Proma/zapowiedzi sezon 5
+42
turtle
Ewa
Kamila
poster
Blair Waldorf
andzia
netka
Joanna
PH2C
Nika
depmod
M.
antiba
Ania_
April
Karo
Lewandowska
pelcia22
Blake
Kasia
Ania
Justyna
gaspar
frejabeha
paulishta
Kate__895
Serena
Layla
Lise
Cas
Magda
brulion
amant
tajemnicza
DairDreamer
Karolina
Diana
CallMeLady
lily333
Żuri
Ella
Gigi
46 posters
Strona 6 z 12
Strona 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
ta persona w czarnej peruce to tancerka goł goł xD nie wiem no ktoś nieznany pewnie
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
[You must be registered and logged in to see this link.]
moja reakcja na zapowiedź
serio. co za nudy. Serenka próbuje stworzyć nową It Girl i posłuży się Lolą. Lily dalej z bitch facem. Matka Chucka jest w Wiedniu, chociaż wiemy, że to nieprawda, bo właśnie wyrywa Nate'a xD mam nadzieję, że Dair da radę, bo zapowiada się krucho. a może tylko nas trollują i odcinek będzie w dechę. nie.
moja reakcja na zapowiedź
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
serio. co za nudy. Serenka próbuje stworzyć nową It Girl i posłuży się Lolą. Lily dalej z bitch facem. Matka Chucka jest w Wiedniu, chociaż wiemy, że to nieprawda, bo właśnie wyrywa Nate'a xD mam nadzieję, że Dair da radę, bo zapowiada się krucho. a może tylko nas trollują i odcinek będzie w dechę. nie.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Lol, cały czas myślałam, że Serena robi to dla Loli bo chce być miła a ona robi to dla siebie xD Ale jej mina jak usuwa te maile o sobie - bezcenna :p
Nie wiem, czemu, ale jak słyszę "bielizna" to widzę Chucka w Victoroli xD może będzie jakiś mały powrót do źródeł
Nie wiem, czemu, ale jak słyszę "bielizna" to widzę Chucka w Victoroli xD może będzie jakiś mały powrót do źródeł
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Serena ma jakąś obsesję z It Girl? Sama nią była/jest, Jenny też w pewnym momencie chciała wcisnąć na chama, teraz Loli..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
bru w promo tym wcześniejszym widać, że jest powrót do źródeł z matką Chucka xD nieźle tam daje czadu. wiadomo po kim Chucky ma ten groove
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jakbyś paliła tyle trawy co on, to też byś majtałaŻuri napisał:Zwróciliście uwagę jak Safran majta łapami?
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Safran się chyba nasłuchał, że wielcy artyści tworzyli po pijaku albo na haju i myśli, że jemu też to pomoże
Wątek Sereny jako GG jest beznadziejny. Tyle gadania, że GG to samo zło i trzeba ją powstrzymać a niedługo potem bez żadnego zastanowienia sama się nią staje Mam nadzieję, że się szybko opamięta.
Chociaż S mnie strasznie zawiodła to muszę stwierdzić, że ładnie wygląda w tym promo
Wątek Sereny jako GG jest beznadziejny. Tyle gadania, że GG to samo zło i trzeba ją powstrzymać a niedługo potem bez żadnego zastanowienia sama się nią staje Mam nadzieję, że się szybko opamięta.
Chociaż S mnie strasznie zawiodła to muszę stwierdzić, że ładnie wygląda w tym promo
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
óóó Serenka, ale z ciebie b i t c h i serio Blair?? serio?? jfc.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dość szybko zaczyna się robić nieprzyjemnie Domyślam się, że w finale będziemy mieć punkt kulminacyjny, he.
Ale z tej Sereny jest hipokrytka xD Nie spodziewałam się :p
tajemnicza- Liczba postów : 167
Serenie odwala. Blair podobnie. oh well życie xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie życie, tylko GG Po Serenie się w sumie tego spodziewałam, cały czas czekam na związek Serena/mózg xD Blair też, jak na ten sezon, za długo była w miarę normalna, cały jeden odcinek
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
cos czuje ze damage-doer to tylko i wylacznie Serena
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Ella napisał:Co oni (Chuck/Nate) tam robią?
Tego nawet Chuck nie wie, więc i my ci nie odpowiemy
Podejrzewałam, że exy nie były zaproszone:) Serena, co za wejście, hahaha
"Dorota you know me so well" Świetna scena. Uwielbiam jak Dan kwituje uśmiechem docinki ze strony Blair
Kochana Dorota, jak ona dba o Dana. Hehehe
Hahaha wydaje mi się, że ten pierwszy kwitujący uśmieszek (po docince nt. prysznica) był dziełem Penna z cyklu 'nie śmiej się, nie śmiej się, omg przestań się śmiać próbujemy kręcić' ;D
I bawi mnie to, że Dorota próbuje się przypodobać Mr Lonely Boyowi bardziej, niż Blair ;D może to jakieś nieodwzajemnione uczucie xD Tylko czy jemu nie przeszkadza, że mówi do niego 'Mr Lonely Boy'? To tak, jakby mówiła do Chucka 'Basstard' ;D 'Good morning Mr Basstard' xD
Szkoda tylko, że już którys kolejny raz jest dokładnie taka sama scena przy śniadaniu, oboje siedzą na tych samych miejscach i generalnie scena jest bardzo podobna. Nie mogą rozmawiać w innym pokoju? ;>
I bawi mnie to, że Dorota próbuje się przypodobać Mr Lonely Boyowi bardziej, niż Blair ;D może to jakieś nieodwzajemnione uczucie xD Tylko czy jemu nie przeszkadza, że mówi do niego 'Mr Lonely Boy'? To tak, jakby mówiła do Chucka 'Basstard' ;D 'Good morning Mr Basstard' xD
Szkoda tylko, że już którys kolejny raz jest dokładnie taka sama scena przy śniadaniu, oboje siedzą na tych samych miejscach i generalnie scena jest bardzo podobna. Nie mogą rozmawiać w innym pokoju? ;>
Kolejny sneak peak DB ze śniadania z Dorotą, który niewiele wnosi. Mogliby się bardziej postarać
uuu, widac, ze Danowi spodobala sie prywatna sluzba. Rufus Junior
Haha, mialam podobna koszule jak mialam 7 lat i dotad jak patrze na moje zdjecia to mam niezla beke. a tu surprise, najwiekszy hipster UES tez taka nosi rozpiera mnie duma xD
promo nawet smieszne od poczatku nie pasowala mi tam obecnosc Chucka boszzzz
Haha, mialam podobna koszule jak mialam 7 lat i dotad jak patrze na moje zdjecia to mam niezla beke. a tu surprise, najwiekszy hipster UES tez taka nosi rozpiera mnie duma xD
promo nawet smieszne od poczatku nie pasowala mi tam obecnosc Chucka boszzzz
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Dan i Blair jedzą razem śniadanie. Dorota już wie co lubi Dan.
[You must be registered and logged in to see this image.]
well well well wiadomo co działo się xD
i kurcze Blair chyba kocha włosy Dana, bo co chwilę bawi się nimi how cute xD i Blair wkurzająca się na Darotę też dobre
i co ja tu robię z promo ahaha xD już widzę jak Blair loses it a Dan próbuje ją ogarnąć
[You must be registered and logged in to see this image.]
well well well wiadomo co działo się xD
i kurcze Blair chyba kocha włosy Dana, bo co chwilę bawi się nimi how cute xD i Blair wkurzająca się na Darotę też dobre
i co ja tu robię z promo ahaha xD już widzę jak Blair loses it a Dan próbuje ją ogarnąć
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 6 z 12
Pozwolenia na tym forum: