EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 13 z 22
Strona 13 z 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: EURO 2012
Grzesiu odniosłam się do statystyk. które sprawiły, że jestem w szoku :>
czytam weszło od czasu do czasu. bo imo znają się na rzeczy. np. zgodziłam się z ocenami zawodników wcześniej ale nikt nie podejmuje tematów piłkarskich, więc whatevs xD lepiej robić aluzje i jeździć po mnie I'm lovin' it xDD
czytam weszło od czasu do czasu. bo imo znają się na rzeczy. np. zgodziłam się z ocenami zawodników wcześniej ale nikt nie podejmuje tematów piłkarskich, więc whatevs xD lepiej robić aluzje i jeździć po mnie I'm lovin' it xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:eee. zaznaczyłam co mnie interesuje. i do tego odniosłam się :/ Karo jakie pseudo-dziennikarstwo. jak to są statystyki
uwielbiacie po mnie jeździć nie?? co nie powiem to wy i tak swoje Gigi zło wcielone ahaha xD podburzam lud. narzucam swoje zdanie. obrażam i zionę jadem xD kocham :* a o piłce nikt nie rozmawia jak zwykle. a co tam xDD
Wkleiłaś cały tekst tak? A ja głupia, zmarnowałam swój cenny czas, żeby go przeczytać w całości. Jeżeli tylko statystyki cię interesują to wystarczyło wkleić właśnie owe statystyki a resztę sobie darować. Mój komentarz odnosił się do całości tekstu, który został przez ciebie wklejony. Chyba proste.
Tak, uwielbiam po tobie jeździć. Nic to, że nie powiedziałam słowa na twój temat, a tylko skomentowałam tekst, który wstawiłaś. Możesz z siebie spokojnie zrobić męczennicę tego forum;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
oj Karo Karo wkleiłam całą wypowiedź. żeby było wiadomo o co chodzi. i był punkt, który mnie zainteresował więc go pogrubiłam. nie wiem jak wyraźniej trzeba następnym razem zastosuję litery DRUKOWANE xDD
taaa. chyba nie zadałaś pytania skierowanego do mnie?? przewidziało mi się ironii też nie było. jestem po prostu sooo mentally challenged ahaha
ale ja uwielbiam jak po mnie jeździcie nigdy nie przestawajcie xDD o tak robię z siebie męczennice. nie widzisz jak cierpię??
ej dobra. wystarczy tego. bo serio nie gadamy na temat piłki. tylko na przeróżne inne tematy wokół. kiedy ja staram się trzymać on topic wypowiadajmy się na temat piłki. danke z góry :>
taaa. chyba nie zadałaś pytania skierowanego do mnie?? przewidziało mi się ironii też nie było. jestem po prostu sooo mentally challenged ahaha
ale ja uwielbiam jak po mnie jeździcie nigdy nie przestawajcie xDD o tak robię z siebie męczennice. nie widzisz jak cierpię??
ej dobra. wystarczy tego. bo serio nie gadamy na temat piłki. tylko na przeróżne inne tematy wokół. kiedy ja staram się trzymać on topic wypowiadajmy się na temat piłki. danke z góry :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:oj Karo Karo wkleiłam całą wypowiedź. żeby było wiadomo o co chodzi. i był punkt, który mnie zainteresował więc go pogrubiłam. nie wiem jak wyraźniej trzeba następnym razem zastosuję litery DRUKOWANE xDD
Czerwony druk proponuję )
Go??- Gość
Marcik zrobione :* co prawda nie druk. ale będę wiedziała na przyszłość well człowiek uczy się na błędach xDD
żeby nie było offa. bo nikt nie chce gadać o piłce
żeby nie było offa. bo nikt nie chce gadać o piłce
Gigi- Gossip Dan & Girls
No jaka inna drużyna dostarcza tyle emocji? Jakie mecze są przepełnione taką dramaturgią jak naszej reprezentacji?
Świetnie te filmiki, Gigi. Dzięki, że się z nimi podzieliłaś
I widać, że chłopcy tworzą okazję, ale trafianie do bramki, to ich słaby punkt. Trzeba popracować nad celnością.
Gdańsk był dziś szalony. Idzie się przez Długą, a tam pełno (właściwie sami) Hiszpanie i Chorwaci. I krzyczą "Polska - biało-czerwoni". Coś pięknego. I biegają owinięci naszymi flagami i szalikami. Mega pozytywnie. I fajnie było zauważyć, że nie wszyscy Polacy wzięli udział "w narodowym święcie zdejmowania flag z samochodów". Ba, nawet dziś chodzili wymalowani i przyozdobieni.
Co do meczu, to Hiszpanie ciężko mieli z tymi Chorwatami Torres jak zwykle - poprzedni mecz, jak widać był wyjątkiem.
Świetnie te filmiki, Gigi. Dzięki, że się z nimi podzieliłaś
I widać, że chłopcy tworzą okazję, ale trafianie do bramki, to ich słaby punkt. Trzeba popracować nad celnością.
Gdańsk był dziś szalony. Idzie się przez Długą, a tam pełno (właściwie sami) Hiszpanie i Chorwaci. I krzyczą "Polska - biało-czerwoni". Coś pięknego. I biegają owinięci naszymi flagami i szalikami. Mega pozytywnie. I fajnie było zauważyć, że nie wszyscy Polacy wzięli udział "w narodowym święcie zdejmowania flag z samochodów". Ba, nawet dziś chodzili wymalowani i przyozdobieni.
Co do meczu, to Hiszpanie ciężko mieli z tymi Chorwatami Torres jak zwykle - poprzedni mecz, jak widać był wyjątkiem.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Gigi napisał:
Jak nikt? Chociaż jednego mojego posta podaj, w którym nie podejmuję. Nie uogólniaj.
Irlandczycy są cudowni. Dzisiaj ich pożegnaliśmy plus mieliśmy spore zamieszanie w szpitalu z nimi, jeszzce nigdy aż tylu ich tam nie było w jeden dzień. Jeden mi stwierdził, że jestem najpiękniejszą kobietą na świecie i chciał pocałować na pożegnanie, a jedną z pielęgniarek pytał, czy ma męża ("odpowiedz mu, że mam wnuki ). Mega wesoły naród. Jeden z kolegów poszkodowanego się nam dziś w windzie na SORze zatrzasnął i musiał biedny pół godziny czekać na serwis. No i biedni klnęli, że znowu przegrany mecz, ale i tak śpiewali "you'll never beat the irish"
Na temat meczu się nie wypowiem, bo akurat dyżur miałam.
[You must be registered and logged in to see this link.]
♥
♥
haha;D
-Dlaczego nie będziesz oglądał teraz Euro?
-Bo mi się nie chce piłki oglądać.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]haha;D
-Dlaczego nie będziesz oglądał teraz Euro?
-Bo mi się nie chce piłki oglądać.
Go??- Gość
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Żur. wrzuciłam sporo materiałów o piłce na ostatnich stronach. oceny. statystki. nikt o tym nie gada :> ale spoko
czytałam wywiad z Grosikiem. jeżeli to prawda. to jestem w niezłym szoku. i Smuda chyba naprawdę zawalił nam euro w dużym stopniu :/
a dziś
trzymam kciuki za tych drewniaków niech będzie Hiszpania xD
czytałam wywiad z Grosikiem. jeżeli to prawda. to jestem w niezłym szoku. i Smuda chyba naprawdę zawalił nam euro w dużym stopniu :/
a dziś
trzymam kciuki za tych drewniaków niech będzie Hiszpania xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
przyznać się, która z was jechała tą taksówką dzisiaj xD
przyznać się, która z was jechała tą taksówką dzisiaj xD
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Pan się już zmienił, już koniec kurwa, Franku ciebie nie ma xD
AUF WIEDERSEHEN
Ogólnie nie mam nic do Smudy, uważam, że stworzył zajebistą kadrę, ale ten filmik mogę oglądać bez przerwy.
Lewandowska- Bart & OTH
ahaha. wyemitowali to na antenie??? xDD jak czytam coraz więcej analiz to coraz bardziej myślę, że sporo Smuda jest winny. szkoda mi Grosika. jeżeli to prawda z tą maskotką.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Podobno wpadka na żywo;D
Ale co? Jaka maskotka?
Ale co? Jaka maskotka?
Lewandowska- Bart & OTH
że niby Smuda traktował Grosika jako maskotkę. i niektórych piłkarzy niezbyt szanował :/ taki wywiad Grosika jest. [You must be registered and logged in to see this link.]
a tutaj jak zrobić karierę w dzisiejszym świecie xDD załamka.
a tutaj jak zrobić karierę w dzisiejszym świecie xDD załamka.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Boże, tej skwarki mi się nawet komentować nie chce. Żal na 102.
Lewandowska- Bart & OTH
E N G L A N D !! whoaaa xD ale szacun Ukraina. tak PL powinna n a p i e r d a l a ć
szkoda mi Ibry. dobry zawodnik. cham i prostak. ale dobry będzie Francja Hiszpania i Angole z Włochami. liczę na fart ENG
szkoda mi Ibry. dobry zawodnik. cham i prostak. ale dobry będzie Francja Hiszpania i Angole z Włochami. liczę na fart ENG
Gigi- Gossip Dan & Girls
Lewandowska napisał:To jak z tymi biletami panie Grzegorzu?
Umarłam przy tym wczoraj.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Lewandowska napisał:To jak z tymi biletami panie Grzegorzu?
Rozumiem rozgoryczenie po przegranej, ale trzeba mieć klasę. Mieliście wszystko. Weźcie się w końcu za granie. A jak tak bardzo wam zależy na biletach, to sobie je kupcie. Zarabiacie mnóstwo pieniędzy.
Go??- Gość
Grzegorz Lato napisał:Lewandowska napisał:To jak z tymi biletami panie Grzegorzu?
Rozumiem rozgoryczenie po przegranej, ale trzeba mieć klasę. Mieliście wszystko. Weźcie się w końcu za granie. A jak tak bardzo wam zależy na biletach, to sobie je kupcie. Zarabiacie mnóstwo pieniędzy.
To Wojtek zarabia mnóstwo.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Robert Lewandowski napisał:Grzegorz Lato napisał:Lewandowska napisał:To jak z tymi biletami panie Grzegorzu?
To Wojtek zarabia mnóstwo.
Każdy z Was, jak leci zarabiacie miliony! Ja biedny muszę odcinać własne dzieci od piersi, sam nie wyjeżdżam dalej jak na Karaiby, od roku nie kupiłem nowego samochodu!! A Wy nadal narzekacie!
Go??- Gość
Strona 13 z 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Strona 13 z 22
Pozwolenia na tym forum: