Ulubiony aktor
+30
MoNiKa_DT
IAmSherlocked
killing_joke
AsiaSSS
imagin
purple111
Nessy
meryl.
genevievee
najsys
Charlize32
monisiaaa33
Blairena
Ania_
Vivien
xRx
Citizen Erased
Kasia
Monika
Layla
brulion
Karolina
Gigi
Lewandowska
karolla
igakom
April
antiba
Żuri
Magda
34 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ulubiony aktor
Ja jestem dziwna i mnie ten facet zupełnie nie pociąga. Jasne, jest przystojny, ale jakoś nie wzbudza we mnie szczególnych zachwytów czy większych emocji. Może wina w tym Pamiętnika, którego nie znoszę, nie wiem... Aktorem jest bardzo dobrym ale mimo wszystko... Nie. Po prostu nie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Gigi, tak będzie wyglądał nasz syn xD
Karolina, jak możesz nie lubić Pamiętnika
Karolina, jak możesz nie lubić Pamiętnika
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Nie wiem jak. Wszyscy mi go zachwalali i miałam tak na nim płakać i rwać włosy z głowy z tego całego wzruszenia, a przesiedziałam, wynudziłam się a jedynym pozytywnym aspektem jaki dostrzegłam była prześliczna Rachel McAdams. I jeśli mam być szczera, to głównie na nią, a nie na Goslinga patrzyłam:) Zresztą, chyba sama przyznasz, że nie wygląda on tam zbyt korzystnie:
Ale za to Drive bardzo mi się podobało, więc może nie jestem jeszcze całkowicie stracona:D
Ale za to Drive bardzo mi się podobało, więc może nie jestem jeszcze całkowicie stracona:D
Przyznaję, że wyglądał niekorzystnie i zgadzam się co do Rachel, ale to jest przede wszystkim pięknie opowiedziana historia. Świetna ekranizacja jeszcze lepszej książki. Na mnie film wywarł niesamowite wrażenie:)
Drive nie oglądałam, nie wypowiadam się
Drive nie oglądałam, nie wypowiadam się
Lewandowska- Bart & OTH
Chyba dobrze, że go nigdy nie spotkam, bo właśnie tak bym się zachowała i szanse na "żyli długo i szczęśliwie" zostałyby przekreśloneGigi napisał:
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Karolina napisał:Ja jestem dziwna i mnie ten facet zupełnie nie pociąga. Jasne, jest przystojny, ale jakoś nie wzbudza we mnie szczególnych zachwytów czy większych emocji. Może wina w tym Pamiętnika, którego nie znoszę, nie wiem... Aktorem jest bardzo dobrym ale mimo wszystko... Nie. Po prostu nie.
Nie jesteś sama, he. Może nie tyle nie pociąga, co jest dla mnie obojętny. Ale aktorem jest dobrym, szczególnie podobał mi się w Lars and the Real Girl i wg mnie jest to jego najlepszy film. The Notebook nie znoszę, nie rozumiem kompletnie zachwytów nad tym nijakim filmem z niesamowicie ckliwą otoczką, gdzie sentymentalizm wylewa się na prawo i lewo, he.
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:Ja jestem dziwna i mnie ten facet zupełnie nie pociąga. Jasne, jest przystojny, ale jakoś nie wzbudza we mnie szczególnych zachwytów czy większych emocji. Może wina w tym Pamiętnika, którego nie znoszę, nie wiem... Aktorem jest bardzo dobrym ale mimo wszystko... Nie. Po prostu nie.
Nie jesteś sama, he. Może nie tyle nie pociąga, co jest dla mnie obojętny. Ale aktorem jest dobrym, szczególnie podobał mi się w Lars and the Real Girl i wg mnie jest to jego najlepszy film. The Notebook nie znoszę, nie rozumiem kompletnie zachwytów nad tym nijakim filmem z niesamowicie ckliwą otoczką, gdzie sentymentalizm wylewa się na prawo i lewo, he.
Heh, ja rozumiem, że mógł się nie podobać, ale żeby zaraz nie znosić? Nijaki na pewno nie jest, po prostu nie jest wybitnym dziełem dla niektórych. Na dodatek niesamowicie przebił książkę, na którego podstawie jest zrobiony. Z tym sentymentalizmem też bym nie przesadzała, to melodramat, trzeba film oceniać jednak pod kątem gatunku, a jak na melodramat to moim zdaniem wcale nie był taki ckliwy.
Jak już rozmowa o Pamiętniku to dorzucę swoje 3 grosze, że i przy książce i przy filmie miałam mdłości, muszę omijać tego typu 'dzieła' szerokim łukiem.
A co do Ryana to właściwie podzielam opinię Karoliny, jakoś tak on ani ziębi ani grzeje. Nie można mu odmówić talentu, ale zachwycać się też chyba nie ma czym
A co do Ryana to właściwie podzielam opinię Karoliny, jakoś tak on ani ziębi ani grzeje. Nie można mu odmówić talentu, ale zachwycać się też chyba nie ma czym
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Żuri napisał:Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:Ja jestem dziwna i mnie ten facet zupełnie nie pociąga. Jasne, jest przystojny, ale jakoś nie wzbudza we mnie szczególnych zachwytów czy większych emocji. Może wina w tym Pamiętnika, którego nie znoszę, nie wiem... Aktorem jest bardzo dobrym ale mimo wszystko... Nie. Po prostu nie.
Heh, ja rozumiem, że mógł się nie podobać, ale żeby zaraz nie znosić? Nijaki na pewno nie jest, po prostu nie jest wybitnym dziełem dla niektórych. Na dodatek niesamowicie przebił książkę, na którego podstawie jest zrobiony. Z tym sentymentalizmem też bym nie przesadzała, to melodramat, trzeba film oceniać jednak pod kątem gatunku, a jak na melodramat to moim zdaniem wcale nie był taki ckliwy.
Użyłam słowa "nie znoszę", ponieważ zbyt wiele razy byłam zmuszona do oglądania tego dzieła, he
Hahahaha xD Kiedyś już to widziałam i myślałam, że się popłaczę ze śmiechu. Rozwala mnie ta choreografia, szczególnie Ryan, kiedy śpiewa 'bejbe' xD No cóż, każdy kiedyś jakoś zaczynałGossipfan napisał:Thank God for youtube
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Odbiegając trochę od tematu: Blake na tym zdjęciu ma taki push-up, że wygląda trochę jak Victoria B. za złotych lat swoich silikonowych implantów.
A jeśli chodzi o Ryana i jego miłości - jak dla mnie faworytką jest Rachel. Ta kobieta jest tak śliczna, że nie mogę się na nią napatrzeć. I ładnie razem wyglądają, o ile Ryan nie prezentuje się tak:
A jeśli chodzi o Ryana i jego miłości - jak dla mnie faworytką jest Rachel. Ta kobieta jest tak śliczna, że nie mogę się na nią napatrzeć. I ładnie razem wyglądają, o ile Ryan nie prezentuje się tak:
Karolina napisał:A jeśli chodzi o Ryana i jego miłości - jak dla mnie faworytką jest Rachel. Ta kobieta jest tak śliczna, że nie mogę się na nią napatrzeć.
Zgadzam się. Też uwielbiam na nią patrzeć
Karolina, co powiesz na to :> Ryan jako Lars
Lewandowska- Bart & OTH
Marta napisał:Ja jak ich widzę to od razu przypomina mi się to:
Urocze Co nie znaczy, że to mnie nie boli
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Marta napisał:Ja jak ich widzę to od razu przypomina mi się to:
Urocze Co nie znaczy, że to mnie nie boli
Słodziaszne! To bardzo odpowiednie słowo
Nie chciałam Cię zranić, wybacz:(
Masz za to prezent
- Spoiler:
Go??- Gość
Marta napisał:Słodziaszne! To bardzo odpowiednie słowo
Nie chciałam Cię zranić, wybacz:(
Masz za to prezent
- Spoiler:
Oh, dziękuję Teraz mogę Ci wybaczyć
Lewandowska- Bart & OTH
Ryan wygląda na takiego chłopczyka z dobrymi manierami nie?? xD taki słodziak xD są skandale z nim w ogóle??
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:Ryan wygląda na takiego chłopczyka z dobrymi manierami nie?? xD taki słodziak xD są skandale z nim w ogóle??
Chyba jedyny skandal z jego udziałem to taki, że pojawił się obok Majdana w 'najlepszych ciachach 2011'.
http://www.pudelek.pl/artykul/37426/najlepsze_ciacha_2011_roku_zdjecia/
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Karolina napisał:A jeśli chodzi o Ryana i jego miłości - jak dla mnie faworytką jest Rachel. Ta kobieta jest tak śliczna, że nie mogę się na nią napatrzeć.
Zgadzam się. Też uwielbiam na nią patrzeć
Karolina, co powiesz na to :> Ryan jako Lars
Powiem: całkiem sympatyczny pan kierowca autobusu Zdzisiek. Nienachalna elegancja pomieszana ze stylem sportowym + klasyczne wąsy i lekko zmierzwione, acz utrzymane w pewnym specyficznym ładzie włosy. Jestem na tak!
Marlina napisał:
Ja jak ich widzę to od razu przypomina mi się to:
Nigdy tego nie widziałam;) Fajnie to zrobili:) Aczkolwiek Ryan mógłby wypluć gumę...
PS. Patrzcie jak się Lindsay podekscytowała!
Beauty napisał:Gigi napisał:Ryan wygląda na takiego chłopczyka z dobrymi manierami nie?? xD taki słodziak xD są skandale z nim w ogóle??
Chyba jedyny skandal z jego udziałem to taki, że pojawił się obok Majdana w 'najlepszych ciachach 2011'.
LOL Oli xD
widzę, że znasz się na jego życiu więc czy on kogoś ma?? bo coś nie widzę go z dziewczynami nigdy xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:Beauty napisał:Gigi napisał:Ryan wygląda na takiego chłopczyka z dobrymi manierami nie?? xD taki słodziak xD są skandale z nim w ogóle??
LOL Oli xD
widzę, że znasz się na jego życiu więc czy on kogoś ma?? bo coś nie widzę go z dziewczynami nigdy xD
A często się widujecie?
Gigi napisał:Beauty napisał:Gigi napisał:Ryan wygląda na takiego chłopczyka z dobrymi manierami nie?? xD taki słodziak xD są skandale z nim w ogóle??
LOL Oli xD
Nie znam się, po prostu specjalnie dla Ciebie wpisałam w Google hasło ''Ryan Gosling pudelek" i ten artykuł jakoś przyciągnął moją uwagę. Ciekawe dlaczego... Do tego na pudelku pisali o nim jakieś 3 razy.
Aktualnie chyba z Evą Mendes W tym roku wyjdzie jakiś film z nimi.
Lewandowska- Bart & OTH
Karo od czasu do czasu xD
Evą Mendes??? o matko nie chciałam tego wiedzieć xD
Evą Mendes??? o matko nie chciałam tego wiedzieć xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: