Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Oficjalne informacje na temat sezonu 5

+59
Karo
Ella
martakniz
esiaczek
CallMeLady
Ania
Karolina287
Kate__895
Freya
brulion
Gigi
lassa_2
shiva89
M.
chaya
shefresh
pelcia22
coco19
ronnie
netka
BlairAndChuck
kam1105
lookx
dap88
Paciok
madziiuula
Layla
Alveaenerle
tuppence
TheBlairBitchProject
igakom
Ania_
Joanna81
Gosiek
April
lb
martuska1c2
xAaliyahxx
alaa15
dzastulaa_
Ola
mmoneya
kaasiaa
noire
Żuri
Klaudia
Magdafa
zielonygroszek83
caitlin
Aniula
Kasia
DairDreamer
Ewa
Kora
fusiatko44
Lise
jeanne
Karolina
Magda
63 posters

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Oficjalne informacje na temat sezonu 5 - Page 5 Empty Re: Oficjalne informacje na temat sezonu 5

Pisanie by Magdafa Wto Wrz 27, 2011 6:35 pm

Ten zwiastun jak dla mnie z plotkary robi jakiś kryminał czy film akcji...
Magdafa
Magdafa
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 366

Powrót do góry Go down

Oficjalne informacje na temat sezonu 5 - Page 5 Empty Re: Oficjalne informacje na temat sezonu 5

Pisanie by Magdafa Wto Wrz 27, 2011 6:38 pm

O nie, ktos zaatakował Chucka!
Magdafa
Magdafa
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna81 Sro Wrz 28, 2011 7:32 pm

Własnie skończyłam oglądać pierwszy nowy odcinek i reszta zapowiada się całkiem spoko..zobaczymy...pozdro
Joanna81
Joanna81
Gossip Girl & Nate
Gossip Girl & Nate

Liczba postów : 83

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sro Wrz 28, 2011 7:59 pm

Promo trochę dziwne, ale jest akcja:D
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Czw Wrz 29, 2011 8:42 pm

Opis odcinka 5x04 (wreszcie coś fajnego Wink)

Spoiler:
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by mmoneya Czw Wrz 29, 2011 8:46 pm

magda, a jakies nowki sztuki plotki z planu? z aktorach co tam jak tam
mmoneya
mmoneya

Liczba postów : 319

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Wrz 29, 2011 8:53 pm

Magda, faktycznie ten odcinek będzie ciekawy i książka Dana, to chyba najbardziej na to teraz czekam:D

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Wrz 29, 2011 9:05 pm

Chcę widzieć to spotkanie. Lubię, jak wszystkie główne postaci zbierają się razem;)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Czw Wrz 29, 2011 9:12 pm

alaa15 napisał:Mnie najbardziej zastanawia fragment o tym, ze Chuck potrzebuje pomocy. Ciekawe dlaczego i jak mu ma pomóc Dan.... To bardzo dziwne, ale jednocześnie bardzo ciekawe Smile Już nie mogę się doczekać!

mi się wydaje,że Chuck strasznie cierpi z powodu ślubu Blair i Louisa...myślę nawet po obejżeniu zapowiedzi 5x02, że Chuck stracił chęć do życia, że to wszystko co robi to po to żeby poczuć, że żyje....jednak to chyba nie możliwe bez Blair...może igra ze śmiercią i dlatego potrzebuje pomocy...ah...nie mogę się doczekać kolejnego odcinka....
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magdafa Pią Wrz 30, 2011 3:11 pm

Karolina napisał:Chcę widzieć to spotkanie. Lubię, jak wszystkie główne postaci zbierają się razem;)

Też lubię te spotkania niestety zdarzają się one rzadko....
Magdafa
Magdafa
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Wrz 30, 2011 7:06 pm

Tak na prawdę to tylko na jakiś przyjęciach i to na minutkęSad A opis odcinka ciekawy... Co ma Diana na przyjaciół Nate"a?
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by igakom Pią Wrz 30, 2011 7:47 pm

Już się nie mogę doczekać, wątek książki Dana jest jak na razie najciekawszy. Niech tan czas szybciej leci:P
igakom
igakom
Team Dair
Team Dair

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Czw Paź 06, 2011 11:05 am

Opis odcinka 5x05:

Spoiler:
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Paź 06, 2011 5:14 pm

ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Czw Paź 06, 2011 5:40 pm

Lise napisał:ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...

Związek = stosunek, relacja, powiązanie. W tym wypadku chodzi pewnie o przyjaźń.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Czw Paź 06, 2011 6:16 pm

Lise napisał:ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...

też miałam o to pytać....ale mi się wydaje, że to jednak nie chodzi o przyjaźń....może Serena dostanie olśnienia, że kocha jednak Dana i chce do niego wrócić...zawalczyć o niego znaczy się Wink
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Paź 06, 2011 6:19 pm

babuszka napisał:
też miałam o to pytać....ale mi się wydaje, że to jednak nie chodzi o przyjaźń....może Serena dostanie olśnienia, że kocha jednak Dana i chce do niego wrócić...zawalczyć o niego znaczy się Wink

To dość prawdopodobne, to może to odwrócenie ról, o którym chyba kiedyś pisała Magda. Może chociaż raz to Serena zawalczy o kogoś, nie będzie w centrum uwagi i całkowitego zainteresowania, bo to Blair się w tej sytuacji teraz znajduje. Coś w tym jest Wink

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by TheBlairBitchProject Czw Paź 06, 2011 7:01 pm

Serena moglaby zawalczyc o Dana, racja, ze zawsze o nia walcza; raz moglaby sie ona postarac, przeciez przy Danie byla naprawde szczesliwa, pozniej juz nikogo tak nie kochala, czy odejscia od innych facetow juz tak ja nie bolaly, strata Dana bardzo ja bolala przez dluuugi czas; szczerze, to chcialabym, zeby S i D sie zeszli, fajnie bylo patrzec na nich razem; niech Dan wraca do S i zostawia Chair w spokoju!
TheBlairBitchProject
TheBlairBitchProject

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by xAaliyahxx Czw Paź 06, 2011 7:07 pm

Błagam tylko nie Serena i Dan...
xAaliyahxx
xAaliyahxx
Blair & Georgie
Blair & Georgie

Liczba postów : 898

http://www.youtube.pl/xAaliyahxx

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gosiek Czw Paź 06, 2011 7:09 pm

Ja bym tam wolała, żeby zawalczyła o Cartera bo chciałabym ich na końcu razem o Very Happy
Gosiek
Gosiek
Nate & Dean
Nate & Dean

Liczba postów : 1327

Powrót do góry Go down

Pisanie by tuppence Czw Paź 06, 2011 7:31 pm

Związek nie związek, bardziej intryguje mnie dlaczego Serena ma wybierać między Danem a pracą. Dowie się czegoś o jego książce, albo będzie związana z tym w jakiś sposób? Może to daleko idące przypuszczenia, ale bardzo chciałabym zobaczyć Serenę, która będzie musiała trochę pogłówkować, jaką decyzję podjąć.
tuppence
tuppence
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 70

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Czw Paź 06, 2011 10:46 pm

tuppence napisał:Związek nie związek, bardziej intryguje mnie dlaczego Serena ma wybierać między Danem a pracą. Dowie się czegoś o jego książce, albo będzie związana z tym w jakiś sposób? Może to daleko idące przypuszczenia, ale bardzo chciałabym zobaczyć Serenę, która będzie musiała trochę pogłówkować, jaką decyzję podjąć.

No ja to widzę podobnie i że ten wybór Sereny, między Danem, a pracą to po prostu coś w stylu, że w tej książce Dan opisał coś bardzo niefajnego i Serena musi wybrać, po czyjej stronie stoi.

W ogóle, macie pomysł do czego odnosi się tytuł odcinka, Fasting and furious? Wink
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Alveaenerle Pon Paź 10, 2011 4:34 pm

a proszę: [You must be registered and logged in to see this link.]
Alveaenerle
Alveaenerle
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 42

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pon Paź 10, 2011 4:56 pm

Alveaenerle napisał:a proszę: [You must be registered and logged in to see this link.]

Nie to miałam na myśli. Wink Do czego może w serialu się odnosić, co oznacza ten tytuł w kontekście serialu.
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pon Paź 10, 2011 4:59 pm

Hmm... Nie ma pojęcia:D Może ktoś będzie musiał bardzo szybko pojechać autem aby zdążyćVery Happy?
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: