EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 16 z 22
Strona 16 z 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: EURO 2012
fajny wywiad, takie spojrzenie od środka [You must be registered and logged in to see this link.]
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Rzeczywiście fajny
Więcej mogę powiedzieć na temat relacji Szczęsny – Lewandowski. Ci dwaj rzeczywiście są ze sobą blisko, gadają o wszystkim. Mam w filmie bardzo mocną scenę z ich udziałem.
Go??- Gość
Marta napisał:Rzeczywiście fajnyWięcej mogę powiedzieć na temat relacji Szczęsny – Lewandowski. Ci dwaj rzeczywiście są ze sobą blisko, gadają o wszystkim. Mam w filmie bardzo mocną scenę z ich udziałem.
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, Rojtek
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:Marta napisał:Rzeczywiście fajnyWięcej mogę powiedzieć na temat relacji Szczęsny – Lewandowski. Ci dwaj rzeczywiście są ze sobą blisko, gadają o wszystkim. Mam w filmie bardzo mocną scenę z ich udziałem.
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, Rojtek
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Słyszałam w tv, że jakaś szwedzka gazeta skomponowała z zawodników różnych drużyn najgorszą jedenastkę Euro i w tym zacnym gronie znalazło się aż dwóch Polaków: Szczęsny i Piszczek.
Robert pewnie teraz bardzo się wstydzi za Wojtka. Obawiam się, że taka informacja może zachwiać tym związkiem.
Robert pewnie teraz bardzo się wstydzi za Wojtka. Obawiam się, że taka informacja może zachwiać tym związkiem.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Piszczek może i tak, ale Szczęsny w najgorszych?
Myślę, że Wojtek kupuje w tej chwili nowe korki Robertowi na przeprosiny.
Ale Hiszpania słabo dzisiaj coś.
Myślę, że Wojtek kupuje w tej chwili nowe korki Robertowi na przeprosiny.
Ale Hiszpania słabo dzisiaj coś.
Lewandowska- Bart & OTH
Nowe korki? Tak zupełnie bez fantazji ten prezent?
A Hiszpania słabo i trochę mnie to martwi bo bardzo chciałabym uniknąć ostatniego miejsca w typowaniach:( Mogłam typować wszystkie mecze, ale mi się nie chciało i teraz poniżona pokutuję jako ostatnia:(
A Hiszpania słabo i trochę mnie to martwi bo bardzo chciałabym uniknąć ostatniego miejsca w typowaniach:( Mogłam typować wszystkie mecze, ale mi się nie chciało i teraz poniżona pokutuję jako ostatnia:(
Jestem pewna, że dla nich oby dwu korki mają bezcenną wartość.
Lewandowska- Bart & OTH
Moje typy:
27 czerwca 20:45
Portugalia - Hiszpania 13:24
Pierwszy Gol: Portugalia
Na co ja liczyłam
27 czerwca 20:45
Portugalia - Hiszpania 13:24
Pierwszy Gol: Portugalia
Na co ja liczyłam
Go??- Gość
AAAAAAAAAAAAAAAAA !
Wiedziałam że będą karne ! O wielka Ewo jeszcze kiedyś będziesz żoną piłkarza !
Wiedziałam że będą karne ! O wielka Ewo jeszcze kiedyś będziesz żoną piłkarza !
Ewa- Chair & Ness
Aż mi szkoda tych Portugalczyków. Ładny mecz zagrali i w ostatniej chwili stracili szansę.
Mnie też, no ale nic, trudno, Hiszpania wygrała, a ja jej kibicowałam, Portugalia to nie Polska, płakać nie będę Jutro już tylko Niemcy wygrają i mamy finał bez zaskoczeń.
Lewandowska- Bart & OTH
Ja nie kibicowałam ani jednej ani drugiej drużynie, bo jeśli Polska nie gra to mam głęboko w poważaniu kto przejdzie a kto nie, ale szkoda mi Portugalii bo wiadomo, że nikt nie wierzył, że dadzą radę a tu nieźle zaskoczyli i moim zdaniem zagrali dużo lepszy mecz niż Hiszpania. Jutro na 100% wygrają Niemcy, ale będę jednak kibicowała Włochom z przyczyn czysto ideowych:D
No ale Karolina! W niemieckiej reprezentacji są Polacy!
Gdyby Portugalia przeszła to też bym nie płakała.
Hiszpanii kibicuję, bo byłam tam 2 lata temu
Lewandowska- Bart & OTH
Lewandowska napisał:No ale Karolina! W niemieckiej reprezentacji są Polacy!
Nawet mi o tych 'Polakach' nie wspominaj! Dobra, nie nakręcam się bo wyjdę na ksenofobkę, germanofoba i rasistkę
Karolina napisał:Lewandowska napisał:No ale Karolina! W niemieckiej reprezentacji są Polacy!
Nawet mi o tych 'Polakach' nie wspominaj! Dobra, nie nakręcam się bo wyjdę na ksenofobkę, germanofoba i rasistkę
Podolski chciał grać dla Polski. Podobno. Pomaga polskim dzieciom - [You must be registered and logged in to see this link.] .
I pamiętaj, że Lewy, Kuba i Piszczek grają w Niemczech!
Lewandowska- Bart & OTH
Lewandowska napisał:Karolina napisał:Lewandowska napisał:No ale Karolina! W niemieckiej reprezentacji są Polacy!
Podolski chciał grać dla Polski. Podobno :< I pamiętaj, że Lewy, Kuba i Piszczek grają w Niemczech!
Grają w niemieckim klubie a nie dla reprezentacji Niemiec a to jest różnica.Przynajmniej dla mnie
Ewa- Chair & Ness
Ale w klubach a nie reprezentacji! A to jest KOLOSALNA różnica. A Podolski chciał-nie chciał, skończył w Niemczech i już. Dobra, serio, koniec;)
Nie podobno, tylko chciał. Nawet koszulkę przymierzał. A leśne dziadki tego nie wykorzystały, więc poszedł tam, gdzie mu zaoferowali.Lewandowska napisał:Karolina napisał:Lewandowska napisał:No ale Karolina! W niemieckiej reprezentacji są Polacy!
Podolski chciał grać dla Polski. Podobno. Pomaga polskim dzieciom - [You must be registered and logged in to see this link.] .
I pamiętaj, że Lewy, Kuba i Piszczek grają w Niemczech!
Hiszpania - wymęczony, niezasłużony awans.
No i co, że wymęczony? Wygrali przecież. Moim zdaniem nie ma takiego czegoś jak niezasłużona wygrana, jeśli gra jest uczciwa. Byli lepsi w karnych i już
Lewandowska- Bart & OTH
szkoda trochę Portugalców. zaimponowali mi przygotowaniem serio ale jak to Espańcy. też mieli dobre okazje a że świetnie wykonują karne to jasne. zresztą już nie po raz pierwszy widzę, że zespół który pierwszy nie strzela przechodzi :> to chyba psychika xD
Alba do mufca proszę iii come on Deutschland :>
Alba do mufca proszę iii come on Deutschland :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 16 z 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Strona 16 z 22
Pozwolenia na tym forum: