EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 17 z 22
Strona 17 z 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: EURO 2012
Szkoda też, bo Portugalczycy, a zwłaszcza Pepe fajnie się zaprezentowali, podziękowali Opalenicy, Pepe robił sobie zdjęcia, rozdawali autografy... A Hiszpanie marudzili na murawę i nawet nie pomachali mieszkańcom, którzy chcieli ich pożegnać.
Jak zwykle po meczu Hiszpanii mam do pochwalenia Ikera. Zdecydowany numer 1. A Inesta i Xavi kolejny mecz zawodzą. Mieli trzymać drużynę, a zupełnie ich nie widać.
Jak zwykle po meczu Hiszpanii mam do pochwalenia Ikera. Zdecydowany numer 1. A Inesta i Xavi kolejny mecz zawodzą. Mieli trzymać drużynę, a zupełnie ich nie widać.
i Alba w farsie. załamka :/ a Real chce Modricia lol. co to za kluby są. wypchajcie jeszcze swoje szeregi. ciekawe kto pamięta Thiago z farsy albo Sahina i Kakę z realowców.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
O mój Boże, o mój Boże, gdzie jest niemiecka maszynka? Balotelli jest naprawdę szalony. Co to było po tym drugim strzale? Tak stanął jakby miał zaraz kogoś zaatakować, ahaha.
Srsly, co się dzieje?
Srsly, co się dzieje?
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Teatr jednego aktora. Balotelli to świr, ale jego gole to mistrzostwo:) I chociaż kibicuje w tym meczu Niemcom to trzeba stwierdzić, że z taką grą nie mają szans.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
HA!!!!
Niemcy miażdżeni w Warszawie. Spełniają się moje marzenia♥
Niemcy miażdżeni w Warszawie. Spełniają się moje marzenia♥
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
A ja naprawdę chciałam Niemców w finale i aby utarli nosa Hiszpanom, którym się to należy Ale z taką grą to rzeczywiście nie mają szans. Coż. Będę musiała kibicować Włochom, zrobię to dla Buffona
Buffon akurat wg mnie w tym meczu dupy nie urywa. Mam nadzieję, że Włosi jeszcze zmiotą Hiszpanię w finale;D
PS. Rozwaliło mnie to, że połowa niemieckiej reprezentacji nie śpiewa hymnu. Widać bardzo narodowa ta drużyna:)
No też na to zwróciłam uwagę
Buffon miał kilka dobrych akcji w tej połowie, ale powiedzmy sobie szczerze, że jak do tej pory za wiele do bronienia to on nie miał. I tak szacun dla niego, to pewnie jego ostatni turniej, więc byłoby to pięknym zakończeniem kariery w reprezentacji.
Ciekawe byłoby spotkanie Włochy vs. Hiszpania patrząc na to, że ich spotkanie w grupie zakończyło się dość niskim remisem
Buffon miał kilka dobrych akcji w tej połowie, ale powiedzmy sobie szczerze, że jak do tej pory za wiele do bronienia to on nie miał. I tak szacun dla niego, to pewnie jego ostatni turniej, więc byłoby to pięknym zakończeniem kariery w reprezentacji.
Ciekawe byłoby spotkanie Włochy vs. Hiszpania patrząc na to, że ich spotkanie w grupie zakończyło się dość niskim remisem
Karolina, jak oni nawet niemiecki nie do końca znają.
Buffon - masakra. Tak naprawdę szczęście ich uratowało, że nie było 2:2, dwa fatalne błędy i kilka niepewnych interwencji. Może to się na nich odbić później.
A obrońcy niemieccy popełnili dwa fatalne błędy, Neuer bez szans kompletnie. Aż mi się wierzyć nie chce.
Co do Ballotelliego - w pierwszym golu przyłożył tylko "złotą, czarną głowę' (Zimoch ), zasługa dośrodkowania, ale w drugim pięknie sobie pozycję wypracował.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Buffon - masakra. Tak naprawdę szczęście ich uratowało, że nie było 2:2, dwa fatalne błędy i kilka niepewnych interwencji. Może to się na nich odbić później.
A obrońcy niemieccy popełnili dwa fatalne błędy, Neuer bez szans kompletnie. Aż mi się wierzyć nie chce.
Co do Ballotelliego - w pierwszym golu przyłożył tylko "złotą, czarną głowę' (Zimoch ), zasługa dośrodkowania, ale w drugim pięknie sobie pozycję wypracował.
No Niemcy nigdy nie śpiewają hymnu, już ostatnio to zauważyłam. Co nie zmienia faktu, że to świetna drużyna jest, od wielu,wielu lat, można im pozazdrościć takiego zespołu. No,ale jeżeli Włosi wygrają to też im będę kibicować w finale:) Hiszpania gra beznadziejny turniej i już i tak za daleko zaszli
Karo- Chair & Zade
Naprawdę Hiszpania w tym turnieju nie jest tak magnetyczna jak to miała w zwyczaju. Jedynie z Irlandią pojechali, ale praktycznie każdy mecz wymęczony.
No nie mogę wyrobić ze śmiechu
Vivien napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Najfajniej to wyglądało jak Lahm przed nim stał.
Badstuber - cudem uniknęli trzeciej bramki, źle makaron dośrodkował. A było blisko, kolejna fatalna akcja obrońców.
Ale Włosi ich jadą nieźle, kurde. Już miałam stawiać miliony na wygraną Niemiec xD
Szkoda mi Podolskiego jedynie:( Karolina zaraz napisze, że jestem na maksa zgermanizowana pewnie
JA TEŻ! hahahahahaha.
Szkoda mi Podolskiego jedynie:( Karolina zaraz napisze, że jestem na maksa zgermanizowana pewnie
Vivien napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
JA TEŻ! hahahahahaha.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Niemcy padają, Joachim robi dziubek, generalnie jadą do domu, co nie ukrywam jest dla mnie wielkim szokiem, bo byli moimi faworytami po odjeździe Holendrów. Trzymam teraz kciuki za Włochów w finale.
Lol. Gol dla Niemców. Ale to już tylko jak Szpak mówi - honorowy.
Vivien napisał:Niemcy padają, Joachim robi dziubek, generalnie jadą do domu, co nie ukrywam jest dla mnie wielkim szokiem, bo byli moimi faworytami po odjeździe Holendrów. Trzymam teraz kciuki za Włochów w finale.
On nie robi dzióbka. On przeżuwa. :]
Cudne.Żuri napisał:Interwencja Neuera główką. <33333
Generalnie patrząc na statystykę bramek strzelonych główką (ponad 20!) i piłek przyjętych główką, sport ten powinien zmienić nazwę na piłkę głowną xD
Piękna końcówka:) Szacun dla Neuera za taką walkę. Koniec Euro w PL
Karo- Chair & Zade
Boże, co za końcówka! I Włosi wygrali ZNAKOMICIE!
DLACZEGO FINAŁU NIE MA U NAS?!
DLACZEGO FINAŁU NIE MA U NAS?!
Bo Ukraińcy dali w łapę UEFA żebyśmy dostali EURO, więc dostali też i finał. Srsly, były takie ploty kilka lat temu pochodzące z samego UEFA.
Kiepski będzie ten finał jeśli chodzi o kibiców- Włosi i Hiszpanie są biedni i nie stać ich na te bilety, które zostały. A podobno jest ich mnóstwo i o niebotycznych cenach.
Kiepski będzie ten finał jeśli chodzi o kibiców- Włosi i Hiszpanie są biedni i nie stać ich na te bilety, które zostały. A podobno jest ich mnóstwo i o niebotycznych cenach.
Strona 17 z 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Strona 17 z 22
Pozwolenia na tym forum: