Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
+39
xRx
TheBlairBitchProject
Kate__895
ronnie
Freya
onlytrueloveful
missv
dzika
melanola
AW
xLaura
Ella
kam1105
mario588
Edda
Ania_
truskaweczka
Ania M.
werucha
karolla
xAaliyahxx
Magdafa
BlairAndChuck
zakochana_0
Ewa
lookx
brolix
jeanne
Żuri
alaa15
dap88
Klaudia
Numb3r_Fourt33n
Ola
Kasia
Lewandowska
Lise
Gigi
Magda
43 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Jaki jest twój ulubiony odcinek sezonu 4?
Re: Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Według mnie odcinek 22. Ryczałam jak się żegnali. I ten taniec mnie rozśmieszył, ale lubię go oglądać i uśmiechać się do ekranu.
BlairAndChuck- Blair & Chair
- Liczba postów : 58
Tu było kilka fajnych odcinków:) NAjlepsze były pierwsze odcinki i ostatni:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja miałam dylemat między wyborem 2 a ostatniego odcinka. Jednak wybrałam ten 22, ponieważ to jakoś było bardzo wzruszające ale zarazem wesołe, ale sceny na stacji nigdy nie zapomnę!
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
To były najlepsze odcinki, a raczej odcinek i scena:P Ja dalej jak się nudzę to puszczam moment z piosenką Adele i... śmiech:P
Taak, też często sobie włączam tę scenę, jest świetna.
Mnie najbradziej "wzrusza" uśmiech Eda(zawsze ma miny bezcenne), i w zwolnionym tempie Blair (lol=
Kurde, aż sobie puszczę
Nie ma co tamto, ta scena rządzi!
Nie ma co tamto, ta scena rządzi!
Aż mam ochotę wykrzyczeć: OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
padam podczas tej sceny zawsze a co tam wbijamy na imprezę chłopczyka odtańczymy kujawiaka tak jakbyśmy byli na grzybkach potem szybki seks, czek dla chłopczyka i wypadamy z imprezki
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
No ta scena na dworcu była mega wzruszająca, ale i tak moje ulubione odcinki to te w redakcji z Blair i Danem na czele
odcinek drugi za scenę na dworcu - moim zdaniem najpiękniejsza i najbardziej wzruszająca scena w całej Plotkarze (ten wyraz twarzy Chucka kiedy Blair mówi mu że go już nie kocha ) i jedna z nielicznych scen która jakoś ratuje ten sezon! Oprócz tego lubię jeszcze odcinki z wątkiem Chuck i Blair - sexfrends i Dan i Blair, właściwie to jedyne mocne strony 4 sezonu...
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
SIA w tle w 4x02 wywołuje we mnie szloch na maxa, chociaz finał tez baardzo lubie
werucha- Blair & Chuck
- Liczba postów : 10
4x09 Za wspólne sceny Chucka i Blair
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Ja tam nie lubię nic w 4x22 oprócz sceny z rolling in the deep Wszystko co tam się nadziało było nie tak jak być powinno Zagłosowałam ostatecznie na 4x12 The Townie, podobał mi się motyw tajnej akcji Dana i Blair, i po prostu kocham ich scenę w samochodzie
truskaweczka- Blair & Dorota
- Liczba postów : 34
Gigi napisał:padam podczas tej sceny zawsze a co tam wbijamy na imprezę chłopczyka odtańczymy kujawiaka tak jakbyśmy byli na grzybkach potem szybki seks, czek dla chłopczyka i wypadamy z imprezki
he he tylko,że najpierw był czek a później seks ;P
ja uwielbiam 4x02 , 4x08 i 4x22 w wielkiej mierze za piosenki "I'm In Here " "Blue Moon" "Rolling In The Deep"
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Wybrałam odcinek 22. tak szczerze był on jednym z niewielu, który najbardziej mi się podobał. Chociaż o mały włos i wybrałabym odcinek 8 przez końcówkę sceny. Jak ona mi się podobała. Blair tak ślicznie wyglądała, jedna z jej najlepszych stylizacji. To gdy się przytulają. Wtedy wydawało mi się, że idealnie pasują do siebie pod względem ciała;D znaczy umieli sie dopasować do siebie. I piosenka.... słodycz;D
A w ostatnim odcinku to to, że Chuck pozwala odejść Blair i potem przestaje czuć. Poświęcenie i ogromna miłość. A scena z ich tańcem jest zarąbista. Jak Ciok podnosi Blair na krzesełku, patrzy na nią i wyraz jego twarz... miód, po prostu miód. Dla mnie on nie miał nigdy lepszej miny wyrażającej uczucie do B. I jeszcze gdy całuję ja w rękę i potem tak rozgląda się po sali, jakby mówił: Ha, to ja ją mam/miałem.;D;D Ich taniec jest megaśny - nie mam nic więcej do powiedzenia.
A w ostatnim odcinku to to, że Chuck pozwala odejść Blair i potem przestaje czuć. Poświęcenie i ogromna miłość. A scena z ich tańcem jest zarąbista. Jak Ciok podnosi Blair na krzesełku, patrzy na nią i wyraz jego twarz... miód, po prostu miód. Dla mnie on nie miał nigdy lepszej miny wyrażającej uczucie do B. I jeszcze gdy całuję ja w rękę i potem tak rozgląda się po sali, jakby mówił: Ha, to ja ją mam/miałem.;D;D Ich taniec jest megaśny - nie mam nic więcej do powiedzenia.
Edda- Liczba postów : 152
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić. To nie jest scena z 4x06? Ktoś mi wyjaśni, czemu on lata?
Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić. To nie jest scena z 4x06? Ktoś mi wyjaśni, czemu on lata?
Żuri napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Haha pewnie jakieś wygłupy zza kulis Swoją drogą nie mogę się napatrzeć na sukienkę Sereny, wyglądała w niej świetnie! I te jej idealnie wyeksponowane piersi zawsze przykuwają mój wzrok
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Żuri napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
ha ha ha... to ptak!? to samolot!?....nie...to SuperCiok
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ostatni odcinek..za Adele i za pożegnanie.. Prawie się popłakałam
kam1105- Blair & Chair
- Liczba postów : 89
Anne_Charlotte napisał:4x09 Za wspólne sceny Chucka i Blair
Popieram, najleszy odcinek 4 sezonu, choć uwielbiam też dwa pierwsze odcinki za cudowny Paryż (najpiękniejsz miasto na świecie:)
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
Blair i Chuck na dworcu byli niesamowici. Myślę, że to jedna z ich najlepszych scen
xLaura- Blair & Chair
- Liczba postów : 54
kasia_ napisał:O, Beauty, już nie jesteś stupid
Dopiero zauważyłam ten post
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: