Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 33 z 40
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Nie czytałam książek, a jedynie artykuł na wikipedii:
- Spoiler:
A first year medical student from London, Wren meets Melissa while waiting in line at a local Starbucks. The two become close quickly and their relationship soon turns serious. He plans to move into Melissa's townhouse, but it is currently being renovated and the two must temporarily stay at her family's estate. He meets Melissa's family at dinner and the atmosphere is a bit awkward for him. He is far more laid back than his girlfriend and seeing the unusual dynamics of her family overwhelms him. Spencer immediately takes to him since she also feels a bit ostracized from her family.
Throughout his time at the Hastings estate, Wren develops a strange yet romantic relationship with Spencer. Their first few interactions consist of him massaging various parts of her body that are sore from playing field hockey. Both of them feel sexual tension during these moments, especially Spencer. Later, he starts hinting at his interest in her, and Spencer doesn't know what to do. She already feels guilty about kissing Ian all of those years ago, but she feels strongly for Wren as well. Eventually the two hook-up at Spencer's barn apartment, making out in front of one of the windows, in perfect sight of the main home. Melissa sees them and shows up minutes later, calm but clearly livid. She retrieves Wren and barely says anything to Spencer. She breaks up with Wren, tells Mr. and Mrs. Hastings what Spencer did, and Spencer is promptly kicked out of the barn. She is told by her parents to never contact Wren again and is further ostracized.
Wren can't seem to get enough of Spencer and calls her, even going so far as to tell her that he prefers her to Melissa. Spencer initially tries to ward him off, but soon caves in and meets up with him. The two spend the night together and Spencer loses her virginity to Wren. Later, when she tries making several calls to him, he doesn't pick up. That's because Melissa is also hooking up with him and notices her sister calling. Wren becomes very distant with Spencer and tells her he wouldn't be seeing her anymore. However, shortly afterward Melissa tells him she just doesn't think he's right for her, breaking up with him again. She gloats about it to Spencer later.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Właśnie boleśnie zdałam sobie sprawę z tego, jak serial bardzo mocno odwzorowuje książkę. I nie wiem, czy mi się to podoba...
Jeśli chodzi o Wrena to samo stracenie dziewictwa z nim przez Spencer byłoby ok, ale już reszta mi się zupełnie nie podoba. Rozdziewicza Spencer jednocześnie widując się z jej siostrą? Potem totalnie ją olewa dla Melissy? A potem odzywa się do niej ponownie tylko dlatego, że Melissa ma go w dupie? Niefajnie.
Jeśli chodzi o Wrena to samo stracenie dziewictwa z nim przez Spencer byłoby ok, ale już reszta mi się zupełnie nie podoba. Rozdziewicza Spencer jednocześnie widując się z jej siostrą? Potem totalnie ją olewa dla Melissy? A potem odzywa się do niej ponownie tylko dlatego, że Melissa ma go w dupie? Niefajnie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
serialowy Wren jest lepszy od ksiażkowego o wiele. Czytałam ksiażki 7 częsci i w niektórych momentach powtarzaja sie wydarzenia i w ksiazce i w serialu ale nawet nie jest tak zle:P Serial jest 100X lepszy i fajniejszy od ksiazek ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:serialowy Wren jest lepszy od ksiażkowego o wiele. Czytałam ksiażki 7 częsci i w niektórych momentach powtarzaja sie wydarzenia i w ksiazce i w serialu ale nawet nie jest tak zle:P Serial jest 100X lepszy i fajniejszy od ksiazek ;D
O tak potwierdzam, zarówno Wren jak i cały serial są o niebo lepsze od książek chociaż niektóre jeszcze kwestie z książek mogliby wykorzystać chociażby
- Spoiler:
- śmierć Quasiego który swoją drogą nie miał nic wspólnego ze Spencer
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 napisał:Joanna napisał:serialowy Wren jest lepszy od ksiażkowego o wiele. Czytałam ksiażki 7 częsci i w niektórych momentach powtarzaja sie wydarzenia i w ksiazce i w serialu ale nawet nie jest tak zle:P Serial jest 100X lepszy i fajniejszy od ksiazek ;D
O tak potwierdzam, zarówno Wren jak i cały serial są o niebo lepsze od książek chociaż niektóre jeszcze kwestie z książek mogliby wykorzystać chociażby
- Spoiler:
śmierć Quasiego który swoją drogą nie miał nic wspólnego ze Spencer
o mogłiby ;D i wtedy Spencer z żalu i smutku rzuciłaby na Wrenna który przyjąłby ją z otwartymi ramionami i team Wrencer znowu żyje ;D on pomogłby jej i reszcie dziewczyn rozwiązać zagadke kim jest A i Wrencer żyliby długo i szczęśliwie ;D ( wyobraźnia mnie poniosła;D)
Joanna- Blair & Naley
Dzisiaj obejrzałam pierwszy odcinek i generalnie nie ma źle:) Klimat grozy zachowany
Myślałam, że przynajmniej przez początkowe minuty będzie w miarę spokojnie, a tu od razu z grubej rury, mocne nawiązanie do sezonu 1.
No i właśnie, co one mają z pamięcią? Czasem mam wrażenie, że dziewczyny maja jakieś alter ego, albo coś biorą no bo sorry, ile trzeba wypić, żeby robić takie rzeczy i mieć takie dziury w pamięci.
Emily irytowała jeszcze bardziej niż zwykle. Snuła się jak zbity pies przez cały odcinek. Miałam ochotę nią potrząsnąć. Tylko czekałam aż się komuś wygada.
Aria ładnie wygląda w krótszych włosach, miałam też wrażenie, że przytyła. No i Ezria wyjątkowo w tym odcinku mi nie przeszkadzali.
Hanna z kolei nie wygląda najlepiej w takiej fryzury. No i zdecydowanie za mało było scen z Calebem. Fajnie, że Hanna odwiedza Monę i mimo wszystko stara się jej pomóc. Miło z jej strony. Tylko Mona ma to ewidentnie gdzieś nieźle ją tam szprycują, że ma takie omamy
Spencer jak zwykle chodzi nocą w miejsca gdzie diabeł mówi dobranoc. Na prawdę jej odwaga, a może głupota?jest niezwykła, podziwiam. No i wiem, że na tym forum nikt nie lubi Tobiego, ale ja czuje do niego wielką sympatię, no i jak dla mnie to mógłby przez cały odcinek chodzić bez koszulki i to by mi wystarczyło
No i Wren nie wiem czy to wpływ tego forum, ale w tym odcinku bardzo mi się podobał generalnie rzadko go zauważałam, nie ogrywał dotychczas jakiejś znaczącej roli, ale wygląda na to, że w tym sezonie się to zmieni. Zobaczymy co się wydarzy dzisiaj
Myślałam, że przynajmniej przez początkowe minuty będzie w miarę spokojnie, a tu od razu z grubej rury, mocne nawiązanie do sezonu 1.
No i właśnie, co one mają z pamięcią? Czasem mam wrażenie, że dziewczyny maja jakieś alter ego, albo coś biorą no bo sorry, ile trzeba wypić, żeby robić takie rzeczy i mieć takie dziury w pamięci.
Emily irytowała jeszcze bardziej niż zwykle. Snuła się jak zbity pies przez cały odcinek. Miałam ochotę nią potrząsnąć. Tylko czekałam aż się komuś wygada.
Aria ładnie wygląda w krótszych włosach, miałam też wrażenie, że przytyła. No i Ezria wyjątkowo w tym odcinku mi nie przeszkadzali.
Hanna z kolei nie wygląda najlepiej w takiej fryzury. No i zdecydowanie za mało było scen z Calebem. Fajnie, że Hanna odwiedza Monę i mimo wszystko stara się jej pomóc. Miło z jej strony. Tylko Mona ma to ewidentnie gdzieś nieźle ją tam szprycują, że ma takie omamy
Spencer jak zwykle chodzi nocą w miejsca gdzie diabeł mówi dobranoc. Na prawdę jej odwaga, a może głupota?jest niezwykła, podziwiam. No i wiem, że na tym forum nikt nie lubi Tobiego, ale ja czuje do niego wielką sympatię, no i jak dla mnie to mógłby przez cały odcinek chodzić bez koszulki i to by mi wystarczyło
No i Wren nie wiem czy to wpływ tego forum, ale w tym odcinku bardzo mi się podobał generalnie rzadko go zauważałam, nie ogrywał dotychczas jakiejś znaczącej roli, ale wygląda na to, że w tym sezonie się to zmieni. Zobaczymy co się wydarzy dzisiaj
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Skoro tyle scen w serialu jest podobnych do książki to może jednak Spencer straci dziewictwo z Wrenem? Jak widzieliśmy jest napalona, a Toby karze jej czekać. Spence tym razem zobaczy Wrena bez koszulki i się na niego rzuci. Oczywiście doktorek nie będzie protestował...
Co Ty na to? xDD
Co Ty na to? xDD
W 3x01 to Spence chciała czekać, a Toby był raczej chętny -.-
Jeszcze nie obejrzałam 3x02, ale macie trochę spoilerów:
[You must be registered and logged in to see this link.], a na nich Melissa nie w ciąży! ;D
[You must be registered and logged in to see this link.], mam nadzieję, że chodzi o Wrena xD
A tu macie listę wskazówek, które niby miały nas naprowadzić na to, kto jest A XDDD
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jeszcze nie obejrzałam 3x02, ale macie trochę spoilerów:
[You must be registered and logged in to see this link.], a na nich Melissa nie w ciąży! ;D
[You must be registered and logged in to see this link.], mam nadzieję, że chodzi o Wrena xD
- Spoiler:
3x05 jest odcinkiem Jenny. Dowiemy się więcej o jej przeszłości i o tym, kim była zanim oślepła.
3x07 to odcinek, w którym będzie dużo Mony.
Maya miała sekrety, które dopiero poznamy. Są one szokujące.
Zobaczymy jeszcze Ellę i Byrona.
W tym roku też będzie Halloweenowy odcinek.
[You must be registered and logged in to see this link.] - finałowa scena 3x08. Wren i Hanna.
[You must be registered and logged in to see this link.]3x08
Niedługo zobaczymy Noela. (<333333333333)
W 3x09 dojdą 2 nowe postacie - Gabe i Eric.
Gabe jest eleganckim facetem z bogatej rodziny, a Eric jest bardzo przystojny i lubi manipulować ludźmi za pomocą swojego wdzięku.
Zobaczymy ojca Ali w 3x08.
"Daruj sobie, Mona. Ojciec Alison wrócił. Jesteś jedyną osobą, która wie, że on nigdy mi nie wybaczył. Kto jeszcze wie o..." - Hanna, odcinek 3x08
Jenna będzie udawać ślepą i będzie żądna zemsty. Spencer i Toby będą musieli stawić temu czoła.
Ezra i Aria będą oficjalnie parą.
Vanessa Ray zagra CeCe. CeCe była dziewczyną Jasona i "uczyła" Alison życia.
"Been there done that. Every time you baby squirrel Ezra, you're taking away his nuts." - Spencer, 3x05
"Spencer, you used to be a better liar." - Wilden, 3x05
"I wear three inches. Or I wear nothing." - Hanna, 3x06
"Hanna, I've had naps more exciting than this party. And so have you." - Toby, 3x06
"Americano -- straight. Well, the coffee, at least" - CeCe, 3x07
Ezra dostanie pracę, która pozwoli mu spędzać więcej czasu z postacią, z którą dotychczas nie miał zbyt wiele wspólnego. (Czyli pewnie z Emily i będzie może jakimś jej korepetytorem, bo spoilery podawały, że Emily, Ezra i Ella będą mieli wspólny wątek.)
Poznamy też ojca Ezry. Dowiemy się więcej o jego(Ezry) rodzinie i o pewnym ich sekrecie.
Zobaczymy inną stronę Ezry. Ma on trochę "trupów w szafie" (tzn. skrywa jakieś sekrety).
Wywiad z Ianem Hardingiem:
WETPAINT: Trailery wskazują na to, że "A" uweźmie się na Arię. Na Ezrę też?
IAN: Możliwe. On/to/oni -"A" Team niszczy Kłamczuchom życia równomiernie. To już nie chodzi o "powiem twojemu ojcu, że jesteście w związku". To pryszcz w porównaniu z tym, dokąd teraz to zmierza. Teraz niebezpieczeństwo wzrosło. Nie chodzi już o "wywalą cię ze szkoły", bardziej o "możesz stracić życie".
W: Czy Ezra dowie się, co A zrobiło dziewczynom?
I: Chyba został o tym poinformowany, bo dziewczyny mają tak jakby zespół stresu pourazowego - Ezra zdaje sobie sprawę z tego, co się stało. Umarła dwójka ludzi i przecież (Ezra) nie może tak po prostu powiedzieć "dlaczego ciągle jesteś zestresowana? Co się stało"? Myślę, że on wie, ale chyba jeszcze dowiemy się, jak to się stało.
W: Niektórzy twierdzili, że to ty jesteś "A". Czy chciałbyś, żeby twój bohater przeszedł na ciemną stronę mocy?
I: Chciałbym zobaczyć gorszą stronę Ezry, bo dotychczas jego największą tajemnicą, oprócz związku z Arią, było to, że raz prawie wziął ślub. Wiele ludzi przecież tak miało!
W: Więc nie miałbyś nic przeciwko, gdyby Ezra okazał się zły?
I: Nie! Jeśli w pewnym momencie dowiemy się, że ma podwójne życie, będzie super! Żartujecie sobie? Może zabija ludzi w ciemnych uliczkach i pewnego dnia przychodzi i mówi "Sorry, ale jestem zawodowym mordercą. Dlatego stać mnie na to mieszkanie i zajebistego Priusa, nawet jeśli jestem bezrobotny."
W: Czy chciałbyś, żeby jedna z 4 głównych bohaterek była drugą "A"?
I: Myślę, że byłoby fajnie, ale nie wiem, jak to mogłoby się stać, gdyby nie była totalną socjopatką jak Mona.
W: Ty i Aria moglibyście stworzyć drużynę i oboje przeszlibyście na ciemną stronę!
I: Pewnie! Albo moglibyśmy wyśledzić tę osobę. Nie chcę, żeby serial poszedł w kierunku jakiegoś paranormalnego serialu i żeby nagle okazało się, że A jest wszędzie, bo jest duchem. Serial straciłby respekt. No ale mogę sobie to wyobrazić. To byłoby trudne. Najciemniej jest pod latarnią, a dziewczyny chyba nie zdają sobie z tego sprawy. Jestem ciekawy, jak to się potoczy.
W: Co myślisz o ujawnieniu się "A" w finale 2 sezonu?
I: Myślę, że to było dobre, bo wiedziałem że Mona była "A" w pierwszych czterech książkach, ale po tym przestałem czytać, bo zniknęła moja postać. Scenarzyści dobrze się spisali wysyłając tyle fałszywych sygnałów, żeby odciągnąć podejrzenia od Mony. Teraz, gdy wiemy, że to ona jest "A", fajnie będzie dowiedzieć się, czy może była tylko pionkiem, czy częścią czegoś większego.
A tu macie listę wskazówek, które niby miały nas naprowadzić na to, kto jest A XDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Też nie widziałam 3x02 ale patrząc po tumblrze mam dla was bardzo złą wiadomość. Zresztą nie będę spoilerowała. Naszykujcie sobie po prostu jakąś miskę na wymioty...
Joanna napisał:Karolina podaj strone to zobacze
Otwierasz na własną odpowiedzialność:
Więcej tego jest, to znalazłam na szybko.
- Spoiler:
- Na szczęście matka Spencer ich nakryła, więc nic z tego nie wyszło, ha!
o boże ;/ wiem że ostrzegałaś ;D
- Spoiler:
- plus dla Veronici Hastings ;D
Joanna- Blair & Naley
Obejrzałam, odcinek w sumie taki sobie, ale jest Wren <33333
Spoby, a fuj!
Spoby, a fuj!
Ja chyba obejrzę dopiero w niedzielę, bo w sobotę mam ostatni egzamin i nie wyrabiam ;(
Też się zespoilerowałam
Też się zespoilerowałam
- Spoiler:
- A gdzie bra Spencer?
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
PROFANACJA.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Toż to totalna profanacja.
Marlene zapomniała, że już napisała taką scenę, hę?
Toż to totalna profanacja.
Marlene zapomniała, że już napisała taką scenę, hę?
Kurde, o czym Wy piszecie?! Postanowiłam, że nie zajrzę do spoileru od Karoliny i zżera mnie ciekawość :/ Chce tylko wiedzieć czego TO COŚ dotyczy...
desertrose napisał:Kurde, o czym Wy piszecie?! Postanowiłam, że nie zajrzę do spoileru od Karoliny i zżera mnie ciekawość :/ Chce tylko wiedzieć czego TO COŚ dotyczy...
Spoby'ego.
Co do profanacji - byłam autentycznie zszokowana i oburzona jak to zobaczyłam. To jest normalny skandal!
Ale przynajmniej Spence wygląda, jakby bardziej jej się podobało z Wrenem xD
czy mi sie tylko wydaje jakby w scenie z Wrenen Spencer miała z tego przyjemność a w scenie z Tobym tak na odwal sie, bez żadnej przyjemnośći
Joanna- Blair & Naley
Obejrzałam wczoraj w nocy (o ja głupia!) 3x02
- Spoiler:
- Może zacznę od Hanny. Czy tylko ja miałam wrażenie, że szykuje nam się Wrenna, a przynajmniej robią swojego rodzaju podbudowę do niej? Widać, że zaczyna się psuć z Calebem. Nie chcę nic mówić, ale jeśli to okaże się prawdą, to chyba wyrzucę laptopa przez okno! Mona kolejny raz mi udowodniła, że naprawdę jest psychiczna. Obawiam się, co może zrobić z tą pęsetą. Oczywiście, gdy się już odezwała, rozmowa została przerwana i jestem przekonana, że na kolejne słowa będziemy czekać kilka odcinków.
Najbardziej interesuje mnie jakiego asa w rękawie ma Garrett, że matka Spencer zdecydowała się być jego adwokatem jednocześnie jadąc po Spencer i zabraniać jej się z nim widywać. Spoby to wg porażka na całej linii, profanacja i na tym skończę.
Dziewczyny szybko odkryły, że Jenna widzi i w ten sposób już wiedzą, kto na pewno jest zamieszany w to, co się stało w noc, której Ems nie pamięta. Jestem bardzo ciekawa jak to rozegrają, ale znając je nic z tego nie wyjdzie.
Wątek Ems i jej problemów był zapychaczem czasu. Spotkanie Ezry, a potem jego zainteresowanie dość dziwne. Ella śmieszna z tym rozwiązaniem testu za nią. Z jednej strony było to słodkie, z drugiej Ems mogłaby dostać jeszcze bardziej od życia jak dla mnie.
Wprowadzenie wątku Meredith i Byrona po raz kolejny to kolejny zapychacz czasu i takie skomplikowanie na siłę życia Arii.
Kto mi przypomni, kiedy Byron i Ella się rozstali i w jakich okolicznościach?
I rozwaliła mnie ostatnia kwestia w odcinku "Are you buying it for The Team?" Umarłam.
Odcinek zdecydowanie słabszy od ostatniego.
Vivien napisał:Obejrzałam wczoraj w nocy (o ja głupia!) 3x02
- Spoiler:
Może zacznę od Hanny. Czy tylko ja miałam wrażenie, że szykuje nam się Wrenna, a przynajmniej robią swojego rodzaju podbudowę do niej? Widać, że zaczyna się psuć z Calebem. Nie chcę nic mówić, ale jeśli to okaże się prawdą, to chyba wyrzucę laptopa przez okno! Mona kolejny raz mi udowodniła, że naprawdę jest psychiczna. Obawiam się, co może zrobić z tą pęsetą. Oczywiście, gdy się już odezwała, rozmowa została przerwana i jestem przekonana, że na kolejne słowa będziemy czekać kilka odcinków.
Najbardziej interesuje mnie jakiego asa w rękawie ma Garrett, że matka Spencer zdecydowała się być jego adwokatem jednocześnie jadąc po Spencer i zabraniać jej się z nim widywać. Spoby to wg porażka na całej linii, profanacja i na tym skończę.
Dziewczyny szybko odkryły, że Jenna widzi i w ten sposób już wiedzą, kto na pewno jest zamieszany w to, co się stało w noc, której Ems nie pamięta. Jestem bardzo ciekawa jak to rozegrają, ale znając je nic z tego nie wyjdzie.
Wątek Ems i jej problemów był zapychaczem czasu. Spotkanie Ezry, a potem jego zainteresowanie dość dziwne. Ella śmieszna z tym rozwiązaniem testu za nią. Z jednej strony było to słodkie, z drugiej Ems mogłaby dostać jeszcze bardziej od życia jak dla mnie.
Wprowadzenie wątku Meredith i Byrona po raz kolejny to kolejny zapychacz czasu i takie skomplikowanie na siłę życia Arii.
Kto mi przypomni, kiedy Byron i Ella się rozstali i w jakich okolicznościach?
I rozwaliła mnie ostatnia kwestia w odcinku "Are you buying it for The Team?" Umarłam.
Odcinek zdecydowanie słabszy od ostatniego.
Słuchajcie, a nie wydaje wam się, że Mona trochę udaje? To znaczy z tą pęsetą to chyba nie, ale ogólnie z tym, że nic nie mówi itp.?
As w rękawie Garretta - jak dla mnie to jest coś związanego z ciążą Melissy. Albo, że ona ją udawała/straciła, albo, że to jest jego dziecko Były spoilery, że będzie jeszcze jeden sekret rodziny Hastingsów, może o to chodzi? A może Garrett jest kolejnym zaginionym dzieckiem pana Hastingsa xDDD
Byron i Ella, z tego, co pamiętam, nie rozstali się na ekranie Między 2x25 a 3x01 jest przeskok i w tym czasie coś im się popsuło. Dopiero Aria i Ella o tym gadają w 3x01.
brulion napisał:
Słuchajcie, a nie wydaje wam się, że Mona trochę udaje? To znaczy z tą pęsetą to chyba nie, ale ogólnie z tym, że nic nie mówi itp.?
As w rękawie Garretta - jak dla mnie to jest coś związanego z ciążą Melissy. Albo, że ona ją udawała/straciła, albo, że to jest jego dziecko Były spoilery, że będzie jeszcze jeden sekret rodziny Hastingsów, może o to chodzi? A może Garrett jest kolejnym zaginionym dzieckiem pana Hastingsa xDDD
Byron i Ella, z tego, co pamiętam, nie rozstali się na ekranie Między 2x25 a 3x01 jest przeskok i w tym czasie coś im się popsuło. Dopiero Aria i Ella o tym gadają w 3x01.
1. No właśnie mi się wydaje, że ona udaje, ale nie zmienia to faktu, że jest psychopatką i ja się jej boję. Te sceny w psychiatryku autentycznie przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, bo boje się, że zaraz Mona rzuci się na Hannę i ją będzie dusić. Jak dla mnie Mona jest całkowicie świadoma tego, co się dzieje wokół i to jest jej gra, aby nie trafić w gorsze miejsce.
2. Możliwe, że Garrett ma jakiegoś haka na Melissę, która może ma więcej z tym wspólnego.
3. Jakoś przegapiłam tą rozmowę i nie ogarniałam. Nie lubię jak coś takiego robią.
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 33 z 40
Pozwolenia na tym forum: