The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 13 z 40
Strona 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Ludzie naprawdę bywają bardziej pomysłowi od scenarzystów. Leżę, zataczając się ze śmiechu:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Dobre;] Trzeba mieć talent, żeby umieć to wszystko tak świetnie zmontować. Talent i bzika.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Odbiegając nieco od tematu Klefana:
Odbiegając nieco od tematu Klefana:
Brawo za wykonaną nad filmem pracę, nieźle zmontowane I Bad Things oczywiście, plus za to
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Rozbrajają mnie te przeróbki... I dzięki nim nie mogę się doczekać 15:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No, już tak blisko do nowego odcinka. Chciałam spytać, gdzie i kiedy oglądacie. Ja raczej idę na łatwiznę i czekam na polskie napisy. Choć zdarzało mi się nie wytrzymać i oglądać po angielsku, ale wtedy czasem czegoś nie zrozumiałam i mimo wszystko oglądałam po raz drugi. A poza tym moja mama też ogląda, a ona musi po polsku. Więc moimi wrażeniami będę się dzielić pewnie w piątek/sobotę. Więc z góry proszę, nie spoilerujcie za szybko, bo nie wytrzymam xD Im bliżej, tym trudniej czekać, ehh
Ja też czekam na napisy, ale myślę, że będą gdzieś tak wieczorem w piatek i od razu oglądam:P
Ja oglądam na iitv, wtedy kiedy mam czas i ochotę. Nie mam raczej takiego parcia, że muszę wszystko obejrzeć zaraz po emisji. Zdarzało mi się oglądać i tydzień czy dwa po terminie;) Podejrzewam, że obejrzę w piątek po szkole, albo w sobotę, więc z mojej strony spoilery wam nie grożą. No, chyba, że będę się w czwartek wyjątkowo nudziła... Ale nie sądzę
Ja raczej w tygodniu się nie nudzę Tylko w weekend:)
I też oglądam na iitv, chyba, że zaczynam jakiś serial to na zalukaj, bo tam mi prosciej:P
I też oglądam na iitv, chyba, że zaczynam jakiś serial to na zalukaj, bo tam mi prosciej:P
Ja obejrzę wtedy kiedy pojawią się na iitv, jak odcinek mnie nie zawiedzie to obejrzę 2 raz z napisami
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Aha, czyli nie jestem osamotniona. Ja jakoś przyzwyczaiłam się na kreskóweczkach (xD), bo na iitv mi się wolno ładują, bo tam oglądają wszyscy A czasem są tam nawet wcześniej niż na iitv.
Co tą są kreskóweczki?
A to nie jest tak, że na wszystkich tych stronach z serialami linki i tak są te same - z megavideo? Więc w sumie jeżeli obejrzysz na tych kreskóweczkach z tego samego linku to wyjdzie na to samo, jakbyś oglądała na iitv.
A to nie jest tak, że na wszystkich tych stronach z serialami linki i tak są te same - z megavideo? Więc w sumie jeżeli obejrzysz na tych kreskóweczkach z tego samego linku to wyjdzie na to samo, jakbyś oglądała na iitv.
kreskóweczki.pl taka strona z bajkami xD nie, bo ja nigdy się nie przenoszę na megavideo, ale nie wiem tak naprawdę jak to działa Może mi się po prostu wydaje, że mi szybciej idzie, albo po prostu fakt, że jakoś nie lubię iitv.
Nie musisz się przenosić, ale wciąż korzystasz z dokładnie tego samego linku co my na iitv;] Weszłam na tę stronę, ale nie mogę znaleźć Plotkary;)
- Spoiler:
Wyciekła scena z pierwszego odcinka
Zrobiło mi się strasznie smutno, biedna Elena ;c
Kasia- Dan & Klaine
Ale dobrze jej:P Kurde, ja teraz codziennie wchodzę na polskie strony o VD:P
A serial na początku oglądałam na zalukaj, bo tam mi najlepiej. Nie muszę się cofać tylko klikam następny odcinek:) Prościej.
Teraz chyba jak większość nowe odcinki oglądam na iitv, bo tam chyba najszybciej umieszczają
A serial na początku oglądałam na zalukaj, bo tam mi najlepiej. Nie muszę się cofać tylko klikam następny odcinek:) Prościej.
Teraz chyba jak większość nowe odcinki oglądam na iitv, bo tam chyba najszybciej umieszczają
Wow... Jak zwykle wzruszył mnie Damon, który próbował ją chronić przed tym wszystkim. Choć oczywiście robił to pewnie tylko dlatego, żeby mieć ją dla siebie, kiedy w końcu zrezygnuje z poszukiwań Stefana;) Ale i tak jest ok.;P
Jedną z tych niewielu rzeczy, które mi się w tym serialu nie podobają, są stroje dziewczyn. Nie te codzienne, ale te 'imprezowe'. Wszystkie te sukienki są takie mdłe. I tutaj znowu mamy Elenę w ładnej, ale zupełnie nijakiej kreacji. Na tych wyborach Miss Mystic Falls też jej sukienka mi się nie podobała. Mogliby trochę poszaleć ci kostiumolodzy;)
Jedną z tych niewielu rzeczy, które mi się w tym serialu nie podobają, są stroje dziewczyn. Nie te codzienne, ale te 'imprezowe'. Wszystkie te sukienki są takie mdłe. I tutaj znowu mamy Elenę w ładnej, ale zupełnie nijakiej kreacji. Na tych wyborach Miss Mystic Falls też jej sukienka mi się nie podobała. Mogliby trochę poszaleć ci kostiumolodzy;)
To wygląda tak, jakby ją sama uszyła. Zero szaleństwa. W dodatku ten okropny błyszczący materiał... Tylko sama góra jest ok.
To wygląda tak, jakby ją sama uszyła. Zero szaleństwa. W dodatku ten okropny błyszczący materiał... Tylko sama góra jest ok.
Nie no, jakoś wcześniej się nie przyjrzałam, ale to na prawdę wygląda jak pidżama:P Ale po spoilerach zapowiada się ciekawie i chyba będzie wreszcie Caroline z Tylerem! Jeee:P
Karolina napisał:Wow... Jak zwykle wzruszył mnie Damon, który próbował ją chronić przed tym wszystkim. Choć oczywiście robił to pewnie tylko dlatego, żeby mieć ją dla siebie, kiedy w końcu zrezygnuje z poszukiwań Stefana;) Ale i tak jest ok.;P
Oj, nie zgodzę się
Damon nigdy nie zrobił tak, żeby mieć Elenę dla siebie. W odcinku "Rose" wymazał jej pamięć, żeby została ze Stefkiem;) Przynajmniej tak myślę, bo po takim wyznaniu Elena by się chyba wahała
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja uwielbiam tą scenę Piękne wyznanie i szkoda, że Elena tego nie pamiętała...
Beauty napisał:Karolina napisał:Wow... Jak zwykle wzruszył mnie Damon, który próbował ją chronić przed tym wszystkim. Choć oczywiście robił to pewnie tylko dlatego, żeby mieć ją dla siebie, kiedy w końcu zrezygnuje z poszukiwań Stefana;) Ale i tak jest ok.;P
Oj, nie zgodzę się
Damon nigdy nie zrobił tak, żeby mieć Elenę dla siebie. W odcinku "Rose" wymazał jej pamięć, żeby została ze Stefkiem;) Przynajmniej tak myślę, bo po takim wyznaniu Elena by się chyba wahała
Ja widzę to zupełnie inaczej. On doskonale wiedział, że Elena kocha Stefana a do niego nie czuje nic co wykracza poza granice przyjaźni. Wiedział, że jego wyznanie po pierwsze: nie przyniesie żadnej korzyści jemu, bo Elena i tak go nie kocha i z nim nie będzie, a po drugie: zmartwi Elenę, bo taka poczciwa z niej kobietka i z pewnością nie chciałaby widzieć cierpienia przyjaciela, spowodowanego jego nieodwzajemnionym uczuciem do niej. To tylko skomplikowałoby ich relację, stworzyłoby niepotrzebne napięcie, a nie zmieniłoby nic w sytuacji samego Damona, bo Elena kocha Stefana, i nawet jeżeli czuje cokolwiek do Damona to i tak jej miłość do Stefana jest 1000 razy silniejsza i na pewno by z niej nie zrezygnowała.
I nie miałam na myśli tego, że Damon jest egoistą, który celowo unika szukania brata, tylko po to żeby odbić mu dziewczynę. Napisałam to 'pół żartem, pół serio' Uważam, że Damon będzie musiał stoczyć w tym sezonie walkę z samym sobą. Z jednej strony kocha brata i chce mu pomóc, z drugiej: kocha także jego dziewczynę i Stefan niejako stoi na przeszkodzie do jego szczęścia. Damon nie jest totalnym egocentrykiem, ale nie jest też altruistą gotowym rezygnować z własnych marzeń na rzecz innych. Uważam, że to ukrywanie przed Eleną postępków Stefana wynikało po części z jego troski o nią, ale po części także z tego, że Damon nie chce (być może zupełnie podświadomie) powrotu brata, bo to oznacza skreślenie wszystkich szans na jego związek z dziewczyną, którą kocha. Wg mnie wcale nie świadczy to o nim źle. Rozumiem go. Staje przed cholernie trudną decyzją. Zdziwiłabym się, gdyby zostawił wszystko i wyruszył, by odnaleźć Stefana i rzucić go w ramiona Elenie. Byłoby w tym wręcz odrobinę masochizmu;)
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Czw Wrz 15, 2011 8:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Lise napisał:Nie no, jakoś wcześniej się nie przyjrzałam, ale to na prawdę wygląda jak pidżama:P Ale po spoilerach zapowiada się ciekawie i chyba będzie wreszcie Caroline z Tylerem! Jeee:P
Przecież wcale nie trzeba na to było długo czekać, raptem parę odcinków Ja mam nadzieję, że jeszcze trochę potrzymają nas w 'niepewności' bo jest między nimi póki co fajne seksualne napięcie
A z wypowiedzią Karoliny zgadzam się już standardowo, czasami mam ochotę napisać tylko 'high five'
Kasia- Dan & Klaine
Szkoda, że Elena nie wie co robi Damon. Szuka tego brata, a ona myśli, że nie ma na to "ochoty". I według mnie dobrze robi Damon, że nic nie mówił o występkach Stefana. Przeciez Elena by się załamała, a tak to myśli, że Damon nic nie robi.
Strona 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 13 z 40
Pozwolenia na tym forum: