The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 9 z 40
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Beauty napisał:Kasia napisał:Ekhem, to pierwsze to niby 'did you see these?' xDDD
Nie, to Solenidos.
Teraz jest wersja z 'Los Alamitos'
xDD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
- Spoiler:
- Obejrzałam odcinek, naprawdę mi się podobał, chociaż momentami był dość nudnawy. Rozmowa Eleny i Stefan była piękna, chociaż bardzo smutna. Boję się, że nie prędko wrócą do siebie, a ja tak bardzo na to czekam.
Klaus i Caroline - świetny wątek może z tego powstać, ale chyba nie widzę ich ze sobą razem jako pary. Wciąż mam nadzieję, że ona będzie z Tylerem ( nie wiem jak Was, ale mi go było trochę szkoda w tym odcinku). Mam też nadzieję, że w końcu zacznie działać, już za dużo złego zrobił.
Bonnie kiepski moment znalazła na takie wyrzuty w stronę Eleny, ale troszeczkę w tym prawdy jest. To znaczy ja ją rozumiem, czemu tak zrobiła, ale ona sama chce zawsze podejmować za siebie decyzje, więc dziwi mnie to, czemu innym odbiera tę szansę.
No i Matt, po 54 odcinkach mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że spisał się w tym odcinku Oby tak dalej Matt<3
Go??- Gość
Ja chciałabym tylko wyrazić krótkie zdanie na temat Deleny, Steleny i braci.
Może zacznę od wielkiej miłości, która zdarza się bardzo rzadko: Stelena. Ich relacje w pierwszych sezonach to magia. Szczególnie w pamięć zapadł mi odcinek 2x20, gdy są w domu rodziców Eleny. jest taka scena, gdy Stefan obejmuje Elenę. To był po prostu miód. Między nimi panowało cudowne ciepło, bezpieczeństwo i spokój. Po tym, jak Stefan poświęcił sie dla Damon'a, zaczęła walczyć o niego. Nie poddawała się i to jest bardzo, bardzo budujące dla ich związku. Tylko, że teraz, gddy Stefan po prostu nie chce dopuścić do siebie wyrzutów sumienia i robi, to co zrobił w 3x11 jest troszkę psujące ich relacje. Ale myślę, że Elena mu wybaczy. I nadal ona go kocha. Mimo "Przeżyjemy, zawsze przeżyjemy" nie odcięła się od Stefana. Jest jej częścią. Uzupełniali się kompletnie i panowała między nimi magia. Ta miłość nigdy by się im "nie przejadła".
Z kolei Delena. Ktoś tu pisał, że nie ma chemii pomiędzy nimi, albo jest bardzo nikła, a scena z chilli jest drętwa. Dla mnie nie jest i można się śmiać. A z drugiej strony, moja ulubiona scena z ich udziałem jest w 3x08, gdy zachowują się tak... normalnie i w 9, gdy Elena wprost uspokaja go. Macie rację, Elena nigdy nie pokocha Damona w taki sam sposób jak Stefana. To jest zupełnie coś innego. On jest często wyrachowany, obcy, nieobliczalny i groźny, ale gdy "wpadnie" trzeba jeszcze dodać bezgraniczne oddanie. Karmienie krwią Eleny, gdy chciała umrzeć, poświęcając się Klausowi, było egoistyczne. Damon, jak to on, chciał rozwiązać problem z pozytywnym skutkiem dla siebie. I dopiero później wszystko rozumie. To takie damonowate. A zabicie Jeremy'ego jest po prostu... brak mi słów, ale taki on jest. Nie można obsadzać w kategoriach "zły", "dobry". Nigdy jednoznacznie nie będzie można tego zrobić. Ale wracając do Deleny. Mają swoje momenty, ale jednostronne. To Damon ciągle jest aktywny. To on prowokuje, by powiedziała, że się boi o niego,że zależy jej na nim, on uśmiecha się, całuje ją, mówi, że ją kocha. Ale z drugiej strony kocha Stefana i myślę, że gdyby nie był tak mocno przywiązany do niego, to budowałby relacje z Eleną za wszelką cenę. Jeśli Delena miałaby kiedyś się ziścić, to zawsze będzie nad nimi cień Steleny. Nie można tego wymazać. A Elena wykorzystuje Damona, a on nie odmawia jej. Ona prosi, by zrobił to dla niej, a on oddaje się cały. Nie znajdę chyba zadania, którego by nie wykonał dla niej. A tak w ogóle to Damon, gdy zaczyna coś czuć to od razu robi to "na całego". Dla niego nie istnieją półśrodki. I może dlatego tak się go kocha ?
A realacje między braćmi są skomplikowane. Stefan pokazał, że najbardziej kocha Damon'a i poświęcił dla niego wszystko, włączając Elenę. Zawsze ratuje Damon'a i jego stawia na pierwszym miejscu. Myślę też, że Damon w jakiś swój pokrętny sposób stara się pokazac Stefanowi, że jest dla niego ważny. Widać, że Stefan zrobiłby dla Damon'a wszystko, ale nie jestem pewna, czy byłoby na odwrót. W końcu Damon robi już "wszystko" dla kogoś innego.
To bardzo trudne do ocenienia, który ship jest lepszy, ponieważ są inne. Ale, że wyznaję zasadę "To nasze wybory kształtują nas" wniosek nasuwa się sam.
Ciekawe, czy zgadniecie, za któremu związkowi kibicuję bardziej
Może zacznę od wielkiej miłości, która zdarza się bardzo rzadko: Stelena. Ich relacje w pierwszych sezonach to magia. Szczególnie w pamięć zapadł mi odcinek 2x20, gdy są w domu rodziców Eleny. jest taka scena, gdy Stefan obejmuje Elenę. To był po prostu miód. Między nimi panowało cudowne ciepło, bezpieczeństwo i spokój. Po tym, jak Stefan poświęcił sie dla Damon'a, zaczęła walczyć o niego. Nie poddawała się i to jest bardzo, bardzo budujące dla ich związku. Tylko, że teraz, gddy Stefan po prostu nie chce dopuścić do siebie wyrzutów sumienia i robi, to co zrobił w 3x11 jest troszkę psujące ich relacje. Ale myślę, że Elena mu wybaczy. I nadal ona go kocha. Mimo "Przeżyjemy, zawsze przeżyjemy" nie odcięła się od Stefana. Jest jej częścią. Uzupełniali się kompletnie i panowała między nimi magia. Ta miłość nigdy by się im "nie przejadła".
Z kolei Delena. Ktoś tu pisał, że nie ma chemii pomiędzy nimi, albo jest bardzo nikła, a scena z chilli jest drętwa. Dla mnie nie jest i można się śmiać. A z drugiej strony, moja ulubiona scena z ich udziałem jest w 3x08, gdy zachowują się tak... normalnie i w 9, gdy Elena wprost uspokaja go. Macie rację, Elena nigdy nie pokocha Damona w taki sam sposób jak Stefana. To jest zupełnie coś innego. On jest często wyrachowany, obcy, nieobliczalny i groźny, ale gdy "wpadnie" trzeba jeszcze dodać bezgraniczne oddanie. Karmienie krwią Eleny, gdy chciała umrzeć, poświęcając się Klausowi, było egoistyczne. Damon, jak to on, chciał rozwiązać problem z pozytywnym skutkiem dla siebie. I dopiero później wszystko rozumie. To takie damonowate. A zabicie Jeremy'ego jest po prostu... brak mi słów, ale taki on jest. Nie można obsadzać w kategoriach "zły", "dobry". Nigdy jednoznacznie nie będzie można tego zrobić. Ale wracając do Deleny. Mają swoje momenty, ale jednostronne. To Damon ciągle jest aktywny. To on prowokuje, by powiedziała, że się boi o niego,że zależy jej na nim, on uśmiecha się, całuje ją, mówi, że ją kocha. Ale z drugiej strony kocha Stefana i myślę, że gdyby nie był tak mocno przywiązany do niego, to budowałby relacje z Eleną za wszelką cenę. Jeśli Delena miałaby kiedyś się ziścić, to zawsze będzie nad nimi cień Steleny. Nie można tego wymazać. A Elena wykorzystuje Damona, a on nie odmawia jej. Ona prosi, by zrobił to dla niej, a on oddaje się cały. Nie znajdę chyba zadania, którego by nie wykonał dla niej. A tak w ogóle to Damon, gdy zaczyna coś czuć to od razu robi to "na całego". Dla niego nie istnieją półśrodki. I może dlatego tak się go kocha ?
A realacje między braćmi są skomplikowane. Stefan pokazał, że najbardziej kocha Damon'a i poświęcił dla niego wszystko, włączając Elenę. Zawsze ratuje Damon'a i jego stawia na pierwszym miejscu. Myślę też, że Damon w jakiś swój pokrętny sposób stara się pokazac Stefanowi, że jest dla niego ważny. Widać, że Stefan zrobiłby dla Damon'a wszystko, ale nie jestem pewna, czy byłoby na odwrót. W końcu Damon robi już "wszystko" dla kogoś innego.
To bardzo trudne do ocenienia, który ship jest lepszy, ponieważ są inne. Ale, że wyznaję zasadę "To nasze wybory kształtują nas" wniosek nasuwa się sam.
Ciekawe, czy zgadniecie, za któremu związkowi kibicuję bardziej
Edda- Liczba postów : 152
No to będziemy mieli Klaroline jak nic! Klaus zakocha się w Caroline!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina, twoja animacja mnie rozbroiła:D
No a ja, jak widać po sygnaturce, jestem fanką Klaroline, więc cieszę się na tą parę I już nie mogę się doczekać odcinka z balem(nowość...) u Klausa.
btw. W tym odcinku (z balem) chyba wreszcie zafundowali dziewczynom ładne sukienki.
No a ja, jak widać po sygnaturce, jestem fanką Klaroline, więc cieszę się na tą parę I już nie mogę się doczekać odcinka z balem(nowość...) u Klausa.
btw. W tym odcinku (z balem) chyba wreszcie zafundowali dziewczynom ładne sukienki.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No tak, szczególnie Elenie - po prostu klasa. Zresztą dość obszernie się już na temat tej sukni wypowiedziałam, więc nie będę się powtarzać.
Odskocznia od wszystkich Delenowo-Stelenowych dyskucji ;p
W spojlerze, żeby Magda nie krzyczała
W spojlerze, żeby Magda nie krzyczała
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Nie wiem, czy było już wstawiane.
Mamy wielki come back tatusia Caroline...
Właśnie oglądałam.
A czemuż to zjawił się Bill (dobrze?)? I to jeszcze spotka sie z Tylerem...
A czemuż to zjawił się Bill (dobrze?)? I to jeszcze spotka sie z Tylerem...
No strasznie zagadkowe, pomyślmy! -.-
Przecież to raczej logiczne, że będzie próbował uwolnić Tylera z pod wpływu Klausa.
Przecież to raczej logiczne, że będzie próbował uwolnić Tylera z pod wpływu Klausa.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:No strasznie zagadkowe, pomyślmy! -.-
Katarzyno, królowo ironii;D
Nie lubię ojca Caroline, ale mam nadzieję, że ten wątek będzie ciekawy i że Tyler w końcu się zmieni. Coś ostatnio wraca do swojego 1sezonowego wizerunku.
Go??- Gość
Dobra, przesadziłam
Mam takie same odczucia jak Ty Marlino.
Widzę w tym okropnym człowieku nadzieję dla Forwood
Mam takie same odczucia jak Ty Marlino.
Widzę w tym okropnym człowieku nadzieję dla Forwood
Kasia- Dan & Klaine
Nie wiem czy sie cieszyć czy martwić, ale zamkną Bonnie w (chyba) trumnie!
I jeszcze jedna wiadomość
- Spoiler:
- Fani #vampirediaries - czy nadchodzi scena seksu Katherine/Damon? Śledźcie mnie w poniedziałek aby usłyszeć #IanaSommerhaldera oraz #NinęDobrev wyjawiających mi informacje.
Po opublikowaniu szokującej informacji dziennikarz odpowiedział na niektóre pytania fanów.
@Datherine1: Czy ta scena z Damonem i Katherine ma naprawdę szansę się wydarzyć?
-Tę scenę z #VampireDiaries nakręcono w zeszłym tygodniu. A więc jest bardzo prawdopodobna!! Gorącej sceny należy zatem oczekiwać w 15 odcinku zatytułowanym All My Children.
@ASuperFan: Powiedz mi, że tylko robisz sobie z nas jaja. To tylko literówka. Miałeś na myśli Elenę, prawda?
-Nie. Miałem na myśli Katherine!
@StartAFrenzy: Po tym jak odrzuciła go już dwukrotnie? Psh, proszę. Tak nigdy nie będzie. Zwyczajnie chcesz by ludzie przeczytali Twój artykuł.
-Sama będziesz mogła ocenić bazująca na tym co powiedzieli mi Ian i Nina.
@IAdoreDe: Czemu jesteś taki pewien, że to DK, a nie DE?
-Będziesz wiedzieć czemu gdy przeczytasz co Ian i Nina powiedzieli mi podczas PCA.
@JenJordan49: Cóż, ja nie będę Cię śledzić, gdyż spoiler tego kalibru oraz tak wstrząsający sprawiłby, że nie obejrzałabym tego.
-Hej, nie wiń mnie. Przekazuję to, co powiedział mi Ian
@NinaAndIanLOve: Fani Iana Somerhaldera/DE przestańcie wariować. Proszę. Biedny koleś z TV Guide!
Biedny koleś z TV Guide - LOL. Hej, wińcie Kevina Williamsona i Julie Plec. Nie mnie. I poczekajcie aż przeczytacie mój artykuł w poniedziałek.
@DeadlyEuphoric: Sądzę, że przeprowadziłeś wywiad ze złym facetem, gdyż @IanSomerhalder gra Damona w TVD.
- Ups. Czy dodałem dodatkowe M? Sorry. Mogę Cię jednak zapewnić, że przeprowadziłem w wywiad z prawdziwym #IanemSomerhalderem
@Ziaretha: Czy to obecna czy przeszła decyzja dla Damona i Katherine?
Tego nie wiem. Ale sądzę, że obecna.
Retrospekcje będzie można zobaczyć w 13 oraz 16 odcinku serialu (nie zaś 15), a zatem przypuszczenia dziennikarza są najprawdopodobniej prawdziwe.
@XiiskaTVD: Ten wywiad będzie w formie video?
- Nie - pojawi się w mojej cotygodniowej kolumnie #TVGuideMagazine
Kasia napisał:No strasznie zagadkowe, pomyślmy! -.-
Spod.
A mnie Tyler już za bardzo zdenerwował tym uwielbieniem dla Klausa, więc z optymizmem patrzę w przyszłość licząc na Klaroline. I tak, wiem, że to nie jego wina, że jest w ten specyficzny sposób przywiązany do Klausa, ale co innego wykonywanie rozkazów, a co innego bezkrytyczne uwielbienie i głupia radocha z bycia hybrydą...
Lise napisał:Nie wiem czy sie cieszyć czy martwić, ale zamkną Bonnie w (chyba) trumnie!
- Spoiler:
Fani #vampirediaries - czy nadchodzi scena seksu Katherine/Damon? Śledźcie mnie w poniedziałek aby usłyszeć #IanaSommerhaldera oraz #NinęDobrev wyjawiających mi informacje.
Po opublikowaniu szokującej informacji dziennikarz odpowiedział na niektóre pytania fanów.
@Datherine1: Czy ta scena z Damonem i Katherine ma naprawdę szansę się wydarzyć?
-Tę scenę z #VampireDiaries nakręcono w zeszłym tygodniu. A więc jest bardzo prawdopodobna!! Gorącej sceny należy zatem oczekiwać w 15 odcinku zatytułowanym All My Children.
@ASuperFan: Powiedz mi, że tylko robisz sobie z nas jaja. To tylko literówka. Miałeś na myśli Elenę, prawda?
@StartAFrenzy: Po tym jak odrzuciła go już dwukrotnie? Psh, proszę. Tak nigdy nie będzie. Zwyczajnie chcesz by ludzie przeczytali Twój artykuł.
-Będziesz wiedzieć czemu gdy przeczytasz co Ian i Nina powiedzieli mi podczas PCA.
@JenJordan49: Cóż, ja nie będę Cię śledzić, gdyż spoiler tego kalibru oraz tak wstrząsający sprawiłby, że nie obejrzałabym tego.
@NinaAndIanLOve: Fani Iana Somerhaldera/DE przestańcie wariować. Proszę. Biedny koleś z TV Guide!
Biedny koleś z TV Guide - LOL. Hej, wińcie Kevina Williamsona i Julie Plec. Nie mnie. I poczekajcie aż przeczytacie mój artykuł w poniedziałek.
@DeadlyEuphoric: Sądzę, że przeprowadziłeś wywiad ze złym facetem, gdyż @IanSomerhalder gra Damona w TVD.
- Ups. Czy dodałem dodatkowe M? Sorry. Mogę Cię jednak zapewnić, że przeprowadziłem w wywiad z prawdziwym #IanemSomerhalderem
Retrospekcje będzie można zobaczyć w 13 oraz 16 odcinku serialu (nie zaś 15), a zatem przypuszczenia dziennikarza są najprawdopodobniej prawdziwe.
pomijając, że nie wiem co to jest (chyba) trumna to podejrzewam, że to będzie jakiś kolejny sen czarownicy
a spoiler chciałabym, żeby okazał się prawdą, team Datherine <3
'głupia radocha z bycia hybrydą'
Kasia- Dan & Klaine
Z tym "(chyba) trumna" to chodziło mi o to, iż przypuszczam, że to trumna. Jak ktoś nie oglądał to daje filmik:Kasia napisał:Lise napisał:Nie wiem czy sie cieszyć czy martwić, ale zamkną Bonnie w (chyba) trumnie!
- Spoiler:
Fani #vampirediaries - czy nadchodzi scena seksu Katherine/Damon? Śledźcie mnie w poniedziałek aby usłyszeć #IanaSommerhaldera oraz #NinęDobrev wyjawiających mi informacje.
pomijając, że nie wiem co to jest (chyba) trumna to podejrzewam, że to będzie jakiś kolejny sen czarownicy
a spoiler chciałabym, żeby okazał się prawdą, team Datherine <3
'głupia radocha z bycia hybrydą'
Dobra, coby było w jednym miejscu:
(wybaczcie jeżeli powtórzę jakiś spoiler)
(wybaczcie jeżeli powtórzę jakiś spoiler)
- Spoiler:
- Teraz, kiedy Stefan pokazał, że jest zdolny do wszystkiego by pobić Klausa, zastanawiamy się, czy wojna pomiędzy nimi kiedykolwiek będzie rozstrzygnięta. TVGuide zdradza, jaki będzie następny krok Klausa, czy on i Caroline zmierzają do romansu i czy Jeremy zniknął na dobre.
Klaus kontra Stefan
Producentka wykonawcza Julie Plec mówi nam, że Klaus nadal będzie "dostosowywał swoje metody" po zobaczeniu skandalicznych (i zatrzymujących serce) taktyk obranych przez Stefana. "Zabawnie było oglądać jak Klaus robi dokładnie to, czego od niego oczekuje Stefan oraz to, jak mądrze i inteligentnie dostosowywuje się do sytuacji. Pomimo przegranej bitwy ze Stefanem w tym odcinku, na pewno nie zrezygnuje on z wojny. Po prostu zmieni swoje podejście, a my zobaczymy go bardziej jako przebiegłego manipulatora niż posługującego się przemocą złoczyńcę."
Klaus i ... Caroline?
Jesteśmy tak samo zaskoczeni i zdumieni jak i wy, jednak zarówno Candice Accola, jak i Joseph Morgan nie mówią tak szybko o nowym związku. "On jest zainteresowany... ale myślę, że obecnie to tylko zauroczenie," mówi Morgan. "Oto atrakcyjny, młody wampir, a on jest nim już od 1000 lat. Więc to rzadkość, że dostrzega on coś nowego, co go ekscytuje. Może obecnie bardziej widzi siebie w roli mentora, jednak jest tu zdecydowanie potencjał, z którego może coś się rozwinąć." Accola dodaje: "Jest coś do powiedzenia na temat kobiecej postaci, biorącej przerwę i mającej pewne granice," mówi. "Wielka podróż Caroline to próba odnalezienia poczucia normalności, zwłaszcza teraz, kiedy naprawdę pojęła swój wampiryzm i potrzebę krwi."
Kiedy ponownie zobaczymy Rebekah?
Klaus jest w posiadaniu ciała siostry, ale czy będzie ona odsztyletowana w najbliższym czasie? Plec mówi: "Rebekah nie będzie długo martwa, lecz Klaus jest przerażony jej odsztyletowaniem. Zanim jednak zobaczymy Rebekah przywróconą do życia, Klaus będzie się musiał zmierzyć ze swoją przeszłością. Popełnił on straszliwe rzeczy, o których dowiedziała się jego siostra, więc to mu zajmie trochę czasu nim będzie czuł się komfortowo wyciągając z niej sztylet. Oczywiście, gdy to się zdarzy, nie będzie ona fanką Eleny Gilbert, a walka, która miała miejsce wcześniej w tym sezonie, powróci ze zdwojoną siłą. Rebekah będzie chciała pogrążyć Elenę i wbić jej nóż w plecy. "
Czy Caroline ponownie zaufa Tylerowi?
Kiedy byli oni na drodze do pojednania, Tyler podświadomie [i prawie śmiertelnie] ją ugryzł. Accola mówi: "Caroline jeszcze [nie] jest gotowa, by mu ponownie zaufać. W głębi serca wciąż jest ona beznadziejną romantyczką, więc prawdopodobnie byłaby zdolna mu zaufać. Jednak nie wiem, jak istotne byłoby to na dłuższą metę."
Damon i Elena
Czy Elena kiedykolwiek wybierze pomiędzy Salvatorami? Plec przyznaje, że jej związek z obojgiem jest skomplikowany i mylący. "Niezbyt wiele kobiet ma ten pech lub szczęście - w zależności od tego, jak na to spojrzymy - że, żywi uczucia do dwóch osób w tym samym czasie. Myślę, iż ma on teraz dużo rzeczy do przemyślenia o tym, jak zamierza postępować dalej w swoim życiu miłosnym, gdzie Stefan i Damon Salvatore wciąż istnieją. "
Pierścień Alarica
W pierwszym odcinku po przerwie świątecznej, Alaric uświadomił sobie, że nie jest odporny na śmierć, mimo że posiada pierścień bezpieczeństwa. "Incydent Alarica z pierścieniem oznacza, że nie ma takiej rzeczy jak bycie naprawdę chronionym," mówi Plec. "Elena brała ten pierścień za gwarancję, że osoby, które kocha i jej rodzina będą chronione przed nadprzyrodzoną przemocą, a to już nie jest prawdą. Dlatego jest ona zdezorientowana. Będziemy się teraz zastanawiać, czy pierścienie mają jakiś limit życia?"
Czy Jeremy wyjechał na dobre?
W czwartkowym odcinku, grupa odesłała Jeremy'ego do Denver, jednak Plec mówi, że widzowie nie muszą się martwić tym, iż wyjechał on na dobre. "Nie ma takiej możliwości, by Elena Gilbert na zawsze straciła swojego młodszego braciszka," mówi, "jednak to, kiedy znów zobaczymy go w Mystic Falls pozostaje tajemnicą."
- Spoiler:
- Jeśli oglądaliście serial Smallville, jeden z hitów telewizji CW, który zakończył swój żywot po 10 sezonach, z pewnością była Wam znana postać Tess Mercer, grana przez Cassidy Freeman.
Jak informuje TVLine, aktorka dołączyła do obsady The Vampire Diaries. Cassidy pojawi się w 16 odcinku i zagra postać Sage, która jest opisywana jako "seksowna i nieustraszona, z diabelskim uśmieszkiem".
Pojawi się w retrospekcjach 1912 roku i jej urok będzie odczuwany przez braci Salvatore jak również rodzinę Pierwotnych. Jest szansa, że postać pojawi się więcej niż w jednym odcinku.
- Spoiler:
- Nie wiem co myśleć o nowych zdjęciach promujących Vampire Diaries, a zwłaszcza o Caroline i Klausie. Natychmiast potrzebuję jakichś informacji o #TVD. - @Gval21
Powinnaś umierać z ekscytacji. "Mam przeczucie, że Klaus jest zdolny ulegać miłości i ją sabotować, tak samo jak i Damon. Jednak napewno ktoś przykuje jego uwagę już niebawem," mówi Julie Plec.
Hej Sandra! Ostatnio dużo czytałam o nowej postaci, która pojawi się w The Vampire Diaries (Samantha Gilbert) i jest ona rzekomo nowym miłosnym obiektem zainteresowania Damona?? Jako że jestem wierną fanką Deleny, proszę, POWIEDZ, ŻE TO NIEPRAWDA!!! - Sophie
To nie tak. "Ona nie pojawi się dla Damona," zapewnie Julie Plec. "Poznamy ją w przeszłości, a nie w teraźniejszości. Jest kimś, kogo nie zobaczymy w obecnym Mystic Falls." Lepiej, Soph?
Coś o Stefanie i Katherine w TVD? Dzięki! - Rose
Pomimo tego, że obecnie Katherine się ukrywa, spodziewałabym się ją już niebawem zobaczyć. "Zaszyła się w podziemiach, więc niespodzianką będzie jej ponowne pojawienie się. Jak to bywa z Katherine: pojawia się i wprawia wszystkich w zakłopotanie," mówi Plec.
- Spoiler:
- Spoiler:
- Kiedy ostatni raz oglądaliśmy The Vampire Diaries, Stefan Salvatore chciał zniszczyć Klausa, lecz na jego drodze stały zamknięte trumny. Moce Bonnie wydają się jedynym sposobem na pokonanie najbardziej niebezpiecznej hybrydy w mieście. Za pośrednictwem TVGuide, Kat Graham zdradza:
"Stefan uważa, że to jest bardzo ważne dla jego wolności, że wszystko jest szkodliwe i chce otworzyć trumny ponieważ nie chce już mierzyć się z Klausem. Wzywa Bonnie, która na początku odmawia mu pomocy."
Ale Bonnie nie zdecydowała jeszcze czy powinna odblokować trumny. Znajduje się między młotem a kowadłem, gdyż jest najlepszą przyjaciółką Eleny, która zdecydowanie sprzeciwia się planowi zemsty Stefana.
Kat Graham dodaje:
"Wpływ Eleny jest bardzo ważny dla Bonnie, więc rozważy ona wszystkie opcje. Jeśli otworzy trumny, czy pozwoli na to by Elena się dowiedziała? Co się stanie jeśli się o tym dowie?"
Producentka wykonawcza serialu, Julie Plec informuje:
"Jak na ironię, zaangażowanie Bonnie ze Stefanem doprowadza ją do bardzo ważnej osoby w jej życiu: jej matki, Abby Bennet. Prowadzi ją to do odnalezienia matki, która jak się dowiemy, opuściła miasto 15 lat temu, porzucając swoje czary i rezygnując z rodziny. Bonnie czeka ponownie spotkanie i będzie pracować nad wieloma problemami ze swoją matką."
Graham dodaje, że zaangażowanie Abby w mitologię jest "intrygujące i szokujące oraz ważne i będziemy zaskoczeni".
- Spoiler:
- Kanadyjskie:
Kasia- Dan & Klaine
Lise napisał:Z tym "(chyba) trumna" to chodziło mi o to, iż przypuszczam, że to trumna. Jak ktoś nie oglądał to daje filmik:
Aha, myślałam, że z cudzysłowów teraz przerzuciłaś się na nawiasy.
+
- Spoiler:
Wybaczcie, że w taki sposób, ale naprawdę nie wiem czy da się jakoś skopiować z tej strony ;P
Kasia- Dan & Klaine
A teraz zasypię was milionem obrazków z Klaroline. Otwieracie spoiler na własną odpowiedzialność
Przy okazji Dalair(?), bo ładne:
Stelena (znalazłam przypadkiem):
I coś takiego:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest? Candice grała w czymś takim w jakimś filmie, czy co?
A teraz zasypię was milionem obrazków z Klaroline. Otwieracie spoiler na własną odpowiedzialność
- Spoiler:
Dobra, to był lekki kicz:)
Przy okazji Dalair(?), bo ładne:
Stelena (znalazłam przypadkiem):
I coś takiego:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest? Candice grała w czymś takim w jakimś filmie, czy co?
Kasia - da się skopiować, ale wtedy trzeba usuwać kody HTML.
A co do tej przeróbki z Candice - szukałam w filmografii Accoli, i raczej nic takiego nie było. To jest jakaś wstawka.
I: Jeejjj:) Ile Klaroline!
A co do tej przeróbki z Candice - szukałam w filmografii Accoli, i raczej nic takiego nie było. To jest jakaś wstawka.
I: Jeejjj:) Ile Klaroline!
Gify :p
- Spoiler:
Stefanie, nie siedzisz na sedesie a całujesz dziewczynę! Opamiętaj się
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 9 z 40
Pozwolenia na tym forum: