Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

5x24 The Return of the Ring

+42
turtle
Paciok
netka
sund1ay
kicksforchicks
Karolina
April
xxl
fusiatko44
Cas
depmod
shiva89
gaspar
xechiko
Monika
jeanne
TheBlairBitchProject
Karolina287
karolla
joanna1205
brolix
Edda
Layla
LanaLang
PH2C
brulion
antiba
mmoneya
Vivien
Ella
Joanna
Gigi
Karo
tajemnicza
Justyna
fanka2112
Blake
Ania
CallMeLady
Żuri
Kasia
Magda
46 posters

Strona 9 z 15 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next

Go down

Jak oceniasz odcinek?

5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_lcap30%5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_rcap 30% 
[ 21 ]
5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_lcap20%5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_rcap 20% 
[ 14 ]
5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_lcap9%5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_lcap13%5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_rcap 13% 
[ 9 ]
5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_lcap28%5x24 The Return of the Ring - Page 9 Vote_rcap 28% 
[ 20 ]

Wszystkich Głosów : 70

5x24 The Return of the Ring - Page 9 Empty Re: 5x24 The Return of the Ring

Pisanie by brulion Sro Maj 16, 2012 9:11 am

Zapomniałam o czymś ważnym xD Scena, w której Blair przychodzi do Chucka, żeby go "sprawdzić" równa się ze sceną "look who finally came to her senses". Zauważyliście, że Chuck podpuszcza Blair, żeby powiedziała mu, że zerwała z Danem? Nie ogarniam, jak w ogóle można coś takiego powiedzieć.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Sro Maj 16, 2012 9:35 am

nie porownywalaby tych scen. chcial wiedziec po co do niego przylazi zamiast zajac sie Danem. przyszla, powiedzial jej, ze jest ok, ze rozumie, move on etc., a ona nadal sie gapi to sie pytal czy chce jemu cos jeszcze powiedziec. ona dale sie gapi, to sie zapytal.
czego nie powie to zle ;/
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by tajemnicza Sro Maj 16, 2012 11:51 am

xechiko napisał:

Najwięcej negatywnych komentarzy o odcinku zebrane jest od fanów Dair, którzy są niezadowoleni z wyboru Blair i tylko pod tym kątem oceniają wszystko.

70% może i 80% Dairowców ocenia ten odcinek negatywnie za sposób w jaki ich związek się zakończył (czyt. za brak zakończenia). Dair miało równie dużo fanów co Chair, w sezonie 5 tak naprawdę mogliśmy obserwować, głównie, starcie tych dwóch shipów. Z tego powodu dairowcy zasługiwali na to aby zakończenie tego związku ukazane zostało na poziomie. A tym czasem potraktowano nas jak fanów drugiej kategorii, jakbyśmy shipowali parze, która nie miała żadnego prawa bytu (a starano nam się przecież udowodnić, że jest odwrotnie). Gdyby chociaż Balir przyszła do Dana i powiedziała "sorry. Nie chcę cię oszukiwać, byłeś moją podporą ale wybieram chucka", ona wolała dalej mącić mu w głowie i wmawiać, że to nic nie znaczy. Scenarzyści woleli rozwalić Dair, rozwalić Blair, rozwalić Dana, tak żebyśmy nie mieli dla kogo już oglądać GG a na pocieszenie zafundowali nam kilka mętnych maili. Naprawdę? Za te 2 sezony zwodzenia nas, budowania relacji w taki sposób i tak to argumentując? Maile? To Dair mniej znaczyło od Blouis?
tajemnicza
tajemnicza

Liczba postów : 167

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Sro Maj 16, 2012 12:23 pm

Myślę, że każdy fan tego serialu mógł poczuć się urażony i nie chodzi tu o to, której parze kibicuje. Spójrzmy na indywidualne narracje poszczególnych bohaterów:

Serena - od sukcesu, ciężkiej pracy w pierwszych odcinkach sezonu; do kompletnego upadku tej postaci.

Dan - od chłopaka, który tęsknił za dziewczyną, zmagał się ze swoimi uczuciami i pomagał innym w pierwszych odcinkach; do chłopaka, który praktycznie zdradza swoją dziewczynę (chociaż tutaj mam problem jak to interpretować, he) i szuka zemsty.

Chuck - od osoby, która stara się pokonać swoją słabość, stara się pójść dalej w pierwszych odcinkach; do osoby, która tkwi w tym samym wątku, uwaga, tkwi w tym samym wątku po raz czwarty z rzędu; cel - pogrążenie ojca.

Nate - brak, he Wink Nie no możemy powiedzieć, że w pierwszych odcinkach chciał odnaleźć siebie, eksperymentował, a w ostatnich chce odkryć kim jest GG. Chociaż tutaj moim zdaniem wyraźnie widać, że uczucie (nie wiem jak to nazwać, he) do Diany nie zniknęło. A wtedy tak, Nate staje się "class whore".

Blair - tutaj to mamy taką sinusoidę, że aż mnie to boli, he; od próby radzenia sobie z sytuacją z dzieckiem i dziwnych zachowań do pięciominutowego wyboru odnośnie swojej przyszłości, opartego na, no właśnie na czym. Tutaj mam naprawdę problem, bo nawet, jeżeli weźmiemy pod uwagę jej rozmowę z Eleanor, to jej wybór nie mieści się w żadnych ramach logicznej i spójnej całości narracyjnej bohatera. Nie mówię już, że jest to trzeci z rzędu finał, który tak niszczy Blair. Trzeci.

Lily i Rufus - od małżeństwa, które radzi sobie z problemami, przezwycięża areszt domowy Lily; do rozwodu, do Lily decydującej się na osobę, której nie widziała kilka lat i która delikatnie mówiąc, oszukała ją.

Ivy - od dziewczyny, która nie chciała mieć nic wspólnego ze światem UES, zakochanej, szczęśliwej; do osoby, która chce zemsty.

Jedynie, jedynie, potrafię zrozumieć po części taki obrót sprawy tym, że scenarzyści chcą pokazać jak niszczące jest UES. Jak zły i potworny jest to świat. Ale szczerze mówiąc nie wierzę w to za bardzo, bo ten serial jest po prostu fatalnie pisany. Umówmy się, ten finał nie jest wyjątkiem, ale jest szczytem wszystkiego. Oglądam naprawdę sporo, ale czegoś takiego nie widziałam, he.

Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Sro Maj 16, 2012 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Maj 16, 2012 12:26 pm

moim zdaniem to powinni finałowy odcinek nagrac jeszcze raz ale z wyjaśnieniem wszytskich spraw, skoro B chce i ma byc z C to niech najpierw jakoś madrze wytłumaczy sie D a nie takie cos wziete z d..y;/ i jakoś niech wytłumacza skad i po co sie tam G zjawiła i co D chce miec z nia wspolnego , po co mu ona bo dla mnie to G tak ni skad ni zowąd pojawiła ;/
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Maj 16, 2012 12:50 pm

Jako zagorzała fanka Chair jestem oburzona finałem, do tej pory go w sumie nie skomentowałam bo uważam, że nie ma czego. I do szczęścia nie wystarczy mi koniec Dair i szansa na Chair. Oglądam ten serial od pierwszego sezonu kiedy to zakochałam się w każdym z bohaterów, w inności tego serialu, w tym, że zaskakuje, czasem oburza ale jakby nie patrzeć jest w nim jakaś logika. Po obejrzeniu finału czuję się trochę jakbym straciła tylko czas oglądając te 5 sezonów. I nie zamierzam skakać ze szczęścia bo B poszła do Chucka na końcu. Wkurza mnie jej zachowanie wobec Dana, wobec Sereny, wkurza mnie zachowanie pozostałych postaci. Jedynie Nate trzymał poziom czyli po prostu był. Nie wiem, może mi przejdzie tak jak po finale PLL kiedy o 3 nad ranem siedziałam z popcornem przez monitorem i jarałam się jak dziecko po czym miałam ochotę wywalić komputer przez okno. Może i w tym przypadku będzie tak, że mi przejdzie, na razie uważam, że każdy widz powinien się czuć oszukany i zawiedziony upadkiem tego serialu i jego postaci. Nie ważne czy shippuje Dair, Chair czy Derenie.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Monika Sro Maj 16, 2012 1:23 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Po prostu brak słów:(
Monika
Monika
Blair & Dan
Blair & Dan

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Sro Maj 16, 2012 1:25 pm

O, widzę, że mój mem robi furorę. xD
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Monika Sro Maj 16, 2012 1:30 pm

O widzisz jaki ten internet mały. A mem genialny jest Very Happy
Monika
Monika
Blair & Dan
Blair & Dan

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Pisanie by TheBlairBitchProject Sro Maj 16, 2012 1:38 pm

joanna_x0x0 napisał:
shiva89 napisał:
natomiast filmik od Diany...kto jest plotkara..ciekawe...jednak zgapiana postac w kapturze z Pretty Little Liares..tzn ja takie odnioslam wrazenie...

może "A" lub ktoś z "team A" odwiedziło plan Plotkary Razz i ukradło laptopa Serenie ;D

hehe, tez bym sie usmiala, jakby Plotkara okazalo sie tajemnicze "A" z Pretty Little Liars ... bo tez odnioslam takie wrazenie ogladajac ta zakapturzaona (chyba meska) postac Very Happy
sorki za offtop Razz
TheBlairBitchProject
TheBlairBitchProject

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Maj 16, 2012 1:50 pm

co tu więcej mówić. masakra. Gotye mnie rozwalił xDD

najlepszy jest motyw z Chair. wow we can't be together LOL.

Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Sro Maj 16, 2012 1:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by depmod Sro Maj 16, 2012 1:51 pm

Chair wreszcie..:-)

depmod

Liczba postów : 32

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Maj 16, 2012 1:55 pm

TheBlairBitchProject napisał:
joanna_x0x0 napisał:
shiva89 napisał:
natomiast filmik od Diany...kto jest plotkara..ciekawe...jednak zgapiana postac w kapturze z Pretty Little Liares..tzn ja takie odnioslam wrazenie...

może "A" lub ktoś z "team A" odwiedziło plan Plotkary Razz i ukradło laptopa Serenie ;D

hehe, tez bym sie usmiala, jakby Plotkara okazalo sie tajemnicze "A" z Pretty Little Liars ... bo tez odnioslam takie wrazenie ogladajac ta zakapturzaona (chyba meska) postac Very Happy
sorki za offtop Razz

może scenarzyści oglądają PLL i im sie postać/ team A podoba , stad mamy osobe zakapturzona w GG kradnącą laptopa S Razz team GG Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by TheBlairBitchProject Sro Maj 16, 2012 2:07 pm

joanna_x0x0 napisał:
TheBlairBitchProject napisał:
joanna_x0x0 napisał:
shiva89 napisał:

sorki za offtop Razz

może scenarzyści oglądają PLL i im sie postać/ team A podoba , stad mamy osobe zakapturzona w GG kradnącą laptopa S Razz team GG Razz

hehe, a wiesz co ? calkiem mozliwe, nie zdziwilabym sie, bo swoja droga caly ten motyw "A"/teamu "A" w PLL jest naprawde ciekawy i postanowili moze zrobic z GG(kto jest Plotkara?) jakis taki bardziej mroczny watek;
chyba, ze, jak ktoras z dziewczyn cos wspominala tutaj, ze moze ta postacia w kapturze jest nasz kochany Nacik, ktory = GG; tylko motyw z tymi esami do siebie(wtedy kiedy chcial sprawe tego wypadku samochodowego wyjasnic) bylby dosyc dziwny;
nie wiem moze jest jakims pomocnikiem i Diana go wyczaila ?! Razz
czy po prostu bedzie teraz w 6 sezonie miec watek na zasadzie, Nate szuka/chce sie dowiedziec kim jest Plotkara, cos podobnie do Sereny kiedys ??
TheBlairBitchProject
TheBlairBitchProject

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Maj 16, 2012 2:19 pm

Gigi napisał:

Podziwiam, mi by się nie chciało języka strzępić przez tyle czasu Razz Ale tłumaczenie, że to nie był Dan trochę irytujące. Może i nie chciał spać z prostytutkami na początku sezonu ale bzykał się w szatni ze swoją nauczycielką, zgodził się na trójkąt i przespał się(chyba) z Georginą. Nie twierdzę, że zachowanie z ostatniego odcinka jest do niego podobne ale kurde trzeba się pogodzić z tym, że zachował się nie fair i tyle a nie tłumaczyć, że to nie był Dan bla bla bla. Nikt nie może być całe życie idealny. Blair zrobiła mu pranie z mózgu to musiał jakoś chłopak odreagować. Nie pochwalam ale nie będę też robić z niego ideału i wmawiać sobie, że to jest dla niego typowe. Zrobił jak zrobił, trzeba zacząć się przyzwyczajać bo bad Dana Very Happy
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by gaspar Sro Maj 16, 2012 3:14 pm

Georgina429 napisał:
Gigi napisał:

Podziwiam, mi by się nie chciało języka strzępić przez tyle czasu Razz Ale tłumaczenie, że to nie był Dan trochę irytujące. Może i nie chciał spać z prostytutkami na początku sezonu ale bzykał się w szatni ze swoją nauczycielką, zgodził się na trójkąt i przespał się(chyba) z Georginą. Nie twierdzę, że zachowanie z ostatniego odcinka jest do niego podobne ale kurde trzeba się pogodzić z tym, że zachował się nie fair i tyle a nie tłumaczyć, że to nie był Dan bla bla bla. Nikt nie może być całe życie idealny. Blair zrobiła mu pranie z mózgu to musiał jakoś chłopak odreagować. Nie pochwalam ale nie będę też robić z niego ideału i wmawiać sobie, że to jest dla niego typowe. Zrobił jak zrobił, trzeba zacząć się przyzwyczajać bo bad Dana Very Happy

idealem nie jest, ale wydaje mi sie ze tamte wyskoki jednak byly czyms motywowane - zauroczyl sie rachel i sie z nia przespal co bylo kompletnie nieodpowiedzialne i glupie, tak samo z georgina, no a ten trojkat to chec zabawy, ale tam wszyscy sie zrobili... a z serena? no zwykla zdrada i to jeszcze z kims do kogo nic nie czul, wiec to dla mnie nie-danowe. jakby mial uczucie do s to mozna byloby jeszcze mu to przypisac za danowe ;p
gaspar
gaspar
Dair & Duck
Dair & Duck

Liczba postów : 101

Powrót do góry Go down

Pisanie by joanna1205 Sro Maj 16, 2012 3:27 pm

Danowe, nie Danowe, ale w końcu to tylko facet:
a) trochę wcześniej wypił,
b) wszystko wskazywało na to, że Blair wróciła do Chucka,
c) jego pierwsza, wielka miłość stała przed nim w bieliźnie i wyznawała mu miłość

Ok, to nie usprawiedliwia zdrady, ale każdy ma prawo do błędu, a okoliczności wspomniane wyżej są moim zdaniem łagodzące. Nie robiłabym z tego afery i nie przekreślałabym Dana jako dobrego materiału na chłopaka. Nie dla Blair oczywiście, bo ona ewidentnie potrzebuje czegoś innego w związku, ale na tle rodzaju męskiego Dan wypada na prawdę dobrze, mimo wpadki z Sereną
joanna1205
joanna1205
Chuck & Dan
Chuck & Dan

Liczba postów : 328

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Maj 16, 2012 3:32 pm

Nie twierdzę, że to do niego podobne ale gadanie w stylu nie ma o czym mówić bo to nie był Dan i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej to już przesada. Po protu trzeba przyjąć do wiadomości, że zrobił jak zrobił i tyle a nie omijać ten fakt bo to nie Danowe Razz Ja już chyba pogodziłam się z tym, że żadnego bohatera nie oszczędzą.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Sro Maj 16, 2012 4:14 pm

ja Dana ani nie pochwalam, ani nie linczuje za zdrade. przypominam, ze nawet Dan jest czlowiekiem (lol) i popelnia bledy i ma do tego prawo. nie lubie idealnych postaci, nie ufam im Razz
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cas Sro Maj 16, 2012 5:00 pm

A ja Blair totalnie rozumiem:) Jestem w podobnej sytuacji, jestem z facetem ktory jest dla mnie jak przyjaciel zrobiłabym wszystko zeby go nie stracic ale go nie kocham, chciał to ode mnie usłyszeć ale nie wyznałam mu miłosci bo jej nie ma, też mu mówiłam ze juz nie kocham byłego itd. wiem ze to nie fajne ale nie chce go stracić a gdybym mu powiedziała jaka jest prawda straciłabym go i tak było z Blair nie chciała stracic Dana dlatego zgodziła sie na zwiazek potem było jej dobrze była szceśliwa ale nie do konca bo to nie miłość tylko poczucie bezpieczeństwa wiec ja ja rozumiem ze w koncu kiedy zdała sobie sprawe ze Chuck jest tą miłościa prawdziwą to do niego poleciała;)
Cas
Cas
Chair & Rufus
Chair & Rufus

Liczba postów : 83

Powrót do góry Go down

Pisanie by fusiatko44 Sro Maj 16, 2012 6:20 pm

Cas napisał:A ja Blair totalnie rozumiem:) Jestem w podobnej sytuacji, jestem z facetem ktory jest dla mnie jak przyjaciel zrobiłabym wszystko zeby go nie stracic ale go nie kocham, chciał to ode mnie usłyszeć ale nie wyznałam mu miłosci bo jej nie ma, też mu mówiłam ze juz nie kocham byłego itd. wiem ze to nie fajne ale nie chce go stracić a gdybym mu powiedziała jaka jest prawda straciłabym go i tak było z Blair nie chciała stracic Dana dlatego zgodziła sie na zwiazek potem było jej dobrze była szceśliwa ale nie do konca bo to nie miłość tylko poczucie bezpieczeństwa wiec ja ja rozumiem ze w koncu kiedy zdała sobie sprawe ze Chuck jest tą miłościa prawdziwą to do niego poleciała;)

Ja też to rozumiem, tak samo Twoją historię.
Tylko uważaj bo zaraz wstrzelą się z tekstami typu czy Ciebie były sprzedał za hotel Smile
Biała flaga, biała fraga, biała flaga i uciekam
fusiatko44
fusiatko44
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 190

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Maj 16, 2012 6:24 pm

A ja nie rozumiem ani kłamstwa, ani egoizmu, ani opowiadania prywatnych historii w internecie, tyle.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by xxl Sro Maj 16, 2012 7:56 pm

Sad(((((((((((
xxl
xxl

Liczba postów : 355

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Sro Maj 16, 2012 8:58 pm

Tak apropo co do glosowania. rozumiem,ze final nie byldla kazdego odcinkiem rewelacyjnym ,ale zaby oceniac jako fatalny to juz chyba lekka przesada. Akurat mniej wiecej po rowno ludzie ocenili odcinek jako swietny i fatalny.Czy mi sie zdaje czy fani Dair bez skrupułów dali fatalny? Ja np nie lubilam ogladac odcinkow z Dair,ale nigdy nie ocenilam zadnego odcinka jako fatalny ...chyba lekka przesada.
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Maj 16, 2012 9:16 pm

Someonelikeyou napisał:Myślę, że każdy fan tego serialu mógł poczuć się urażony i nie chodzi tu o to, której parze kibicuje. Spójrzmy na indywidualne narracje poszczególnych bohaterów:

Serena - od sukcesu, ciężkiej pracy w pierwszych odcinkach sezonu; do kompletnego upadku tej postaci.

Dan - od chłopaka, który tęsknił za dziewczyną, zmagał się ze swoimi uczuciami i pomagał innym w pierwszych odcinkach; do chłopaka, który praktycznie zdradza swoją dziewczynę (chociaż tutaj mam problem jak to interpretować, he) i szuka zemsty.

Chuck - od osoby, która stara się pokonać swoją słabość, stara się pójść dalej w pierwszych odcinkach; do osoby, która tkwi w tym samym wątku, uwaga, tkwi w tym samym wątku po raz czwarty z rzędu; cel - pogrążenie ojca.

Nate - brak, he Wink Nie no możemy powiedzieć, że w pierwszych odcinkach chciał odnaleźć siebie, eksperymentował, a w ostatnich chce odkryć kim jest GG. Chociaż tutaj moim zdaniem wyraźnie widać, że uczucie (nie wiem jak to nazwać, he) do Diany nie zniknęło. A wtedy tak, Nate staje się "class whore".

Blair - tutaj to mamy taką sinusoidę, że aż mnie to boli, he; od próby radzenia sobie z sytuacją z dzieckiem i dziwnych zachowań do pięciominutowego wyboru odnośnie swojej przyszłości, opartego na, no właśnie na czym. Tutaj mam naprawdę problem, bo nawet, jeżeli weźmiemy pod uwagę jej rozmowę z Eleanor, to jej wybór nie mieści się w żadnych ramach logicznej i spójnej całości narracyjnej bohatera. Nie mówię już, że jest to trzeci z rzędu finał, który tak niszczy Blair. Trzeci.

Lily i Rufus - od małżeństwa, które radzi sobie z problemami, przezwycięża areszt domowy Lily; do rozwodu, do Lily decydującej się na osobę, której nie widziała kilka lat i która delikatnie mówiąc, oszukała ją.

Ivy - od dziewczyny, która nie chciała mieć nic wspólnego ze światem UES, zakochanej, szczęśliwej; do osoby, która chce zemsty.

Jedynie, jedynie, potrafię zrozumieć po części taki obrót sprawy tym, że scenarzyści chcą pokazać jak niszczące jest UES. Jak zły i potworny jest to świat. Ale szczerze mówiąc nie wierzę w to za bardzo, bo ten serial jest po prostu fatalnie pisany. Umówmy się, ten finał nie jest wyjątkiem, ale jest szczytem wszystkiego. Oglądam naprawdę sporo, ale czegoś takiego nie widziałam, he.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 15 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next

Powrót do góry