The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 12 z 16
Strona 12 z 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: The vampire diaries
Haha:D Ian Dobrev, 'Nina i jej chłopak' - ktoś tutaj bardzo degraduje biednego Ianka;D
W ogóle kto to redaguje? 'Poznali się na planie filmu.'? Tak ciężko wyłapać subtelną różnicę między filmem a serialem?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ian Dobrev ;D hahaha dobre
film, serial wszystko jedno wg redaktorów kozaczka ;D
film, serial wszystko jedno wg redaktorów kozaczka ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Ooo, byłoby fajnie Bo jak na razie trochę się przerzuciłam na Delenę, Steroline sobie nie wyobrażam, ale taki układ by mi pasował
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
Ale chyba tylko w wersji przyjacielskiej
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
no właśnie podobno w wersji coś-bardziej-ten-teges xD Elena-cry-in-a-corner-you-bitch-xoxo-Stefan xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Szkoooda, miałam nadzieję na rozwój Steroline:p no,ale chyba nic z tego nie będzie:( Ale w sumie to Reb bardzo lubię, może rozkręci Stefka
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
jestem za! Stefek się tylko marnuje przy nudnej do wyrzygania, wiecznie potrzebującej ratunku Elenie!
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
podobno w 4x10-4x16 ma dziać się taka akcja, że mózg na ścianie xD może wrócę :>
i zdjęcie czy coś. nie wiem skąd to i nie wiem dlaczego Sztefen tak beznadziejnie wygląda xD
i zdjęcie czy coś. nie wiem skąd to i nie wiem dlaczego Sztefen tak beznadziejnie wygląda xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Co ma się dziać, co ma się dziać??? xDDD
Ja pewnie w wakacje nadrobię sezon dopiero
Faktycznie Stafan coś dziwnie wygląda
Ja pewnie w wakacje nadrobię sezon dopiero
Faktycznie Stafan coś dziwnie wygląda
Go??- Gość
Niezły odcinek.
- Spoiler:
- Rebekah! Jak ją uwielbiam ^^! Wróciła i od razu takie zamieszanie. I jeszcze do tego Kol! Oby było jak najwięcej pierwotnych.
Beczka + Stefano - I like it, liczę na ich świetną współpracę (i nie tylko - if you know what i mean ;>).
Elena, boże niech mi tej kobiety więcej na oczy nie pokazują. Tak mi skrzywdzić Stefa, strasznie było mi go żal. Wiadomo, że normalnie by tego tak dosadnie nie powiedziała, ale dobrze że wreszcie wszystko się wydało. Po tych scenach już NIGDY nie chcę Steleny, nigdy. Stef zasługuje na dużo lepszą dziewczynę (Damon zresztą też). Delena to dla mnie nudy, nie rusza mnie ten wątek. A jeśli chodzi o Elenę to osiągnęłam szczyt irytacji tą postacią.
Jeremy - czy tylko mnie nudzi ten wątek? Dobrze, że się Klaus pojawił i Jer jednak będzie zabijał ^^.
April - kolejna irytująca postać.
Caroline & Tyler - szczerze mówiąc ta para zaczyna mnie nudzić. Dzisiaj specjalnie mnie nie poruszyli, ale szkoda mi było Ty'a .
Prof. Shane - lubię go, dobrze że nie zginął. Dalej będą szukali lekarstwa ^^. Szkoda, że Stef robi to dla Elki, niech wreszcie zapomni o tej bitch i zajmie się np. Rebeką xD. Niemniej jednak same poszukiwania lekarstwa są dla mnie ciekawe.
Liczę na zdecydowany rozwój akcji w przyszłym odcinku.
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
lololol tumblr umiera. rozumiem, że odcinek był przedni xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
hahaha! nie widziałam ostatniego odcinka, ale weszłam na tumblr więc już wiem prawie wszystko:D
- Spoiler:
- Dawno temu (czyt. 2 tygodnie temu) shipowałam Delenie, ale teraz?! To wielkie wyznanie Eleny mnie rozśmieszyło:P I jeszcze Damon później:
[You must be registered and logged in to see this image.] nie no, mógł od razu zrobić tak: [You must be registered and logged in to see this image.]
i jeszcze to:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Wydaje mi się, że odcinek miał większy potencjał,ale i tak było nieźle
- Spoiler:
Tyler ;( moje serce rozsypywało się na kawałki Zawsze ryczę jak głupia kiedy on cierpi:(
Reb, hahah, na nią to zawsze można liczyć rozwalała system:D trochę mnie jednak martwi jej potencjalny związek ze Stefanem, bo miłość niszczy jej osobowość mam jednak nadzieję, że zamiast rozkminiać beznadziejność egzystencji będzie między nimi gorąco
Elena jak to Elena, nic ciekawego. Reb powinna częściej ją hipnotyzować, wolę kiedy mówi co myśli, a nie robi z siebie ofiarę.
Reakcja Damona bezcenna mnie się bardzo podobała, szok i radość jednocześnie Pierwszy raz usłyszał "I love you". Cieszę się jego szczęściem.
Pozostali bez wyrazu. Wątek Jeremiego zaczyna nudzić, dobrze się akcja się rozkręca. Bonnie wreszcie się połapała o co chodzi z tą ekspresją, najwyższy czas. Caro praktycznie nie istniała w tym odcinku. Jedyny plus, że nareszcie miała sceny ze swoim chłopakiem.
Najlepsze jest to, że wszyscy szukają lekarstwa, ale zamiast wspólnie to każdy na własną rękę. Jestem pewna, że wyścig o cure zakończy się katastrofą.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
- Spoiler:
- Odcinek mi się podobał, w dużej mierze dzięki temu, że Rebekah i Kol się pojawili Fajne to było, jak zauroczyła naszych kochanych bohaterów i się pastwiła haha Dobrze, że Elejna w końcu wszystko powiedziała, tak jak Stefan. Chociaż cały czas wydaje mi się, że i tak skończą razem, a Damon zginie, to jednak modlę się, żeby Elena jednak z żadnym z nich nie była kocham cię przez telefon, trochę lame, ale widzę że fajni szaleją dobre i to jak widać haha
Coś czuję, że albo nie ma żadnego lekarstwa i to wielki pic na wodę i Silas leży sam albo weźmie je Rebeka i będzie żyła długo i szczęśliwe z hm Mattem xDD
Jeśli oni jeszcze mają w planach robienie Klaroline, po tym jak Klaus pozbył się matki Tylera - to im gratuluję, bo mimo, że ich razem uwielbiam to teraz w ogóle tego nie widzę i nawet nie chcę.
Kola trochę mało było, ale lepszy rydz niż nic. Teraz czekam na Eliaszka <3 Mam pomysł, niech wpadnie Elijah, zabije Klausa, zrobi New World Order i wszystkich poustawia xD
Coś jeszcze? Ach Bonnie i czary, w końcu wie coś więcej na temat tej ekspresji Nie przeszkadzała mi w tym odcinku, natomiast wątek z jej ojcem to zapychacz.
Jeremy-paker i Matt-cojaturobię. Nudy. W promo jest dużo Jeremy'ego więc nie nastawiam się na szałowy następny odcinek
Tak w ogóle :
[You must be registered and logged in to see this image.]
widzę potencjał xDDD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
hehe xD
lepsze kocham cie przez telefon niz żadne
lepsze kocham cie przez telefon niz żadne
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Mnie się odcinek podobał I tak w skrócie:
- Spoiler:
- Kol wygląda tragicznie.
Rebekah <3 Fajnie namieszała, w końcu Elena powiedziała prawdę. Szkoda mi tylko było Stefana Oby mu się teraz ułożyło z Rebeką
April nie lubię, niesamowicie mnie denerwuje ta dziewczyna
I te aj low ju Eleny. Hmm, no niby trochę stawiam na Delenę ostatnio, chociaż na jakiś czas, ale mogła tam pojechać i powiedzieć mu to na żywo
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Całkiem niezły odcinek.
- Spoiler:
- Powrót Kola♥ Ta nowa fryzura jest tragiczna, ale i tak cieszę się, że wrócił. Teraz tylko czekam aż sięgnie po kij baseballowy i przywali Damonowi:)
Rebekah i jej gierki z elitą Mystic Falls genialne. W ogóle sceny cierpiącego Stefana i suki Eleny były świetne. Kocham tego faceta, nie wiem jak można go hejtować... Liczyłam, że zrobi jej nieco większą awanturę ale i tak było ok. A moment, kiedy poprosił Rebekę o wymazanie wspomnień związanych z Eleną - mistrzostwo. Reakcja Elenki bezcenna: 'nie jestem w tobie zakochana, mam cię w dupie, chcę być z prawdziwą miłością mojego życia Damonem, ale nie znaczy to, że pozwolę ci zapomnieć całe to gówno, jakie wniosłam do twojego życia'. Medal za brak egoizmu wędruje po raz kolejny do Eleny G.
Delena mnie ni grzeje ni ziębi. Choć płomienne wyznanie miłości przez telefon zbiło mnie nieco z pantałyku.
Stebekah spoko, choć wciąż liczę na Steroline.
Minusy odcinka to dość nudny wątek Jera/Matta/Damona/Klausa, mało Steroline, brak Klaroline i wątek creepy Shane'a, który już trochę za bardzo przeciągają. Mam nadzieję, że zaczną to teraz w końcu rozwiązywać, a nie tylko coraz bardziej gmatwać.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Cudwny,wspaniały odcinek:)
- Spoiler:
- Delena!!..oni mają nawet chemię przez telefon:D
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
- Spoiler:
- W końcu obejrzałam odcinek po przerwie i jestem naprawdę mile zaskoczona. Wreszcie koniec nudów i coś zaczęło się dziać. Akcja Rebeki była świetna! Szkoda mi strasznie Stefana, nie zasługuje na Elkę. Ale z drugiej strony ją też trudno winić o uczucia, widać tą chemię między nią a Damonem. Jestem ciekawa, jak to dalej poprowadzą. Bo po tym odcinku na pewno będę dalej oglądać, wciągnęłam się chyba pierwszy raz w tym sezonie.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Wreszcie obejrzałam i chyba wiadomo jaka była moja ulubiona scena:D
Według mnie szału nie było, chociaż sceny z Rebekah były świetne
Według mnie szału nie było, chociaż sceny z Rebekah były świetne
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Matko! Kol wyglądał... tragicznie to mało powiedziane
Rebeka wróciła i od razu fajniej się zrobiło Też podobało mi się to jak wspomniała o wymazaniu Stefanowi pamięci o niej
Delena, Delena, Delena...może to dziwne bo chciałam żeby to wszystko się wreszcie wydarzyło a teraz mam jakieś dziwne wrażenie, że to wszystko dzieje się za szybko
Trójkąt Matt/Jer/Damon nuuuuuddddddyyyyyyy.....
Odcinek fajny.
Rebeka wróciła i od razu fajniej się zrobiło Też podobało mi się to jak wspomniała o wymazaniu Stefanowi pamięci o niej
Delena, Delena, Delena...może to dziwne bo chciałam żeby to wszystko się wreszcie wydarzyło a teraz mam jakieś dziwne wrażenie, że to wszystko dzieje się za szybko
Trójkąt Matt/Jer/Damon nuuuuuddddddyyyyyyy.....
Odcinek fajny.
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 12 z 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 12 z 16
Pozwolenia na tym forum: