The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 8 z 40
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Hmm, nie pomyślałam o tym aspekcie, ale może ona jest po prostu panią do towarzystwa z wyboru? Scenarzyści powinni jakoś przybliżyć jej historię. Bo ciekawe ilu przed Mattem ją obracała w swoich dłoniach...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Nie no, ja myślę, że siedzi w tym od niedawna. Matt raczej nie brałby się za starą, brudną szmatę. Ale też jestem za tym, by scenarzyści rozwinęli jej wątek. Chciałabym się dowiedzieć, co skłoniło ją do takiego zajęcia...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Tyle znaków zapytania. Ale jak to powiedziałaś, cicha woda brzegi rwie. Te słowa idealnie odzwierciedlają jej sytuację. Tak naprawdę nie możemy się spodziewać jakie rewelacje wniesie do serialu. Bo mnie na przykład ciekawi wątek trójkąta Matt - Szmata - Jeremy. J to jeszcze dzieciak, nie wiem czy sobie poradzi z taką doświadczoną przez los bohaterką. Swoją drogą nie wiecie może, czy Matt zwraca się do niej jakoś pieszczotliwie? Jak to brzmi?
Szmatko? Szmaciuniu? Szmatulko? Szmaciu? Nie wiem...
Jeremy też już wiele przeszedł... 'Z niejednego pieca chleb jadł', że tak powiem:) Wymienią się doświadczeniem i kto wie, co z tego wyniknie;)
Jeremy też już wiele przeszedł... 'Z niejednego pieca chleb jadł', że tak powiem:) Wymienią się doświadczeniem i kto wie, co z tego wyniknie;)
Sypiesz powiedzeniami jak z rękawa Ale wszystko pasuje.
- Spoiler:
- Vicki i Anna może i powróciły razem do serialu The Vampire Diaries, jednak to nie oznacza, że kiedy rozpocznie się sezon 3 będą one po tej samej stronie.
"Vicki ma genialny plan, lecz Anna spróbuje ją powstrzymać," zdradza Kayla. "Większością co mówi Anna jest: 'Strzeżcie się Vicki, bądźcie ostrożni.'"
Poza byciem martwymi wampirzycami, Vicki i Annę łączy druga rzecz: Jeremy. Kiedy serial zadebiutował, Vicki i Jeremy połączyli się i zaczęli odkrywać, co do siebie czują. Oczywiście dopóki Vicki nie została przemieniona i zabita. Wkrótce jednak Anna przybyła do miasta i zaczęła się spotykać z młodym Gilbertem. On nawet prosił ją by go przemieniła, jednak pod koniec sezonu wampirzyca została uśmiercona. Vicki i Anna powróciły jako duchy w finale sezonu 2, a Ewell dodaje, że te dwie na pewno będą uczestniczyć w istotnych fragmentach epizodów 3 sezonu.
Mając Vicki i Annę z powrotem, mamy też bitwę na horyzoncie. "Wszystko zmierza w kierunku wielkiej epickiej walki pomiędzy Bonnie, Anną i Vicki," mówi aktorka. "Jeśli to się zdarzy, będą potrzebne ogromne siły, ponieważ rozmawiamy o dwóch wampirzych duchach i czarownicy."
Tak się składa, że ta wiedźma jest dziewczyną młodego Gilberta. Mamy na myśli, że błogi romans Bonnie i Jeremy'ego ucierpi z powodu Vicki. "Vicki jedynie bawi się ludźmi. Nie zna innego sposobu," mówi Ewell. "Oczywiście sądzę, że ostatecznie pragnie ona by Jeremy był szczęśliwy... ale Vicki potrafi być egoistyczna, a Jeremy jest jej jedyną miłością, więc będzie z całych sił walczyć o niego. Bardzo się stara ona wrócić do jego życia i myślę, że odniesie w tym sukces."
Wraz z determinacją Vicki by wrócić do życia Jeremy'ego, ma ona drugą misję: znów połączyć się ze swoim bratem Mattem. "Ona umarła, a Matt nigdy nie dostał odpowiedzi na pytania 'dlaczego' i 'jak'," mówi. Jednak jak Vicki - wampirzyca-zmieniona-w-ducha i Matt - człowiek, będą się komunikować? Ewell wyjaśnia, że narazie dziewczyna spróbuje dać znać Mattowi, że "żyje" przestawiając rzeczy w całym domu. "Mówię, że mogę wrócić... oni droczą się, że nie pozostaniemy jedynie duchami," dodaje.
Kayla mówi, że powrót Vicki będzie wzmocniony. "Została ona wykopana z życia, więc wróciła po odkupienie," wyjaśnia.
Przepraszam, że przerywam tą fascynującą opowieść, ale czas na spoiler który całkiem odnajduje się w klimacie
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
No, po cichu liczyłam, że one wrócą tylko epizodycznie, ale cóż, marzenia nie zawsze się spełniają
Też miałam taką nadzieję.
Powkurzam się przez Vicky nie raz, coś czuję.
Powkurzam się przez Vicky nie raz, coś czuję.
Kasia- Dan & Klaine
W ogóle dla mnie jest porażką, że znowu będziemy mieć przed oczami trzy miłości Jeremy'ego - Vicky, Annę i Bonnie. A ja w sumie nie wiem, której bardziej nie lubię
Mnie Bonnie wkurza dopiero od niedawna tym swoim wywyższaniem się co to nie ona, kim nie jest itd., mam jeszcze nadzieję, że to naprawią, a wątek z Jeremym może uratować jej postać Ale jak pojawią się rybiousta xD i Anna to pewnie nie będzie tak wesoło, w ogóle więcej Vicky= więcej Matta, a ja miałam nadzieję, że się go pozbędą xD
Kasia- Dan & Klaine
Matt chyba zakończył na tym, że wie prawdę o Caroline co nie? Ale skoro Vicky będzie się chciała z nim skontaktować to już zupełnie nie mamy co liczyć, że on zniknie
Rybiousta, haha ale to dobre określenie ;D
Rybiousta, haha ale to dobre określenie ;D
Odnoszę dziwne wrażenie, że po tym sezonie znienawidzę Vicky jeszcze bardziej niż do tej pory (a myślałam, że to niemożliwe)... Załamuje mnie perspektywa jej powrotu, Anna jeszcze może być, ale Vicky z jej warami na pół ekranu?! Zlitujcie się nade mną...
Czy to jest normalne, żeby mieć tak szerokie usta?
Nie wiem co by musieli z nią zrobić, żebym ją polubiła
Nie wiem co by musieli z nią zrobić, żebym ją polubiła
Nie, to nie jest normalne, ona wygląda strasznie, nie mogę na to patrzeć...
Jakby jej obcięli głowę to jeszcze nie jest tak źle.. xD Gdyby to był jakiś ciekawy, pozytywny powrót tej postaci to może bym ją polubiła, kto wie, różnie to bywa z bohaterami, a jak ona ma jeszcze namieszać to nie widzę nadziei dla niej w moim sercu xD
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Jessie z Smithtown, N.Y.: O co chodzi z Alariciem w tym sezonie TVD?!
Alkohol! Dzieci Gilbertów! Stefan! Zbyt ogólnikowo? OK, w porządku. Kevin Williamson powiedział nam: "Alaric będzie walczył ze śmiercią Jenny, gdyż będzie mu to uciążliwe. Zobaczymy jak on "dorasta" i stara się być dla Eleny i Jeremy'ego czymś w rodzaju członka rodziny, co można było dostrzec w finale. Zobaczymy też go w samym środku próby ratowania Stefana." Więc możecie spać spokojnie fani Rica - wasz mężczyzna będzie miał dużo do zrobienia w 3 sezonie. "Będzie on szedł naprzód w sam środek wszystkiego."
Kasia- Dan & Klaine
No rzeczywiście makabryczna śmierć ukochanej może być nieco 'uciążliwa'... Śmieszne wyrażenie, naprawdę.Alaric będzie walczył ze śmiercią Jenny, gdyż będzie mu to uciążliwe.
Alaric to jedna z moich ulubionych postaci, to jest taki człowiek, którego najchętniej by się wciąż przytulało, bo jest taki biedny i sam w tym wszystkim... I też bardzo się cieszę, że pozostanie znaczącą postacią. W ogóle to uwielbiam wątek jego przyjaźni z Damonem (jak ich nazwać? Damaric? Alamon?).
Bardziej mi Damaric pasuje, bo Alamon to jak jakiś pokemon xD Dobrze, że pozostanie w serialu, zawsze miło się ogląda wątki z nim.
Z tego co widziałam to jest Dalarick
Z tym przytulaniem to święte słowa
Z tym przytulaniem to święte słowa
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
][You must be registered and logged in to see this image.]
Odcinek 1 - Birthday.
No, nieźle wygląda. Ciekawe co będzie z tym Rayem
Jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie - olśniewający Damon w tej koszuli, na mojej twarzy zakwitł ogromny niekontrolowany uśmiech;)
Klaus jest, że tak sobie pozwolę na kolokwializm, naprawdę niezłą dupą
Ale co to się dzieje z tym Alarickiem? Zarósł troszeczkę... oj, niedobrze.
Klaus jest, że tak sobie pozwolę na kolokwializm, naprawdę niezłą dupą
Ale co to się dzieje z tym Alarickiem? Zarósł troszeczkę... oj, niedobrze.
Klaus mi się nie podobał w drugim sezonie, ale tutaj muszę mu przyznać, że się wyrobił
O Damonie to nie wspominam w ogóle, bo wygląda idealnie jak zawsze xD
O Damonie to nie wspominam w ogóle, bo wygląda idealnie jak zawsze xD
Ja jestem zakochana w głosie Klausa! A wygląd też niczego sobie;) W ogóle TVD ma niesamowicie wysoki poziom, jeżeli chodzi o wygląd męskich bohaterów. Damon, Stefan, Alaric, Tyler, Klaus...
Matt trochę zaniża poziom, ale on ma swoją szmatę, dla której jest najseksowniejszy na świecie, i to jest najważniejsze.
Matt trochę zaniża poziom, ale on ma swoją szmatę, dla której jest najseksowniejszy na świecie, i to jest najważniejsze.
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 8 z 40
Pozwolenia na tym forum: