Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 5 z 11
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
Jakbyśmy oglądały inny serial mi się wydaje mega nierealistyczny a bohaterki są dla mnie antypatyczne jak na razie. Ale zobacze ten 7 odcinek, bo się tak łatwo nie poddaje
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
lol xD imo jest b. realistyczny. w porównaniu do takiego Gossipa to samo życie mi podoba się. potrafię uwierzyć, że są tacy ludzie. którzy mają problemy w pracy. w łóżku. w związku. poza tym Jessa przypomina mi jedną z lasek które znam. hipszterska latawica ahahah xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gossipfan napisał:Co do HBO się zgodze, dużo fajnych produkcji ( moje ulubione SATC, Entourage, Boardwalk Empire), ale Girls jest dla mnie straszne. Obejrzałam tylko dwa odcinki także być może później jakos lepiej jest. Ale jeśli moge zapytać to co Ci się w nim podoba?Gigi napisał:ktoś ogląda Girls?? rozwala mnie ten serial HBO to jednak klasa :>
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
z trailera zapowiada sie niezle! to chyba dlatego, ze koncze studia i konfrontacja z rzeczywistoscia mnie czeka czuje jej bol...
od jutra zaczynam ogladanie
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
ok, przerobilam wszytkie 7 odcinkow i boszzzz co za mila odmiana. normalni ludzie, normalne problemy, normalne przyjaznie, brak intryg... oczywiscie postacie sa przerysowane, ale dzieki temu w prawie kazdej dziewczynie mozna znalez cos znajomego
weszlam na filmweba i naprawde padlam jak przeczytala, ze serial jest do dupy bo postacie i ich ciuchy sa brzydkie i dziwne eeee, tak wygladaja ludzie lol polecam wszystkim 20+, bo raczej nie jest to serial dla nastolatkow
weszlam na filmweba i naprawde padlam jak przeczytala, ze serial jest do dupy bo postacie i ich ciuchy sa brzydkie i dziwne eeee, tak wygladaja ludzie lol polecam wszystkim 20+, bo raczej nie jest to serial dla nastolatkow
ok, teraz niech ktos mi prosze napisze... brac sie za Revenge, czy nie? nie wchodze na temat serialu, bo tam zawsze sa jakies spoilery...
Revenge IMO jest nudny jak flaki z olejem
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Revenge jest boski finał to imo jeden z lepszych finałów jakie widziałam w swoim życiu serio. nawet jeżeli czasem wieje nudą. chociaż moim zdaniem nie wieje to warto oglądać dla finału. bo miażdży. generalnie mózg na ścianie a spoilery wkładam w spoilery
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:Revenge jest boski finał to imo jeden z lepszych finałów jakie widziałam w swoim życiu serio. nawet jeżeli czasem wieje nudą. chociaż moim zdaniem nie wieje to warto oglądać dla finału. bo miażdży. generalnie mózg na ścianie a spoilery wkładam w spoilery
ale ja nie umiem sie powstrzymac przed czytaniem spoilerow
btw. ogladam wlasnie pilota
ej ktoś z was ogląda The Good Wife?? słyszałam wiele dobrego :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:ej ktoś z was ogląda The Good Wife?? słyszałam wiele dobrego :>
Ja oglądam, jest to jedyny serial, który oglądam na bieżąco (obok GG) i jest to według mnie w tej chwili najlepszy serial w telewizji (no może obok Man Mena, ale nie jestem już na bieżąco, więc nie wiem jak z jakością w ostatnich sezonach). Natomiast TGW ma trzy sezony, na znakomitym poziomie, ze wspaniałym aktorstwem i świetnymi zdjęciami. Naprawdę bardzo dobry. No i Julianna Margulies zasługuje na wszystkie nagrody, które dostaje. Myślę, że jej kreacja jest najlepszym portretem kobiety w telewizji w ostatnich latach. No jeszcze Claire Danes ze swoją Carrie Mathison może być blisko, aczkolwiek na razie mieliśmy tylko jeden sezon Homeland, więc poczekamy i zobaczymy
Jak najbardziej polecam TGW. A także Homeland Ten pierwszy lżejszy, z dość wysublimowanym humorem, interesującymi sprawami, przepięknymi zdjęciami i bardzo ciekawym portretem psychologicznym bohaterów. Drugi cięższy, thriller; trzymający w napięciu, ze wspaniałą rolą Claire Danes (Golden Globe ostatnio, jak najbardziej zasłużony, zresztą drugi już po Angeli no i myślę, że Emmy też będzie, he).
TGW zaczęłam oglądać w tamtym roku i w tydzień wciągnęłam dwa sezony. Do Julianny mam sentyment po ER, ale muszę powiedzieć, że wiek jej służy i wygląda bosko Sam serial jest świetnie zrobiony, niby nie ma cliffhangerów, ale niesamowicie trzyma w napięciu. Poza tym casy są bardzo realne, często zaczerpnięte z prawdziwych historii i ich zakończenie nie raz może zaskoczyć. Poza tym TGW to dla mnie mistrzostwo w kreowaniu drugoplanowych postaci - wystarczy wskazać na Eli'a i Diannę, a także same postacie prawników z innych kancelarii, prokuratorów czy nawet sędziów. Osobiście mam do obejrzenia jeszcze dwa ostatnie odcinki 3. sezonu, bo tak się składa, że nie miałam dla niej czasu w tym roku.
Ostatnio zmieniony przez Vivien dnia Czw Cze 07, 2012 12:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
dzięki dziewczyny :* wezmę się za TGW i Homeland też sprawdzę
Gigi- Gossip Dan & Girls
omg Homeland. boję się allah akbar :OOO
:OOO
:OOO
Gigi- Gossip Dan & Girls
Citizen Erased napisał:Polecam wszystkim serdecznie serial THE L WORD
Jest on o grupie przyjaciółek lesbijek mieszkających w Los Angeles, jednak niech was nie zrazi to, że wszystko kręci się wokół homoseksualistów.
Serial naprawdę wkręca, a postacie są genialne, jedną ma się ochotę zabić, a drugą poślubić
Polecam, sama pochłonęłam ten serial w niecałe 5 tygodni:D
Dzieki za the L Word ;D zaczelam ogladac 1 sezon i bardzo mi sie podoba ;D troche komizmu z dramatem, a postacie Alice i Dana sa przeurocze <3
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Seba w nowym serialu. o boziu
i James oglądam na bank
i James oglądam na bank
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nowy serial z Perrym;)
Jak będzie już cały 1 sezon to chyba się za to wezmę.
Jak będzie już cały 1 sezon to chyba się za to wezmę.
Lewandowska- Bart & OTH
Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni"
Oglądam/Oglądałam ale wracam: Gossip Girl,Pretty Little Liars,New Girl,Awkward.,Suburgatory,The secret life of american teeanger,Hellcats i więcej nie pamiętam
Oglądam/Oglądałam ale wracam: Gossip Girl,Pretty Little Liars,New Girl,Awkward.,Suburgatory,The secret life of american teeanger,Hellcats i więcej nie pamiętam
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mogę Ci napisać te które ja oglądam i które z czystym sumieniem mogę polecić
A więc: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story. Poza tym słyszałam bardzo dobre opinie o Supernatural i Suits Oczywiście musisz poczytać o czym są i który wydaje Ci się najlepszy dla Ciebie
Poza tym ja kocham jeszcze: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, ale to te 20 minutowe komedie właśnie
A więc: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story. Poza tym słyszałam bardzo dobre opinie o Supernatural i Suits Oczywiście musisz poczytać o czym są i który wydaje Ci się najlepszy dla Ciebie
Poza tym ja kocham jeszcze: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, ale to te 20 minutowe komedie właśnie
Go??- Gość
GossipGirl napisał:Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni"
One Tree Hill, myślę, że Ci się spodoba. Z dłuższych to jeszcze może Supernatural. A jeżeli wolisz jakieś krótsze to American Horror Story, Game of Thrones, Suits czy Hart of Dixie.
Lewandowska- Bart & OTH
GG spróbuj Revenge to takie GG dla dorosłych z zagadkami z PLL xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
GossipGirl napisał:Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni"
Z moich ostatnich doświadczeń polecam seriale:
Suits 9/10 zdecydowanie, drugi sezon mistrzostwo, powinien Ci się spodobać jeśli lubisz poważniejsze seriale z inteligentnym humorem Poza tym nie ma postaci, której bym tam nie lubiła.
Hart od Dixie 7/10 bardzo lekki i przyjemny, czasami tak komiczny, że śmieję się na głos
Gra o Tron 10/10 ale to dla osób lubiących takie klimaty, coś jak średniowieczna Europa połączona ze światem fantastycznym, intrygi, bardzo mocne cliffhangery, trzyma w napięciu, wciąga, a wręcz uzależnia, po serialu od razu przeczytałam książki
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Dzięki Dziewczyny za propozycje Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to chętnie przyjmę
Na razie udało mi się z chomikuj za darmo ściągnąć Suits bo chyba to najbardziej mnie zacieawiło
Poszukuje też: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story, Supernatural, Shameless, One Tree Hill, Revenge więc jak ktoś wie gdzie mogę pobrać za darmo na chomikuj byłabym wdzięczna bo z opisów wydaje mi się,że zostanę ich fanką
Wiem,że na pewno nie ruszę bo kiedyś próbowałam: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, Game of Thrones
Na razie udało mi się z chomikuj za darmo ściągnąć Suits bo chyba to najbardziej mnie zacieawiło
Poszukuje też: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story, Supernatural, Shameless, One Tree Hill, Revenge więc jak ktoś wie gdzie mogę pobrać za darmo na chomikuj byłabym wdzięczna bo z opisów wydaje mi się,że zostanę ich fanką
Wiem,że na pewno nie ruszę bo kiedyś próbowałam: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, Game of Thrones
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Strona 5 z 11
Pozwolenia na tym forum: