The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 15 z 40
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
To ja dorzucę od siebie, wywiad z Julie Plec:
- Spoiler:
22 stycznia, Julie Plec, produentka wykonawcza The Vampire Diaries, odpowiedziała na wiele pytań fanów za pośrednictwem Twittera. Serwis WetPaint zebrał wszystkie pytania w jedną całość, które możecie przeczytać poniżej.
Czy reszta 3 sezonu będzie korzystna dla fanów Deleny?
Tak i nie oraz może.
Czy Elena nadal zaprzecza swoim uczuciom do Damona? Czy ona ruszy do przodu?
Nigdy nie trać nadziei dla nikogo.
Jaki jest Twój ulubiony odcinek 3 sezonu?
The Reckoning.
Mam nadzieję, że również chcesz by Klaus był szczęśliwy.
Chcę by Klaus chciałbyć szczęśliwy.
Team Stelena czy Delena?
Team Salvatore. Chcę by obydwaj bracia byli szczęśliwy. Czasem jest to niemożliwe.
Sposób w jaki chwalisz Stefana w wywiadach dowodzi, że jesteś w Team Stelena.
Nie zawszę chwalę Stefana, chwalę Paula Wesleya jako Stefana. To jest różnica.
Miłość Stefana i Eleny jest "epicka". Jakie słowo opisuje Damona i Elenę?
Epickie.
Kto najbardziej tęskni za byciem człowiekiem? Stefan czy Damon?
Hmmm... Dobre pytanie. Dzisiaj, odpowiem że Damon.
Czy w 3 sezonie będzie coś na co czekają fani Steleny?
Tak i nie oraz może :-) (Wybaczcie, jestem teraz po prostu niepewna...)
Czy człowieczeństwo Damona i Stefana polega na Elenie, każdej dziewczynie, czy może na tym, że mają siebie nawzajem?
Wszystko z powyższych, ale najbardziej to ostatnie. Mam taką skrytą nadzieję.
Czemu Elena przyznała się Stefanowi, że pocałowała Damona?
Elena nic mu nie zadzwięczała w tamtym momencie, ale pozwalając by zbyt wiele takich rzadkich momentów przeminęło, byłoby nieuczciwe.
Czemu Stefan tak się zdenerwował, że Elena posałowała Damona?
Nie był zdenerwowany, był zdruzgotany. Świadomy własnej osobowości. Smutne.
Jak Meredith Fell jest powiązana z Loganem Fell?
Są kuzynami.
Przyjaźń Stefana i Caroline nie zatrzymała się na dobre, prawda?
Jest to przyjaźń na przyszłość.
Czemu Elena powiedziała Stefanowi "Pocałowałam Damona" a Bonnie "Damon mnie pocałował"?
Brała swoją odpowiedzialność za bycie częścią tego.
Czy nie masz dość wojny Stelena/Delena?
Pasja fanów = świetnie. Bolesne wojny = nie za bardzo.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kto to jest Logan Fell? Bo jakoś nie kojarzę.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Reporter, który był w związku z Jenną, później został wampirem i bodajże Damon? go zabił.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:To ja dorzucę od siebie, wywiad z Julie Plec:
- Spoiler:
22 stycznia, Julie Plec, produentka wykonawcza The Vampire Diaries, odpowiedziała na wiele pytań fanów za pośrednictwem Twittera. Serwis WetPaint zebrał wszystkie pytania w jedną całość, które możecie przeczytać poniżej.
Czy reszta 3 sezonu będzie korzystna dla fanów Deleny?
Tak i nie oraz może.
Czy Elena nadal zaprzecza swoim uczuciom do Damona? Czy ona ruszy do przodu?
Nigdy nie trać nadziei dla nikogo.
Jaki jest Twój ulubiony odcinek 3 sezonu?
The Reckoning.
Mam nadzieję, że również chcesz by Klaus był szczęśliwy.
Chcę by Klaus chciałbyć szczęśliwy.
Team Stelena czy Delena?
Team Salvatore. Chcę by obydwaj bracia byli szczęśliwy. Czasem jest to niemożliwe.
Sposób w jaki chwalisz Stefana w wywiadach dowodzi, że jesteś w Team Stelena.
Nie zawszę chwalę Stefana, chwalę Paula Wesleya jako Stefana. To jest różnica.
Miłość Stefana i Eleny jest "epicka". Jakie słowo opisuje Damona i Elenę?
Epickie.
Kto najbardziej tęskni za byciem człowiekiem? Stefan czy Damon?
Hmmm... Dobre pytanie. Dzisiaj, odpowiem że Damon.
Czy w 3 sezonie będzie coś na co czekają fani Steleny?
Tak i nie oraz może :-) (Wybaczcie, jestem teraz po prostu niepewna...)
Czy człowieczeństwo Damona i Stefana polega na Elenie, każdej dziewczynie, czy może na tym, że mają siebie nawzajem?
Wszystko z powyższych, ale najbardziej to ostatnie. Mam taką skrytą nadzieję.
Czemu Elena przyznała się Stefanowi, że pocałowała Damona?
Elena nic mu nie zadzwięczała w tamtym momencie, ale pozwalając by zbyt wiele takich rzadkich momentów przeminęło, byłoby nieuczciwe.
Czemu Stefan tak się zdenerwował, że Elena posałowała Damona?
Nie był zdenerwowany, był zdruzgotany. Świadomy własnej osobowości. Smutne.
Jak Meredith Fell jest powiązana z Loganem Fell?
Są kuzynami.
Przyjaźń Stefana i Caroline nie zatrzymała się na dobre, prawda?
Jest to przyjaźń na przyszłość.
Czemu Elena powiedziała Stefanowi "Pocałowałam Damona" a Bonnie "Damon mnie pocałował"?
Brała swoją odpowiedzialność za bycie częścią tego.
Czy nie masz dość wojny Stelena/Delena?
Pasja fanów = świetnie. Bolesne wojny = nie za bardzo.
Tak i nie oraz może -.-'
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Dzięki.
Stelena - tak, nie i może
Delena - tak, nie i może
To jest to na co czekałam!
Stelena - tak, nie i może
Delena - tak, nie i może
To jest to na co czekałam!
Wydaje mi się, że chodziło jej o zdjęcia:)
Jeszcze kilka newsów do następnego odcinka i Elijaha!
I jeszcze "logiczne wpadki" jak to nazwał serwis vampirediaries.pl
To pogrubione mnie rozbroiło;D
Jeszcze kilka newsów do następnego odcinka i Elijaha!
- Spoiler:
- Serwis E!Online zamieścił na swojej stronie artykuł, w którym Tierney Bricker wypowiada się na temat zdjęć 13 odcinka 3 sezonu The Vampire Diaries - Bringing Out The Dead.
Ostatnie 20 sekund najnowszego odcinka Pamiętników Wampirów przyniosło nam powrót ulubieńca fanów, który był przetrzymywany przez pewnego łotra w trumnie za sprawą sztyletu: Elijah (Daniel Gillies)! Z wdzięcznością mówimy, że Pierwotny w końcu wrócił i coś nam mówi, że nie jest zbyt szczęśliwy... to coś widać w jego postawie na nowych zdjęciach wypuszczonych przez stację CW do odcinka "Bringing Out The Dead".
Więc, co jego powrót oznacza dla Klausa (Joseph Morgan), Damona (Ian Somerhalder) i reszty grupy?
Elijah dusi Damona... musi być czwartek (odniesienie do Buffy).
Wygląda na to, że Elijah nie marnuje czasu i wraca do swojego zajęcia - torturowania Damona (pamiętacie ołówek wbity w szyję? Ałć!) w odcinku, z którego mamy kilka zdjęć, na których widać jak rani straszego z braci Salvatore.
Skoro mowa o braciach, kolejne zdjęcia obrazują także Elijaha stojącego po stronie swojego brata, Klausa. Myślicie, że dowiedział się o tym, że Klaus zabił ich matkę? Kiedy rozmawialiśmy z Morganem, opowiedział o tym, co powrót Elijaha oznacza dla Klausa.
"Wciąż jest tak wiele do odkrycia. Jeśli chodzi o niego, nasz ojciec zabił naszą matkę. Co jest nieprawdą. Będzie z tego powodu piekło. To konfrontacja, którą musimy zobaczyć."
Co na innych zdjęciach? Caroline (Candice Accola) odbyła małą rozmowę z Billem (Jack Coleman) i domyślamy się, że chodzi o Tylera (Michael Trevino), który będzie nieobecny w następnych pięciu odcinkach serialu.
Co myślicie o tych zdjęciach, fani TVD? Myślicie, że Elijah odwróci się od Klausa kiedy pozna prawdę?
I jeszcze "logiczne wpadki" jak to nazwał serwis vampirediaries.pl
- Spoiler:
- The Vampire Diaries jest serialem gdzie czarownice mogą przywrócić ludzi ze świata umarłych, wampiry całują się z ludźmi zamiast rozrywać im gardła, a wilkołaki mają jedwabiście gładkie klatki piersiowe kiedy nie są przemienione.
Akceptujemy to wszystko bez mrugnięcia okiem. Jednak są małe sprawy, które zmuszają nas do drwin i powiedzenia "To się nigdy nie stało." Sprawdźcie największe logiczne wpadki z 12 odcinka 3 sezonu The Vampire Diaries - The Ties That Bind.
Super-tajne akta policyjne
Po pierwsze, Sheriff Forbes okazjonalnie pojawia się w sprawie potyczek grup TVD, więc rozumiemy, że pomogłaby ona Elenie i Bonnie odnaleźć Abby Bennet. Ale wtedy Damon mówi, że użył zauroczenia by zdobyć akta - a pewien zastępca powiedział Klausowi gdzie znaleźć Mamę Czarownicę. Więc oczywiste jest, że to nie była matka Caroline, która im pomagała, a te same akta nie są dostępne dla zwykłych cywilów, więc Bonnie i Elena nie powinny zostawiać po sobie tropu. I mówiąc o kartce papieru z informacją o Abby Bennet, czemu Bonnie i Elena ją zostawiły? Ktoś podświadomie chce by Stefan ich odnalazł.
Witaj nieznajoma
Adoptowany syn Abby, Jamie, powiedział Bonnie, że wygląda znajomo spoglądając na nią z boku przez pięć sekund, mimo to czarownica i tak musiała się przedstawić przed własną matką? Nawet jeśli Jamie widział to zdjęcie małej uśmiechającej się Bonnie razem z Abby, wątpimy, żeby znał ją lepiej niż jej własna matka - nawet jeśli minęło 15 lat od czasu gdy ją porzuciła.
Hybryda w klatce
To bardzo miłe ze strony Billa, że pomaga byłemu chłopakowi swojej córki zwalczyć zdominowanie, ale czy musi on być w tym samym pomieszczeniu podczas transformacji Tylera? Już uderzył kilka razy hybrydę, więc dlaczego po prostu nie odszedł na drugą stronę pomieszczenia? Przynajmniej miałby mniejsze szanse na poturbowanie.
Czy możemy dostać numer do twojego fryzjera?
Byliśmy bardzo podekscytowani ponownym zobaczeniem Elijaha i jego odsztyletowaniem, i o jeju, czy nie wyglądał dobrze? Kilka miesięcy spoczynku zdecydowanie go odmłodziło. I jego włosy! Były zdecydowanie krótsze niż wtedy gdy trafił do trumny. Klaus traktuje ich jako lalki barbie czy co?
Medyczne cuda
Fajnie, że Meredith lubi ratować życie pacjentów poprzez oszukiwanie za pomocą krwi wampira, ale czy personel szpitala nie nabierze podejrzeń? Czy Dr. Fell nie powinna spisywać raportu z każdego dnia w pracy? Jeśli człowiek zaczyna chodzić podczas gdy kilka godzin temu był na krawędzi śmierci, myślimy że zwróciłoby to trochę uwagi. Och, mieszkańcy Mystic Falls. Jesteście tacy nieświadomi.
To pogrubione mnie rozbroiło;D
[You must be registered and logged in to see this link.]
Głosujmy na nasze ulubione pary
[co tam robią Bonnie i Klaus O.o]
Głosujmy na nasze ulubione pary
[co tam robią Bonnie i Klaus O.o]
Kasia- Dan & Klaine
Stelena przegrywa z jakimś Philem i Claire;/
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ale za to Delena wygrywa!
I też nie rozumiem, co tam robią Bonnie i Klaus. Jeszcze gdyby to była Caroline to zagłosowałabym.
btw. Chair wygrywa, a Dair przegrywa...
I też nie rozumiem, co tam robią Bonnie i Klaus. Jeszcze gdyby to była Caroline to zagłosowałabym.
btw. Chair wygrywa, a Dair przegrywa...
Eric & Sookie obok Damona & Eleny? Ostatecznie głos poleciał na Delenę. Szkoda, że Zade przegrywa.
Właśnie sobie przypomniałam o tej scenie. Warto było dla niej przebrnąć przez nudny 3x07
Stef i Klef:D
sexy and i know it
o.o
Właśnie sobie przypomniałam o tej scenie. Warto było dla niej przebrnąć przez nudny 3x07
Stef i Klef:D
sexy and i know it
o.o
Lewandowska- Bart & OTH
Śliczny króliczek
+ nowe zdjęcia
- Spoiler:
Nie wierzę, że Damon to powiedział
- Spoiler:
- RZUT MONETĄ - Po rozpoczęciu dnia z zaskakującym odkryciem niedyskrecji ze strony Damona (Ian Somerhalder), Elena (Nina Dobrev) jest sfrustrowana faktem, że żaden z jej przyjaciół nie zgadza się z nią co do tego jak powinni zareagować na potężne zmagania rodziny Pierwotnych. Po raz kolejny, mierząc się z przeznaczeniem czarownic rodu Bennet, Bonnie (Kat Graham) oraz Abby (gościnnie Persia White), odgrywają rolę w rytuale mającym za zadanie uspokoić duchy natury. Kiedy Elijah (gościnnie Daniel Gillies) daje Damonowi i Stefanowi (Paul Wesley) niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w niebezpieczeństwie, zwracają się oni do Alarica (Matt Davis) i Meredith (gościnnie Torrey Devitto) by pomogli im w planie, który prowadzi ich do podjęcia strasznego wyboru.
W odcinku występuje również Candice Accola. Scenariusz epizodu napisał Evan Bleiweiss & Michael Narducci, a za reżyserię odpowiadał Pascal Verschooris.
+ nowe zdjęcia
- Spoiler:
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Znów jakaś Stelena drama?
Lewandowska- Bart & OTH
Czy tylko mi w tym filmiku podanym przez Kasie jest wyświetlił sie napis "Ten film wideo jest prywatny.
Przepraszamy za usterki."?
Przepraszamy za usterki."?
O, mi teraz też pokazuje, a wcześniej działał normalnie..
Kasia- Dan & Klaine
Już obejrzałam ten filmik na stronie vampirediaries.pl . Jak komus też nie działa, to najlepiej spróbować na tej stronie.
Hmmm... Fałszywy rozejm? Będzie ciekawie.
Hmmm... Fałszywy rozejm? Będzie ciekawie.
Naprawdę nie mogę patrzeć na tę suknię Eleny! Jeżeli nie zwymiotuję w trakcie oglądania tego odcinka to będzie to tylko i wyłącznie zasługa Klausa i Stefana w smokingach...
Elena nie grzeszy gustem
Zauważyłyście, że ona prawie cały czas nosi fioletowy? Czy mi sie wydaje?
Zauważyłyście, że ona prawie cały czas nosi fioletowy? Czy mi sie wydaje?
Kasia- Dan & Klaine
Zauważyłyście, że ona ma mega-szerokie biodra (oczywiście w porównaniu do reszty figury)? Ostatnio świetnie to było widać w tej jej spódnicy i długim swetrze.
Nawiasem mówiąc: naprawdę nieźle obie z Bonnie się odstawiły w ostatnim odcinku:
Styl i klasa.
Nawiasem mówiąc: naprawdę nieźle obie z Bonnie się odstawiły w ostatnim odcinku:
Styl i klasa.
Nie aż takie mega Chociaż może nie jestem obiektywna bo mi się taka figura jak Niny podoba
Tak oglądając stare i nowe zdjęcia to chyba jej się nieco przytyło
A co do tamtego zdjęcia, o ile Elena wygląda tylko jak ciotka z prowincji to nie wiem czemu Bonnie założyła firanke i sweter z kota xD
Tak oglądając stare i nowe zdjęcia to chyba jej się nieco przytyło
A co do tamtego zdjęcia, o ile Elena wygląda tylko jak ciotka z prowincji to nie wiem czemu Bonnie założyła firanke i sweter z kota xD
Kasia- Dan & Klaine
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 15 z 40
Pozwolenia na tym forum: