The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 6 z 40
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
No bez przesady. Nie wiem właściwie dlaczego fankom Damona tak zależy na jego związku z Eleną, moim zdaniem on jest genialny sam:) Owszem, szkoda go trochę, że się biedny męczy, bo nie może być z jego ukochaną, ale czyż nie jest piękny, taki umęczony, zrozpaczony?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Dla mnie Damon z Eleną to w ogóle nie byłby Damon.. Już w 2 sezonie zginęły gdzieś jego żarty itp. : c
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja tam lubię go mimo wszystko. Nie chciałabym, żeby nagle stał się pretensjonalnym romantykiem a'la Stefan, ale póki co mi nie przeszkadza;)
Chyba modne w serialach teraz jest odwracanie ról Damon-Stefan, Serena-Blair ..
Kasia- Dan & Klaine
Może i tak:) Choć ja nigdy nie uważałam, żeby w GG Serena była gwiazdą, a Blair w cieniu. Nie wiem, jak można mówić o samozwańczej królowej Constance, że jest niedoceniana i pozostaje w cieniu swojej przyjaciółki.
Chodzi raczej o to, że Serenie wszystko przychodzi z łatwością, każdy facet od razu na nią leci, wręcz się uganiają, a Blair czeka na 'I love you' 2 sezony, Blair jest dobrą uczennicą, a to Serena przedstawiona jako ćpunka na spotkaniu z przedstawicielami uniwersytetów dostaje się wszędzie z pocałowaniem ręki itp.
Kasia- Dan & Klaine
Jeżeli o to chodzi, to pewnie wiele w tym racji.
O nie, ja wcale nie chcę Deleny, po prostu chciałabym żeby w końcu Damon był szczęśliwy, a póki co wygląda na to, że tylko z Eleną może być. Ale pewnie szybko by mu się znudziło.
To ciekawe z tą zamianą ról, miło że Stefan w końcu zaszaleje
To ciekawe z tą zamianą ról, miło że Stefan w końcu zaszaleje
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
- Kristin dos Santos z E!Online zdradziła co czeka Tylera i Caroline oraz jak przebiegać będzie walka Stefana z własnym pragnieniem.
@Katemadeleine: Caroline i Tyler to najlepsze postaci w TVD. Muszę wiedzieć o co chodziło w tym jednosekundowym klipie ze zwiastuna!
Powiedzmy, że zielony potworek, którego imię rymuje się z Mazdrością stanie się przyjacielem Caroline gdy zobaczy ona Tylera tańczącego z inną dziewczyną na imprezie Eleny. Wybiegając w przyszłość, ich relacje rodem z "Romeo i Julii" przybiorą iście szekspirowski obrót gdy ktoś, kogo znamy (oraz komu w pewien sposób ufamy) będzie dążyć do zranienia naszej ulubionej blondynki.
Adrian: Czy widziałaś ten tweet Kevina Williamsona? Mówi on, że Stefan (czy też Paul Welsey) wymknie się spod kontroli w The Vampire Diaries. Musisz coś na ten temat wiedzieć.. Podziel się!
Możemy coś na ten temat wiedzieć. Ale zgadnij kto wie więcej? Paul.
- Rozpoczniemy trzeci sezon ze Stefanem będącym w połowie [procesu] utraty panowania [nad sobą]. Wraz z rozwojem sezonu będziemy obserwować jak się to dalej potoczy. Patrzymy jak powoli się zatraca - mówi nam.
Jak bardzo straci kontrolę nad sobą?
- W stylu Clockwork Orange - złowieszczo zdradza Paula. - [Będzie] pieprzonym świrem.
Jody: Cokolwiek związanego z TVD czy też z moim ulubionym czarny charakterem, Klausem!
Joseph Morgan zdradził nam, że Klaus i Stefan razem świetnie spędzają czas.
- Bawią się, całkowicie szaleją - mówi. - Tańczą. Robią zakupy. Odwiedzają centra ogrodnicze. Wybierają zasłony. Sprawdzają które kanapy są najlepsze. Zwyczajnie próbują się poznać.
Och, jak bardzo szkoda nam, że żartuje na temat tego wszystkiego. Najlepszy bromans z możliwych. Ale serio, Stefan i Klaus zajmują się ciemnymi sprawkami.
- Tak szczerze to poszli w mordercze tango, zwyczajnie siejąc spustoszenie. Powoli starałem się go zepsuć oraz sprowadzić na ciemną stronę - mówi nam.
Jako, że premiera ma miejsce kilka miesięcy po odcinku finałowym 2 sezonu to czy widzowie zobaczą, co działo się podczas ominiętych przez nas dni?
- Nie jestem pewien czy zobaczymy retrospekcje do tego okresu, ale zabijanie zdecydowanie się nie skończyło - zapewnia nas Joseph. - Od tego momentu sytuacja zostanie tylko spotęgowana, więc zobaczymy jak daleko są skłonni zabrnąć ci faceci. A Klaus ma zamiar zabrnąć tak daleko jak zajdzie na to potrzeba.
Jak myślicie - kto stanie między Tylerem i Caroline? Do czego posunie się Stefan w swoim morderczym stanie?
Chyba jeszcze tego nie było, jeśli ktoś nie czytał
Nie, nie było;) Niezłe rewelacje... Bardzo jestem ciekawa Caroline i Tylera (ciekawe jaki Amerykanie wymyślili dla nich skrót, bo, że jakiś wymyślili, jestem pewna). Ogólnie nie przepadam za nawiązaniami do Romea i Julii, ale zobaczymy, może będzie fajnie;)
Ja też nie przepadam za takimi nawiązaniami, ale w sumie to kibicuje Caroline i Tylerowi - więc niech mają swoją romantyczną przygodę, oby nie z tragicznym zakończeniem. A co do skrótu nie wiem, ale jakoś mi to głupio brzmi w każdej kombinacji
Karolina napisał:Nie, nie było;) Niezłe rewelacje... Bardzo jestem ciekawa Caroline i Tylera (ciekawe jaki Amerykanie wymyślili dla nich skrót, bo, że jakiś wymyślili, jestem pewna). Ogólnie nie przepadam za nawiązaniami do Romea i Julii, ale zobaczymy, może będzie fajnie;)
Czytałam, że najbardziej popularny jest skrót Forwood. Muszę przyznać, że nawet całkiem fajnie brzmi.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
No faktycznie, to brzmi nawet nieźle
Nareszcie ukazało się to, na co od dawna czekałam!
Na końcówce płakałam ze śmiechu.
+
Na końcówce płakałam ze śmiechu.
+
Też na to czekałam Ian na końcu jest mistrzem
Faktycznie ich połączenia rodzinno - romansowe są dziwne
Faktycznie ich połączenia rodzinno - romansowe są dziwne
Mnie rozbroiła Nina wpadająca z impetem w ścianę, no i oczywiście 'Oh, sure, hey: Ian'
Podoba mi się, jak Ian opowiada w tym drugim filmiku o seksualnej aktywności Damona w pierwszym sezonie;) Uwielbiam Candice, jest rewelacyjna: 'And I'm going to cry and look all sexy'
Btw. Matt (chodzi mi o aktora, nie postać, ale nie jestem pewna imienia: Zach?) wygląda ok w okularach, ale zdecydowanie powinien zrezygnować z tej tony żelu do włosów na głowie...
Podoba mi się, jak Ian opowiada w tym drugim filmiku o seksualnej aktywności Damona w pierwszym sezonie;) Uwielbiam Candice, jest rewelacyjna: 'And I'm going to cry and look all sexy'
Btw. Matt (chodzi mi o aktora, nie postać, ale nie jestem pewna imienia: Zach?) wygląda ok w okularach, ale zdecydowanie powinien zrezygnować z tej tony żelu do włosów na głowie...
Taak, aktywność seksualna Damona wyraźnie spadła w drugim sezonie. W ogóle wydaje mi się, że Candice jest niesamowicie sympatyczną osobą, i aż miło jej posłuchać. Dobrze, że nie było tu za dużo Graham
Ola napisał:Taak, aktywność seksualna Damona wyraźnie spadła w drugim sezonie. W ogóle wydaje mi się, że Candice jest niesamowicie sympatyczną osobą, i aż miło jej posłuchać. Dobrze, że nie było tu za dużo Graham
Pojawiła się chyba tylko raz, prawda? W ogóle to ona specjalnie tak mówi, czy tylko miała katar?
Tak, i powiedziała tylko, że relacja Jenny i Alarica jest niezwykle skomplikowana, o ile dobrze pamiętam. Wydaje mi się, że akurat tu miała katar, bo zwykle w wywiadach i innych tego typu sprawach nadaje swemu głosu taką wyższą, ,,słodszą" intonację.
Prawdę mówiąc nie oglądałam z nią wywiadów do tej pory. Ale tu faktycznie brzmiała jakoś dziwnie, nie zwróciłam uwagi na początku.
Wystarczy obejrzeć pierwszy lepszy wywiad, żeby zobaczyć różnicę. Chyba dosłownie w każdym Kat mówi takim przesłodzonym tonem, co jest trochę denerwujące, bo jako Bonnie brzmi normalnie i o wiele lepiej.
Obejrzałam ten, rzeczywiście dziwnie mówi, przeciąga niektóre wyrazy.
'I've seen a lot of my frieeeeeends, people I loooooooooooove, the cast is heeeeeeere...'
Caroline i Tyler to Tyroline
Candice jest super, uwielbiam jej śmiech
Bardzo dobrze dla postaci Caroline, że stała się wampirem, w pierwszym sezonie była dosyć irytująca, ale w drugim awansowała do moich ulubionych postaci
O Tylerze nie mam zdania w sumie, na pewno lepszy on niż Matt, który tylko jeździ na szmacie xD
Candice jest super, uwielbiam jej śmiech
Bardzo dobrze dla postaci Caroline, że stała się wampirem, w pierwszym sezonie była dosyć irytująca, ale w drugim awansowała do moich ulubionych postaci
O Tylerze nie mam zdania w sumie, na pewno lepszy on niż Matt, który tylko jeździ na szmacie xD
Kasia- Dan & Klaine
Biedny Matt, ale ja go w sumie też nie lubię Właściwie to ja też Caroline polubiłam po tym jak została wampirem
Mam koleżankę, która trochę ją przypomina, taka głupiutka, puściutka się wydawało, a tak naprawdę kiedy nabrała (podobnie jak Caroline) trochę pewności siebie okazała się super dziewczyną
Chyba nie ma nikogo kto by lubił Matta, on powinien być w parze z Vanessą xD
Chyba nie ma nikogo kto by lubił Matta, on powinien być w parze z Vanessą xD
Kasia- Dan & Klaine
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 6 z 40
Pozwolenia na tym forum: