Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters

Strona 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Go down

Pretty Little Liars - Page 32 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Joanna Nie Cze 10, 2012 7:39 pm

brulion napisał:

Btw poczytałam spoilery dotyczące pierwszego odcinka i... hmm xD
Kasia napisał:

- wraz z premierą sezonu, w Rosewood pojawi się nowa dziewczyna, - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie xD

[/spoiler]

może to ta dziewczyna z ktora lucas rozmawiał w szkole?? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Nie Cze 10, 2012 8:13 pm

Albo ta, która była kelnerką w tej knajpie gdzie Emily i Toby się spotkali. Toby zwrócił się do niej po imieniu więc może potem będzie częściej, zresztą nie wiem, Marlene chyba nic nie nauczyła się po finale sezonu i znowu gada co jej ślina na język przyniesie. Ta kobieta powinna mieć zakaz udzielania wywiadów i pisania czegokolwiek na portalach społecznościowych.

Mam nadzieję, że macie rację co do Wrena dziewczęta Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Cze 10, 2012 9:17 pm

brulion napisał:Nie wiem, czy już było, ale:

Nie widziałam tej sceny, więc fajnie, że ją tu umieściłaś. Wren jest taki słodki, dlatego nie wierzę, że ma coś wspólnego z A . No popatrzcie na niego <3
xD

Ostatnio zmieniony przez desertrose dnia Nie Cze 10, 2012 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Cze 10, 2012 9:18 pm

Nie wiem, czemu wywalili tę scenę ;x tak samo, jak nie wiem, czemu się nie przespał z nią ;x
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Cze 10, 2012 9:19 pm

Było blisko, ale Spencer musiała iść do szkoły. Ja na jej miejscu olałabym szkołe i uległa Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Cze 10, 2012 9:21 pm

No ale najpierw była u niego przecież, wtedy, co jej powiedział, że strasznie na nią leci, ale nie może się z nią przespać -.- Dobra, doceniam bycie dżentelmenem, ale bez przesady. A rano powiedziała, że do niego zadzwoni, i z tego, co kojarzę, to nie zadzwoniła -.-
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Nie Cze 10, 2012 9:25 pm

głupia Spencer Razz do takiego chlopaka nie zadzwonic to grzech Razz ;D
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Cze 10, 2012 9:28 pm

Było kilka takich sytuacji, z których Spencer nie skorzystała (Boże, ta dziewczyna jest dziwna. 98% lasek na jej miejscu by się nie zawahało xD)
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Cze 10, 2012 9:29 pm

A ona dalej leci na Quasimodo -.- lubię ją, ale niech się ogarnie xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Cze 10, 2012 9:31 pm

Tak z ciekawości... dlaczego mówicie na Tobiego Quasimodo? Od jakiegoś czasu nie daje mi to spokoju Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Cze 10, 2012 9:48 pm

Nie pamiętam, kto to wymyślił, Kasia chyba ;D Zapytaj ją xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nika Nie Cze 10, 2012 9:49 pm

podobieństwo uderzające Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nika
Nika
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 138

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Cze 10, 2012 9:50 pm

Aaaaa czyli wszystko jasne! Od dzisiaj bedę spać spokojnie, bo wiem o co chodzi xD
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by TheBlairBitchProject Nie Cze 10, 2012 11:23 pm

brulion napisał:Nie wiem, czy już było, ale:

Btw poczytałam spoilery dotyczące pierwszego odcinka i... hmm xD
Kasia napisał:
- pierwszy odcinek 3 sezonu będzie miał wiele wspólnego z pilotem np. Hanna ponownie zobaczy Spencer na zakupach - ok, sprawdziło się
- w Rosewood pojawi się nowa kawiarnia, w której Emily i Toby będą się spotykać, by porozmawiać (pierwszy raz w 3x01), - ok
- w 3x01 pojawią się retrospekcje z Alison, - WTF ktokolwiek widział, ktokolwiek wie xD Chyba, że schizy Mony liczą się jako retrospekcje. Chyba, że to była zakamuflowana retrospekcja. Nie wnikam. hehe, dokladnie, gdzie te retrospekcje ?
- Marlene powiedziała, że w 3x01 będą dwie "pikantne" sceny miłosne, i zasugerowała, że hotel odegra w tym ważną rolę, - był jakiś hotel? Były jakieś pikantne sceny? Ledwo się Ezria i Spoby pocałowało a ci nazywają to pikantną sceną -.- hehe
- w 3x01 Ezra i Aria będą obchodzili swoją pierwszą rocznicę i prawdopodobnie spróbują odtworzyć swoją pierwszą randkę, - ok
- w 3x01 dowiemy się wiele na temat związku Toby'ego i Spencer, - czego się dowiedzieliśmy? Że bierze u niej prysznic? xDDD doookladnie, padlam Very Happy
- wraz z premierą sezonu, w Rosewood pojawi się nowa dziewczyna, - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie xD
- "Czarujący Wren" będzie w 3x01, - okej <3
- w 3x01 Aria pojawi się w sukience z pilota, co potwierdzałoby spoilery o odtworzeniu pierwsze randki Ezrii, - okej
- Marlene napisała "Spoiler z 3x01: Róże są czerwone, a fiołki niebieskie. Mona widziała Alison, a czy ty też?", - tak, my też widzieliśmy Ali xD
- Marlene napisała, że w 3x01 pojawi się pijana Emily, seks w hotelu, rocznica Ezrii i RADLEY Sanitarium, - dalej pytam o co chodzi z tym seksem xD no wlasnie, gdzie, hehe ?
[/spoiler]

brulion, hehe, swietnie podsumowalas te spoilery Razz Razz
TheBlairBitchProject
TheBlairBitchProject

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pon Cze 11, 2012 10:04 am

Ja się tylko zastanawiam jak oni mają zamiar rozwiązać ten trójkąt Spencer/Wren/Quasi bo z tego co zauważyłam jest sporo fanów Spoby co mnie dziwi oczywiście. Ciekawe kogo scenarzyści widzą u boku Spencer.

Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pon Cze 11, 2012 10:24 am

Scenarzyści sami przyznali, że Wren pojawia się tylko wtedy, kiedy Spencer ma życiową załamkę. Myślę, że oni nawet nie myślą o tej relacji jako o trójkącie miłosnym *-*
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Pon Cze 11, 2012 10:55 am

Bru, przecież to niemożliwe, aby nie brali go pod uwagę. Jest na to zbyt słodki i wszyscy o tym wiedzą. Moim zdaniem powinni wrzucić go bardziej na pierwszy plan, niech nawet dziewczyny go podejrzewają, a wtedy Spencer przyjdzie do niego po wyjaśnienia, a on jej zdradzi, to co odkrył i mamy angst kiss Laughing Dobrze, wyobraźnia mnie poniosła jak widać, ale tak czy siak, życzę Spencer wiele życiowych załamek Very Happy
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Cze 11, 2012 10:55 am

brulion napisał:Nie wiem, czemu wywalili tę scenę ;x tak samo, jak nie wiem, czemu się nie przespał z nią ;x

Myślę, że w PLL jest tak jak w TVD. W TVD Julice Plec jest fanką Steleny i nienawidzi Deleny, więc Delena nagrywa jakieś sceny, ale potem Julie zastrasza biednych scenarzystów i całą ekipę i te sceny są wycinane! I pewnie tak samo w PLL, Marlene kocha Spoby i nienawidzi Wrencer więc też każe wycinać scenki Wrena i Spencer. Te kobiety są nieobliczalne, mówię wam.

Jakbyście chciały wiedzieć więcej o kulisach powstawania Pamiętników (a co za tym idzie PLL, bo właśnie udowodniłam, że to ten sam schemat) to wchodźcie na forum TVD na filmwebie, tam dziewczyny wiedzą wszystko. Ewentualnie pytajcie Kasię, bo ona jest na bieżąco z ich błyskotliwym śledztwem.

brulion napisał:Nie pamiętam, kto to wymyślił, Kasia chyba ;D Zapytaj ją xD
Nieskromnie powiem, iż byłam to ja. A wymyśliłam to ze względu na uderzające podobieństwo obu postaci. Oczywiście pod względem wyglądu. Pod względem charakteru Toby nie dosięga Quasimodo do pięt!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Pon Cze 11, 2012 10:58 am

Co za autokratyzm. Jak można kochać Spoby? Przecież to nie ma żadnego polotu. Na scenie "po prysznicu" śmiałam się jak szalona, bo tak to było ŻE-NU-JĄ-CE. Ale to wszyscy wiemy. Czyli Wrencer pojawi się tylko wtedy, gdy Marlene odejdzie?
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Cze 11, 2012 11:09 am

Vivien napisał:Co za autokratyzm. Jak można kochać Spoby? Przecież to nie ma żadnego polotu. Na scenie "po prysznicu" śmiałam się jak szalona, bo tak to było ŻE-NU-JĄ-CE. Ale to wszyscy wiemy. Czyli Wrencer pojawi się tylko wtedy, gdy Marlene odejdzie?

Nie no, żartowałam sobie z tą Marlene;D Choć pewnie zwolennicy teorii spiskowych [patrz: wariatki z tematu TVD na filmwebie] mają różne hipotezy:D

Mówiąc poważnie, obawiam się, że Spoby ma zbyt wielu fanów (nie rozumiem fanów tej pary ale nie sposób wypierać ze świadomości ich istnienia) i Spoby ma zbyt mocną pozycję w serialu, żeby teraz liczyć na coś więcej. Wg mnie dostaniemy Wrencer z prawdziwego zdarzenia (czyli jako związek a nie schadzkę raz na rok) dopiero wtedy, kiedy Julian dołączy do stałej obsady. Nie sposób budować poważnej relacji między główną bohaterką a guestem, który pojawia się raz na 5 odcinków. Aleeee... nadzieję daje właśnie to, że po pierwszym odcinku wygląda na to, że scenarzyści będą starali się skupić podejrzenia fanów na Wrenie, co znaczy, że będzie on pojawiał się częściej niż dotychczas.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Pon Cze 11, 2012 11:42 am

Karolina napisał:
Vivien napisał:Co za autokratyzm. Jak można kochać Spoby? Przecież to nie ma żadnego polotu. Na scenie "po prysznicu" śmiałam się jak szalona, bo tak to było ŻE-NU-JĄ-CE. Ale to wszyscy wiemy. Czyli Wrencer pojawi się tylko wtedy, gdy Marlene odejdzie?

Nie no, żartowałam sobie z tą Marlene;D Choć pewnie zwolennicy teorii spiskowych [patrz: wariatki z tematu TVD na filmwebie] mają różne hipotezy:D

Mówiąc poważnie, obawiam się, że Spoby ma zbyt wielu fanów (nie rozumiem fanów tej pary ale nie sposób wypierać ze świadomości ich istnienia) i Spoby ma zbyt mocną pozycję w serialu, żeby teraz liczyć na coś więcej. Wg mnie dostaniemy Wrencer z prawdziwego zdarzenia (czyli jako związek a nie schadzkę raz na rok) dopiero wtedy, kiedy Julian dołączy do stałej obsady. Nie sposób budować poważnej relacji między główną bohaterką a guestem, który pojawia się raz na 5 odcinków. Aleeee... nadzieję daje właśnie to, że po pierwszym odcinku wygląda na to, że scenarzyści będą starali się skupić podejrzenia fanów na Wrenie, co znaczy, że będzie on pojawiał się częściej niż dotychczas.
To mnie nieźle nabrałaś Razz Teraz jak tak sobie myślę, to te szalone teorie pasują do fundamentalistów od Deleny.

Mnie wystarczyłaby nawet jakaś schadzka, jeśli do czegoś by doszło ^^. Jakby dali Spancer więcej scen z Wrennem, to ten ship zyskałby więcej fanów. Zresztą, nie oszukujmy się - nic nie trwa wiecznie, a szczególnie związki w serialach dla młodzieży Smile Czekam, aż Quasi coś narozrabia i znowu wyjedzie. I też liczę na większą aktywność Wrenna, jeśli ma być głównym podejrzanym trzeciego sezonu. Choć pewnie zrobią to tak, że będę w niego wątpić i serce będzie mi się łamać Sad
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pon Cze 11, 2012 12:23 pm

my mozęmy chciec Wrencer i kibicowac tej parze oraz zeby Wren dołaczyl do stałej obsady ale ;/ niestety jest ale, Marlenka i amerykańscy fanowie PLL wolą Spencer z Tobym czyli team Spoby a Hanne z Wrenem czyli team Wrenna ;/ (akurat grono fanów tej pary jest coraz wieksze) i my tu nie mamy nic do gadania z ich beznadziejnym gustem ;/ i przykro mi bardzo z tego powodu bo Toby vel Quasimodo jest okropny i do nikogo nie pasuje Razz a Hanna nie pasuje do Wrena Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Cze 11, 2012 1:38 pm

Nie, Wrenna to nawet nie jest opcja;) Większość fanów Wrenny to tak naprawdę fani Wrena i Wrencer, którzy piszę o Wrennie pół żartem-pół serio. Ja też po odcinku napisałam, że jestem team Wrenna, ale przecież nie mówiłam tego poważnie. Zresztą Wrenna nie ma szans, bo ludzie za bardzo lubią Hannę z Calebem. No i Marlene, o ile dobrze pamiętam, mówiła, że Canna (czy tam Haleb) jest na razie bezpieczna.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pon Cze 11, 2012 10:53 pm

Karolina dziękuję za reklamę xD

Chyba ktoś już wspominał o tym, prawdopodobnie brulion, ale przypomnę na pocieszenie, że w książce Spencer straciła dziewictwo z Wrenem Very Happy
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nika Pon Cze 11, 2012 10:59 pm

Kasia napisał:Karolina dziękuję za reklamę xD

Chyba ktoś już wspominał o tym, prawdopodobnie brulion, ale przypomnę na pocieszenie, że w książce Spencer straciła dziewictwo z Wrenem Very Happy

a coś więcej? w jakich okolicznościach? co z Tobym wtedy było?
Nika
Nika
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 138

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Powrót do góry