The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 27 z 40
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
No nie pasuje, a pomyśleć ze to Klaus z innego ojca xDD
Szkoda bo mogli go zrobić jakiegoś bardziej ciekawego
No właśnie, Stefanek miał tyle retrospekcji a Damona tylko z Kat wspominali. A to może być ciekawe co on tam porabiał i jak stawał się zły
Szkoda bo mogli go zrobić jakiegoś bardziej ciekawego
No właśnie, Stefanek miał tyle retrospekcji a Damona tylko z Kat wspominali. A to może być ciekawe co on tam porabiał i jak stawał się zły
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
- Spoiler:
- Paigerzzz22: Czy wiadomo coś o Jeremym z TVD? Już za nim tęsknie!!
Nie martw się, to nie był koniec oglądania Jeremy'ego (Steven R. McQueen) na ekranie! "Zobaczymy Jeremy'ego zanim skończy się ten sezon", zdradza producentka wykonawcza Julie Plec. "Tyle mogę powiedzieć na ten temat."
Kitademare: [Coś o] TVD?
Co? Czy nasz artykuł ze spoilerami po ostatnim odcinku [3x14] nie wystarczył?! W porządku, mamy dwie dodatkowe informacje. Nie ma za co.
1. Spodziewajcie się zobaczyć o wiele więcej Meredith (Torrey DeVitto). "To możliwe", mówi Plec na temat zaangażowania DeVitto na pełny etat. "Wciąż o tym rozmawiamy." I tak, będziemy oglądać tą psychopatyczną stronę Dr Fell, przed którą ostrzegał Alarika (Matt Davis) jej były chłopak.
2. Gdy Tyler (Michael Trevino) powróci (wiosną!) to raczej nie będzie fanem Klaroline [Klaus + Caroline - przyp. tłum.]. Eh... "Nie ma nic gorszego niż wyjechać, poddać się nieskończonej i wiecznej agonii by zerwać więź z pewnym facetem, a kiedy wracasz do miasta okazuje się, że on wykonał ruch w kierunku twojej dziewczyny", mówi Plec.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Meredith sreredit, ja chcę JENNĘ!
[You must be registered and logged in to see this image.]
A Tyler może nie wracać, sorry.
Team Klaroline♥
A Tyler może nie wracać, sorry.
Team Klaroline♥
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Nathaniel Buzolic Thanks his fans & answers some questions...
Ależ on uroczy
Ależ on uroczy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Oglądałam już. I jak sie dowiedziałam że jest Australijczykiem pokochałam go jeszcze bardziej : D
I wspomniał o Polsce ^^
I wspomniał o Polsce ^^
alkamb- Chair & Chuck
Kasia napisał:
hahaha Stefan pokerface XD
i over and over again xD
Loreal hahahahaha
alkamb- Chair & Chuck
Kocham ten moment z Alarickiem Te słowa Meredith aż się prosiły o przeróbkę xD
Kasia- Dan & Klaine
Znalazłam w archiwum rozmów z koleżanką szukając Alarica
alkamb- Chair & Chuck
Znalazłam ;P
I jeszcze jedno ale na wszelki wypadek w spoiler xD
I jeszcze jedno ale na wszelki wypadek w spoiler xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
alkamb- Chair & Chuck
Odnośnie Ricka i Meredith pozwolę sobie przytoczyć moją wczorajszą rozmowę z Marliną odnośnie tego, że Ian jest z Niną, a ona ma takie sceny z Paulem
Ja
02:12:22
swoja droga dobrze ze Ian i Paul sie lubia
02:12:30
ja bym na miejscu Iana..
Marlina
02:12:35
lol2
02:12:41
faktycznie hahaha
02:12:57
Ale i Alaric będzie rypał żonę Paula
Mam nadzieję, że mnie nie zabijesz Marta, ale padłam przy tym na łopatki :*
Ja
ja bym na miejscu Iana..
Marlina
lol2
faktycznie hahaha
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Odnośnie Ricka i Meredith pozwolę sobie przytoczyć moją wczorajszą rozmowę z Marliną odnośnie tego, że Ian jest z Niną, a ona ma takie sceny z Paulem
Ja
ja bym na miejscu Iana.. <lol2>
Marlina
lol2
faktycznie hahaha
Seriously? hahaha
Do tego już doszło, że wstawiasz nasz rozmowy z gadu?
Chociaż pomimo tego, cieszę się, że mnie cytujesz, bo to o czymś świadczy
Go??- Gość
hahaha:D Obrazki i ten tekst Marty jest prze...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ania_ napisał:Nathaniel Buzolic Thanks his fans & answers some questions...
Ależ on uroczy
Monika pewnie oszalała z radości po obejrzeniu tego:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Kolejny radujący serduszka wywiad z Zachem
- Spoiler:
Philiana Ng z HollywoodReporter.com miała okazję przeprowadzić wywiad z odtwórcą roli Matta (Zach Roerig) w The Vampire Diaries. Aktor opowiedział jej między innymi o 14 odcinku 3 sezonu ("Dangerous Liaisons"), o tym dlaczego Matt wciąż kręci się w pobliżu, oraz o nadchodzącej scenie, która może być znacząca dla fanów Matta i Eleny.
Czy były jakieś zadziwiające rzeczy, których dowiedziałeś się podczas kręcenia tego odcinka (14 odc. 3 sezonu - przyp. red.)?
Uświadomiłem sobie, że wszyscy jesteśmy bardzo dobrymi tancerzami. Oczywiście wzięliśmy wcześniej lekcje tańca w sali balowej i naprawdę dobrze wyglądaliśmy robiąc to.
Wracając do przeszłości, bywało kilka wzruszających momentów między Mattem a Caroline i między Mattem a Eleną. Czy Matt będzie to kontynuował?
Myślę, że zawsze możecie mieć takie momenty podczas trwania serialu. Jeśli weźniemy pod uwagę cele do jakich dążą nasi bohaterowie, to myślę że jednym z głównych celów Matta, odnośnie Mystic Falls, jest bycie tam dla swoich przyjaciół. Kiedy spojrzycie na scenę na moście z Eleną kiedy opierali swoją nową przyjaźń na relacjach z tej starej... Bycie tam w tym grobowcu dla Caroline w jej urodziny... to jest zdecydowanie to co on osiągnął dla siebie, odkąd nie ma rodziny.
Co motywuje Matta do tego, że wciąż jest on w pobliżu?
W tym momencie Matt tak naprawdę nie ma nic do stracenia. Tak, mógłby opuścić miasteczko, wyjechać gdzieś indziej, ale Mystic Falls jest jedynym domem jaki zna. Matt jest jedyną osobą w mieście, która pozostała "czysta", w każdym znaczeniu tego słowa. Sądzę, że on chce mieć pewność, że Mystic Falls nie uległo somodestrukcji.
Wcześniej w tym sezonie, Matt zaryzykował swoje życie, aby ponownie zobaczyć swoją siostrę Vicki. Jakieś prawdopodobieństwo pojawienia się podobnej sytuacji?
Nie widzę Matta usiłującego się zabić w najbliższym czasie. Myślę, że on wyciągnął lekcję z tego co zrobił poprzednio. Widzę go działającego z odwagą albo nierozwagą; on nie ma supermocy ani niczego takiego, ale wciąż jest tym bohaterem z sercem. Nie ma żadnej amunicji, jak inni faceci. Myślę, że on nadal naraziłby swoje życie dla tych których kocha.
Czy dostanie on więcej mocy w kolejnych tygodniach?
Nie. Nie sądzę. Nie szukam tego i myślę, że scenarzyści także. Matt jest niezłym kawałkiem wrażliwego ciastka dla Mystic Falls i to ta najważniejsza rzecz dla niego kiedy pozostaje z tyłu. Nie sądzę, aby mógł on opuścić Elenę na dłużej. Ona, w pewnym sensie, naprawdę potrzebuje Matta w swoim życiu.
Czy jest jakiś ukryty sens w słowach Matta: "Zasługuję na coś lepszego?"
Zdecydowanie, myślę że Matt zasługuje na więcej i zasługuje na coś lepszego, ale to wszystko przyjdzie w swoim czasie. Każdy dostanie coś lepszego z dala od swojego życia w Mystic Falls.
Czy możesz opisać jakąś znaczącą scenę jaką ostatnio nagrałeś?
Miałem niezłą, interesującą i prywatną nadchodzącą scenę z Mattem i Eleną, tylko tyle mogę powiedzieć. Czy jest ona w przeszłości, teraźniejszości czy przyszłości... Nie jestem pewien, tyle dostaniecie.
Z kim nie miałeś zbyt wiele okazji pracować podczas kręcenia?
Nie miałem okazji zbyt często pracować z Ianem [Somerhalderem]. Zabawnie byłoby pracować z nim i mieć jakiś dialog. Jeśli Matt wiedziałby, że Damon nie zamierza go zabić może przegadałby mu troszkę do rozsądku.
Kasia- Dan & Klaine
O Caroline i Stefanie
Wbrew pozorom coś ciekawego, Stefan będzie potrzebował przyjaciela? Caroline jest jak Lexi? Caroline jest team Stelena
- Spoiler:
- Nuzhat Naoreen z Entertainment Weekly miała okazję porozmawiać z producentami serialu The Vampire Diaries, na temat relacji między Stefanem i Caroline. Zapraszamy do zapoznania się z poniższym artykułem.
Kiedy zacząłem rozmawiać z producentami serialu, Julie Plec i Kevinem Wiliamsonem, o przyszłotygodniowym odcinku, nie mogłam się powstrzymać od pytania na temat związku Stefana i Caroline. Wiem o czym myślicie. Przecież od drugiego sezonu, kiedy Stefan pomagał Caroline w pierwszych krokach jako wampira, oni prawie w ogóle nie mają wspólnych scen. Ale ich wspólne sceny były świetne. Okazuje się, że nie tylko ja to zauważyłem. Williamson ujawnił, że on też jest świadomy chemii pomiędzy tą dwójka i on też chciałby zobaczyć jak ich związek będzie ewoluował.
"Mieliśmy małą próbkę tych relacji w drugm sezonie, zawsze wiedzieliśmy, że coś w tym jest i bardzo chętnie zobaczymy więcej scen przyjaźni pomiędzy tymi bohaterami."
powiedział Williamson, który zauważa również, że Caroline to postać, która łatwo nawiązuje kontakty ze wszystkimi facetami w Mystic Falls.
Dla Plec, przyjaźń Stefana i Caroline przypomina relacje jakie Stefan miał z Lexi, wampirzycą, która pomagała mu odnaleźć swoje człowieczeństwo przed laty, aż do momentu kiedy została zabita przez Damona.
"Zawsze powtarzaliśmy, że Caroline - nawet jeżeli nie pokazywaliśmy tego na ekranie - jest jak Lexi. To tylko kwestia czasu zanim ta przyjaźń zacznie się rozwijać i zacznie być mocna." - wyjaśnia Plec.
Sam Wesley przyznał, że pomimo tego, iż wieczną miłością Stefana jest Elena, to istnieje jakaś iskra pomiędzy jego postacią a Caroline.
"Myślę, że ona pomaga ukazać drugą pogodną stronę Stefana. To może być miłe połączenie, ale nie wiem jak długo potrwa. Może będą mieli mały romans, ale to może być niewybaczalne. W końcu to przyjaciółka Eleny."
Fani którzy kibicują naprawie relacji między Stefanem i Eleną oraz czekających na rozwój sytuacji między Caroline a Klausem/Tylerem/Mattem nie musicie się jeszcze martwić. Przy tak wielu związkach rozwijających się w Mystic Falls, mało prawdopodobne, że ten między Stefanem a Caroline zacznie się rozwijać w najbliższym czasie.
"Teraz, do końca tego sezonu, chcemy powoli naprawiać relacje między Stefanem i Eleną (by ich związek wrócił na właściwe tory) oraz jego relacje z bratem. Zobaczymy jak to się potoczy i czy Stefan bardziej będzie potrzebował przyjaciela, by wypłakać się na jego ramieniu, czy wróci do Eleny." - mówi Plec.
Wbrew pozorom coś ciekawego, Stefan będzie potrzebował przyjaciela? Caroline jest jak Lexi? Caroline jest team Stelena
Kasia- Dan & Klaine
czyli mamy sie spodziewac pary Stefan i Caroline...maja to zaplanowane....a ja chce zeby Caroline byla z Tylerem,...a Stefan moze zniknąć
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89 napisał:czyli mamy sie spodziewac pary Stefan i Caroline...maja to zaplanowane....a ja chce zeby Caroline byla z Tylerem,...a Stefan moze zniknąć
Według mnie raczej nie spodziewajmy się od razu Stefana z Caroline. Ja bym bardziej obstawiała, że zobaczymy więcej scen dotyczących ich przyjaźni.
A co do tego porównania, że Caroline to Lexi - nie zgadzam się. To bardziej Stefan był teraz jak Lexi, bo pomagał Caroline uporać się z głodem.
Przecież nie będzie Caroline i Stefana, przeczytaj dokładnie ten wywiad
Lise, o to może właśnie chodzić, że ona się w jakiś sposób odwdzięczy?
Sama nie wiem, to tylko takie spekulacje.
Poza tym sam Stefan powiedział, że ona ją przypomina i nie chodziło tylko o tamtą sytuację, a o całokształt, że Caro jest taka radosna
Lise, o to może właśnie chodzić, że ona się w jakiś sposób odwdzięczy?
Sama nie wiem, to tylko takie spekulacje.
Poza tym sam Stefan powiedział, że ona ją przypomina i nie chodziło tylko o tamtą sytuację, a o całokształt, że Caro jest taka radosna
Kasia- Dan & Klaine
Jakkolwiek to zabrzmi, pasują do siebie xD
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Haha:D Widziałam to już jakiś czas temu, ale nadal to mnie śmieszy...
I zgadzam się z Freyą, że pasują do siebie.
I zgadzam się z Freyą, że pasują do siebie.
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 27 z 40
Pozwolenia na tym forum: