Oficjalne informacje na temat sezonu 5
+59
Karo
Ella
martakniz
esiaczek
CallMeLady
Ania
Karolina287
Kate__895
Freya
brulion
Gigi
lassa_2
shiva89
M.
chaya
shefresh
pelcia22
coco19
ronnie
netka
BlairAndChuck
kam1105
lookx
dap88
Paciok
madziiuula
Layla
Alveaenerle
tuppence
TheBlairBitchProject
igakom
Ania_
Joanna81
Gosiek
April
lb
martuska1c2
xAaliyahxx
alaa15
dzastulaa_
Ola
mmoneya
kaasiaa
noire
Żuri
Klaudia
Magdafa
zielonygroszek83
caitlin
Aniula
Kasia
DairDreamer
Ewa
Kora
fusiatko44
Lise
jeanne
Karolina
Magda
63 posters
Strona 5 z 11
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Oficjalne informacje na temat sezonu 5
Ten zwiastun jak dla mnie z plotkary robi jakiś kryminał czy film akcji...
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
O nie, ktos zaatakował Chucka!
Magdafa- Blair & Chair
Własnie skończyłam oglądać pierwszy nowy odcinek i reszta zapowiada się całkiem spoko..zobaczymy...pozdro
Joanna81- Gossip Girl & Nate
- Liczba postów : 83
Promo trochę dziwne, ale jest akcja:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Opis odcinka 5x04 (wreszcie coś fajnego )
- Spoiler:
- Elizabeth Hurley jako gwiazda gościnna i reżyseria Tate Donovana. Po długim rozważaniu Dan decyduje się zebrać Serenę, Blair, Nate'a, Chucka, Rufusa i Lily, aby wyjawić im prawdę o jego książce, w nadziei, że wesprą go na jego przyjęciu. W międzyczasie, Blair i Louisa dotyka kryzys po tym, jak Louis przeczytał książkę Dana. Diana dowiaduję się informacji obciążającej jednego z przyjaciół Nate'a i używa jej na swoją korzyść. Kaylee DeFer również występuje. Odcinek napisany przez Amy B. Harris.
magda, a jakies nowki sztuki plotki z planu? z aktorach co tam jak tam
mmoneya- Liczba postów : 319
Magda, faktycznie ten odcinek będzie ciekawy i książka Dana, to chyba najbardziej na to teraz czekam:D
Go??- Gość
Chcę widzieć to spotkanie. Lubię, jak wszystkie główne postaci zbierają się razem;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
alaa15 napisał:Mnie najbardziej zastanawia fragment o tym, ze Chuck potrzebuje pomocy. Ciekawe dlaczego i jak mu ma pomóc Dan.... To bardzo dziwne, ale jednocześnie bardzo ciekawe Już nie mogę się doczekać!
mi się wydaje,że Chuck strasznie cierpi z powodu ślubu Blair i Louisa...myślę nawet po obejżeniu zapowiedzi 5x02, że Chuck stracił chęć do życia, że to wszystko co robi to po to żeby poczuć, że żyje....jednak to chyba nie możliwe bez Blair...może igra ze śmiercią i dlatego potrzebuje pomocy...ah...nie mogę się doczekać kolejnego odcinka....
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Karolina napisał:Chcę widzieć to spotkanie. Lubię, jak wszystkie główne postaci zbierają się razem;)
Też lubię te spotkania niestety zdarzają się one rzadko....
Magdafa- Blair & Chair
Tak na prawdę to tylko na jakiś przyjęciach i to na minutkę A opis odcinka ciekawy... Co ma Diana na przyjaciół Nate"a?
Już się nie mogę doczekać, wątek książki Dana jest jak na razie najciekawszy. Niech tan czas szybciej leci:P
igakom- Team Dair
- Liczba postów : 34
Opis odcinka 5x05:
- Spoiler:
- Kolacja Jom Kippur w domu Waldorf, Elizabeth Hurley jako gwiazda gościnna.
W trakcie świętowania Jom Kippur z rodziną i przyjaciółmi, Blair i Louis doświadczają nieprzyjemnej walki o władzę z rodziną Louisa. Szefowa Sereny (Michael Michele) stawia Serenę w niezręcznej sytuacji wyboru pomiędzy jej nową pracą i związku z Danem. Diana planuje debiut New York Spectator, ale w ostatniej chwili niefortunna niespodzianka opóźnia lunch i Diana oczekuje, że Nate zrobi wszystko, co w jego mocy, by uratować sytuację. Ed Westwick, Kaylee DeFer, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. Joe Lazarov reżyser, Peter Elkoff scenarzysta.
ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...
Lise napisał:ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...
Związek = stosunek, relacja, powiązanie. W tym wypadku chodzi pewnie o przyjaźń.
Lise napisał:ZWIĄZEK Z DANEM? wtf:D Nie rozumiem o co w tym chodzi...
też miałam o to pytać....ale mi się wydaje, że to jednak nie chodzi o przyjaźń....może Serena dostanie olśnienia, że kocha jednak Dana i chce do niego wrócić...zawalczyć o niego znaczy się
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
babuszka napisał:
też miałam o to pytać....ale mi się wydaje, że to jednak nie chodzi o przyjaźń....może Serena dostanie olśnienia, że kocha jednak Dana i chce do niego wrócić...zawalczyć o niego znaczy się
To dość prawdopodobne, to może to odwrócenie ról, o którym chyba kiedyś pisała Magda. Może chociaż raz to Serena zawalczy o kogoś, nie będzie w centrum uwagi i całkowitego zainteresowania, bo to Blair się w tej sytuacji teraz znajduje. Coś w tym jest
Go??- Gość
Serena moglaby zawalczyc o Dana, racja, ze zawsze o nia walcza; raz moglaby sie ona postarac, przeciez przy Danie byla naprawde szczesliwa, pozniej juz nikogo tak nie kochala, czy odejscia od innych facetow juz tak ja nie bolaly, strata Dana bardzo ja bolala przez dluuugi czas; szczerze, to chcialabym, zeby S i D sie zeszli, fajnie bylo patrzec na nich razem; niech Dan wraca do S i zostawia Chair w spokoju!
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Ja bym tam wolała, żeby zawalczyła o Cartera bo chciałabym ich na końcu razem o
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Związek nie związek, bardziej intryguje mnie dlaczego Serena ma wybierać między Danem a pracą. Dowie się czegoś o jego książce, albo będzie związana z tym w jakiś sposób? Może to daleko idące przypuszczenia, ale bardzo chciałabym zobaczyć Serenę, która będzie musiała trochę pogłówkować, jaką decyzję podjąć.
tuppence- Dair & Dan
- Liczba postów : 70
tuppence napisał:Związek nie związek, bardziej intryguje mnie dlaczego Serena ma wybierać między Danem a pracą. Dowie się czegoś o jego książce, albo będzie związana z tym w jakiś sposób? Może to daleko idące przypuszczenia, ale bardzo chciałabym zobaczyć Serenę, która będzie musiała trochę pogłówkować, jaką decyzję podjąć.
No ja to widzę podobnie i że ten wybór Sereny, między Danem, a pracą to po prostu coś w stylu, że w tej książce Dan opisał coś bardzo niefajnego i Serena musi wybrać, po czyjej stronie stoi.
W ogóle, macie pomysł do czego odnosi się tytuł odcinka, Fasting and furious?
a proszę: [You must be registered and logged in to see this link.]
Alveaenerle- Blair & Chair
- Liczba postów : 42
Alveaenerle napisał:a proszę: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nie to miałam na myśli. Do czego może w serialu się odnosić, co oznacza ten tytuł w kontekście serialu.
Hmm... Nie ma pojęcia:D Może ktoś będzie musiał bardzo szybko pojechać autem aby zdążyć?
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach
» Pierwsza część sezonu 5 - Wasza ocena
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach