Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Co polecacie?

+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Co polecacie? - Page 5 Empty Re: Co polecacie?

Pisanie by Monika Czw Maj 31, 2012 4:04 pm

Jakbyśmy oglądały inny serial Very Happy mi się wydaje mega nierealistyczny a bohaterki są dla mnie antypatyczne jak na razie. Ale zobacze ten 7 odcinek, bo się tak łatwo nie poddaje Smile
Monika
Monika
Blair & Dan
Blair & Dan

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Maj 31, 2012 11:34 pm

lol xD imo jest b. realistyczny. w porównaniu do takiego Gossipa to samo życie Very Happy mi podoba się. potrafię uwierzyć, że są tacy ludzie. którzy mają problemy w pracy. w łóżku. w związku. poza tym Jessa przypomina mi jedną z lasek które znam. hipszterska latawica ahahah xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Czw Maj 31, 2012 11:52 pm

Gossipfan napisał:
Gigi napisał:ktoś ogląda Girls?? rozwala mnie ten serial Very Happy HBO to jednak klasa :>

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Co do HBO się zgodze, dużo fajnych produkcji ( moje ulubione SATC, Entourage, Boardwalk Empire), ale Girls jest dla mnie straszne. Obejrzałam tylko dwa odcinki także być może później jakos lepiej jest. Ale jeśli moge zapytać to co Ci się w nim podoba?

z trailera zapowiada sie niezle! to chyba dlatego, ze koncze studia i konfrontacja z rzeczywistoscia mnie czeka Razz czuje jej bol... Wink

od jutra zaczynam ogladanie Very Happy
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Cze 01, 2012 11:38 am

to daj znać co myślisz CML Razz
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pią Cze 01, 2012 2:46 pm

ok, przerobilam wszytkie 7 odcinkow i boszzzz co za mila odmiana. normalni ludzie, normalne problemy, normalne przyjaznie, brak intryg... oczywiscie postacie sa przerysowane, ale dzieki temu w prawie kazdej dziewczynie mozna znalez cos znajomego Smile

weszlam na filmweba i naprawde padlam jak przeczytala, ze serial jest do dupy bo postacie i ich ciuchy sa brzydkie i dziwne What a Face eeee, tak wygladaja ludzie lol polecam wszystkim 20+, bo raczej nie jest to serial dla nastolatkow Razz
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pią Cze 01, 2012 2:49 pm

ok, teraz niech ktos mi prosze napisze... brac sie za Revenge, czy nie? nie wchodze na temat serialu, bo tam zawsze sa jakies spoilery...
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Pią Cze 01, 2012 2:52 pm

Revenge IMO jest nudny jak flaki z olejem Razz
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Cze 01, 2012 3:34 pm

Revenge jest boski Razz finał to imo jeden z lepszych finałów jakie widziałam w swoim życiu Very Happy serio. nawet jeżeli czasem wieje nudą. chociaż moim zdaniem nie wieje Razz to warto oglądać dla finału. bo miażdży. generalnie mózg na ścianie Razz a spoilery wkładam w spoilery Very Happy
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pią Cze 01, 2012 3:59 pm

Gigi napisał:Revenge jest boski Razz finał to imo jeden z lepszych finałów jakie widziałam w swoim życiu Very Happy serio. nawet jeżeli czasem wieje nudą. chociaż moim zdaniem nie wieje Razz to warto oglądać dla finału. bo miażdży. generalnie mózg na ścianie Razz a spoilery wkładam w spoilery Very Happy

ale ja nie umiem sie powstrzymac przed czytaniem spoilerow afro

btw. ogladam wlasnie pilota Wink
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Cze 06, 2012 9:13 pm

ej ktoś z was ogląda The Good Wife?? słyszałam wiele dobrego :>
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Sro Cze 06, 2012 11:49 pm

Gigi napisał:ej ktoś z was ogląda The Good Wife?? słyszałam wiele dobrego :>

Ja oglądam, jest to jedyny serial, który oglądam na bieżąco (obok GG) i jest to według mnie w tej chwili najlepszy serial w telewizji (no może obok Man Mena, ale nie jestem już na bieżąco, więc nie wiem jak z jakością w ostatnich sezonach). Natomiast TGW ma trzy sezony, na znakomitym poziomie, ze wspaniałym aktorstwem i świetnymi zdjęciami. Naprawdę bardzo dobry. No i Julianna Margulies zasługuje na wszystkie nagrody, które dostaje. Myślę, że jej kreacja jest najlepszym portretem kobiety w telewizji w ostatnich latach. No jeszcze Claire Danes ze swoją Carrie Mathison może być blisko, aczkolwiek na razie mieliśmy tylko jeden sezon Homeland, więc poczekamy i zobaczymy Smile

Jak najbardziej polecam TGW. A także Homeland Smile Ten pierwszy lżejszy, z dość wysublimowanym humorem, interesującymi sprawami, przepięknymi zdjęciami i bardzo ciekawym portretem psychologicznym bohaterów. Drugi cięższy, thriller; trzymający w napięciu, ze wspaniałą rolą Claire Danes (Golden Globe ostatnio, jak najbardziej zasłużony, zresztą drugi już po Angeli Wink no i myślę, że Emmy też będzie, he).
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Cze 07, 2012 7:59 am

TGW zaczęłam oglądać w tamtym roku i w tydzień wciągnęłam dwa sezony. Do Julianny mam sentyment po ER, ale muszę powiedzieć, że wiek jej służy i wygląda bosko Very Happy Sam serial jest świetnie zrobiony, niby nie ma cliffhangerów, ale niesamowicie trzyma w napięciu. Poza tym casy są bardzo realne, często zaczerpnięte z prawdziwych historii i ich zakończenie nie raz może zaskoczyć. Poza tym TGW to dla mnie mistrzostwo w kreowaniu drugoplanowych postaci - wystarczy wskazać na Eli'a i Diannę, a także same postacie prawników z innych kancelarii, prokuratorów czy nawet sędziów. Osobiście mam do obejrzenia jeszcze dwa ostatnie odcinki 3. sezonu, bo tak się składa, że nie miałam dla niej czasu w tym roku.

Ostatnio zmieniony przez Vivien dnia Czw Cze 07, 2012 12:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Cze 07, 2012 12:15 pm

dzięki dziewczyny :* wezmę się za TGW i Homeland też sprawdzę Very Happy
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Cze 08, 2012 11:53 pm

omg Homeland. boję się Sad allah akbar :OOO

:OOO
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by antiba Pią Cze 29, 2012 5:57 pm

Citizen Erased napisał:Polecam wszystkim serdecznie serial THE L WORD
Jest on o grupie przyjaciółek lesbijek mieszkających w Los Angeles, jednak niech was nie zrazi to, że wszystko kręci się wokół homoseksualistów.
Serial naprawdę wkręca, a postacie są genialne, jedną ma się ochotę zabić, a drugą poślubićVery Happy
Polecam, sama pochłonęłam ten serial w niecałe 5 tygodni:D

Dzieki za the L Word ;D zaczelam ogladac 1 sezon i bardzo mi sie podoba ;D troche komizmu z dramatem, a postacie Alice i Dana sa przeurocze <3
antiba
antiba
Dan & Date
Dan & Date

Liczba postów : 354

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Lip 13, 2012 9:46 pm

Seba w nowym serialu. o boziu Very Happy

i James Very Happy oglądam na bank Razz
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Sie 04, 2012 7:58 pm

Nowy serial z Perrym;)

Jak będzie już cały 1 sezon to chyba się za to wezmę.
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Nie Sie 26, 2012 1:28 am

Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Very Happy Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni" Smile

Oglądam/Oglądałam ale wracam: Gossip Girl,Pretty Little Liars,New Girl,Awkward.,Suburgatory,The secret life of american teeanger,Hellcats i więcej nie pamiętam Razz

Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Sie 26, 2012 1:48 am

Mogę Ci napisać te które ja oglądam i które z czystym sumieniem mogę polecić Wink
A więc: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story. Poza tym słyszałam bardzo dobre opinie o Supernatural i Suits Smile Oczywiście musisz poczytać o czym są i który wydaje Ci się najlepszy dla Ciebie Wink
Poza tym ja kocham jeszcze: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, ale to te 20 minutowe komedie właśnie Wink

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Nie Sie 26, 2012 10:24 am

Six feet under Very Happy
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Sie 26, 2012 10:51 am

Shameless obejrzyj! Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Nie Sie 26, 2012 12:23 pm

GossipGirl napisał:Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Very Happy Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni" Smile

Oglądam/Oglądałam ale wracam: Gossip Girl,Pretty Little Liars,New Girl,Awkward.,Suburgatory,The secret life of american teeanger,Hellcats i więcej nie pamiętam Razz

One Tree Hill, myślę, że Ci się spodoba. Z dłuższych to jeszcze może Supernatural. A jeżeli wolisz jakieś krótsze to American Horror Story, Game of Thrones, Suits czy Hart of Dixie.
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Nie Sie 26, 2012 12:37 pm

GG spróbuj Revenge to takie GG dla dorosłych z zagadkami z PLL xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Sie 26, 2012 12:49 pm

GossipGirl napisał:Dziewczyny potrzebuje jakiegoś serialu do oglądania Very Happy Nie mam jakieś wymagań co może być a co nie po prostu wszystko może się pojawić może jedynie nie jestem wielką fanką seriali gdzie słychać śmiech "widowni" Smile

Z moich ostatnich doświadczeń polecam seriale:
Suits 9/10 zdecydowanie, drugi sezon mistrzostwo, powinien Ci się spodobać jeśli lubisz poważniejsze seriale z inteligentnym humorem Wink Poza tym nie ma postaci, której bym tam nie lubiła.

Hart od Dixie 7/10 bardzo lekki i przyjemny, czasami tak komiczny, że śmieję się na głos Wink

Gra o Tron 10/10 ale to dla osób lubiących takie klimaty, coś jak średniowieczna Europa połączona ze światem fantastycznym, intrygi, bardzo mocne cliffhangery, trzyma w napięciu, wciąga, a wręcz uzależnia, po serialu od razu przeczytałam książki Wink
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Nie Sie 26, 2012 9:51 pm

Dzięki Dziewczyny za propozycje Very Happy Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to chętnie przyjmę Very Happy

Na razie udało mi się z chomikuj za darmo ściągnąć Suits bo chyba to najbardziej mnie zacieawiło Very Happy

Poszukuje też: Dexter, Six feet under, Hart of Dixie, American Horror Story, Supernatural, Shameless, One Tree Hill, Revenge więc jak ktoś wie gdzie mogę pobrać za darmo na chomikuj byłabym wdzięczna bo z opisów wydaje mi się,że zostanę ich fanką Very Happy

Wiem,że na pewno nie ruszę bo kiedyś próbowałam: Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, Game of Thrones
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: