EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 2 z 22
Strona 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re: EURO 2012
AAAAAAAAAAA CO ZA PIŁKOSZAŁ W DOMU
Nawet nie wiedziałam, że grecy to tacy je*ani symulanci :[
Nawet nie wiedziałam, że grecy to tacy je*ani symulanci :[
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
lol. nic nie było w obu przypadkach. a na pewno nie na żółte. czerwona niezasłużona. szkoda Greków sędzia to taki kalosz, że boż. wiadomo Hiszpan nie można dotknąć zawodnika xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
JAAAK? MOŻNA BYŁO TO TAK POPSUĆ? TEN SZCZĘSNY TO POŻAL SIĘ BOŻE! Srsly, nigdy go nie lubiłam, ale teraz to już go nienawidzę. Srsly. Obronili karnego, ale kiepsko widzę dalszą część meczu.
Grecy to wstrętni symulanci. Chyba uczyli się od Ronaldo. Mam nadzieje, że Zeus im za to dokopie. Albo UE. Whatever.
Grecy to wstrętni symulanci. Chyba uczyli się od Ronaldo. Mam nadzieje, że Zeus im za to dokopie. Albo UE. Whatever.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Boże! Co za emocje
Żałuję, że nie zostałam w Warszawie i nie wbiłam się jakoś do tej strefy kibica
Tam jest taki klimat
Ale oczywiście ominęłam 1 połowę, jak nasi grali dobrze! A teraz
Żałuję, że nie zostałam w Warszawie i nie wbiłam się jakoś do tej strefy kibica
Tam jest taki klimat
Ale oczywiście ominęłam 1 połowę, jak nasi grali dobrze! A teraz
Go??- Gość
Gigi, ja nie wiem jak Ty oglądasz, czerwona była na bank zasłużona. Rzucają się jak jakieś małpy, a z tej murawy to mogli w ogóle nie wstawać. Szczęsny nie zagra w następnym meczu, no zajebiście ;//
Kasia- Dan & Klaine
zajebiście... przegrałam z moim tatem ja obstawiałam 2:1 dla Polski a on 1:1 ...nosz ku*wa !
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Wygrałam. Szkoda. Obstawiałam 1:1. Ale mogło zostać to 1:0
Kaś xDD pierwsza żółta była niezasłużona. druga to serio 50:50. bo Murawski już leżał czesny to lol. wiadomo Arsenal xDD
ten hiszpański sędzia nie umie sędziować. serio
modliłam się o remis i mam remis. kupon cały czas w grze teraz come on Russia
ten hiszpański sędzia nie umie sędziować. serio
modliłam się o remis i mam remis. kupon cały czas w grze teraz come on Russia
Gigi- Gossip Dan & Girls
Sędzia wyglądał jak Phil z MF.
Kiepsko widzę ten mecz z Rosją. Tytoń może nie wytrzymać tego psychicznie, przecież mieli Szczęsnego. A jemu proponuje 100000000 lat w kamieniołomach, bo to co "wielka gwiazda europejskiego formatu" dziś zaprezentowała to DNO i kilometr mułu. Mam nadzieję, że poprzestawia mu się teraz w głowie.
Jestem bardzo rozczarowana, bo ta pierwsza połowa narobiła mi tyle nadziei. No i ten cieszący się Bronek ^^
Kiepsko widzę ten mecz z Rosją. Tytoń może nie wytrzymać tego psychicznie, przecież mieli Szczęsnego. A jemu proponuje 100000000 lat w kamieniołomach, bo to co "wielka gwiazda europejskiego formatu" dziś zaprezentowała to DNO i kilometr mułu. Mam nadzieję, że poprzestawia mu się teraz w głowie.
Jestem bardzo rozczarowana, bo ta pierwsza połowa narobiła mi tyle nadziei. No i ten cieszący się Bronek ^^
Jaka żenada. Załamałam się. Jak można było spieprzyć wygrywając 1 do 0 i mając jednego zawodnika więcej?!
Nienawidzę tych Greków, jakim cudem oni w ogóle dojechali na to Euro? Cała Europa się składa na pomoc dla bankrutów a oni z tej kasy fundują jakieś mistrzostwa dla swojej żenującej symulanckiej reprezentacji... Współczułam im trochę tej czerwonej kartki do czasu aż jeden z idiotów znowu nie rzucił się na boisko z miną zbitego psa, przewrócony chyba przez wiatr. Jeżeli nie należało im się za faule, to należało się z pewnością za to aktorstwo. Że o graniu na czas nie wspomnę...
Porażka. Porażka my, porażka oni, porażka Smuda. A miało być inaczej!
Nienawidzę tych Greków, jakim cudem oni w ogóle dojechali na to Euro? Cała Europa się składa na pomoc dla bankrutów a oni z tej kasy fundują jakieś mistrzostwa dla swojej żenującej symulanckiej reprezentacji... Współczułam im trochę tej czerwonej kartki do czasu aż jeden z idiotów znowu nie rzucił się na boisko z miną zbitego psa, przewrócony chyba przez wiatr. Jeżeli nie należało im się za faule, to należało się z pewnością za to aktorstwo. Że o graniu na czas nie wspomnę...
Porażka. Porażka my, porażka oni, porażka Smuda. A miało być inaczej!
Myślałam, że umrę ze śmiechu jak go zobaczyłam w tym szaliku:DVivien napisał:No i ten cieszący się Bronek ^^
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
lol. dziewczyny xDD
Grecja jest 15 drużyną w rankingu. Polska daleko daleko. Grecja wygrała euro kilka lat temu. Polska nigdy nie była na Euro. ogarnijcie
poza tym to turniej na najwyższym poziomie. dajcie siana. tu nikt nie jest słaby xDD
Chesnego nie winę za bardzo za karny, ale koleś zawsze jest wielki w gębie. a mały kiedy przychodzi co do czego. mógł puścić tego kolesia i trzeba byłoby odrabiać 2:1. więc w sumie 50/50. ale pierwsza bramka Grecji to sto procent jego wina. no i trochę obrońców. generalnie obrona i pomoc dupa. z taką pomocą i obroną nie wyjdziemy z grupy.
i Smuda lol. bez zmian. nie wiem o co mu chodziło
Grecja jest 15 drużyną w rankingu. Polska daleko daleko. Grecja wygrała euro kilka lat temu. Polska nigdy nie była na Euro. ogarnijcie
poza tym to turniej na najwyższym poziomie. dajcie siana. tu nikt nie jest słaby xDD
Chesnego nie winę za bardzo za karny, ale koleś zawsze jest wielki w gębie. a mały kiedy przychodzi co do czego. mógł puścić tego kolesia i trzeba byłoby odrabiać 2:1. więc w sumie 50/50. ale pierwsza bramka Grecji to sto procent jego wina. no i trochę obrońców. generalnie obrona i pomoc dupa. z taką pomocą i obroną nie wyjdziemy z grupy.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:lol. dziewczyny xDD
O ile się nie mylę to Polska była na Euro 4 lata temu. Ale laik jestem, więc kłócić się nie będę
Co mnie obchodzą jakieś rankingi czy statystyki? Jeżeli początek meczu był nasz i mieliśmy inicjatywę praktycznie non stop to chyba oznacza, że możemy z Grecją grać i wygrywać. Więc co stało się później? Naprawdę nie jestem w stanie tego pojąć. To, co się stało po zejściu Szczęsnego mnie nie dziwi specjalnie, ale nie ogarniam co się działo od momentu, w którym Grecy stracili zawodnika do momentu czerwonej kartki dla nas. Przecież to był czas, żeby ich dobić. A nie odwalać jakiś cyrk.
A Grecy to owszem, świetny zespół, ale teatralny.
Lol, Szczesny jeszcze za mlody na taki turniej... Boruc powienien byl byc powolany, przynajmniej jako drugi bramkarz. Oh, well, pewnie upija sie teraz z zalu.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
1:1 moja ciocia tez przepowiedziala Oczywiscie rowniez kibicuje Polakom, oprocz tego bardzo lubie Anglie i Holandie ;D
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
A ja tam lubię Szczęsnego Myślałam, że po wejściu Tytonia będzie koniec, ale nie znam się więc xD
Oglądałam mecz z koleżankami i sikałyśmy ze śmiechu z Bronka. 'Bronek nie czuł bulu, tylko radoźć' I jeszcze jak podniósł się w zwolnionym tempie, kocham go
Ogólnie to wszystkie zakochałyśmy się w Lewandowskim Ktoś strzelił bramkę, padają hasła 'ha, pewnie nasz chłopak', patrzymy, i rzeczywiście xD
Na Greków nie mam słów, tragedia. Ale padłam jak jeden chciał odebrać główką, a za nim Błaszczykowski(?) like a boss
Dobrze grali, nie mówcie, że nie Ale co ja tam wiem
Oglądałam mecz z koleżankami i sikałyśmy ze śmiechu z Bronka. 'Bronek nie czuł bulu, tylko radoźć' I jeszcze jak podniósł się w zwolnionym tempie, kocham go
Ogólnie to wszystkie zakochałyśmy się w Lewandowskim Ktoś strzelił bramkę, padają hasła 'ha, pewnie nasz chłopak', patrzymy, i rzeczywiście xD
Na Greków nie mam słów, tragedia. Ale padłam jak jeden chciał odebrać główką, a za nim Błaszczykowski(?) like a boss
Dobrze grali, nie mówcie, że nie Ale co ja tam wiem
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
ahahah Karo xDD nie rozumiem zaskoczenia serio. Grecja to były mistrz Europy. grają może niezbyt miło, ale skutecznie. co z tego że można grać pięknie a przegrywać. co z tego, że PL grała ładnie w pierwszej połowie a w drugiej lol?? dlaczego nie chwalić Grecji za to że wykorzystała szanse. a PL nie.
poza tym wchodzi w grę przygotowanie fizyczne. psychika. zmiany Smudy których nie było serio nie wiem skąd to zdziwienie. robisz błędy to przegrywasz. trzymasz fason to wygrywasz. PL to nie Hiszpania. nawet nie Rosja. nawet nie Grecja no sorry nie to doświadczenie jeszcze. trzeba pozbierać się. grać na remis z Rosją i wszystko na jedną kartę z Czechami.
Rasiiiiiiiiiiiiiiiija omg. come on 120zł do przodu będzie
poza tym wchodzi w grę przygotowanie fizyczne. psychika. zmiany Smudy których nie było serio nie wiem skąd to zdziwienie. robisz błędy to przegrywasz. trzymasz fason to wygrywasz. PL to nie Hiszpania. nawet nie Rosja. nawet nie Grecja no sorry nie to doświadczenie jeszcze. trzeba pozbierać się. grać na remis z Rosją i wszystko na jedną kartę z Czechami.
Rasiiiiiiiiiiiiiiiija omg. come on 120zł do przodu będzie
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi, stąd zaskoczenie, że pierwsza połowa sugerowała coś innego.
Kasia- Dan & Klaine
Generalnie przez cały mecz mieliśmy więcej sytuacji niż Grecja. Ba, Grecja była od nas lepsza jedynie w symulowaniu. Coż się dziwić, w tym kraju narodził się teatr! Ale nie wiem, co się stało z chłopakami w przerwie. Przecież w II połowie powinni im dowalić, a tutaj jakby zapomnieli jak się gra.
Co do Szczęsnego. Nawet jego ojciec powiedział, że jak się próbuje blokować, to trzeba próbować zrobić to czysto, a nie "albo trafi albo dostanę kartkę". Nic mnie to nie obchodzi, że gra w PL, po nim i tej otoczce, którą sobie zrobił, oczekuje więcej.
A z Rosją dostaniemy baty. Są szybsi niż światło, więc naprawdę kiepsko to widzę.
Co do Szczęsnego. Nawet jego ojciec powiedział, że jak się próbuje blokować, to trzeba próbować zrobić to czysto, a nie "albo trafi albo dostanę kartkę". Nic mnie to nie obchodzi, że gra w PL, po nim i tej otoczce, którą sobie zrobił, oczekuje więcej.
A z Rosją dostaniemy baty. Są szybsi niż światło, więc naprawdę kiepsko to widzę.
ale o co chodzi?? PL mieli szanse. nie wykorzystali ich. mogło być 3:0 ale nie było. lol to piłka. a czerwonej kartki nie powinno jej być imo Greccy dostawali niesłusznie żółte. PL miała szczęście, że nie było karniaka wcześniej. jak jeden z obrońców zatrzymał piłkę ręką.
come on. move on. nie ma co narzekać. PL reprezentacja jest jaka jest. trzeba trzymać kciuki za to żeby nie dostać w dupę od Rosji i żeby Wrocław okazał się szczęśliwy
come on. move on. nie ma co narzekać. PL reprezentacja jest jaka jest. trzeba trzymać kciuki za to żeby nie dostać w dupę od Rosji i żeby Wrocław okazał się szczęśliwy
Gigi- Gossip Dan & Girls
Grecy dostawali niesłusznie? To jest chyba kpina, sorry. Nie dość, że się rzucają, symulują i plują do sędziego i całego świata o każdą decyzję, która nie jest po ich myśli to jeszcze mają robić to wszystko bezkarnie? Wg mnie jedynym błędem sędziego w stosunku do nich było to, że ani razu nie ukarał ich za symulowanie.
I nie wiem jak obrońca niby zatrzymał piłkę ręką. Leżał powalony na ziemi a piłka dosłownie natoczyła mu się na łokieć! Lepsza sytuacja była jak któryś Grek dotknął piłkę DŁONIĄ a potem się jeszcze wykłócał, że został ukarany. To jest jakaś komedia przecież.
I nie wiem jak obrońca niby zatrzymał piłkę ręką. Leżał powalony na ziemi a piłka dosłownie natoczyła mu się na łokieć! Lepsza sytuacja była jak któryś Grek dotknął piłkę DŁONIĄ a potem się jeszcze wykłócał, że został ukarany. To jest jakaś komedia przecież.
też kłóciłabym się o żółtą. bo imo faulu nie było. sędzia był kaloszem. gwizdał tam gdzie nie trzeba. i rozdawał kartki na prawo na lewo. to gra dla facetów a nie teatrzyk. i to Greccy dostali więcej niesłusznych kartek mimo że przewracali się częściej. czego konsekwencją była czerwona.
eee z tego co pamiętam to zatrzymał piłkę dłonią. więc sorry. ale było trzeba nie kłaść się
omfg. Czechy strzeliły. nieeee xDD
eee z tego co pamiętam to zatrzymał piłkę dłonią. więc sorry. ale było trzeba nie kłaść się
omfg. Czechy strzeliły. nieeee xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
fsss zaraz zawału dostanę z tymi Ruskimi. omg.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja tam się cieszę, bo przynajmniej coś strzeliliśmy i to pierwsi. Pierwsza bramka mistrzostw jest nasza, przynajmniej tyle z tego mamy. I jasne, pierwsza połowa była świetna, druga słabiej, no ale wiadomo, że są zmęczeni, schodzi adrenalina itd. Trochę bidnie, jeśli chodzi o Błaszczykowskiego, bo mało go było widać w tym meczu, właściwie tylko Lewandowski się pokazywał (co mi akurat nie przeszkadzało <3). Szczęsny - imho nie do końca słusznie, ale Szczęsny przynajmniej fajnie się zachował, od razu zszedł z boiska bez żadnych pretensji, a nie tak, jak ten Grek, który powinien dostać Oscara za swoje "ale to nie ja" i rozpaczanie na temat tego, że musi zejść do szatni.
Bardziej przeraża mnie Rosja: Czechy, dlatego, że byłam pewna, że Rosja będzie łatwym przeciwnikiem, poza tym, NIE TRAWIĘ całego narodu rosyjskiego. Masakra.
Co do kartek, to podobno sędziowie dostali prikaz, żeby dawać kartki za pyskowanie sędziemu. Defacto tylko kapitan ma prawo dyskutować z sędzią, więc imho ta kartka były słuszne.
Żuri, ja mogę typować ;D
Bardziej przeraża mnie Rosja: Czechy, dlatego, że byłam pewna, że Rosja będzie łatwym przeciwnikiem, poza tym, NIE TRAWIĘ całego narodu rosyjskiego. Masakra.
Co do kartek, to podobno sędziowie dostali prikaz, żeby dawać kartki za pyskowanie sędziemu. Defacto tylko kapitan ma prawo dyskutować z sędzią, więc imho ta kartka były słuszne.
Żuri, ja mogę typować ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Strona 2 z 22
Pozwolenia na tym forum: