EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 15 z 22
Strona 15 z 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: EURO 2012
Mogłaś tego nie wstawić bo teraz to i ja się zdenerwowałam.. ten artykuł niewiele różni się od sensacji pudelka.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Właściwie to różni się i to sporo, bo pudel, mimo, że stylem nie grzeszy to jednak nie zniża się do takiego chamstwa i żenady jak to całe weszło.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jakub B? Niech już z niego zejdą. Lewego i Szczęsnego też jadą, że na imprezy Playboya chodzi i grille urządza, bo przecież nie powinien się pokazywać publicznie, bo polskiej reprezentacji się nie udało. Żenada.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
weszło w większości ma prowokujące teksty. ale gdzieś tak w 51% ma rację mają dobre analizy i dobrze komentują poczynania nasze i nie tylko od tekstów tak prześmiewczych jak ten raczej trzymam się z daleka
ale w tym wypadku imo niepotrzebnie mówi, że to koszulka z Euro. jak nie jest z Euro. ale to chyba ludzie od wizerunku powinni mu powiedzieć, że to marny chłyt marketingowy xDD
ale w tym wypadku imo niepotrzebnie mówi, że to koszulka z Euro. jak nie jest z Euro. ale to chyba ludzie od wizerunku powinni mu powiedzieć, że to marny chłyt marketingowy xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wg mnie mógł się zwyczajnie pomylić. Nie sądzę, żeby specjalnie wziął inną koszulkę i bezczelnie kłamał. Przecież to zupełnie nielogiczne bo nawet gdyby chciał zatrzymać na pamiątkę koszulkę z meczu z Rosją, to skoro miał dwie mógłby spokojnie jedną zatrzymać a drugą oddać na aukcję. Wg mnie to jest szukanie afery tam, gdzie jej nie ma i robienie z igły widły. A już ten 'Jakub B.' w tytule to totalne przegięcie i wyraz desperackiej próby zwrócenia uwagi na swój żenujący portal.
Weszło to podróbka zczuba.pl. Część tekstów mają dobrych, ale wiele jest nastawionych za bardzo na kontrowersje. Szkoda, że autor się nie podpisał, bo zazwyczaj łatwo po nazwisku jest odsiać tych, którzy od dawna są dobrymi dziennikarzami sportowymi, albo po prostu piłkarzami dawnymi, od tych, co chcą jechać na prowokacyjnych tekstach.
Niemcy pokazali dziś, że są najsilniejszą drużyną turnieju.
Niemcy pokazali dziś, że są najsilniejszą drużyną turnieju.
Fakt, to najsłodsze xD i SupereR dobry xD
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Niemcy woooow. kocham. świetna piłka. mam nadzieję na finał Niemcy ANGLIA nie może być xD Hiszpania :> i Niemcy dokopią Espańcom ale ciekawa jestem jak dzisiaj sobie Fra poradzi. trzymam kciuki <3
ej nie wiem kto zaprojektował stadion we Wrocławiu. ale błagam. beton i beton. i beton.
[You must be registered and logged in to see this image.]
ukraińskie stadiony są ładniejsze
chociaż ten w Kijowie to takie sobie :/ szkoda, że finał nie w Waw
ej nie wiem kto zaprojektował stadion we Wrocławiu. ale błagam. beton i beton. i beton.
ukraińskie stadiony są ładniejsze
chociaż ten w Kijowie to takie sobie :/ szkoda, że finał nie w Waw
Gigi- Gossip Dan & Girls
Mieliśmy mecz otwarcia w Warszawie, nie można mieć wszystkiego. Szkoda, że nie ma meczu o trzecie miejsce, byłby u nas na pewno.
E, nie mów. Stadion w Gdańsku, jest moim zdaniem najpiękniejszy. Szkoda, że w Poznaniu jedna trybuna została wcześniej wybudowana, bo też by miał potencjał.
Anglicy słabo się prezentują. Ledwo wymęczyli to wyjście z grupy. Marzy mi się finał Niemcy - Anglia, ale nie ma szans, plus Anglia gra za słabo, by dojść na finał.
E, nie mów. Stadion w Gdańsku, jest moim zdaniem najpiękniejszy. Szkoda, że w Poznaniu jedna trybuna została wcześniej wybudowana, bo też by miał potencjał.
Anglicy słabo się prezentują. Ledwo wymęczyli to wyjście z grupy. Marzy mi się finał Niemcy - Anglia, ale nie ma szans, plus Anglia gra za słabo, by dojść na finał.
Potwierdzam - Gdańsk najpiękniejszy, błyszczy w słońcu i wg bardzo klimatyczny. Wrocław - beton
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Hiszpania z taką formą nie ma szans nie ma z Niemcami. Grają przyzwoicie, ale Niemcy ich rozjadą w finale.
Imo ładniejszy Donbass arena. ale Gdańsk też ładny.
sędzia mnie wkurzył w tym meczu Esp Fra. come on. karniaka nie było. gwizdał dotknięcia. był niekonsekwentny. wkurzają mnie sędziowie na tym turnieju. to męska gra. powinni dać trochę pograć. a nie gwizdać za dotknięcia. szkoda mi Fra trochę. Esp stanęła w II połowie. byłam w szoku jak słaby mecz zagrał Xavi i Iniesta. serio. słabiutko. Niemcy ich rozniosą jak coś przynajmniej mam taką nadzieję i Iker nie pomoże xD
Żur wiem, że ENG jest słaba. ale generalnie nie mają presji. a to plus na takich turniejach. z tego co mi brat mówił. to większość Angolów mówiła, że nawet nie wyjdą z grupy trochę drewienka. trochę szczęścia. trochę Rooneya i Gero i trzymam kciuki <3
sędzia mnie wkurzył w tym meczu Esp Fra. come on. karniaka nie było. gwizdał dotknięcia. był niekonsekwentny. wkurzają mnie sędziowie na tym turnieju. to męska gra. powinni dać trochę pograć. a nie gwizdać za dotknięcia. szkoda mi Fra trochę. Esp stanęła w II połowie. byłam w szoku jak słaby mecz zagrał Xavi i Iniesta. serio. słabiutko. Niemcy ich rozniosą jak coś przynajmniej mam taką nadzieję i Iker nie pomoże xD
Żur wiem, że ENG jest słaba. ale generalnie nie mają presji. a to plus na takich turniejach. z tego co mi brat mówił. to większość Angolów mówiła, że nawet nie wyjdą z grupy trochę drewienka. trochę szczęścia. trochę Rooneya i Gero i trzymam kciuki <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie no, Anglia przejdzie z makaronami, ale w półfinale przegra. Włosi też presji nie mają raczej.
Zastanawiam się nad Portugalią z Hiszpanią. Hiszpania nie błyszczy, ale tak samo Portugalia, z Czechami ledwo wyrwali zwycięstwo.
Ja myślę, że karny raczej był. Niepotrzebnie pociągnął go ręką, zrobił totalną głupotę i karniak się należał. Bardzo ładnie karnego wykonał Alonso. No i piękna asysta była, przed pierwszym golem. Ale ogólnie mogli wyżej wygrać. Francję ciągnął tylko Ribery, gdyby nie Ribery, to by była tragedia. Benzema - żenada.
Zastanawiam się nad Portugalią z Hiszpanią. Hiszpania nie błyszczy, ale tak samo Portugalia, z Czechami ledwo wyrwali zwycięstwo.
Ja myślę, że karny raczej był. Niepotrzebnie pociągnął go ręką, zrobił totalną głupotę i karniak się należał. Bardzo ładnie karnego wykonał Alonso. No i piękna asysta była, przed pierwszym golem. Ale ogólnie mogli wyżej wygrać. Francję ciągnął tylko Ribery, gdyby nie Ribery, to by była tragedia. Benzema - żenada.
ale makarony też dobrze grają. ten Mario jest takim wariatem, że może mu coś odbić pozytywnie. no i co jak co. ale obronę mają porządną. i Pirlo potrafi posłać dobrą piłę. ciekawe czy wyjdzie Danny boy czy Andy 35 milionów funtów xDD a może sam Rooney. we'll see
Benzema i Ribery coś tam wymieniali. ale Blanc niepotrzebnie zdjął tego czarnuszka rozgrywacza zajebisty gracz. nie wiem gdzie gra. ale powinien w United xDD
Benzema i Ribery coś tam wymieniali. ale Blanc niepotrzebnie zdjął tego czarnuszka rozgrywacza zajebisty gracz. nie wiem gdzie gra. ale powinien w United xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:ale makarony też dobrze grają. ten Mario jest takim wariatem, że może mu coś odbić pozytywnie. no i co jak co. ale obronę mają porządną. i Pirlo potrafi posłać dobrą piłę. ciekawe czy wyjdzie Danny boy czy Andy 35 milionów funtów xDD a może sam Rooney. we'll see
Malouda? Chelsea Londyn pozdrawia. Benzema był tragiczny. 0/10.
gdzie tam Malouda. grał piach xD chodzi mi o Mvillę chyba. czy coś takiego
no wiesz jak do Benzemy nie ma kto zagrać. to jak koleś ma grać. to nie Rooney, że wróci 50m. odbierze piłkę i wyprowadzi kontrę xD jedynie kto coś wymieniał to Benz z Ribem. Nasri to żart. Malouda piach
come on E N G L A N D !!
no wiesz jak do Benzemy nie ma kto zagrać. to jak koleś ma grać. to nie Rooney, że wróci 50m. odbierze piłkę i wyprowadzi kontrę xD jedynie kto coś wymieniał to Benz z Ribem. Nasri to żart. Malouda piach
come on E N G L A N D !!
Gigi- Gossip Dan & Girls
[You must be registered and logged in to see this link.]
No, jeszcze kilka takich wypowiedzi i może przestanę nazywać go zdrajcą
Wiem, wiem - to nie jego wina, w Polsce go nie chcieli, whatever.
No, jeszcze kilka takich wypowiedzi i może przestanę nazywać go zdrajcą
Wiem, wiem - to nie jego wina, w Polsce go nie chcieli, whatever.
Co za emocje we wczorajszym meczu:D Po tym jak ten Włoch nie strzelił już myślałam, że Anglia da radę i wygra. Nawet trochę mi ich szkoda, mimo, że Włosi sobie zasłużyli na zwycięstwo. Cole pewnie nie jest teraz najbardziej kochanym człowiekiem w swoim kraju:D Za to ten cały Pirlo zostaje moim człowiekiem dnia!
omg. makarony :/ szkoda Angolów. no ale i tak było ponad plan Caroll takie piły przyjmuje, że szok :ooo 35 milionów funtów może za to xDD
teraz go Portugalce i go Niemcy. chociaż może lepiej finał Niemcy Esp i popatrzę jak Espańce płaczą xDD
teraz go Portugalce i go Niemcy. chociaż może lepiej finał Niemcy Esp i popatrzę jak Espańce płaczą xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 15 z 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Strona 15 z 22
Pozwolenia na tym forum: