Ulubiony aktor
+30
MoNiKa_DT
IAmSherlocked
killing_joke
AsiaSSS
imagin
purple111
Nessy
meryl.
genevievee
najsys
Charlize32
monisiaaa33
Blairena
Ania_
Vivien
xRx
Citizen Erased
Kasia
Monika
Layla
brulion
Karolina
Gigi
Lewandowska
karolla
igakom
April
antiba
Żuri
Magda
34 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ulubiony aktor
Eva mi tak jakoś do niego nie pasuje, chociaż nie znam jej osobiście, więc lepiej się nie wypowiadam
Generalnie zazwyczaj nie obchodzi mnie, z kim spotykają się gwiazdy, ale fajnie byłoby, gdyby ciągle był z Rachel xD Mam za duży sentyment do Pamiętnika
Generalnie zazwyczaj nie obchodzi mnie, z kim spotykają się gwiazdy, ale fajnie byłoby, gdyby ciągle był z Rachel xD Mam za duży sentyment do Pamiętnika
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
LillyRose napisał:Eva mi tak jakoś do niego nie pasuje, chociaż nie znam jej osobiście, więc lepiej się nie wypowiadam
Można się domyślić po twoim avatarze
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Od Roberta Downey Jr. i Edwarda Norton po Jareda Leto i Johnnego Deppa.
Oczywiście nie może zabraknąć mojego ulubieńca Jacka Nicholsona no i dzisiaj wypada wspomnieć o Heath Ledger, którego dozgonnie będę wielbiła za scenę na boisku w Zakochanej Złośnicy.
No i niedawno króluje u mnie również Liam Neeson, którego niedawno doceniłam.
Mam słabość do Gerarda Butler, którego obejrzałam już prawie całą filmografię.
Mogłabym jeszcze kilku dorzucić, ale właściwie tych najważniejszych wymieniłam
Oczywiście nie może zabraknąć mojego ulubieńca Jacka Nicholsona no i dzisiaj wypada wspomnieć o Heath Ledger, którego dozgonnie będę wielbiła za scenę na boisku w Zakochanej Złośnicy.
No i niedawno króluje u mnie również Liam Neeson, którego niedawno doceniłam.
Mam słabość do Gerarda Butler, którego obejrzałam już prawie całą filmografię.
Mogłabym jeszcze kilku dorzucić, ale właściwie tych najważniejszych wymieniłam
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Anthony Hopkins, genialna rola Hannibala Lectera, uwielbiam go
xRx- Liczba postów : 41
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
To na zawsze zmieni bieg historii telewizji. Świat już nigdy nie będzie taki sam...
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Mnie się wydaje, że to właśnie koniec świata się zbliża. Endgame Brooke to teraz Stefa.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien napisał:Mnie się wydaje, że to właśnie koniec świata się zbliża. Endgame Brooke to teraz Stefa.
Zawsze im kibicowałam, dobre sceny miały
Go??- Gość
O BOŻE!!! To straszne...moja biedna sąsiadkobabcia.... i na czyj widok teraz będzie się ślinić?
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ciężko wybrać jednego ulubionego... Bardzo lubię Colina Firtha, Jude'a Law, Leo DiCaprio, czyli raczej 'klasyki' Lubię też Johnny'ego Deppa, tylko, że teraz to już tylko ze względu na talent. Wcześniej wydawał mi się przy tym fajnym człowiekiem, ale ta cała afera z romansem i rozstaniem z Vanessą mnie trochę zniesmaczyła:(
Blairena- Liczba postów : 60
R-Pattz mnie rozwala xD co za troll :*
xDD
“Millions of Twilight fans, they cannot wait to see this, it’s almost heartbreaking because they don’t want it to be over. It’s a little bittersweet, isn’t it?”
xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
widzieliście jak wygląda teraz Matt :oo
wszystko dla roli :/
- Spoiler:
wszystko dla roli :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
naszło mnie. jaka jest wasza hierarchia ulubionych Bondów??
1. Sean Connery
2. Roger Moore
3. Pierce Brosnan
4. Daniel Craig
1. Sean Connery
2. Roger Moore
3. Pierce Brosnan
4. Daniel Craig
Gigi- Gossip Dan & Girls
Roger Moore i Pierce Brosnan to moja top dwójka, reszty sobie nie przypominam albo nie widziałam. Lazenby był tragiczny.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
1. Daniel Craig (sorry, ale kocham go bardzo, bardzo i nie przyjmuję żadnych argumentów, że nie nadaje się na Bonda).
2. Sean Connery
3. Pierce Brosnan (ale to nie za grę czy jakieś mega wczucie się w postać Bonda, raczej za to, że części z nim były bardzo dobre/ciekawe).
2. Sean Connery
3. Pierce Brosnan (ale to nie za grę czy jakieś mega wczucie się w postać Bonda, raczej za to, że części z nim były bardzo dobre/ciekawe).
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
"Django Unchained" and "Titanic" star Leonardo DiCaprio said on Friday he was planning to take a significant break from filming and concentrate on his environmental campaigning.
In an interview with Germany's mass circulation daily Bild, the 38-year-old American actor said: "I am a bit drained. I'm now going to take a long, long break. I've done three films in two years and I'm just worn out."
;(
Gigi- Gossip Dan & Girls
I co oni zrobili Leo?! Mogli mu dać tą nominację do Oscara!
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
https://www.facebook.com/pages/Ekspert-do-spraw-nieotrzymywania-Oscara-przez-Leonardo-DiCaprio/481853175189879
To najmniejsza odległość, na jaką udało się Leonardo zbliżyć do Oscara, a jednocześnie jedyne oficjalne zdjęcie tych dwóch panów razem. Zbieg okoliczności? Nie sądzę.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Yon Gonzales, Hugo Silva, Ian Somerhalder, Jensen Ackles,
meryl.- Liczba postów : 28
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: