Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 34 z 40
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Pretty Little Liars
- Spoiler:
- gdzieś w ciagu tych 5-6 miesiecy od ostatniego odcinka i m.in przez różne poglądy na Ezrie, różnice w charakterach, kłótnie itp dokładnie powody ich rozstania przedstawione nie zostały:P wprawadzenie Meredith to hołd dla książki ;/
Mona mnie przeraża samym wyglądem a jeszcze jak wzieła ta pęsete i przebiła sobie palec aż mnie ciarki przeszły ;/
Jenna to że widzi nie jest nowościa i dziwie się że aż tyle Kłamczuchom zabrało to czasu by się tego dowiedzieć:p skoro już wiedzą to powinny dobrze to wykorzystać rozwalił mnie tekst Arii o Jennie w stylu że J. jest bardziej ślepa niz była przed rokiem ;D
co ona kombinuje gdy poprosiła Arie o pomoc;/
Veronica Hastings pewnie pomyśłała ze skoro Spencer chodzi do Garetta moga ja uznac za osobe pomagającą mu która m.in odkopała grób i dlatego zgodziła sie reprezentować Garetta by ludzie nie wiązali go ze Spencer
Spoby FUJ :/ dobrze że to coś zostało przerwane ;D
Aria co ona miała na sobie gdy ją Jenna zagadała?? :/
Hanna wygląda okppronie jak ma włosy upiete, lepiej żeby ich nie upinała bo w rozpuszczonych ladnie wygląda w tych krótkich
Emily biedna ma tyle problemów, ze Ella musi jej pomagać rozwiązując test ;/ na bank A to widziało i teraz bedzie szantazowac matke Arii
i to chyba tyle, szału nie bylo w tym odcinku, czekam na cos lepszego
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
O odcinku:
Mała teoria:
A jeśli chodzi o wasze pytanie w sprawie Garretta:
Na koniec dodam, że scena Spoby'ego sprawiła mi fizyczny ból:(
- Spoiler:
- Odcinek przeciętny. Źle nie jest, ale że tak powiem, dupy nie urywa;D
Wren piękny, Ezra ładny. Emily denerwująca jak mało kiedy. Co ona w ogóle robiła na tym spotkaniu z Ezrą? Wyglądała jak dziecko z autyzmem... Wiedziałam, że Ella machnie za nią odpowiedzi, ale jeżeli A to potem wykorzysta do szantażu to się serio zdenerwuję. A widziało ją stojąc w drzwiach prawda? Czyli nie widziało dokładnie co ona pisze, równie dobrze mogła zwyczajnie sprawdzać te testy, a nie dopisywać odpowiedzi. Także sorry, ale takim naciąganym wątkom mówię stanowcze NIE.
Nadal stawiam na to, że Wren jest kreowany na pierwszego podejrzanego w tym sezonie. "Ktoś kogo dobrze znasz cię okłamuje"? Wg mnie to nie było o Jennie ale o kimś komu Spencer ufa i kogo o nic nie podejrzewa, czyli właśnie o Wrenie.
I nie wiem co scenarzyści dają z tą Wrenną. Myślałam, że ta rozmowa w 3x01 była tylko po to, żeby podkręcić atmosferę i dadzą sobie z tym szybko spokój. Ale jeśli wkracza zazdrosny Caleb to już nie wiem co o tym myśleć. Pieprzona Marlene King;/
Nienawidzę Byrona. Każe własnej córce przepraszać swoją kochankę, no błagam... Na miejscu Arii od dawna bym się do niego nie odzywała. Rozwalił całą rodzinę i ledwo wybąkał 'przepraszam' (o ile w ogóle to zrobił, bo nie pamiętam) a teraz jeszcze ma pretensje do całego świata nie wiadomo o co. Żenada.
Nie ogarniam trochę sposobu, w jaki traktowane są dziewczyny przez swoje otoczenie. Tzn. Emily wszyscy folgują z powodu Mayi ale reszcie nic. No kurczę, one były PRZEŚLADOWANE. Szantażowano im, grożono etc. a ich rodzice wydają się o tym zapominać. Nie wiem, wg mnie to trochę nienaturalne. Każdy rodzic po czymś takim traktowałby dziecko bardzo delikatnie. A ci drą mordy o byle co, zamiast porozmawiać z nimi.
Mała teoria:
- Spoiler:
- Wg mnie, ten odcinek potwierdza, że Byron miał romans z Ali. To by tłumaczyło, dlaczego Alison tak zależało na tym, by Aria zemściła się na ojcu i Meredith. Wg mnie Ali nie zrobiła tego bezinteresownie, ale dlatego, że była zazdrosna o drugą kochankę Byrona.
No i kolczyki. Sądzę, że albo Ali je podrzuciła albo zgubiła je wcześniej podczas schadzki z Byronem i wyciągnęła przed Arią jako należące do Meredith, podczas gdy tak naprawdę należały do niej.
I jeszcze jedno mnie w tej całej sytuacji zastanawia. Pamiętacie zdjęcia pamiętnika Alison? Spencer go czytała, tam było coś o Byronie. Dlaczego Spence nie zająknęła się o tym ani słowem? Co prawda nie studiowała tego pamiętnika przez 3 godziny ale musiała zwrócić uwagę na treść, w której pojawia się nazwisko ojca jej przyjaciółki... Jedna opcja jest taka, że nie było to nic ważnego a druga taka, że wręcz przeciwnie - z treści mogło wynikać, że Byron miał romans z Ali i Spencer nie powiedziała o tym nikomu, żeby chronić Arię.
A jeśli chodzi o wasze pytanie w sprawie Garretta:
- Spoiler:
- Pierwsze co mi przyszło do głowy to to, że Garrett przekonał Veronickę, że Spencer była zamieszana w całą sprawę i że on np. może ją wydać, ale nie zrobi tego, jeśli Veronica zgodzi się go bronić.
Na koniec dodam, że scena Spoby'ego sprawiła mi fizyczny ból:(
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:
Mała teoria:
- Spoiler:
Wg mnie, ten odcinek potwierdza, że Byron miał romans z Ali. To by tłumaczyło, dlaczego Alison tak zależało na tym, by Aria zemściła się na ojcu i Meredith. Wg mnie Ali nie zrobiła tego bezinteresownie, ale dlatego, że była zazdrosna o drugą kochankę Byrona.
No i kolczyki. Sądzę, że albo Ali je podrzuciła albo zgubiła je wcześniej podczas schadzki z Byronem i wyciągnęła przed Arią jako należące do Meredith, podczas gdy tak naprawdę należały do niej.
I jeszcze jedno mnie w tej całej sytuacji zastanawia. Pamiętacie zdjęcia pamiętnika Alison? Spencer go czytała, tam było coś o Byronie. Dlaczego Spence nie zająknęła się o tym ani słowem? Co prawda nie studiowała tego pamiętnika przez 3 godziny ale musiała zwrócić uwagę na treść, w której pojawia się nazwisko ojca jej przyjaciółki... Jedna opcja jest taka, że nie było to nic ważnego a druga taka, że wręcz przeciwnie - z treści mogło wynikać, że Byron miał romans z Ali i Spencer nie powiedziała o tym nikomu, żeby chronić Arię.
- Spoiler:
- Też mi coś takiego przyszło do głowy. Od razu było wiadome, że to Ali podrzuciła (albo zgubiła) kolczyki. Więc de facto gabinet Byrona został zdemolowany przez jego psychiczna kochankę. Tylko czekać, aż dziewczyny znajdą jakieś zdjęcia Ali z kolczykami. Obawiam się jednak, że fakt ich romansu nigdy nie zostanie stwierdzony wprost. PLL emituje ABC Family, który musi dbać o swój image, a taki obraz pedofilii mógłby im zaszkodzić. Może się mylę, ale co innego romans Ali i Iana (gdzie różnica wieku była stosunkowo nieduża), a co innego, gdy czyjś tatuś obraca czyjąś przyjaciółkę.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Nie mów tego głośno, bo przyjdzie Quasimodo i ci go rozmasujeKarolina napisał:Na koniec dodam, że scena Spoby'ego sprawiła mi fizyczny ból:(
Co do pamiętnika, to o ile pamiętam, to Spence nie czytała tej strony, tylko przerzuciła ją, żeby dotrzeć do miejsca, które Mona założyła papierkiem po gumie. Dla mnie ten romans z jednej strony mógłby być fajny, bo dużo by zmienił w serialu i byłby to naprawdę nieoczekiwany zwrot akcji, ale z drugiej strony pachnie mi to jakąś Modą na Sukces, także sama nie jestem pewna, czy by mi się to podobało.
Zaczęła mnie teraz zastanawiać ta "wizja" Mony w 3x01, kiedy zobaczyła Ali siedzącą na krześle w jej pokoju w psychiatryku. Ciekawe, czy te wizje to efekty jakichś leków, które dostaje w psychiatryku, czy zaczęły się wcześniej, kiedy była jeszcze A Bo teraz to równie dobrze może się okazać, że nie ma "nad-A", że wszystko robiła Mona, które uroiło się, że Alison ją o to prosi, a nowe A jest - tak jak w książce - osobą zupełnie z tym nie powiązaną. Nie spodobałoby mi się, gdyby tak rozwiązali sprawę, ale myślę, że w tym momencie to jest prawdopodobne ;P
e: pomyliłam się, to była ta strona, którą Mona założyła papierkiem po gumie. Macie ją jeszcze raz:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ostatnio zmieniony przez brulion dnia Czw Cze 14, 2012 12:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Vivien napisał:Karolina napisał:
Mała teoria:
- Spoiler:
Wg mnie, ten odcinek potwierdza, że Byron miał romans z Ali. To by tłumaczyło, dlaczego Alison tak zależało na tym, by Aria zemściła się na ojcu i Meredith. Wg mnie Ali nie zrobiła tego bezinteresownie, ale dlatego, że była zazdrosna o drugą kochankę Byrona.
- Spoiler:
Też mi coś takiego przyszło do głowy. Od razu było wiadome, że to Ali podrzuciła (albo zgubiła) kolczyki. Więc de facto gabinet Byrona został zdemolowany przez jego psychiczna kochankę. Tylko czekać, aż dziewczyny znajdą jakieś zdjęcia Ali z kolczykami. Obawiam się jednak, że fakt ich romansu nigdy nie zostanie stwierdzony wprost. PLL emituje ABC Family, który musi dbać o swój image, a taki obraz pedofilii mógłby im zaszkodzić. Może się mylę, ale co innego romans Ali i Iana (gdzie różnica wieku była stosunkowo nieduża), a co innego, gdy czyjś tatuś obraca czyjąś przyjaciółkę.
Sądzę, że akurat moralne zahamowania nie będą tu stanowiły problemu:D ABC Family przedstawiła romans uczennicy z nauczycielem jako coś fajnego i zupełnie nieszkodliwego, więc serio - nie sądzę, żeby coś takiego było dla nich tematem tabu.;]
brulion napisał:Nie mów tego głośno, bo przyjdzie Quasimodo i ci go rozmasujeKarolina napisał:Na koniec dodam, że scena Spoby'ego sprawiła mi fizyczny ból:(
Ja się jeszcze zastanawiam co z tą Melissą i kiedy w końcu się tego dowiemy.
Karolina napisał:Ja się jeszcze zastanawiam co z tą Melissą i kiedy w końcu się tego dowiemy.
Na zdjęciach z 3x04 Melissa nie jest w ciąży, więc przynajmniej dowiemy się, co z jej dzieckiem xD
Czyli już wiemy o czym pisała Ali. O tej nocy, kiedy zdemolowały biuro Byrona. Niby wygląda to na zwykły opis i nic nie wskazuje na to, żeby mieli romans, ale potem jest 'He's cute', co jest wysoce dziwne... I czy widzę tam 'He owes me'?
tłumaczenie:
Poniedziałek, 30 października
(...) zdradza jej (mamę?). Kocham to! W sensie, dla Arii (beznadziejnie?), ale ja kocham dramaty. Chociaż nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery przekona ją, żeby siedziała cicho, jestem tego pewna! Ona nie ma odwagi, żeby postawić się (...), DLATEGO WYBRAŁAM (chodzi o jakieś miejsce/osobę) (...) wiem, że pan Montgomery (...) tam. Notatka do samej siebie: (...) to. Jest mi coś winien. (...) co mogę dostać. (...) Jest słodki ale... stary. (...) spali (spaliśmy?) ze sobą.
Tłumaczyłam to zaraz po finale
Uzupełniłabym to tak: Ojciec Arii zdradza jej mamę. Kocham to! W sensie, dla Arii beznadziejnie, ale ja kocham dramaty. Chociaż nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery przekona ją, żeby siedziała cicho, jestem tego pewna! Ona nie ma odwagi, żeby postawić się ojcu, DLATEGO WYBRAŁAM (...) wiem, że pan Montgomery tam będzie. Notatka do samej siebie: wykorzystać to. Jest mi coś winien. (...) co mogę dostać. (...) Jest słodki ale... stary. (...) spali (spaliśmy?) ze sobą.
Karolina, czemu myślisz, że ona pisze o tej nocy, kiedy zdemolowały biuro? Ja tam nie widzę nic takiego.
e: obejrzałam bardzo dokładnie moment, w którym Spence ogląda pamiętnik i wrzucam poprawioną wersję (trochę więcej widać, ledwo co)
Ojciec Arii zdradza jej mamę. Kocham to! W sensie, dla Arii to beznadziejnie, ale ja uwielbiam dramaty. Nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery ją od tego odwiedzie, jestem tego pewna. Ona nie ma odwagi, żeby postawić się ojcu, dlatego wybrałam (... - tu wydaje mi się, że jest napisane "her", czyli "wybrałam ją", ale to nie ma sensu raczej). Wiem, że pan Montgomery ...... mnie tam (spotka?). Notatka do siebie: wykorzystać to. Jest mi to winien. Ale co ja mogę dostać (... od niego? Widać ostatnią literę - "m", więc może być "from him"). Jest słodki, ale... stary. (...) Ella?.
Potem na dole jest, że Emily i Ben spali ze sobą.
Poniedziałek, 30 października
(...) zdradza jej (mamę?). Kocham to! W sensie, dla Arii (beznadziejnie?), ale ja kocham dramaty. Chociaż nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery przekona ją, żeby siedziała cicho, jestem tego pewna! Ona nie ma odwagi, żeby postawić się (...), DLATEGO WYBRAŁAM (chodzi o jakieś miejsce/osobę) (...) wiem, że pan Montgomery (...) tam. Notatka do samej siebie: (...) to. Jest mi coś winien. (...) co mogę dostać. (...) Jest słodki ale... stary. (...) spali (spaliśmy?) ze sobą.
Tłumaczyłam to zaraz po finale
Uzupełniłabym to tak: Ojciec Arii zdradza jej mamę. Kocham to! W sensie, dla Arii beznadziejnie, ale ja kocham dramaty. Chociaż nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery przekona ją, żeby siedziała cicho, jestem tego pewna! Ona nie ma odwagi, żeby postawić się ojcu, DLATEGO WYBRAŁAM (...) wiem, że pan Montgomery tam będzie. Notatka do samej siebie: wykorzystać to. Jest mi coś winien. (...) co mogę dostać. (...) Jest słodki ale... stary. (...) spali (spaliśmy?) ze sobą.
Karolina, czemu myślisz, że ona pisze o tej nocy, kiedy zdemolowały biuro? Ja tam nie widzę nic takiego.
e: obejrzałam bardzo dokładnie moment, w którym Spence ogląda pamiętnik i wrzucam poprawioną wersję (trochę więcej widać, ledwo co)
Ojciec Arii zdradza jej mamę. Kocham to! W sensie, dla Arii to beznadziejnie, ale ja uwielbiam dramaty. Nie ma opcji, żeby Aria powiedziała swojej mamie. Pan Montgomery ją od tego odwiedzie, jestem tego pewna. Ona nie ma odwagi, żeby postawić się ojcu, dlatego wybrałam (... - tu wydaje mi się, że jest napisane "her", czyli "wybrałam ją", ale to nie ma sensu raczej). Wiem, że pan Montgomery ...... mnie tam (spotka?). Notatka do siebie: wykorzystać to. Jest mi to winien. Ale co ja mogę dostać (... od niego? Widać ostatnią literę - "m", więc może być "from him"). Jest słodki, ale... stary. (...) Ella?.
Potem na dole jest, że Emily i Ben spali ze sobą.
raczej o romansie, widać było ze demolowanie jego biura cieszyło Ali i było na rekę ze on jeszcze z jakąs laską romansuje i to podobna do Alli
a Mellisa musiała stracić dziecko tak wnioskuje po tym jak o niej Spencer i jej matka mowi:P jakoś sobie nie wyobrazam w tym serialu Mellisy z małym dzieckiem
a Mellisa musiała stracić dziecko tak wnioskuje po tym jak o niej Spencer i jej matka mowi:P jakoś sobie nie wyobrazam w tym serialu Mellisy z małym dzieckiem
Joanna- Blair & Naley
Mona mnie przeraża ;D szczególnie na promo haha
[You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
udawałaby przez 5-6 m-cy ciąze?? nie sądze..;/ nie miałaby powodu udawać ciązy.. ile musiała by stracić pieniędzy, nerwów by nikt sie prawdy nie dowiedział, przecież chodziła do publicznego szpitala na badania itp a czym przekupiłaby lekarzy w dniu swojego wypadku by udawali razem z nia i okłamali rodziców Melissy i Spencer ze z dzieckiem wszystko w porządku??
Joanna- Blair & Naley
Mona jest przerażająca. Zgadzam się z Ems, że było bezpieczniej jak była w amoku i nie mówiła
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
- Spoiler:
- Tak samo jak Wy pomyślałam, że Ali miała romans z Byronem, albo podłożyła te kolczyki (żeby było ciekawiej? Przecież napisała w pamiętniku, że lubi dramaty) Czy tylko mi nie podobała się obleśna spódnica Arii (ta zielona z dziwnym czymś)?
A i zapomniałam dodać, że ...
- Spoiler:
- Ewidentnie chcą zrobić z Wrena A. Te jego dziwne historie z ojcem i morderstwie bez ciała (czy coś w tym stylu). Dziwny zbieg okoliczności, że mówi to po tym jak ukradziono ciało Ali? Nie sądzę.
czego Marlenka chce zniszczyć Wrena ??:/ nie chce by był jakkolwiek powiązany z A ale jak wyżej pisałam w tym serialu jest wszystko ze sobą powiązane ;/ dziwne to było ze zgłosił sie na wolontariat w Radley'u jak tam Mona jest i to całe gadanie o którym Desertrose napisała;/
nie tylko tobie mi sie cały jej ten strój nie podobał i jego zestawienie kolorystyczne
nie tylko tobie mi sie cały jej ten strój nie podobał i jego zestawienie kolorystyczne
Joanna- Blair & Naley
Obejrzałam w końcu..
- Spoiler:
'Ktoś kogo dobrze znasz cię okłamuje ale akta medyczne nie kłamią' Seriously? Mogliby od razu wskazać Wrena palcem :/
Denerwuje mnie ta jego sytuacja z Hanną, jeszcze tylko zazdrosnego Caleba brakuje.
Pewnie przez tę pęsetę Hanna nie będzie mogła odwiedzać Mony.
Ezra i ta jego gadka o Mayi, co najmniej jakby miał ją na sumieniu.
Do tego kretyński wątek Byron-Meredith-Aria.
Nienawidzę tego kolesia po prostu, nie dość że pieprzony hipokryta to teraz każe córce przepraszać kochankę.. Super, niech wrócą do siebie. W ogóle czemu Aria mieszka z nim, a nie z Ellą?
Poza tym Aria mnie rozwaliła, już nie miała co do tej trumny włożyć..
Z każdą retrospekcją Alison jest coraz gorsza, nie zdziwi mnie że ona żyje i sobie takie gierki urządza z dziewczynami.
A naszyjnik z zębów był przerażający :/
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Co do tego 'Ktoś kogo dobrze znasz cię okłamuje ale akta medyczne nie kłamią' to ja bym powiedziała, że chodzi o Melissę i jej "ciążę" :PP
brulion napisał:Co do tego 'Ktoś kogo dobrze znasz cię okłamuje ale akta medyczne nie kłamią' to ja bym powiedziała, że chodzi o Melissę i jej "ciążę" :PP
Podejrzewam, że ciąża Melissy, nawet jeśli była udawana, już wyszła na jaw i Spencer doskonale o niej wie.
może o Jenne mu chodziło ?? ;p
nie wiem Wrena by tak palcem pokazywali, Melissa i udawana ciąza?? na początku "ciązy" byłabym na tak ale kurcze to juz była koncówka .. zreszta jesli przypomniec sobie scene w któyms z odcinków melissa była z Garettem u ginekologa wiec nawet gdyby sprawa z Melissa była prawdziwa to tak jakby mamy to podane na tacy...
nie wiem Wrena by tak palcem pokazywali, Melissa i udawana ciąza?? na początku "ciązy" byłabym na tak ale kurcze to juz była koncówka .. zreszta jesli przypomniec sobie scene w któyms z odcinków melissa była z Garettem u ginekologa wiec nawet gdyby sprawa z Melissa była prawdziwa to tak jakby mamy to podane na tacy...
Joanna- Blair & Naley
A to myślicie, że te słowa nie dotyczyły Jenny? Wzięłam to trochę za oczywistość, bo Spencer próbowała się cały czas od Garetta dowiedzieć kto wykopał ciało, a później okazało się, że to właśnie Jenna zawiozła Emily na cmentarz. Ciekawe tylko kto jeszcze jej towarzyszył i pomógł kopać. W ogóle to Jenna mocno ryzykowała, przecież można było przypuszczać, że Emily w końcu coś sobie przypomni.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
To wszystko robi się coraz bardziej pogmatwane, ja już sama nie wiem co myśleć. Mellissa i jej ciąża, Garrett, Alison zachowująca się jak wariatka w gabinecie Byrona, Mona, Wren, tak plączą, że już nic nie wiadomo. Tyle osób jest zamieszanych i podejrzanych, że aż strach żyć w takim mieście. A na dodatek zastanawia mnie co się dzieje z ojcem Spencer, gdzie on jest? Przegapiłam coś czy nikt nie wspominał o nim?
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Ja pomyślałam, że Garrettowi chodzi o Monę.
Ja coś przegapiłam czy co, czemu ciąża Melissy miałaby być udawana?
Ja coś przegapiłam czy co, czemu ciąża Melissy miałaby być udawana?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
poniewaz na zdjeciach promujacych 4 odcinek 3go sezonu Mellisa nie ma brzucha:P
chociaż moim zdaniem to ona juz powinna urodzic i napewno tej ciazy nie udawala bo to bez sensu by bylo ale w 1 odcinku 3go sezonu matka Spencer i ona sama mowiły o Melissie że coś sie jej stało, jakby jakąs tragedie przeżyła itp. Stąd zaczeły sie rozwazania ze np straciła dziecko, i w wyniku tego ktos wysunął teorie że Mellisa wcale w ciązy nie byla, tylko ją udawała ;p
chociaż moim zdaniem to ona juz powinna urodzic i napewno tej ciazy nie udawala bo to bez sensu by bylo ale w 1 odcinku 3go sezonu matka Spencer i ona sama mowiły o Melissie że coś sie jej stało, jakby jakąs tragedie przeżyła itp. Stąd zaczeły sie rozwazania ze np straciła dziecko, i w wyniku tego ktos wysunął teorie że Mellisa wcale w ciązy nie byla, tylko ją udawała ;p
Joanna- Blair & Naley
Ale gdyby to dziecko miała to wydaje mi się, że nieważne z kim ale Veronica albo Spencer wykazywałyby jakieś zainteresowanie a one mówią o niej z taką pogardą jakby, szczególnie Veronica. Jeżeli dziecko by się jeszcze nie urodziło to też dziwne, że pod koniec ciąży Mellissa siedziałaby sama więc wnioskuję, że albo udawała albo oddała to dziecko. Jakoś mi się nie widzi Mellissa z dzieckiem.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 34 z 40
Pozwolenia na tym forum: