencjalnymi podejrzanymi.
Chcesz coś dodać do tego?
To jak w każdym innym serialu. Łatwo jest kłamać, tym razem jednak dosłownie nie mogę o tym mówić… ale to dobrze, ponieważ myślę, że to powoduje więcej frajdy z oglądania. Nie wiesz co się stanie, z resztą, oni trzymają nas w ciemności aż do ostatniej chwili. Aktorzy są ostatnimi, którzy dostają scenariusz, więc to zawsze jest świetną niespodzianką. To fajne, bo kiedy już dostaniemy scenariusz zawsze jest coś w stylu „Aaaaaah, to się właśnie stanie!” I chociaż nie jestem w każdym odcinku, śledzę serial na bieżąco, więc zawsze ciekawie jest dostać scenariusz i właśnie tak zareagować po przeczytaniu go.
Więc jako aktor wciąż jesteś zaskoczony wątkami?
O tak na pewno!
Co sądzisz o reakcji fanów na finał sezonu drugiego?
Bardzo mi się podobała! Świetna była tak burzliwa reakcja na to, oczywiście wiele różnych opinii, ale byłem zaskoczony kiedy to widziałem. Myślę, że to świetne. Słuchając tego fantastycznie mieć to uczucie, że jestem częścią czegoś, co ludzie oglądają i czym się interesują. Kocham to.
Czy szczególnie wspominasz jakiś moment zza kulis planu, albo masz swój ulubiony odcinek?
Tak oczywiście kręcenie Pilota, które odbyło się w Vancouver. Kręcimy serial w LA, ale Pilota tam. I oczywiście to były początki, więc wszyscy mieliśmy szansę się poznać. Znałem Lucy Hale już wcześniej z planu serialu Privileged, w zasadzie oto ciekawostka, spotkałem Lucy po raz pierwszy w tym miejscu! (zapewne chodzi o miejsce, w którym przeprowadzany był wywiad).
Naprawdę? Co za zbieg okoliczności!
Kręciliśmy odcinek Privileged właśnie w tym miejscu. Więc tu ją poznałem. To było świetne, więc oczywiście to właśnie się wyróżnia. Co jeszcze? Oczywiście wszystkie moje „miłosne” sceny z Troian, są niesamowite. Myślę, że jesteśmy podobni, fajnie.
Na jakiej drodze chciałbyś zobaczyć swoja postać?
To zabawne, ponieważ Wren jest jedną z moich ulubionych postaci, w jaką kiedykolwiek się wcielalem więc czuje się naprawdę odpowiedzialny za niego. Jak widzę go, to myślę, że cierpi, sądze, że ma niezwykle mocne uczucia i że jest zakochany w Spencer. Ale oczywiście szanuje jej sytuację, więc myślę, że gdybym przyjaźnił się z Wrenem, chciałbym widzieć go szczęsliwego. Uważam, że jest romantycznym marzycielem, ale wiecie, ma swoje życie zawodowe, jest lekarzem, i dobrym facetem. Chciałbym zobaczyć go właśnie szczęśliwego z kimś, kto na niego zasługuje! Czy to Spencer czy ktoś inny, kto wie!
Joanna- Blair & Naley
[You must be registered and logged in to see this image.]Julian napisał:Osobiście, jestem w TEAM WRENCER!
Plakat straszny, naprawdę STRASZNY. Głowa mnie rozbolała od tego photoshopu. Lalki barbie mają bardziej naturalne nogi niż dziewczyny na tym zdjęciu... Koszmar.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Dobra, nie byłam wielką fanką "Rena" ale coraz bardziej zaczynam go lubić i mam ogromną ogromną nadzieję, że wykurzy Tobiego i zajmie jego miejsce przy Spencer Julian fajnie się jara swoją postacią i całym serialem, uroczy jest
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 napisał:... mam ogromną ogromną nadzieję, że wykurzy Tobiego i zajmie jego miejsce przy Spencer Julian fajnie się jara swoją postacią i całym serialem, uroczy jest
Zgadzam się w 100% ze wszystkim co tu napisałaś
Wywiad z Tylerem Blackburnem (Calebem)
PS Czy znajdzie się chętna osoba, która przetłumaczy ten wywiad? (mniej więcej wiem o co chodzi, ale nie na tyle ile bym chciała) Byłabym wdzięczna
J-14: What’s the Acuvue 1-Day Contest all about?
Tyler Blackburn: It’s a really great opportunity to have teens and young adults submit videos of themselves explaining what they want to do with their lives, what their dream is, and what their plan is on how to get there. Basically, we’re making dreams come true — it’s as simple as that!
J-14: Sounds pretty amazing. What made you want to be a part of this campaign?
Tyler: I love the idea that I’m going to be able to help somebody feel like their future can be anything they want it to be! I was a dreamer growing up and that’s what helped me to get me to where I am today. It’s so important to keep those dreams alive.
J-14: “A” was just revealed on Pretty Little Liars! What did you think about all of that?
Tyler: I only learned who it was the day before we started filming because they kept it very secretive! I was surprised! I didn’t really know how it was going to go. It definitely leaves you hanging a little bit though, because Mona has been working with somebody else. While certain questions are answered, more questions arise. It’s not over yet — I think it’s just beginning!
J-14: Caleb and Hanna are an adorable couple! What’s coming up for them?
Tyler: Season 3 picks up five months after season 2 left off, so a lot has changed. Caleb and Hanna are going strong, but Caleb’s also very cautious with Hanna because she’s been through a lot. He wants to help, but he can’t help but feel like she’s keeping stuff from him. There’s going to be some ups and downs for them, but he’s trying to stick by her side. I think they’re a great couple, but I think it would be kind of fun to play something other than, “I love you, baby.”
J-14: We have to ask: Can you give us any spoilers of what we can expect in Season 3?
Tyler: I feel like the girls should have learned many lessons throughout the last couple of seasons that they don’t seem to be. There is definitely some intense secrets and drama!
PS Czy znajdzie się chętna osoba, która przetłumaczy ten wywiad? (mniej więcej wiem o co chodzi, ale nie na tyle ile bym chciała) Byłabym wdzięczna
desertrose napisał:Wywiad z Tylerem Blackburnem (Calebem)J-14: What’s the Acuvue 1-Day Contest all about?
Tyler Blackburn: It’s a really great opportunity to have teens and young adults submit videos of themselves explaining what they want to do with their lives, what their dream is, and what their plan is on how to get there. Basically, we’re making dreams come true — it’s as simple as that!
J-14: Sounds pretty amazing. What made you want to be a part of this campaign?
Tyler: I love the idea that I’m going to be able to help somebody feel like their future can be anything they want it to be! I was a dreamer growing up and that’s what helped me to get me to where I am today. It’s so important to keep those dreams alive.
J-14: “A” was just revealed on Pretty Little Liars! What did you think about all of that?
Tyler: I only learned who it was the day before we started filming because they kept it very secretive! I was surprised! I didn’t really know how it was going to go. It definitely leaves you hanging a little bit though, because Mona has been working with somebody else. While certain questions are answered, more questions arise. It’s not over yet — I think it’s just beginning!
J-14: Caleb and Hanna are an adorable couple! What’s coming up for them?
Tyler: Season 3 picks up five months after season 2 left off, so a lot has changed. Caleb and Hanna are going strong, but Caleb’s also very cautious with Hanna because she’s been through a lot. He wants to help, but he can’t help but feel like she’s keeping stuff from him. There’s going to be some ups and downs for them, but he’s trying to stick by her side. I think they’re a great couple, but I think it would be kind of fun to play something other than, “I love you, baby.”
J-14: We have to ask: Can you give us any spoilers of what we can expect in Season 3?
Tyler: I feel like the girls should have learned many lessons throughout the last couple of seasons that they don’t seem to be. There is definitely some intense secrets and drama!
Już tłumaczę.
EDIT:
J-14: O co chodzi w tym Acuvue 1-Day Contest? [jakiś jednodniowy
konkurs, a Acuvue to nie mam pojęcia co to jest, może jakaś nazwa
własna]
Tyler: To naprawdę świetna okazja dla nastolatków i młodych dorosłych (
) do składania filmików, w których wyjaśniają oni, co chcą robić ze
swoim życiem, jakie są ich marzenia i jak planują je spełnić. Właściwie
to zajmujemy się spełnianiem marzeniem - to tak proste!
J-14: Brzmi świetnie. Co sprawiło, że zechciałeś wziąć udział w tej kampanii?
Tyler: Podoba mi się idea, że będę mógł pomóc komuś poczuć, że jego/jej
przyszłość może być dokładnie taka, jaką sobie wymarzył(a). Byłem
marzycielem w okresie dojrzewania i to pomogło mi dostać się do tego
miejsca, w którym jestem dziś. To ważne, by utrzymywać marzenia przy
życiu.
J-14: "A" właśnie zostało ujawnione w PLL! Co o tym wszystkim pomyślałeś?
Tyler: Dowiedziałem się o tym, kto jest "A" dopiero na dzień przed tym jak zaczęliśmy kręcić bo oni [scenarzyści] trzymali to w wielkiej
tajemnicy. Byłem zaskoczony! Tak naprawdę nie wiedziałam, jak to
wszystko się potoczy. Jednak zdecydowanie pozostawia nas to w pewnej
niepewności, ponieważ Mona współpracowała z kimś jeszcze. Podczas gdy na
niektóre pytania otrzymaliśmy odpowiedź, narodziły się nowe [pytania]. To jeszcze nie koniec - myślę, że to dopiero początek!
J-14: Caleb i Hanna są taką uroczą parą! Co ich czeka?
Tyler: Sezon trzeci rozpoczyna się 5 miesięcy po wydarzeniach z finału
sezonu drugiego, więc wiele rzeczy ulega zmianie. Caleb i Hanna są razem
silni, ale Caleb jest również bardzo ostrożny w stosunku do Hanny ze
względu na to, jak wiele ona przeszła. On chce pomóc, ale nie może i
czuje, że Hanna ukrywa coś przed nim. Czekają ich pewne wzloty i upadki,
ale on stara się być przy niej. Myślę, że są świetną parą, ale myślę
też, że byłoby fajnie zagrać coś więcej niż tylko 'Kocham cię skarbie'.
J-14: Musimy zapytać: Czy możesz podzielić się z nami jakimiś spoilerami na temat trzeciego sezonu?
Tyler: Sądzę, że dziewczyny powinny się wiele nauczyć w ciągu tych dwóch
sezonów, ale wydaje się, że tak się nie stało. Z pewnością jest kilka
wielkich sekretów i dramatów!
Wow zapowiada się na serio świetnie i chyba się na niego skuszę a raczej na pewno
Kamila- Dair & Dan
- Liczba postów : 78
Kamila napisał:Wow zapowiada się na serio świetnie i chyba się na niego skuszę a raczej na pewno
nie pożałujesz
Joanna- Blair & Naley
Nie ma za co;)
Wiemy już kto zagra tego zapowiadanego studenta Hollis (i kuzyna Mayi jednocześnie, jak się okazuje). Sterling Sulieman.
[You must be registered and logged in to see this link.] jego googlowa galeria. Nie wiem jak wy, ale ja jestem rozczarowana. Po zapowiedziach, jaki to on wspaniały i zachwycający, spodziewałam się znacznie więcej...
Poza tym kilka nowych postaci:
Zastanawia mnie to, że mnóstwo seriali ma takie swoje miejsce spotkań. Grill w TVD, Bagiety w Glee, jakiś tam klub dla bogaczy w 90210. A teraz to The Brew w PLL. Że o legendarnym Central Perku nie wspomnę Oszczędzają chyba w ten sposób na scenografii czy coś...
Wiemy już kto zagra tego zapowiadanego studenta Hollis (i kuzyna Mayi jednocześnie, jak się okazuje). Sterling Sulieman.
[You must be registered and logged in to see this link.] jego googlowa galeria. Nie wiem jak wy, ale ja jestem rozczarowana. Po zapowiedziach, jaki to on wspaniały i zachwycający, spodziewałam się znacznie więcej...
Poza tym kilka nowych postaci:
Kevin, pracownik kawiarni: Według doniesień E! pojawia się również nowa postać imieniem Kevin. Jest to hipster (supeeeeer), który pracuje w nowym modnym miejscu spotkań, The Brew.
Nowa dziewczyna: Faceci to nie wszystko: Marlene King powiedziała, że w trzecim sezonie 'pojawi się przynajmniej jedna nowa postać kobieca'.
Brat Ezry: Kiedy fan zapytał Marlene, czy kiedykolwiek poznamy brata Ezry, odpowiedziała 'Sezon 3'.
Matka Caleba?: Marlene King powiedziała, że istnieje 'duże prawdopodobieństwo', że w końcu poznamy matkę Caleba w sezonie trzecim.
Zastanawia mnie to, że mnóstwo seriali ma takie swoje miejsce spotkań. Grill w TVD, Bagiety w Glee, jakiś tam klub dla bogaczy w 90210. A teraz to The Brew w PLL. Że o legendarnym Central Perku nie wspomnę Oszczędzają chyba w ten sposób na scenografii czy coś...
W Beverly Hills 90210 było jeszcze Peach Pit No jasne, że łatwiej jest odtworzyć jakiś bar/pub/kawiarnię w studio niż załatwiać zezwolenie na kręcenie do każdego odcinka w innym miejscu, to na pewno swoje kosztuje.
Brzydki ten Sterling. Może brat Ezry będzie fajniejszy, hipster Kevin to też szansa na jakieś ciacho, chociaż twórcy PLL jakoś nie lubią obsadzać typowych przystojniaków (wyjątek: Wren i od biedy Ezra), patrz Quasimodo, Caleb też za przystojny nie jest.
Brzydki ten Sterling. Może brat Ezry będzie fajniejszy, hipster Kevin to też szansa na jakieś ciacho, chociaż twórcy PLL jakoś nie lubią obsadzać typowych przystojniaków (wyjątek: Wren i od biedy Ezra), patrz Quasimodo, Caleb też za przystojny nie jest.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
wg mnie to brzydki to on nie jest ale nie ma tego czegoś co mi sie w facetach podoba ;P
Joanna- Blair & Naley
coś dla fanów Lucasa
Marlene King napisała na swoim twitterze ostatnio że dowiemy się coś wiecej o Lucasie oraz napisała że bedzie on dość ważny w 3 sezonie .
Marlene King napisała na swoim twitterze ostatnio że dowiemy się coś wiecej o Lucasie oraz napisała że bedzie on dość ważny w 3 sezonie .
Joanna- Blair & Naley
Odcinek Punk'd z Lucy i Ianem, jeśli ktoś ma ochotę:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ian jest niezłym dupkiem. Kapuś!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ian jest niezłym dupkiem. Kapuś!
Nowa postać kobieca to na bank dziewczyna Mike'a.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
a wlasnie, wyjasnila sie w koncu tajemnica Mike'a, bo byl przez kilka odcnikow taki watek, ze Mike ma problemy, ze wlamuje sie do domow, jakis dziwny sie stal - tak, jakby skrywal jakas tajemnice, mialam wrazenie, jakby co najmniej pracowal dla "A" i jak to wszystko sie wyjasnilo, bo ja jakos tego nie wylapalam ? jakies pomysly ?
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
jakaś choroba/ problemy psychiczna , przynajmniej ja tak to odebrałam bo było wspomniane ze brat Byrona na to cierpiał i rodzice arii zastanawiali sie czy mike może miec to samo co brat Byrona. wkoncu staneło na tym że Ella poprosiła dr Sullivan czy mogła by miec terapie również z Mike'iem
Joanna- Blair & Naley
Zdjęcia z 3x01:
- Spoiler:
- Minęło lato odkąd Aria, Emily, Hanna i Spencer dowiedziały się o śmierci Mayi i o tym, że Mona jest „A”. Pozornie bez terroru i rzekomym zabójcą za kratkami, miasteczko Rosewood powoli goi się ze starych i nowych ran oraz próbuje wrócić do normalności. Każda z czterech dziewczyn spędziła wakacje w inny sposób – Aria brała udział w zajęciach z fotografii, Spencer uczęszczała na kursy w collegu w Hollis, Hanna brała udział w zajęciach z gotowania z Calebem, a Emily budowała domy na Haiti. Ale to co wygląda normalnie, dla dziewczyn niekoniecznie takie jest, kiedy ledwo radzą sobie z tym, co się wydarzyło. Przy pourazowym stresie, złości i gromadzeniu się nowych sekretów, kłamczuchy zdecydowanie nie mają się dobrze. Teraz, gdy wszystko powraca i nadchodzi druga rocznica zniknięcia Alison, dziewczyny wracają do defensywy, kiedy szokujące wydarzenie wstrząsa Rosewood.
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Boże, czy one nie mogą spędzać wakacji na normalnych zajęciach tylko brać udział w jakichś kursach xDD zwłaszcza Hanna i Caleb WTF pojechaliby pod namiot a nie siedzieli w kuchni całe lato
Zastanawia mnie to szokujące wydarzenie, może znowu ktoś umrze?
Zastanawia mnie to szokujące wydarzenie, może znowu ktoś umrze?
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Jeszcze Spencer rozumiem, ona chyba nigdy nie odpoczywa ale reszta dziewczyn? Może mają za mało nauki w roku szkolnym dlatego sobie rekompensują w wakacje
Szokujące wydarzenie też od razu mi się ze śmiercią skojarzyło ale skoro zbliża się rocznica zaginięcia Ali to może coś w sprawie nowego się pojawi.
Szokujące wydarzenie też od razu mi się ze śmiercią skojarzyło ale skoro zbliża się rocznica zaginięcia Ali to może coś w sprawie nowego się pojawi.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Aria i Spencer spoko, ale Hanna i Caleb mnie rozbroili:D A Emily budująca domy mnie rozczuliła
Ciekawe o co chodzi z tym wstrząsającym wydarzeniem, hmm, może coś w stylu, że ktoś zobaczył Ali i znowu zaczną się sms'y itd i dziewczyny znowu zaczną mieć wątpliwości czy ona faktycznie nie żyje:P
Ciekawe o co chodzi z tym wstrząsającym wydarzeniem, hmm, może coś w stylu, że ktoś zobaczył Ali i znowu zaczną się sms'y itd i dziewczyny znowu zaczną mieć wątpliwości czy ona faktycznie nie żyje:P
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Nie wiem dlaczego, ale Emily budująca domy na Haiti mnie rozbroiła:D
Może pojawi się bliźniaczka Ali (hołd w stronę autorki książki, ofc)?
Może pojawi się bliźniaczka Ali (hołd w stronę autorki książki, ofc)?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 27 z 40
Pozwolenia na tym forum: