EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 9 z 22
Strona 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: EURO 2012
Mi to jeszcze wczoraj strasznie przeraził fakt gdy w studiu przed meczem Jerzy Dudek powiedział "Tak jak wczoraj w meczu Szwecja yyy z Anglią"serio rozumiem,że błąd rzecz ludzka ale mógł sobie napisać bo tak to za dobrze nie wyszło...
Właśnie oglądam i widzę jak idzie pogrom na Danię w sumie spodziewałam się tego ale liczę,że Duńczycy się odbiją i będzie remis
Właśnie oglądam i widzę jak idzie pogrom na Danię w sumie spodziewałam się tego ale liczę,że Duńczycy się odbiją i będzie remis
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
i juz Duńczycy wracaja do gry
a Holandia mam nadzieje, że dzisiaj pójdzie na całość - bo musi ! i zaprezentuje futbol totalny, niczym w grupie ME 4 lata temu !!!!!
a Holandia mam nadzieje, że dzisiaj pójdzie na całość - bo musi ! i zaprezentuje futbol totalny, niczym w grupie ME 4 lata temu !!!!!
xxl- Liczba postów : 355
xxl napisał:przeżywanie meczów swoją drogą. ale ta zawiść i złość na tych 'znawców' hahahaha ! :DD
Hejtowanie hejterów to jedno z moich hobby
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
xxl, powiedz, czy Ciebie nie denerwuje te wieczne polskie kompleksy i zawiść, że już o wojnie polsko-polskiej nie wspomnę? Przecież jak się czyta komentarze niektórych ludzi, to aż ręce opadają. Ja wiem, że haters gonna hate, ale litości. Muszą być jakieś granice, a zwrot "w dobrym smaku" to już archaizm.
Holandia to mój faworyt na każdej imprezie sportowej, ale na razie wychodzi na najsłabszą w grupie. Mam nadzieję, że pokonają jeszcze i Niemców i Portugalczyków. Może się jeszcze nie rozgrzali Ale van Persie stracił w ostatnim meczu tyle szans, że tylko Torres może mu dorównać
Holandia to mój faworyt na każdej imprezie sportowej, ale na razie wychodzi na najsłabszą w grupie. Mam nadzieję, że pokonają jeszcze i Niemców i Portugalczyków. Może się jeszcze nie rozgrzali Ale van Persie stracił w ostatnim meczu tyle szans, że tylko Torres może mu dorównać
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
trololo jeszcze Portugalce to przegrają jak tak dalej pójdzie idę pić ze studentami z Niemiec. mecz zapowiada się zajebisty :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Vivien napisał:xxl, powiedz, czy Ciebie nie denerwuje te wieczne polskie kompleksy i zawiść, że już o wojnie polsko-polskiej nie wspomnę? Przecież jak się czyta komentarze niektórych ludzi, to aż ręce opadają. Ja wiem, że haters gonna hate, ale litości. Muszą być jakieś granice, a zwrot "w dobrym smaku" to już archaizm.
oczywiście. ja sie tak dziwie i zarazem śmieje, ze tak przeżywacie to wy.. dziewczyny ! i to podczas jak to szczuka powiedziala: "euro 2012 to męska rozgrywka z usługami seksualnymi"
e; o tak o powiedziala dokladnie " Samczy idiotyczny kult igrzysk" XD
Ja osobiście nie jestem fanką piłki nożnej jeśli chodzi o ligi czy tak dalej. Na ogół kibicuje przeciwnej drużynie niż mój partner, aby go wkurzyć Choć zawsze mam trochę miejsca w sercu dla Chealse po finale LM w 2008 r. Za to bardzo się aktywizuje w czasie ME i MŚ i wcale nie uważam, że to samcza impreza. Jeśli Szczuka myśli stereotypami, to jej problem.
Poza tym muszę powiedzieć, że życie w mieście gospodarzu, gdy Hiszpanie na każdym roku krzyczą "Polaćy!" czy "Polśka, biało cierwoni" bardzo poprawia humor i pozwala wczuć się w klimat. Sama nie przypuszczałam, że będzie tak pozytywnie.
Poza tym muszę powiedzieć, że życie w mieście gospodarzu, gdy Hiszpanie na każdym roku krzyczą "Polaćy!" czy "Polśka, biało cierwoni" bardzo poprawia humor i pozwala wczuć się w klimat. Sama nie przypuszczałam, że będzie tak pozytywnie.
O Ci Hiszpanie są wspaniali ! Uwielbiam ich za to <3
Zgadzam się z tym co pisały Dziewczyny.To nie jest impreza tylko pewnej grupy ludzi.To jest dla każdego.A jeżeli Szczuka ma pogląd lekko mówiąc idiotyczny to cóż zrobić...
Zgadzam się z tym co pisały Dziewczyny.To nie jest impreza tylko pewnej grupy ludzi.To jest dla każdego.A jeżeli Szczuka ma pogląd lekko mówiąc idiotyczny to cóż zrobić...
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
to będzie najlepszy mecz mistrzostw europy !!!!!!!!!!
obym mógł te slowa powtorzyc za 2h !!!!!!!
obym mógł te slowa powtorzyc za 2h !!!!!!!
No Niemcy to klasa. Nie lubię ich chwalić, ale bramki piękne.
Mój faworyt jest już na straconej pozycji, ale nie zasłużyli na nic więcej. Kiepska ta ich drużyna.
EDIT: 14.06
Trochę patriotycznych filmików Polecam szczególnie ten pierwszy <3
Mój faworyt jest już na straconej pozycji, ale nie zasłużyli na nic więcej. Kiepska ta ich drużyna.
EDIT: 14.06
Trochę patriotycznych filmików Polecam szczególnie ten pierwszy <3
- Spoiler:
Smuda wypowiada się w tvp. omg. co za chłop xDD wygląda jakby nic nie wiedział nie dziwię się, że bez zmian
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Strona 9 z 22
Pozwolenia na tym forum: