The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 10 z 16
Strona 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: The vampire diaries
Czy wszystkie seriale tej stacji nie potrafią utrzymać poziomu dłużej niż 2-3 sezony? Delena żal. Liczyłam w ogóle na coś innego. Teraz mam wrażenie, że zamienili Elenę w wampira tylko, żeby Delena mogła być razem. A Caroline niech się lepiej zamknie i popatrzy kim są jej faceci. Ani Tyler ani tym bardziej Klaus nie są święci. Powiedziałabym, że Klaus jest nawet gorszy od Damona. Stefan też żal.
openyoureyes- Liczba postów : 23
alkamb napisał:Nie mogłam się powstrzymać. Dobranoc
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
He Nie oglądałam, ale scenę widziałam
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
openyoureyes napisał:Czy wszystkie seriale tej stacji nie potrafią utrzymać poziomu dłużej niż 2-3 sezony?
Zgadzam się w 100 %! W końcu ktoś jeszcze to zauważył. Plotkara, Pamiętniki wampirów, 90210...
Odcinka jeszcze nie widziałam, wypowiem się, jak obejrzę.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
obejrzałam seks na yt i muszę powiedzieć, że był lekko żenujący szczególnie ten manewr z koszulą xD za to Steroline <3
najlepszy jest i tak tumblr i fani Deleny. kocham
albo
[You must be registered and logged in to see this link.]
dying
najlepszy jest i tak tumblr i fani Deleny. kocham
BEST DAY?!
Seriously Julie, best day of our lives huh? MY WHOLE LIFE I’VE BEEN WAITING FOR THIS MOMENT. ENTIRE 4 FUCKING YEARS I SHIPPED DELENA LIKE HELL. I FEEL LIKE THEY ARE MY WHOLE LIFE AND NOW WHAT? I can’t believe that they did that to us! Seriously?! That is the cheapest step that you could talk, but you did it and you let down soooo many fans. I can’t even look at tvd right now cause i’m so pissed! DAMON is ALWAYS the one who gets hurt, and Elena? What about her?! WHAT ABOUT THEM?! HOW COULD YOU YOU COLD BLOODED BASTARDS! DO YOU EVEN KNOW HOW MANY FANS RIGHT NOW ARE HEART-BROKEN, ARE CRYING? Cause i certainly am and i’m not ashamed of it. You just ruined everything. It was supposed to be the best episode for us. WHY YOU SHIP STELENA SO MUCH!? Even when they were having this BLOODY sex everything seems like “OH STELENA OHH YEEEAH. LET’S MAKE THEM MISERABLE AND TAKE THIS FEELINGS AWAY FROM ELENA, LET EVERYBODY KNOW THAT ONLY HER LOVE FOR STEFAN IS REAL”. YOU KNOW WHAT?! SCREW YOU. I’m hurting so much, i feel like someone’s put dagger in my heart, but I’LL SHIP DELENA TILL THE END OF TIME. WHETHER YOU LIKE IT OR NOT. I MEAN CAUSE WE’VE BEEN HURT SO MANY TIMES BEFORE, that it shouldn’t even hurt, right JULIE? Sons of a bitches, god i can’t believe… I am in freaking shock. It’s even hard to watch DEx scene all over again. But what can i do… They’re my otp and i have no choice just to be heart-broken.
PS. Please don’t tell me to calm down, because we all know who did this and i’m not gonna hide my angst.
albo
[You must be registered and logged in to see this link.]
dying
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
hahaha:D ten filmik co podała Clair jest świetny:P i ten krzyk gdy się pocałowali... albo inne jej krzyki
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
aaaaaaaaaahahahahahahahah piękny filmik rozwaliło mnie to niektórzy potrzebują pomocy psychiatrycznej
Ale ja też przez całą scenę uśmiechałam się jak głupi do sera:D
Ale ja też przez całą scenę uśmiechałam się jak głupi do sera:D
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
- Spoiler:
- ok, obejrzalam. Co za okropny odcinek. caly czas sie irytowalam.
Co oni zrobili ze Stefana i Carol???
Stefan jest dupkiem. i nie chodzi mi o to, ze chodzi rozzalony bo zerwal z dziewczyna. Ma do tego prawo, ale poswiecanie zycia Jeremiego w imie tego dziwnego lekarstwa. eee, i jak znajda lekarstwo, Elena bedzie czlowiekiem, wroca do siebie i beda zyli dlugo szczesliwie. Oczywiscie Elena-czlowiek nie bedzie sie przejmowala, ze jej brat stal sie zabojca, wazne ze bedzie wszytko po staremu.
Carol prawie pobila Stefana w tym odcinku. Ma prawo nie lubic Damona, ale to jak traktuje Elene z powodu jej uczuc, sama w tym czasie zabawiajac sie z Klausem, przy ktorym Damon to aniolek hmmm nie chciales kiedys byc czlowiekiem ojejku Klaus odkrywa przed nia dusze. Akurat ich wspolne sceny lubie, ale nie w w kilka sekund po tym co powiedziala Elenie.
Oboje traktuja Elena jak przedmiot, podejmujac za nia decyzje i poswiecajac jej najblizszych. Po Damonie mozna sie tego spodziewac, ale Stefan? Jego scena z jeremym byla okropnie zenujaca, nie wiem jak po czyms takim mam jeszcze trzymac jego zdjecie na pulpicie mojego laptopa chyba go wytne i zostawie tylko Iana
Sire bond??? kiedy, jak i czemu tylko Elena. Aha, rzadko sie zdarza, ale Elenie sie przytrafilo (btw. jak tlumacza sire bond na polski?). okropne trolowanko fanow deleny lol zreszta ich zlamane serduszka juz dopatrzyly sie braku logiki:
z tumblr:1) Elena refused to drink from the woman on the college campus even when Damon to
2) Elena since turning repeatedly stated that she didn’t want to “be like Damon”, rejecting his ideas about being a vampire
3) Her gradual acceptance of Damon’s notions towards vampirism contrast sharply with Tyler’s immediate unabashed worshipping of Klaus almost immediately after he turned
4) When Damon saved Elena in the whole hallucination episode, he sat on her bed and spoke to her about Stefan’s true motives, blatantly asking her to reconsider her feelings towards Stefan. Even though Stefan ended it, Elena’s feelings towards Damon and her mistrust towards Stefan have not ceased
5) In that same episode, Damon insisted that Elena stay out of the whole Conner thing but she insisted she go and save her brother against Damon’s wishes'
niedobrze sie robi, bo wszytko o czym gadaja w tym serialu teraz to Elena, the cure, heightened feelings, no i teraz bedzie jeszcze sire.
Czy ktos zauwazyl, ze Jerremy jest jakis przystojniejszy odkad zostal hunterem? Profesor tez jest niezly. Duzym zaskoczeniem dla mnie byla jego wspolpraca z Phoebe, ciekawe co ona kreci. Tak czy inaczej ta aktorka jest przesliczna.
Haha, najgorsze jest to, ze Matt i Jeremy najmniej mnie teraz wkurzaja, a jak dotad mnie tylko irytowali swoja obecnoscia.
Czy ktos mi moze wyjasnic gdzie jest Bonnie??? czy on nie jest zapraszana na imprezy organizowane przez miasto? dlatego, ze pochodzi od sluzacej czy jak lol czasami nie dziwie sie, ze zarzucaja rasizm tworca serialu. Zreszta to, ze nie ciesze sie, ze nie ma Bonnie, tez mowi duzo o tym odcinku. Zazwyczaj to ona przeszkadza.
No i najlepsze na koniec.
Co jak co, ale scena sexu nie byla zenujaca imo hooooot. Damon byl hot, sex byl hot. o co chodzi? a zrywanie koszulek to chyba taka wampirza przypadlosc. Damon ma pewnie 100 tys. takich samych czarnych koszul.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
- Spoiler:
- To jest żałosne. Nie jestem fanem Deleny, ale lubię oglądać ich sceny, bo zdecydowanie mają chemię. No ale sorry, to co robią delenowcom to totalne świństwo. Nie chcę mi się nawet tego komentować...
Stefan jak mogłeś postąpić tak z Jeremy'm?
Wkurza mnie, że wszystko kręci się wokół Eleny.
Jedynym plusem tego odcinka to Caroline i Klaus.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Jeremy jest o wiele przystojniejszy niż kiedyś a jego rola nabrała kolorków. A jak pięknie przebił Stefana, piękna scena
Mnie się podoba ale wiem, wiem, ja jestem nienormalna, bo nie przejmuje się,że jego postać przechodzi na złą stronę mocy
Mnie się chłopak podoba w nowym wcieleniu i po zdjęciach widać, że da im jeszcze popalić ;P
Ja lubię Delene, no dobra, może bardziej Damona niż Elenę ale lubię ich razem, a odcinek mi się bardzo podobał, a wątek o więzach krwi wydaje się ciekawy Oczywiście szkoda Damona, kiedy po 200 lat nagle ktoś okazał mu zainteresowanie musieli wyskoczyć z czymś takim. Poza tym oglądałam już clip z 4x08 i no naprawdę mi go szkoda.
Ale sam wątek można ciekawie rozegrać, na razie nie wiemy nawet jak to działa. Tym bardziej, że Julie (o ile można jej wierzyć) powiedziała, że:
No i podoba mi się Tyler+Hayley. Ta dziewczyna jest śliczna i tak uroczo świdruje wzrokiem za Tylerem. Tylko ciekawe co łączy ją z profesorkiem.
Mnie się podoba ale wiem, wiem, ja jestem nienormalna, bo nie przejmuje się,że jego postać przechodzi na złą stronę mocy
Mnie się chłopak podoba w nowym wcieleniu i po zdjęciach widać, że da im jeszcze popalić ;P
Ja lubię Delene, no dobra, może bardziej Damona niż Elenę ale lubię ich razem, a odcinek mi się bardzo podobał, a wątek o więzach krwi wydaje się ciekawy Oczywiście szkoda Damona, kiedy po 200 lat nagle ktoś okazał mu zainteresowanie musieli wyskoczyć z czymś takim. Poza tym oglądałam już clip z 4x08 i no naprawdę mi go szkoda.
Ale sam wątek można ciekawie rozegrać, na razie nie wiemy nawet jak to działa. Tym bardziej, że Julie (o ile można jej wierzyć) powiedziała, że:
- Spoiler:
- The sire bond doesn’t impact emotions, love or sex
No i podoba mi się Tyler+Hayley. Ta dziewczyna jest śliczna i tak uroczo świdruje wzrokiem za Tylerem. Tylko ciekawe co łączy ją z profesorkiem.
Ostatnio zmieniony przez Karo dnia Sob Gru 01, 2012 4:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Karo- Chair & Zade
- Spoiler:
- Ja też nigdy nie shipowałam Delenie, ale w tym odcinku byli naprawdę słodcy i nawet zaczęłam się do nich przekonywać, gdyż Stelena się wypaliła (przynajmniej ze strony Eleny) i uznałam, że może faktycznie przyda im się przerwa...
Ale końcówka... Zgadzam się, zrobili świństwo fanom Deleny. Ja się aż tak nie przejęłam, ale wiem, jak to jest być w ich sytuacji, bo miałam tak z innymi parami (niekoniecznie w TVD), a oni przecież już tyle lat czekają na prawdziwą Delenę.
Najlepsi byli Claroline, chcę ich razem! Faktycznie, Caroline trochę się zachowywała jak hipokrytka w tym odcinku, ale i tak ją kocham.
Tyler i Hayley - jestem na tak. Przy niej zaczęłam nawet lubić Tylera. A Hayley lubię od początku kiedy się pojawiła, głównie ze względu na aktorkę (bardzo ją lubię). Zgadzam się, jest śliczna.
Jeremy - to mnie szczerze mówiąc mało interesuje, w przeciwieństwie do większości nie lubiłam go nigdy. A raczej nie że nie lubiłam, tylko zawsze czułam wobec niego obojętność, może tak.
Na wielki plus brak Bonnie, niesamowicie irytuje mnie ta dziewczyna.
April też mnie wkurza, jest taka trochę mdła, ale na szczęście nie było jej dużo.
To chyba tyle ode mnie.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
- Spoiler:
- Miałam nadzieję, że to będzie jeden z moich ulubionych odc TVD, a tu dupa.
Po pierwsze, chyba pierwszy odcinek w historii, w którym Caroline mnie wkurzała. Rozumiem to, że martwi się o swoją przyjaciółkę, a nawet to, że uważa, że Stefan jest dla niej lepszy niż Damon, ale jej zachowanie wcale nie ukazało jej jako dobrej przyjaciółki. Mam wrażenie, że tak samo jak Stefan, nie umie zaakceptować jako wampira. Poza tym, jak już zostało wcześniej powiedziane, Caroline akurat nie jest największym autorytetem, jeżeli chodzi o odpowiednie dobieranie sobie chłopaków. Ale za to bardzo podobały mi się sceny Klaroline i dochodzę do wniosku, że shippuję Caroline z każdym xD
Stefan tez lekko denerwujący. Zrozumiałe, że ciężko przechodzi przez rozstanie, ale jednak nie powinien tak wykorzystywać Jeremiego.
Wątek Haley/profesor intrygujący.
Delena oczywiście dla mnie, jako fanki, na plus. Mam wielką nadzieję, że okaże się, że ta cała więź jednak nie wpłynęła na Elenę, w końcu przed tym, jak została wampirem, też miała jakieś tam uczucia do Damona. No i po zobaczeniu sceny z 4x08 naprawdę mi go żal. Po tak długim czasie wreszcie zdobywa dziewczynę, którą kocha, a Stefan mu mówi, że najprawdopodobniej to tylko przez jakąś sire bond.
Na wielki plus Matt oraz brak Bonnie
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Odcinek w porządku oceniając pod względem tego czy mnie uśpił czy nie
- Spoiler:
- Fajnie, że próbowali zmniejszyć winę Stefana, który wybrał kogoś "złego" dla Jeremy'ego, ale i tak jak dla mnie było to żenujące Błagam, niech znajdzie ten lek i sam go weźmie, może przestanie mieć takie zatwardzenie.
Podobały mi się sceny Caro i Klausa, jak nie chciał jej oddać kartki - słodkie no, ale sama Caroline też mnie wkurzała...
Damon i Elena też ok, sire bond naciągane, szczególnie, że teraz fani wyszukują wiele luk, kiedy Damon coś jej powiedział, a ona tego nie zrobiła... no, ale może jakoś z tego wybrną
Średnio intryguje mnie wątek profesorka, niby potrzebna mu Bennet i zerwanie więzi hajbrid z Klausem, ale no nie wiem.. może się to jakoś jeszcze rozkręci
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Jestem po 4x07 i jestem zachwycona:D
Przy takich pięknych scenach Klaroline i Steroline nawet seks Deleny mnie nie ruszył. Nie mogę wyjść z podziwu nad sceną z czytaniem aplikacji Caro na Miss Mystic Falls;D Nawet ten późniejszy żenujący tekst o sercu kolibra mi tak nie przeszkadzał (Julie pewnie zaczerpnęła to z jakiegoś harlequina/powieści młodzieżowej). A do tego jeszcze Stefan i Caroline są najcudowniejszą parą przyjaciół w tym serialu. Będę teraz shippowała cały ich trójkąt: Klefaroline!
PS. W całym moim altruizmie nawet trochę współczuję fanom DE. Jak już w końcu dostają upragnione połączenie ich pary to okazuje się, że to wszystko ściema, bo Damon panuje nad wolą Eleny...
Przy takich pięknych scenach Klaroline i Steroline nawet seks Deleny mnie nie ruszył. Nie mogę wyjść z podziwu nad sceną z czytaniem aplikacji Caro na Miss Mystic Falls;D Nawet ten późniejszy żenujący tekst o sercu kolibra mi tak nie przeszkadzał (Julie pewnie zaczerpnęła to z jakiegoś harlequina/powieści młodzieżowej). A do tego jeszcze Stefan i Caroline są najcudowniejszą parą przyjaciół w tym serialu. Będę teraz shippowała cały ich trójkąt: Klefaroline!
PS. W całym moim altruizmie nawet trochę współczuję fanom DE. Jak już w końcu dostają upragnione połączenie ich pary to okazuje się, że to wszystko ściema, bo Damon panuje nad wolą Eleny...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
dla mnie wspamnialy odcinek..a mnie nie przeszkadza to co wymyslili w stosunku do Deleny...troche to naciagane..no, ale zobaczymy
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Nareszcie oglądnęłam 4x07 i nie myślałam, że aż tak spodoba mi się ten odcinek. Był świetny!
Po pierwsze - wiem wiem, wszystkich wkurza Stefan, teraz on jest ten zły, be, niedobry, bo chce 'naprawić' Elene, bo jej nie akcjeptuje i tak dalej, ale ja i tak go kocham. A szczególnie kiedy zaczyna powoli powracać Stefek rozpruwacz, I like it! Ma być zły, oschły i tak dalej, wtedy jego postać jest po prostu genialna. Ale muszę też przyznać, że było mi go żal, bo może to on zerwał z Eleną, ale jak powiedziała Caro - ma złamane serce.
Po drugie - KLEFAN . Jedna mała scenka, ale zawsze coś XD. Czekam na więcej!
Po trzecie - Klaroline, w tym odcinku skradli moje serce. Jeszcze do niedawna się wahałam, ale teraz chciałabym zobaczyć ich razem. Co prawda Klaus nie jest w ich relacjach do końca sobą, ale aż tak mi to nie przeszkadza. Jego uśmiech jak czytał to podanie Caroline do wyborów był epicki.
Po czwarte - evil Jeremy, huhu. Jakoś tak jest, że wolę te złe postacie, jestem bardzo ciekawa tego wątku.
Tyler i Hayley trochę mnie nudzą, irytuje mnie to, że chcą zniszczyć mojego Klausika. Tyler niech spada na drzewo, Klausa się nie tyka XD.
Delena eee no ten. Tzn. zacznę od plusów. Niesamowita chemia (co nikogo nie powinno dziwić) i rozumiem fanów Deleny czemu shippują tej parze, w tym odcinku byli świetni, ale nadal będę podtrzymywała, że to zasługa Damona. Gdyby na jego miejscu był jakiś bohater, którego nie lubię to byłby taki hejt, że nie wiem . Minusem jest to całe beznadziejne sire bond, myślę że fani Deleny nie mają się o co martwić, bo jakoś to odkręcą i jeszcze w końcu będą razem, ale już mi szkoda Damona . Tyle czekał na nią, a teraz się okazuje, że jest jakieś lipne sire bond i Elka znowu będzie 'o nie, o nie, kim ja jestem, co ja robię?'. Bleh, nie cierpię jej. Damon jest świetny, jego postać bardzo ewoulowała przez te sezony i naprawdę go uwielbiam, ale czemu musiał pokochać akurat Elke? Ona na nigo nie zasługuje.
Pomijam to, że już szybciej nie mogła wskoczyć do łózka Damonowi XD.
Czekam na kolejny odcinek i więcej Klefana, więcej Klaroline, więcej Damona (samego XD), więcej scen Salvatore brothers (w tym odcinku były świetne).
Ah no i zapomniałam wspomnieć! Steroline - sztuczne nie sztuczne, ja ich uwielbiam ^^. I mówcie co chcecie, Caro może i zachowuje się jak hipokrytka i Damon oczywiście nie jest taki zły za jakiego go uważa, ale i tak uwielbiam ich przyjaźń i to jak C. trzyma stronę Stefka.
A ostatnie sceny (Delena i Steroline) moim zdaniem zrobione świetnie. Nie wiem czemu część osób tak narzeka, może to zabiło jaką magię, ale jak dla mnie nie mogli tego lepiej wymyślić. Scena epic, bo jak wiadomo Nina i Ian mają mega chemię, a do tego dojście rozwiązanie 'tajemnicy' przez Caro i Stefa. Więcej takich scen poproszę ^^.
Po pierwsze - wiem wiem, wszystkich wkurza Stefan, teraz on jest ten zły, be, niedobry, bo chce 'naprawić' Elene, bo jej nie akcjeptuje i tak dalej, ale ja i tak go kocham. A szczególnie kiedy zaczyna powoli powracać Stefek rozpruwacz, I like it! Ma być zły, oschły i tak dalej, wtedy jego postać jest po prostu genialna. Ale muszę też przyznać, że było mi go żal, bo może to on zerwał z Eleną, ale jak powiedziała Caro - ma złamane serce.
Po drugie - KLEFAN . Jedna mała scenka, ale zawsze coś XD. Czekam na więcej!
Po trzecie - Klaroline, w tym odcinku skradli moje serce. Jeszcze do niedawna się wahałam, ale teraz chciałabym zobaczyć ich razem. Co prawda Klaus nie jest w ich relacjach do końca sobą, ale aż tak mi to nie przeszkadza. Jego uśmiech jak czytał to podanie Caroline do wyborów był epicki.
Po czwarte - evil Jeremy, huhu. Jakoś tak jest, że wolę te złe postacie, jestem bardzo ciekawa tego wątku.
Tyler i Hayley trochę mnie nudzą, irytuje mnie to, że chcą zniszczyć mojego Klausika. Tyler niech spada na drzewo, Klausa się nie tyka XD.
Delena eee no ten. Tzn. zacznę od plusów. Niesamowita chemia (co nikogo nie powinno dziwić) i rozumiem fanów Deleny czemu shippują tej parze, w tym odcinku byli świetni, ale nadal będę podtrzymywała, że to zasługa Damona. Gdyby na jego miejscu był jakiś bohater, którego nie lubię to byłby taki hejt, że nie wiem . Minusem jest to całe beznadziejne sire bond, myślę że fani Deleny nie mają się o co martwić, bo jakoś to odkręcą i jeszcze w końcu będą razem, ale już mi szkoda Damona . Tyle czekał na nią, a teraz się okazuje, że jest jakieś lipne sire bond i Elka znowu będzie 'o nie, o nie, kim ja jestem, co ja robię?'. Bleh, nie cierpię jej. Damon jest świetny, jego postać bardzo ewoulowała przez te sezony i naprawdę go uwielbiam, ale czemu musiał pokochać akurat Elke? Ona na nigo nie zasługuje.
Pomijam to, że już szybciej nie mogła wskoczyć do łózka Damonowi XD.
Czekam na kolejny odcinek i więcej Klefana, więcej Klaroline, więcej Damona (samego XD), więcej scen Salvatore brothers (w tym odcinku były świetne).
Ah no i zapomniałam wspomnieć! Steroline - sztuczne nie sztuczne, ja ich uwielbiam ^^. I mówcie co chcecie, Caro może i zachowuje się jak hipokrytka i Damon oczywiście nie jest taki zły za jakiego go uważa, ale i tak uwielbiam ich przyjaźń i to jak C. trzyma stronę Stefka.
A ostatnie sceny (Delena i Steroline) moim zdaniem zrobione świetnie. Nie wiem czemu część osób tak narzeka, może to zabiło jaką magię, ale jak dla mnie nie mogli tego lepiej wymyślić. Scena epic, bo jak wiadomo Nina i Ian mają mega chemię, a do tego dojście rozwiązanie 'tajemnicy' przez Caro i Stefa. Więcej takich scen poproszę ^^.
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
to jest chyba spoiler wampirowy.
- Spoiler:
- Question: I am so dependent on you for my survival right now. I’m scoop-obsessed so I’ll take anything on Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Once Upon a Time, Big Bang Theory or Gossip Girl. I have a longer list of shows, but these five will do for now. —Saloni
Ausiello: I’ll provide the spoiler, you guess which of the five shows it pertains to: *****’s war against ****s will soon result in a deadly twist that no one will see coming.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Tak, to jest chyba spoiler wampirowy, bo już się z tym spotkałam na forum o wampirkach.
Obawiam się, że chodzi o
Obawiam się, że chodzi o
- Spoiler:
- Tylera ;(
Karo- Chair & Zade
- Spoiler:
- Szkoda by go było, co prawda może nigdy nie był moją ulubioną postacią, ale dużo wnosi do TVD. Te podejrzenia są w sumie bardzo możliwe, bo zdaje się, że szykuje się wojna Klaus - Tyler (+ reszta hybryd). Jeżeli tak będzie to jednak wolę, żeby Klaus pozostał w serialu. Może Stefan przyjdzie na ratunek Klausowi hahahahhah XD.
Vogue.- Dair & Date
Co za odcinek! Świetny, świetny, świetny!
Dobrze, że będzie jeszcze jeden odcinek przed przerwą ^^.
Co do zapowiedzi:
- Spoiler:
- Dla mnie ten odcinek skradł Defan . Dobrze, że ukazali to w sposób bardziej dramatyczny, bo w końcu jak mogą mieć świetne relacje skoro kochają tę samą dziewczynę? Nie dziwię się, że Stefan zachowuje się jak zachowuje, ale bardzo, ale to bardzo cieszę się z tego, że przeprosił Damona za swój tekst o tym, że jest zły dla Eleny i przede wszystkim z tego co powiedział Caroline. Ja dla mnie tekst Stefana o tym, że Damon tak samo kocha Elenę jak on i dlatego mu ufa tekstem odcinka. Jak ja ich uwielbiam, ich braterska więź jest niemożliwa. A Damon może i zabija ludzi i nie ma skrupułów, ale robi to w imię - że tak powiem - wyższych celów, dla swoich bliskich. To też jest good guy.
Elena podobała mi się w tym odcinku, była zdecydowana ^^. Wydaje mi się, że Caroline wreszcie coś zrozumiała, na pewno nie będzie teraz shippowała Delenie, ale skoro Elka jest z nim szczęśliwa to dlaczego nie? Chociaż wydaje mi się po końcowej scene odcinka, że Damon nie każe teraz Elenie odejść i znowu będzie walka Delena vs Steroline XD.
Akcję z sire bond rozwiązali ŚWIETNIE moim skromnym zdaniem. Najważniejsze, że to nie wpływa na uczucia, bo to by było całkiem bez sensu. W sumie gdy ta czarownica mówiła Stefanowi i Damonowi o tym jak to zerwać to było mi żal obu - Stefka, bo okazało się, że Elena miała już mocne uczucia do Damona (a może i nawet go kochała) zanim przemieniła się w wampira, a Damona z wiadomych powodów - musi ją zostawić, żeby zerwać sire bond. A na ostatniej scenie tak mi było go żal . Lubię jak D. jest szczęśliwy, co z tego że z Elką hahah XD. Mimo że nie lubię Deleny to naprawdę cieszę się z tego wątku, bo raz że dużo się dzieje, a dwa - chyba każdy z nas woli złego Stefana niż ciepłe kluchy. Boję się tylko co będzie jak Stefek dowie się, że są razem . Na początku pewnie będzie przygnębiony, a potem - może ripper? Oby ^^!
Wątek z Tylerem ciekawy, a scena jak przed nim klękają świetna. Czekam na wojnę z Klausem ^^. A tak btw GDZIE KLAUS?! JA SIĘ PYTAM GDZIE JEST KLAUS?! To jedyny minus odcinka.
Dobrze, że będzie jeszcze jeden odcinek przed przerwą ^^.
Co do zapowiedzi:
- Spoiler:
- OMG, Klefan Klefan Klefan. Już wiem, że to będzie ich odcinek hahahaha.
Klaus do Stefka: "Jestem teraz najlepszym przyjacielem, jaki ci pozostał." So true story ^^. Liczę na Tylerowo-Klausową wojnę i to że Stefan stanie po stronie Klausa hahaha XD. I w ogóle zły, wkurzony Stefek, praktycznie wpadający w furię i zrzucający wszystko ze stołu? I like it! To będzie świetny odcinek. Nie mogę się doczekać .
Vogue.- Dair & Date
Odcinek rzeczywiście świetny
- Spoiler:
- Dla mnie oczywiście Delena wspaniała Bałam się, że ta cała sire bond będzie jakąś wielką przeszkodą, ale skoro okazało się, że nie wpłynęła ona na uczucia Eleny, to mi nie przeszkadza. Fajnie rozwiązali ten wątek, przynajmniej na razie. W tym momencie nie mam pojęcia jaki będzie endgame, ale i tak, jako fanka Deleny, cieszę się, że dostaliśmy ich jako parę, przynajmniej na chwilę
Chyba każdego głównego bohatera w tym odcinku oceniam na plus. Elena wreszcie wcale nie przynudzała. Nie wiem, czy ma to jakiś związek z Damonem, ale wydawała się szczęśliwa i, jak to Damon w poprzednim odcinku powiedział, "bardziej żywa niż kiedykolwiek". Właśnie taką Elenę chcę oglądać
Damon też nieźle. Myślałam, że dłużej będzie się bronił przed świadomością o tej więzi, ale kolejny raz udowodnił, jak bardzo mu zależy na Elenie i że wcale nie jest "tym złym", jak wszyscy myślą.
Stefanowi tez nie mam nic do zarzucenia, no może oprócz tego, że praktycznie zignorował wieść o tym, że Elena czuła coś do Damona przed przemianą w wampira. Zachował się trochę, jakby go to nie obchodziło. Ale oprócz tego wszystko ok. Przeprosił Damona, miał szacunek do jego uczuć, no i wreszcie uświadomił sobie, że Damon też bardzo kocha Elenę.
Caroline na początku trochę za bardzo osądzała Elenę, a w łazience lekko przesadzała, ale w końcu to Caroline, taka już jest Miło, że kiedy dowiedziała się, że Elena jest z Damonem szczęśliwa, to sobie odpuściła.
Nawet Bonnie mi nie zawadzała
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Achhh <3 świetny odcinek
- Spoiler:
Moja Delena razem<3 nie wiem jak długo, ale muszę się nacieszyć
Stefana nigdy nie lubiłam,ale jakoś w tym odcinku był całkiem w porządku. Kiedy Caro świrowała, on starał się w racjonalny sposób podejść do tego wszystkiego. Duży plus.
Co do Caro...trochę przesadzała z tym rzucaniem się o wszystko na Elenę i na Bonnie, ale wiem, że ona chce dobrze. No i ciesze się, że tak się sprawy potoczyły i dziewczyny się wreszcie w miarę dogadały
Największy szok...Bonnie była jakaś taka...kochana:D Nie wiem co mi odbija, ale jakoś w tym odcinku wszyscy mi się podobali
Elena się zmieniła zdecydowanie na lepsze. I nie chodzi mi tu o sam fakt jej związku z Damonem, ale o to, że jakaś się stała faktycznie żywsza. Potrafi wyrazić swoje zdanie, potrafi się bawić, wie czego chce i zaskoczyła mnie, że nie wyjechała z tekstem "i don't know what i feel".
Tyler <3 mam złe przeczucia co to niego. W ogóle nie ogarniam tego co się ostatnio dzieje. Tyler chce rozpocząć wojnę z Klausem, ale właściwie po co? Przecież śmierć Klausa pociągnie za soba inne wampiry. Nie rozumiem co oni chcą zrobić. No i kurcze Stefan nie może się opowiedzieć po stronie Klausa i stanąć przeciwko Tylerowi, nie zgadzam się!
No i niezłą mamy zagadkę z tymi 12 Profesorek chce kogoś wskrzesić? Czyżby łowców? I czy rodzice Hayley byli w takim razie łowcami? No i właściwie jaki on ma w tym osobisty cel? Świetny wątek.
Aaaa no i jeszcze, ta Charlotte była jakaś niezrównoważone psychicznie matko co za wariatka
Karo- Chair & Zade
<3
- Spoiler:
- naprawde fajny odcinek. Delene dobrze sie oglada, widac chemie miedzy aktorami. Delena sexy times naprawde sexy. ostatnia scena wzruszajaca.
Defan rowniez niesamowita chemia jak ja ich razem unwielbiam. te scena w ktorej Damon mowi, ze potrzebuje swojego mlodszego brata <3 zlamala mi serce. i jeszcze oboje w mundurach, nice lubie odcinki poswiecone ich wiezi.
Postac Eleny faktycznie ozyla, jakos mniej marudzi, ma swoje zdanie (no moze nie przy Damonie ).
taraaaaaa, czarna magia dziala i Bonnie mnie nie wkurzala no nie az tak bardzo jak zwykle jej wyrzuty do Carol, ze osadza bardzo mnie rozbawily haha przyganial kociol garnkowi
watek profesora zaczyna mnie coraz bardziej ciekawic.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Nie ogarniam w ogóle tych waszych zachwytów. Mnie ten odcinek trochę przeraził, nie wiem w jakim kierunku zmierza ten serial...
edit:
Super-logiczny wątek z pozbywaniem się więzi.
- Spoiler:
- Delena to jest jakaś skończona porażka. I bynajmniej nie chodzi mi o to, że Elena nie jest ze Stefanem, mam to gdzieś. I jeżeli chce być z Damonem - krzyż im na drogę. Tylko czemu scenarzyści muszą przedstawiać to w tak kretyński sposób?! Aż przykro patrzeć na te ich sceny... Wątek z sire bond jest beznadziejny. Co, nagle Elena jest maszyną do seksualnego zaspokajania Damona bo przez jakąś-tam rzekomą więź wytrzaśniętą znikąd czuje potrzebę 'uszczęśliwiania go'? No błagam... To zakrawa na jakieś pranie mózgu połączone ze skrajnym wykorzystywaniem. Twórcy TVD chyba w ogóle nie przemyśleli tego żenującego wątku. Oczywiście dobrze, że jest powiedziane, że więź nie wpływa na uczucia, ale nie zmienia to faktu, że Elena momentami zachowuje się jak ofiara jakiejś niebezpiecznej sekty... I w ogóle to spoko, że te jej ogromne uczucia rozwinęły się w tydzień. Subtelnie.
Wracając do sekt... Scena z Tylerem i klęczącymi hybrydami: co to do cholery miało być?! Może niech jeszcze zaczną modlić się wspólnie do międzygalaktycznego morsa?
Trochę mało było tych retrospekcji, a szkoda, bo stroje z przeszłości bardzo służą obsadzie. Ta cała historia z pojednaniem, dziewczyną Damona i demoniczną czarownicą była całkiem przyjemna. Choć przy tym liczeniu cegieł znowu zaleciało praniem mózgu.
Jeżeli chodzi o bohaterów to wg mnie najgorzej wypada Elena, jej zachowanie jest naprawdę niepokojące. Poza tym Stefan z tą swoją wieczną walką o odzyskanie dawnej Eleny robi się już trochę monotonny. O dziwo, pozytywnie zaskoczył mnie Damon. Pomijając niezmiennie absurdalną grę Iana:) Zachował się fair wobec Stefana w 42. (szkoda, że w międzyczasie zamordował 12 ludzi, ale nie można mieć wszystkiego) i wobec Eleny, chcąc ją 'uwolnić'.
Ciekawie zapowiada się ten wątek z 'ekspresją'. Mam nadzieję, że przyszłe odcinki skupią się na tym, a nie perypetiach wiecznie obarczonej problemami Eleny i jej wiernych Don Kichotów.
edit:
Super-logiczny wątek z pozbywaniem się więzi.
- Spoiler:
- Damon morduje 12 ludzi, dziewczyna wciąż jest do niego przywiązana i niewolniczo wykonuje jego polecenia i co? I nic, zero podejrzeń, że coś jest nie tak... I oczywiście 70 lat później trzeba szukać starej czarownicy, żeby w magiczny sposób uwolniła Elenkę, bo przecież ostatnim razem wszystko poszło tak świetnie, całkowicie zgodnie z planem...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Hłe, hłe. Myślę, że Karolina napisałaś dokładnie wszystko, co myślę o tym odcinku, więc już nie będę powtarzać.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Strona 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 10 z 16
Pozwolenia na tym forum: