Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 8 z 21
Strona 8 z 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Jeśli komuś się nie wyświetla link April tak jak mi:
Podoba mi się to, lubię zakłady Ale co ma na sobie Robin?
Filmik o Barneyu i Robin cudowny, jak nie można nie lubić tej pary, nie rozumiem
Każdy avatar, na którym znalazłby się Neil musi być fajny. DairDreamer, dobry wybór
A, i co do Katie Holmes. Ja tam nic do niej nie mam specjalnie, ani nie jestem jej fanką, ani jej jakoś specjalnie nie lubię. Więc dla mnie może grać Slutty Pumpkin, byleby jakoś przyzwoicie ogarnęła tę fascynującą postać ;D
Podoba mi się to, lubię zakłady Ale co ma na sobie Robin?
Filmik o Barneyu i Robin cudowny, jak nie można nie lubić tej pary, nie rozumiem
Każdy avatar, na którym znalazłby się Neil musi być fajny. DairDreamer, dobry wybór
A, i co do Katie Holmes. Ja tam nic do niej nie mam specjalnie, ani nie jestem jej fanką, ani jej jakoś specjalnie nie lubię. Więc dla mnie może grać Slutty Pumpkin, byleby jakoś przyzwoicie ogarnęła tę fascynującą postać ;D
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Super:) A KAtie.... Mi to obojatne, ważne aby wyjaśnili jej watek.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć dlaczego oglądając taniec Barneya i Robin na iitv, a potem na youtube to widzę ten taniec z dwóch perspektyw, ten z yt to jakby lustrzane odbicie? Nie wiem czy się nie kompromituję jakoś moją małą wiedzą na ten temat, ale cóż, jak się czegoś nie wie, trzeba pytać
Dla przykładu, początek z: "Let's show Cleveland how it's done" Barneya
Ta sama scena, a screeny się różnią :>
youtube:
[You must be registered and logged in to see this image.]
iitv
Dla przykładu, początek z: "Let's show Cleveland how it's done" Barneya
Ta sama scena, a screeny się różnią :>
youtube:
iitv
No właśnie często spotykam się z tym, że filmiki z HIMYM na youtube są przekręcone. Niestety nie wiem czemu tak jest. Może inni nam to wyjaśnią?
Hmmm, moe tak pobierają? Nie wiem, ja nic nie wstawiam na yt
Ahh, bardzo mnie to nurtuje, a i mocno denerwuje jak oglądam to na yt, bo od razu mam wizję oryginału i coś mi nie pasuje
A mi to nie przeszkadza. Ważna jest treść A treść jest interesująca.
Jest to efekt lustrzanego odbicia, które stosują twórcy, aby urozmaicić swoje klipy zwłaszcza,desertrose napisał:No właśnie często spotykam się z tym, że filmiki z HIMYM na youtube są przekręcone. Niestety nie wiem czemu tak jest. Może inni nam to wyjaśnią?
jeśli istnieje ograniczona liczba romantycznych ujęć danej pary. Używane jest to także do tego,
aby połączyć ze sobą dwie sceny różnych i niepasujących do siebie odcinków.
Swego czasu też tak robiłem, gdy tworzyłem klipy z Charah.
DairDreamer- Liczba postów : 269
Chciałam się wypowiedzieć, że widziałam odcinek pilotażowy zachęcona, że tyle ludzi się tym zachwyca i jakoś mnie nie wciągnęło.
Ale, odnośnie tego, że piszecie o lustrzanym odbiciu, to może wyjaśnię.
Filmiki, które mają lustrzane odbicie, albo zamazane logo stacji po prostu chcą uniknąć skasowania. Filmiki wrzucone "na czysto" po prostu włożone fragmenty bez żadnego przerabiania jest dużo łatwiej wykryć niż te odrobinę przerobione, a niektóre stacje bardzo rygorystycznie podchodzą do usuwania filmików z YT.
Ale, odnośnie tego, że piszecie o lustrzanym odbiciu, to może wyjaśnię.
Filmiki, które mają lustrzane odbicie, albo zamazane logo stacji po prostu chcą uniknąć skasowania. Filmiki wrzucone "na czysto" po prostu włożone fragmenty bez żadnego przerabiania jest dużo łatwiej wykryć niż te odrobinę przerobione, a niektóre stacje bardzo rygorystycznie podchodzą do usuwania filmików z YT.
Dziękuję za odpowiedzi W zasadzie czegoś takiego się spodziewałam, ale teraz już wiem wszystko dokładnie, molto grazie ;D
- Spoiler:
- Bardzo mi się podobał zakład w nowym odcinku ;D Ciekawe czy będzie coś dalej z Victorią
A poza tym bang bang bangity bang, i said bang bang bangity bang
Żuri napisał:Chciałam się wypowiedzieć, że widziałam odcinek pilotażowy zachęcona, że tyle ludzi się tym zachwyca i jakoś mnie nie wciągnęło.
Mnie wciągnęło dopiero po obejrzeniu kilku odcinków
- Spoiler:
- Co do nowego odcinka, fajny, super zakład (ciekawe czy będą się tego cały sezon trzymać - krawat jest słodziutki, ale nie wierzę by Barney tyle w nim wytrzymał ) zastanawiają mnie słowa Victorii wypowiedziane na samym końcu...
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- O tak, odcinek super I zakład jak najbardziej, Barney tak uroczo w nim wygląda Pewnie będzie w nim chodził przez rok jak go wspominali nawet przed ślubie Barneya
I tak, końcówka zdecydowanie tajemnicza... Ciekawe jakie niespodzianki jeszcze nam szykują scenarzyści
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba HIMYM już od pierwszego odcinka mnie urzekło ;D
- Spoiler:
- No to w końcu i ja się wypowiem, dzisiejszy odcinek był świetny, podobało mi się, że przechodzili tak z jednego tematu(zakładu) na drugi(Teda) Krawat jest słodki, ale myślę, tak jak April, że Barney nie wytrzyma w nim tak długo Myślę, że to będzie dobry sezon, bardzo ciekawy i powoli rozwiązują te wszystkie niedokończone wątki, z czego się cieszę Co do końcówki, jestem ciekawa jak rozwiążą sprawę z tym trójkątem T-R-B.
Uwielbiam ten serial!
Ja pokochałam ten serial od pierwszego odcinka który obejrzałam, a był to odcinek w którym Robin zabrała Barneya i Teda do clubu z 1 sezonu:) Potem zaczęłam oglądać od początku.
Go??- Gość
Trzeci odcinek trzyma wysoki poziom oby tak dalej, poniżej to co mnie w nim urzekło.
Nr.1 Apsik!… Zdrówko… Shinjitsu czyli Barney trap on Lily pregnancy boobies.
Nr.2 Is your Klaus the kind of close Klaus from your class?
Nr.3 Weird and little awkward talk… Prowadząca od enigmatycznej końcówki, nie można jednak
zapomnieć, że Robin także jest "Ghosts of Girlfriends Past" i Ted jakoś się musi z tym uporać.
Co nas czeka w następnym tygodniu…
tytuł nowego odcinka 7x04 "The Stinson Missile Crisis"
Jak widać krawat w kaczuszki nadal w akcji. Oczyma wyobraźni już widzę następną
stronę z the Playbook zatytułowaną "Jak poderwać laskę nosząc głupi krawat?"
Kumar terapeutą Robin… koniec świata
Nr.1 Apsik!… Zdrówko… Shinjitsu czyli Barney trap on Lily pregnancy boobies.
Nr.2 Is your Klaus the kind of close Klaus from your class?
Nr.3 Weird and little awkward talk… Prowadząca od enigmatycznej końcówki, nie można jednak
zapomnieć, że Robin także jest "Ghosts of Girlfriends Past" i Ted jakoś się musi z tym uporać.
Co nas czeka w następnym tygodniu…
- Spoiler:
- After Robin assaults a girl who is out to ruin Barney's relationship, she is forced to begin
court-mandated therapy sessions. Meanwhile, Ted gets too involved in Lily's pregnancy.
tytuł nowego odcinka 7x04 "The Stinson Missile Crisis"
Jak widać krawat w kaczuszki nadal w akcji. Oczyma wyobraźni już widzę następną
stronę z the Playbook zatytułowaną "Jak poderwać laskę nosząc głupi krawat?"
Kumar terapeutą Robin… koniec świata
DairDreamer- Liczba postów : 269
Patrzcie co znalazłam na hatak.pl
Profil na fejsie [You must be registered and logged in to see this link.]
Oficjalna strona [You must be registered and logged in to see this link.]
Nie wiem jak Wy, ale ja z chęcią kupię tę książkę
Fan serialu wpadł na pomysł, by wydać w Polsce legendarne już dzieło Barney'a Stinsona "The Bro Code". Ponieważ pracuje w wydawnictwie, tym samym, które w zeszłym roku wydało książkę innej serialowej gwiazdy, Hanka Moody'ego pt. "Bóg nas nienawidzi", sprawa powinna wydawać się przesądzona.
Na chwilę obecną buduje społeczność wokół profilu na Facebooku aby pokazać siłę i ilość fanów serialu, aby ostatecznie przypieczętować wydanie tej książki w Polsce. Akcja trwa do 13 października! No cóż, w takim razie zapaleńcom nie pozostało nic innego jak odpowiedzieć "Challenge accepted" i przyłączyć się do zabawy.
Profil na fejsie [You must be registered and logged in to see this link.]
Oficjalna strona [You must be registered and logged in to see this link.]
Nie wiem jak Wy, ale ja z chęcią kupię tę książkę
Kumar terapeutą! Pewnie będzie nieźle pokręconym terapeutą
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
o muszę obejrzeć ten filmik:D
A teraz co sądze o ostatnim odcinku
A teraz co sądze o ostatnim odcinku
- Spoiler:
- SUPER! I ta sprawa z terapeutą A najbardziej mnie rozbroiła końcówka z Robin i tą babką oraz chłopacy na tych ćwiczeniach. Odcinek na odcinek coraz lepszy:)
- Spoiler:
- Odcinek super, Robin u terapeuty też spoko Uwielbiam jak w tym serialu opowiadając jakąś historię dzieje się tysiąc innych rzeczy prowadzących do sedna tej historii No i Barney, widać wpadł po uszy no no Ale tak uprzejmie.. niech ta Nora już zniknie bo mnie irytuje jej osoba jak nie wiem ;P
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Gosiek zgadzam się z tobą. Wkurza mnie i przeszkadza mojej ulubionej parze:)
Nora jest piękna... z reszta w tym odcinku też jakoś dziwnie Robin mi się spodobała, mimo, że wcześniej jakoś tak bez szału była...
xxl- Liczba postów : 355
Strona 8 z 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Strona 8 z 21
Pozwolenia na tym forum: