The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 7 z 40
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Hah, to by było ciekawe połączenie - bohaterowie GG przyjeżdżają na wakacje do Mystic Falls
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Wycięte sceny 2 sezonu!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moim zdaniem chyba powinni zostawić tę głęboką rozmowę Jeremy'ego i Stefana. Wyszła ona dosyć ładnie i spójnie, poza tym pierwszy raz Stefan tak otwarcie przyznaje się do tego, że nienawidzi być wampirem i chciałby być człowiekiem.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Moim zdaniem chyba powinni zostawić tę głęboką rozmowę Jeremy'ego i Stefana. Wyszła ona dosyć ładnie i spójnie, poza tym pierwszy raz Stefan tak otwarcie przyznaje się do tego, że nienawidzi być wampirem i chciałby być człowiekiem.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Po przeczytaniu tekstu o Matcie (jak się to do cholery odmienia?) jeżdżącym na szmacie, pękałam ze śmiechu przez 3 minuty To imię ma naprawdę kretyńską odmianę po polsku, w ogóle to niezły rym: macie-szmacie... stare gacie. Wszystko pasuje
Co do tych wyciętych scen... czy ta pierwsza na pewno została wycięta, mnie się wydaje, że była w serialu? Może trochę ją zmienili i dlatego.
Tę trzecią, gdzie Stefan próbuje wygrać miśka dla Eleny mogli zostawić, całkiem zabawna;)
Nie wiem, czy wstawiłaś dobry link, ale ja nie widzę w tych filmikach żadnego, w którym Stefan i Jeremy rozmawiają
Co do tych wyciętych scen... czy ta pierwsza na pewno została wycięta, mnie się wydaje, że była w serialu? Może trochę ją zmienili i dlatego.
Tę trzecią, gdzie Stefan próbuje wygrać miśka dla Eleny mogli zostawić, całkiem zabawna;)
Nie wiem, czy wstawiłaś dobry link, ale ja nie widzę w tych filmikach żadnego, w którym Stefan i Jeremy rozmawiają
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Początek pierwszej sceny, kiedy Carol wita Masona był wycięty, dopiero fragment kiedy Damon rozmawia z mamą Caroline wszedł do odcinka.
Sorry, nawet tego nie zauważyłam. Wstawiam więc link do tej sceny.
+ Tyler i Caroline
Moim zdaniem ta scena również powinna być w odcinku. Jest naprawdę ładna i pokazuje jak Tyler jest wdzięczny naszej blond wampirzycy za wspieranie go podczas przemiany.
Sorry, nawet tego nie zauważyłam. Wstawiam więc link do tej sceny.
+ Tyler i Caroline
Moim zdaniem ta scena również powinna być w odcinku. Jest naprawdę ładna i pokazuje jak Tyler jest wdzięczny naszej blond wampirzycy za wspieranie go podczas przemiany.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Ja też uważam, że mogli zostawić te sceny, szczególnie pierwszą, bo wydaje mi się, że to, co mówi Stefan jest bardzo ważne w postrzeganiu całej jego postaci. Niby wiadomo, że on walczy z tą swoją złą, wampirzą naturą, ale jednak nigdy nikomu wprost nie powiedział, jak bardzo tego nie cierpi i że wolałby być znowu człowiekiem.
A co to Matta, w 3 sezonie Jeremy ma pracować w Grillu, obawiam się, że rola Mata upadnie, bo skończy na bezrobociu (Może wteyd wyjedzie tam gdzie Vanessa, akurat wyleciało mi z glowy )
CO do sceny, ja też uważam, że powinni ją zostawić..
CO do sceny, ja też uważam, że powinni ją zostawić..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Naprawdę, scena jest bardzo dobra, szkoda że ją wycięli.
Oj biedny Matt, ale on się jeszcze wybije, ja wam mówię xD
Oj biedny Matt, ale on się jeszcze wybije, ja wam mówię xD
O matko, jakby dali takie endgame Elenie, to chyba bym padła. xD
Moim zdaniem endgame Matta pozostanie jednak jego szmata. Romans Jeremy'ego ze szmatą szybko się zakończy, Matt jej wybaczy tę przygodę i znowu stworzą parę nr 1 serialu 'Pamiętniki wampirów';]
Karolina, piękna i wzruszająca przygoda szmaty :>
buhahaha szmata Matta awansowała do pierwszoplanowego bohatera? xD
Kasia- Dan & Klaine
Kto by chciał oglądać wampiry, jak można przeżywać losy szmaty...
ale mówisz o prawdziwej szmacie czy o Matt'cie? XDD
Kasia- Dan & Klaine
o szmacie Matta, nie zauważyłaś jak się wyróżnia na tle innych bohaterów? ;P
A pewnie, zauważyłam, to wielka indywidualność w dodatku planują jej romans z Jeremym, ciekawe jak Bonnie to zniesie, Anna, Vicky, Szmata.. , ale zauważyłam też, że Matt to prawie jak Szmatt XDDD
Kasia- Dan & Klaine
hahha dobrze się dobrali, nie trzeba im wymyślać nie wiadomo jakiego przezwiska
A co do tego romansu, tego spoilera jeszcze nie widziałam, ale uważam, że wprowadziłoby to trochę świeżości do serialu.
A co do tego romansu, tego spoilera jeszcze nie widziałam, ale uważam, że wprowadziłoby to trochę świeżości do serialu.
Będzie między nimi mnóstwo chemii, same środki czyszczące xDDD
Kasia- Dan & Klaine
Moim zdaniem Matta i Szmatę połączył magnetyzm dusz - wspólne cele i dążenia (czyste stoliki), chemia (wspomniane środki czyszczące) ale przede wszystkim - ciągły kontakt fizyczny. No bo czy któraś z was oparłaby się Mattowi, gdyby was tak pieścił w dłoniach od rana do wieczora, i to PUBLICZNIE?!
padłam po raz kolejny. jak tak teraz myślę, to ten serial bez tej pary by wiele stracił. Ale tak btw, z Matta niezły kobieciarz, w końcu działał na dwa fronty - Caroline i ta szmata... Kto by pomyślał, nieszczęśliwy, porzucony przez Elenę chłopak z prowincji. Mimo wszystko stawiam na szmatę, mają ze sobą więcej wspólnego.
Cicha woda brzegi rwie... Czy też laski rwie. Albo szmaty rwie;]
Matt powinien mieć pseudonim sex machine
Matt powinien mieć pseudonim sex machine
Żaden temat nie wzbudza we mnie takich emocji jak ten. Jak wiemy, Matt jest biednym chłopakiem, przynajmniej nie potrzebuje dużo kasy na zachcianki jego dziewczyny
Dokładnie. Choć myślę, że pewien problem w tym związku może wyniknąć z tego powodu... Tzn. Matt wykorzystuje Szmatę w celach zarobkowych... To trochę nie fair wg mnie.
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 7 z 40
Pozwolenia na tym forum: