The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 11 z 16
Strona 11 z 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: The vampire diaries
apropo dziś nasz kochany IAN SOMERHALDER <3 obchodzi swoje 34 urodziny! <3
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
dla mnie odcinek REWELACYJNY!!
- Spoiler:
- Delena jest kochana..i mają na prawde tyle chemii,ze szok..zadne sire w tym nie przszkadza..w koncu Elena nie jest nudna.... na minus odcinka Caroline...jest beznadziejna...to tyle;p
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Karolina napisał:Nie ogarniam w ogóle tych waszych zachwytów. Mnie ten odcinek trochę przeraził, nie wiem w jakim kierunku zmierza ten serial...
- Spoiler:
Delena to jest jakaś skończona porażka. I bynajmniej nie chodzi mi o to, że Elena nie jest ze Stefanem, mam to gdzieś. I jeżeli chce być z Damonem - krzyż im na drogę. Tylko czemu scenarzyści muszą przedstawiać to w tak kretyński sposób?! Aż przykro patrzeć na te ich sceny... Wątek z sire bond jest beznadziejny. Co, nagle Elena jest maszyną do seksualnego zaspokajania Damona bo przez jakąś-tam rzekomą więź wytrzaśniętą znikąd czuje potrzebę 'uszczęśliwiania go'? No błagam... To zakrawa na jakieś pranie mózgu połączone ze skrajnym wykorzystywaniem. Twórcy TVD chyba w ogóle nie przemyśleli tego żenującego wątku. Oczywiście dobrze, że jest powiedziane, że więź nie wpływa na uczucia, ale nie zmienia to faktu, że Elena momentami zachowuje się jak ofiara jakiejś niebezpiecznej sekty... I w ogóle to spoko, że te jej ogromne uczucia rozwinęły się w tydzień. Subtelnie.
Wracając do sekt... Scena z Tylerem i klęczącymi hybrydami: co to do cholery miało być?! Może niech jeszcze zaczną modlić się wspólnie do międzygalaktycznego morsa?
Trochę mało było tych retrospekcji, a szkoda, bo stroje z przeszłości bardzo służą obsadzie. Ta cała historia z pojednaniem, dziewczyną Damona i demoniczną czarownicą była całkiem przyjemna. Choć przy tym liczeniu cegieł znowu zaleciało praniem mózgu.
Jeżeli chodzi o bohaterów to wg mnie najgorzej wypada Elena, jej zachowanie jest naprawdę niepokojące. Poza tym Stefan z tą swoją wieczną walką o odzyskanie dawnej Eleny robi się już trochę monotonny. O dziwo, pozytywnie zaskoczył mnie Damon. Pomijając niezmiennie absurdalną grę Iana:) Zachował się fair wobec Stefana w 42. (szkoda, że w międzyczasie zamordował 12 ludzi, ale nie można mieć wszystkiego) i wobec Eleny, chcąc ją 'uwolnić'.
Ciekawie zapowiada się ten wątek z 'ekspresją'. Mam nadzieję, że przyszłe odcinki skupią się na tym, a nie perypetiach wiecznie obarczonej problemami Eleny i jej wiernych Don Kichotów.
edit:
Super-logiczny wątek z pozbywaniem się więzi.
- Spoiler:
Damon morduje 12 ludzi, dziewczyna wciąż jest do niego przywiązana i niewolniczo wykonuje jego polecenia i co? I nic, zero podejrzeń, że coś jest nie tak... I oczywiście 70 lat później trzeba szukać starej czarownicy, żeby w magiczny sposób uwolniła Elenkę, bo przecież ostatnim razem wszystko poszło tak świetnie, całkowicie zgodnie z planem...
- Spoiler:
- Zgadzam się z większością. Najlepsze jest to że jeszcze kilka odcinków temu Elena mówiła Stefanowi że to do niego jechała przed wypadkiem i że to zawsze był on, nawet jako wampir była dalej wielce zakochana w Stefanie, pierścioneczki na dachu itd no ale spoko nagle uaktywniło się sire bond i wielkie uczucie do Damona ... Mi tam wszystko jedno z kim będzie Elena.
Scena z Tylerem i klękającymi przed nim hybrydami... Mnie ta scena zażenowała, tyle w temacie...
Największy minus odcinka - brak Klausa!!!
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Mi też odcinek się podobał
- Spoiler:
- Aż miło było mi patrzeć na szczęśliwą Elenę btw. Powinna częściej nosić związane włosy
Charlotte - serio, liczenie cegieł? no i szkoda mi jej było na końcu
Caroline - w tym odcinku mnie do końca wkurzyła. Taka wielce anty-Damon, bo zły itd. ale z Klausem to się flirtuje? Nie żeby mi się to nie podobało:D
Tyler - hahaha! alfa i to klęczenie - myślałam, że zaraz padnę ze śmiechu
Ekspresja - czyli, że ten nauczyciel chce mieć wielką moc, czy to Bonnie będzie ją miała?
Sire bond- dalej tego nie rozkminiam. ten wątek jest niepotrzebny i nie wiem co robi w tym serialu
końcówka - jaka trzymająca w napięciu:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
- Spoiler:
- A mi się 2 ostatnie odcinki podobały, głównie ze względu na Damona W końcu był szczęśliwy (nie wnikam w tę akcję z sire bond, ona mi po prostu nie przeszkadza) A cały 3 sezon o tym marzyłam, żeby Damon w końcu był z Eleną choć na chwilę, bo to uczyni go szczęśliwym, i się doczekałam. Zgadzam się, że to wszystko wyszło dosyć dziwnie, bo jeszcze kilka odcinków temu mieliśmy Stelenę i ich wielką miłość. Ale staram się to wyrzucić z głowy i cieszyć tymczasową Deleną Elena naprawdę staje się inną osobą przy Damonie i mi to akurat odpowiada. W tym odcinku mi się podobała, bez żadnego jęczenia i tym podobnych.
Do tego nie denerwuje mnie Bonnie. Nie jest wielką czarownicą, można ją nawet polubić
W przedostatnim odcinku Klaroline. Jak można być tak słodkim? xD I choć wiem jak okropny jest Klaus, nie mogę ich nie szipować xD
Akcja z Tylerem, alfą, klękaniem przed nim okropna i idiotyczna. Lubiłam go chyba tylko ze względu na Caroline, teraz kiedy mam Klaroline, strasznie mnie irytuje.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mi odcinek podobał się właśnie ze względu na tą słodką Delenę razem...miło się patrzyło na nich takich szczęśliwych ale cały wątek wokół tej sire bond to jakaś totalna pomyłka albo coś gorszego...dla mnie to wszystko jest po prostu nie logiczne i nic do niczego nie pasuje...no ale zobaczymy co z tego wyniknie, jak to dalej poprowadzą.
Tak samo jakąś tragedią była dla mnie Caroline z tym swoim osądzaniem, jakoś Bonnie potrafiła się powstrzymać choć tak samo Damona nie znosi (chyba, że o czymś nie wiemy...tzn tylko fani Bamona wiedzą ;D )
Fajny wątek Taylera z hybrydami ale scena jak klękają przed nim...no litości nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...
Profesorek coraz bardziej ciekawie
Uśmiałam się z liczenia cegieł
Tak samo jakąś tragedią była dla mnie Caroline z tym swoim osądzaniem, jakoś Bonnie potrafiła się powstrzymać choć tak samo Damona nie znosi (chyba, że o czymś nie wiemy...tzn tylko fani Bamona wiedzą ;D )
Fajny wątek Taylera z hybrydami ale scena jak klękają przed nim...no litości nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...
Profesorek coraz bardziej ciekawie
Uśmiałam się z liczenia cegieł
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
- Spoiler:
- Zgadzam się z Wami dziewczyny, że to wyszło dziwnie - jeszcze nie tak dawno była kochająca się Stelena i faktycznie za szybko się to potoczyło, od początku tak uważałam, niemniej jednak nie wiem jak Wy, ale ja już miałam dość nudnego Stefana przy Elenie. Deleny nie lubię i zapewne nigdy nie polubię, ale dzięki temu wątkowi mamy ciekawszego Stefana. Może dla niektórych był wkurzający w ostatnich odcinkach, ale wolę go takiego, nawet zranionego, a za niedługo pewnie złego ^^, niż nudnego. Mógłby dać sobie spokój z Eleną, która chyba sama nie wie kogo kocha, bo jeszcze nie tak dawno wybrała Stefana i była sooo happy, a teraz nagle zakochuje się w Damonie i wskakuje mu do łóżka. Jeszcze do niedawna byłam totalnie team Stelena, ale odkąd poznałam Stefana z drugiej strony to wolę KAŻDĄ jego inną 'twarz' niż ubieganie się za Eleną. Zresztą już chyba wszystkie wiecie jak jej nie lubię XD. Boję się, że zniszczy mi też Damona , co już w sumie poniekąd zrobiła.
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
wywiad z Candice, który wstrząsnął fandomem tvd xDD dużo hejtowania Damona
[You must be registered and logged in to see this link.]
a tutaj Zach, Mike, Nina i Candice czytają fanfic ahahaha. Nina wyraźnie nhft Candice z romansem Caro i Reb najlepsze xD
I think Caroline has every right not to have any respect for Damon.
He used her and mentally, physically and emotionally abused her. She didn’t get mad because she didn’t feel strong enough yet.
But now, a couple years later and now that she’s grown into herself and feels strong physically and mentally -- and she feels loved and she knows what that means now -- she’s like, “Oh, yeah. That guy? Guess what? I have the balls to say now that he’s an asshole! And I have every right to say that he’s an asshole, and he deserves to be called an asshole!” She does not feel guilty about it, and I love that. She shouldn’t have to. She’s going to love Elena, but it doesn’t change the way that Damon treated Caroline. I think she can support Elena knowing that even if Damon’s changed and he’s really loving [Elena], it doesn’t change what he did to Caroline. I love that she owns that, and she’s fully okay with saying, “Screw you.”
a tutaj Zach, Mike, Nina i Candice czytają fanfic ahahaha. Nina wyraźnie nhft Candice z romansem Caro i Reb najlepsze xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oglądałam to z tymi fanfiction, masakra, jak sobie pomyślę o tym wszystkim co nie raz krąży po tumblrze, a oni (zwłaszcza Nina, bo ma swojego) to wszystko widzą..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Wywiad z Candice świetny, dobrze dziewczyna mówi. Już widzę ten hejt na nią. Tak samo jak z Caro: do tej pory była jedną z najbardziej lubianych postaci, a jak zaczęła jeździć po Damonie to nagle jest beznadziejna.
Czytanie fanfiction śmiesznie wyszło. A to i tak pewnie jedne z lżejszych. Nina trochę zniesmaczona, ale w sumie jej się nie dziwię Najlepszy Zach moim zdaniem, widać, że czuje to całym sercem. Scenarzyści zdecydowanie marnują jego talent aktorski na jakieś poboczne wątki. Candice daje radę, bo o ile dobrze pamiętam ona jest fanką Greya, więc zna te klimaty doskonale
Czytanie fanfiction śmiesznie wyszło. A to i tak pewnie jedne z lżejszych. Nina trochę zniesmaczona, ale w sumie jej się nie dziwię Najlepszy Zach moim zdaniem, widać, że czuje to całym sercem. Scenarzyści zdecydowanie marnują jego talent aktorski na jakieś poboczne wątki. Candice daje radę, bo o ile dobrze pamiętam ona jest fanką Greya, więc zna te klimaty doskonale
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Widziałam to czytanie, Candice się wczuła w rolę Oni muszą mieć niezły ubaw z tej całej twórczości fanów
Co do wywiadu, no ok, nie ma co się burzyć, ja tam Caro rozumiem, chociaż wkurzają mnie ludzie wtryniający nos w nie swoje sprawy, ale i tak lubię i Caro i do Candice nic nie mam
A Damon może być największym badass i tak jest naj <3 a właściwie to właśnie dlatego
Co do wywiadu, no ok, nie ma co się burzyć, ja tam Caro rozumiem, chociaż wkurzają mnie ludzie wtryniający nos w nie swoje sprawy, ale i tak lubię i Caro i do Candice nic nie mam
A Damon może być największym badass i tak jest naj <3 a właściwie to właśnie dlatego
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Bardzo dobry odcinek, chociaż mam pewien niedosyt.
- Spoiler:
- Plusy:
- Klefan! , wreszcie w tym sezonie był prawdziwy Klefan jakiego uwielbiam ^^. Mam nadzieję, że po przerwie będzie ich jeszcze więcej. Wszystko co Klaus mówił do Stefana było prawdą (szczególnie chodzi mi o scenę, gdy mówił o samotności). No i to jego 'rippah' mmmmm, rozpływam się .
- Klaus, jak dla mnie zdecydowanie postać odcinka. Wszyscy ci, którzy uważali, że przez Klaroline zrobił się trochę... nieklausowaty (włącznie ze mną XD) chyba mogą być zadowoloni. To jak zabijał hybrydy - SCENA ODCINKA. Ah ah uwielbiam takiego złego Klausa, kwintesencja jego postaci. Tylko ten jego obraz, wtf hahahahha XD.
- Stefan, bardzo podobał mi się w tym odcinku. To jak zrzucił rzeczy ze stołu, jego sceny z Klausem, Tylerem, Caroline. Teraz MUSI powrócić Stefan rippah, nie ma innej opcji. Niech będzie bad, bad, bad! I wkurzyny na Damona i Elene ^^.
- Steroline, moim zdaniem świetni. Bardzo dobrze, że Caro się wygadała, może to źle o niej świadczy jako o przyjaciółce, ale przynajmniej teraz Stefan wie. Poza tym ostatnio Caro ewidentnie jest bliżej ze Stefciem niż z Elką, co bardzo mi się podoba.
- Damon, mimo że brakuje mi starego, złego Damona, ale i tak na plus. Musiał uwolnić Elenę, później będzie mogła dokonać świadomego wyboru. Ale muszę przyznać, że było mi go dzisiaj bardzo szkoda .
- Tyler, który stał się dużo ciekawszą postacią w tym sezonie. Hayley też na plus.
- Shane, wyjawił nam ciekawą historię ^^.
Minusy:
- Delena, zaczęli mnie trochę nudzić.
- Elena (a to nowość XD)
- Jeremy, totalnie nie ciekawi mnie ten wątek.
- April, boże co za wkurzająca postać. W ogóle dziwnie się zachowuje. Odkryła, że Caro jest wampirem i co, poleciała później do lasu? Z jakiej racji? I potem otworzyła trumne? Przecież to się kupy nie trzyma, ja to bym zemdlała czy coś xD, a nie szlajała się sama i jeszcze potem sprytnie się ukrywała przed Tylerem. Trochę żenada. Ta postać jest okropna.
To chyba tyle, teraz niestety czeka nas trochę czekania. W drugiej części sezonu standardowo czekam na więcej Klefana, Defana, Steroline oraz więcej akcji i mniej trójkątów miłosnych i Eleny .
Vogue.- Dair & Date
Muszę się oduczyć czytania spoilerów i teorii, bo nic mnie nie zaskoczyło w tym odcinku, mimo że tak go wielce trzymano w tajemnicy to widzowie przewidzieli praktycznie każdy ich ruch.
- Spoiler:
Jakkolwiek źle to zabrzmi, nareszcie ktoś ktoś zginął No,ale było wiadomo, że planem Shane'a jest aby Klaus się o wszystkim dowiedział i zabił 12 hybryd, wiadomo też było że zginie Carol, no szkoda, że nas niczym nie zaskoczyli w tej kwestii.
Urocze sceny Klefana ależ wzruszające chociaż ja nie wiem jak oni sobie to dalej wyobrażają, bo przecież jak już "uleczą" Elenę to będą musieli zabić Klausa, bo ona mu jest potrzebna tylko jako worek z krwią do tworzenia hybryd, a chyba tak nie będzie funkcjonować przez całe życie
Sire bond już mnie nudzi, przeciągają to, nie ma na to lekarstwa, kompletnie bez sensu wątek, z którego jedynym wyjściem jest, aby Elena znowu stała się nudnym człowiekiem :/ No,ale skoro taki jest plan to mam nadzieję, że wtedy ostatecznie da sobie spokój z wampirami i zacznie normalne życie bez tego całego wampirzego cyrku.
Damona mi szkoda:( niby zrobił dobrze, ale i tak. Wołalabym żeby sprawy potoczyły się inaczej. No,ale wiadomo, po 3 latach wyczekiwania na Delenę dostaliśmy aż 3 odcinki, ochhh, rozpieszczają nas w tym sezonie
Caro to straszna papla. Poza tym jestem chyba wśród nielicznych, którzy nie kupują Klaroline. Starałam się, ale nie ma szans. Nie pasują mi do siebie zupełnie. Ja to chyba w ogóle nie przepadam za Klausem.
Tyler za to był super <3 jak wraz z hybrydami postawili się Stefanowi, extra
Jer jako łowca też jest świetny Dziwiło mnie tylko to, że nie miał problemów z kontaktem z Damonem, a na Elene przy każdej okazji chciał się rzucić
April hahaha biedna dziewczyna, niezły szok musiała przeżyć, ale nareszcie jej poszukiwania Reb dobiegły końca Znalazła swoją przyjaciółkę! I pewnie ją odsztyletuje:)
Ja się pytam, gdzie są pozostali pierwotni??!!
Najciekawszy wątek to zdecydowanie profesorek i jego plan. Kim będzie Silas i czy lekarstwo faktycznie istnieje.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Zwiastun 4x10.
Co do zwiastuna:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Co do zwiastuna:
- Spoiler:
- Same dobre wieści! Wraca REBEKAH <3, Klaus będzie ważną postacią, scena Steleny - zły Stefan to jest to! Mam nadzieję, że porządnie nagada Elenie.
Vogue.- Dair & Date
Nienawidzę scenarzystów TVD
- Spoiler:
- Najpierw dają nam najpiękniejsze sceny z Klaroline a potem przekreślają to wszystko serwując Klausa-potwora Jak tak można igrać uczuciami fanów?
Ale poza tym to, obiektywnie rzecz biorąc, dobry odcinek.
W końcu było trochę mniej dramatów na linii Salvatore'owie - Elenka a trochę więcej innych wątków. Cieszę się, że ta cała hybrydzia 'rewolucja' spaliła na panewce, bo jakoś dziwnie odbierałam te ich sekciarskie sceny.
Największe plusy odcinka to dla mnie rozmowa Klefana o samotności i końcowa rozmowa Steroline (Stefan naprawdę jest piękny jak rozpacza). No i sceny Klausa w szale zemsty - tragiczne dla losów Klaroline - ale jednak świetne pod względem wizualnym. Fajnie to nakręcili. Zresztą to bym im jeszcze wybaczyła, ale CZEMU CAROL?
Jeśli chodzi o minusy to pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to ta nieszczęsna April. Nie wiem, czy to ta postać jest tak niemrawa, czy to tylko ta fatalna aktorka wszystko psuje. Pewnie jedno i drugie po trochu. Tak czy inaczej - liczę, że dziewczyna nie zabawi w serialu na długo, bo naprawdę ciężko trawię sceny z nią. Oprócz niej wkurza mnie jeszcze Tyler. Zupełnie mnie nie ruszają jego wątki, niby dostał w tym sezonie większą rolę, ale odnoszę wrażenie, jakby na tym stracił zamiast zyskać. Chociaż ja w sumie nigdy nie byłam jakąś jego wielką fanką, więc pewnie jestem nieobiektywna.
Poza tym tradycyjnie garść absurdów (bohaterowie-licealiści od początku serialu piją bez zażenowania w publicznych miejscach i jest ok a nagle lampka szampana grozi skandalem; wampiry raz słyszą rozmowy telefoniczne, raz nie; nikt do tej pory nie wpadł na to, żeby uśmiercić Klausa 'wszczepiając' go w ciało zasztyletowanego wampira etc. etc.). Poza tym średnio ogarniam mechanizm 'wyleczenia' Jera z nienawiści do Eleny poprzez miłość do Bonnie, a jeszcze mniej rozumiem jak to się stało, że Klaus powybijał wszystkie swoje hybrydy podczas gdy one stały jak te cielęta czekając każde na swoją kolej. To jak niby chcieli go obezwładnić? Grzecznie go prosząc? Zresztą w ogóle nie bardzo ogarniam plan Tylera, play profesorka i to, jak te dwa plany skumulowały się w jedną wielką jatkę, ale nieważne...
Świetna muzyka w tym odcinku. Klasyczne świąteczne piosenki w nowych aranżacjach - mistrzostwo.
Ok, wszystko wszystkim ale czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Jer praktycznie w ogóle nie "reaguje" na Damona a Elenę od razu chce potraktować kołkiem? Przecież i to i to wampir... więc o co chodzi? Czy ja coś przegapiłam czy co?
Ania_- OTH & Eden
Ania_ napisał:Ok, wszystko wszystkim ale czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Jer praktycznie w ogóle nie "reaguje" na Damona a Elenę od razu chce potraktować kołkiem? Przecież i to i to wampir... więc o co chodzi? Czy ja coś przegapiłam czy co?
Pierwsza zasada widza TVD: Nie próbuj zrozumieć scenarzystów i ich wybitnych pomysłów.
- Spoiler:
- dobry odcinek, ale smutny. niepotrzebnie czytalam tutaj spoilery, bo wszytko wiedzialam za nim jeszcze obejrzalam.
podobalo mi sie, ze wiekszosc odcinka skupilo sie na czyms innym niz trojkat. dobry balans.
Klaus wrocil. jest odrazajacy, okrotny (tak jak kiedys), ale i samotny
sceny Klaroline sa zawsze urocze, ale jak narazie mnie nie przekonuja. pewnie juz zawsze beda draznili shipperow, ale ja ich razem nie widze. nie mialoby to najmniejszego sensu.
za to Caroline rozmysla ze Stefanem o zaufaniu, w tym samym odcinku wygadujac sekrety swojego chlopaka, ktorego podobno kocha i swojej przyjaciolki. Tylko dlatego, ze od 2 tygodni jest blizej ze Stefanem
Tylera mi szkoda, nikomu nie moze zaufac. no i jego mama bardzo ja lubilam. scena jak ja zabija Klaus swietna i ta swiateczna muzyka.
watek cure mnie coraz bardziej interesuje, czy profesor jest Silasem i chce odzyskac magiczna moc?
April jest okropna, ta aktorka... no chyba, ze scenarzysci ja tak tragicznie pisza. nie wiem co ona tam robi ;/ mam nadzieje, ze maja nia jakis pomysl.
Damon 3
Stefan 3
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Ten sezon ratuje tylko Caroline i Stefan. Jak ja bardzo chcę, żeby ich połączyli... Delena to straszna nuda. Klaus jest potworem i Caro powinna trzymać się jak najdalej od niego, ale znając pomysły Plec niedługo wskoczy mu łóżka... Już od kilku odcinków nie czuję starego klimatu TVD... wszystko się sypie.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
co do odcinka to przede wszystkim Klefan
Nie podoba mi się zbytnio jak prowadzą Klaroline, po tym jak
Rebekah wróci w końcu coś ciekawego, Jeremy, profesorek - nudy
- Spoiler:
Nie podoba mi się zbytnio jak prowadzą Klaroline, po tym jak
- Spoiler:
- Klaus zabił mamę Tylora
Rebekah wróci w końcu coś ciekawego, Jeremy, profesorek - nudy
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Czytając wasze komentarze, jak miło jest obejrzeć odcinek bez wcześniejszych spoilerów, nawet bez obejrzenia promo
Jaka piękna muzyka w odcinku, muszę pościągać te wykonania
uwielbiam to wykonanie
- Spoiler:
- Odcinek bardzo dobry, jedyny minus to Tyler - nie podoba mi się zupełnie w tym sezonie jak się zachowuje, April - zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami dziewczyn.
Klaus mógłby sobie już darować Carol, bo mi się to nie wpasowuje w Klaroline.
Damon moim zdaniem świetny w tym odcinku. Np. wtedy jak Elena podeszła do niego z jemiołą, no cudowny <3
Jeremy nieźle wygląda ;D
Shane i Hayley, no ciekawy wątek, ale nie lubię ich postaci. Zwłaszcza Hayley, bo Shane nadrabia wyglądem
Bonnie, dziewczyno, zostań taka jaka jesteś teraz, bo zaczynam Cię lubić xD
Stefan, czekam na powrót rippera. A na to się zapowiada.
Caroline, trochę mi się nie podoba, że rozgadała dziś chyba wszystkie możliwe sekrety. No ale chciała dobrze, to ją ratuje. Widać, że ma na względzie dobro innych.
Chyba o wszystkich coś napisałam
Jaka piękna muzyka w odcinku, muszę pościągać te wykonania
uwielbiam to wykonanie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
- Dla mnie najciekawsza była rozmowa Car i Stefcia o tym, że Klaus nie jest wcale taki gorszy od nich. Zawsze w TVD wkurzała mnie podwójna moralność, która przejawiała się najczęściej ratowaniem Elenki nieważne za cene czyjego życia. Cieszę się, że się pojawiła taka rozkmina.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Jest teraz przerwa w nadawaniu odcinków? Do kiedy?
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Limka napisał:Jest teraz przerwa w nadawaniu odcinków? Do kiedy?
Do 17 stycznia
Ania_- OTH & Eden
Strona 11 z 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 11 z 16
Pozwolenia na tym forum: