The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 25 z 40
Strona 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Szczerze to tylko czekałam na dzień, aż Williamson coś takiego powie xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Czuję się wykluczona bo nie oglądałam Dawson's Creek:( Kim jest pamiętnikowy Pacey? Powiedzcie, że Stefanem!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Wychodzi na to, że Damonem... bo Joey miała rozterki między złym, nieodpowiedzialnym Pacey'em i dobrym, altruistycznym Dawsonem, obaj byli w niej zakochani. Choć patrząc na sezon 3 to ciężko określić, kto jest tu kim ;]
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Pacey moim zdaniem to Damon. Co prawda patrząc na obecny sezon to Stefan też pasuje, ale podsumowując ogólnie TVD Stefan to raczej Dawson, a Damon to Pacey.
Myślę, że Williamson wiedział co pisze i miał świadomość, że ta wypowiedź może być różnie interpretowana. Nie zdradziłby przecież jasno, która para to endgame, dlatego posłużył się takim porównaniem (z resztą wszyscy znają jego powiązanie z oboma serialami ) Także po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że ta wypowiedź nie przesądza ani Deleny ani Steleny Kevin jest sprytny
Myślę, że Williamson wiedział co pisze i miał świadomość, że ta wypowiedź może być różnie interpretowana. Nie zdradziłby przecież jasno, która para to endgame, dlatego posłużył się takim porównaniem (z resztą wszyscy znają jego powiązanie z oboma serialami ) Także po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że ta wypowiedź nie przesądza ani Deleny ani Steleny Kevin jest sprytny
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Ja czekałam na tą wypowiedź dlatego, że byłam pewna, że Kevin walnie, że będzie takie samo zakończenie A kto by coś takiego zaspoilerował? Nikt
Zwłaszcza, że te seriale mają się jak pięść do oka xD
Jak dla mnie to może dotyczyć kolejnych odcinków, ale nie wybiegając zanadto w przyszłość
Zwłaszcza, że te seriale mają się jak pięść do oka xD
Jak dla mnie to może dotyczyć kolejnych odcinków, ale nie wybiegając zanadto w przyszłość
Kasia- Dan & Klaine
A nawet pokuszę się o kilka swoich interpretacji:
1. Zakładamy, że Dawson był dobry, a Pacey zły. W pierwszym przypadku możemy interpretować to tak, że Stefan jest dobry, a Damon jest zły. Elena wybiera Damona.
2. Zakładamy, że Pacey był tym dobrym, a Dawson tym złym. W drugim przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym dobrym, a Damon tym złym. Elena wybiera Stefana.
3. Zakładamy, że Pacey był tym dobrym, a Dawson tym złym. W trzecim przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym złym, a Damon jest tym dobrym. Elena wybiera Damona.
4. Zakładamy, że Dawson był tym dobrym, a Pacey tym złym. W czwartym przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym złym, a Damon jest tym dobrym. Elena wybiera Stefana.
A teraz dalej, na podstawie sezonów 1 i 2.
Damon myśli, że Elena kocha Stefana, a on jest tym, który nie ma szans - Paceyem. Elena wybiera Damona.
Na podstawie sezonu 3.
Stefan myśli, że nie ma szans powrotu do Eleny - jest Paceyem, bo ona wybierze teraz Damona. Elena wybiera Stefana.
Jeszcze jedna:
Stefan w sezonie 1 i 2 jest dobry. W sezonie 3 jest zły.
Damon w sezonie 1 i 2 jest zły. W sezonie 3 jest dobry.
Patrząc na chwilę obecną Elena wybiera Stefana.
Patrząc przez pryzmat całego serialu Elena wybiera Damona.
Można też to odebrać tak, że Elena wybierze po prostu tą odsłonę danego z braci, która jest Paceyem.
Uwagi:
Serial jeszcze się nie zakończył.
Przyjaźń między Paceyem, a Dawsonem się rozpadła przez to, nie wierzę, że do czegoś takiego dojdzie między braćmi Salvatore.
Jest miliard cech różniących oba te seriale, więc nie da się zastosować takich samych szablonów.
Williamson musiałby być idiotą, gdyby walnął coś takiego, chyba, że to ostatni sezon., albo chodzi mu tylko o najbliższą przyszłość, gdzie niestety Delena musi zaistnieć.
+ Co chwilę pojawiają się różne tego typu rewelacje, np.
“Elena is always, no matter how single she is, she’s still standing there with Stefan.” - Kevin Williamson
“Elena is in love with Stefan. And she really was not searching, but it sort of came to her. He’s like this spirit, this person, this thing that fills the emptiness and the loss in her life.” Nina Dobrev
“Two dead souls; one human, one a vampire. Who together, their love for each other bring them back to life. That’s EPIC.” Kevin Williamson
“Stefan and Elena have this love that is so pure and natural, and I think that that’s not gonna change and I don’t really want that to.” - Paul Wesley
Ale wywód xD
1. Zakładamy, że Dawson był dobry, a Pacey zły. W pierwszym przypadku możemy interpretować to tak, że Stefan jest dobry, a Damon jest zły. Elena wybiera Damona.
2. Zakładamy, że Pacey był tym dobrym, a Dawson tym złym. W drugim przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym dobrym, a Damon tym złym. Elena wybiera Stefana.
3. Zakładamy, że Pacey był tym dobrym, a Dawson tym złym. W trzecim przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym złym, a Damon jest tym dobrym. Elena wybiera Damona.
4. Zakładamy, że Dawson był tym dobrym, a Pacey tym złym. W czwartym przypadku interpretujemy to tak, że Stefan jest tym złym, a Damon jest tym dobrym. Elena wybiera Stefana.
A teraz dalej, na podstawie sezonów 1 i 2.
Damon myśli, że Elena kocha Stefana, a on jest tym, który nie ma szans - Paceyem. Elena wybiera Damona.
Na podstawie sezonu 3.
Stefan myśli, że nie ma szans powrotu do Eleny - jest Paceyem, bo ona wybierze teraz Damona. Elena wybiera Stefana.
Jeszcze jedna:
Stefan w sezonie 1 i 2 jest dobry. W sezonie 3 jest zły.
Damon w sezonie 1 i 2 jest zły. W sezonie 3 jest dobry.
Patrząc na chwilę obecną Elena wybiera Stefana.
Patrząc przez pryzmat całego serialu Elena wybiera Damona.
Można też to odebrać tak, że Elena wybierze po prostu tą odsłonę danego z braci, która jest Paceyem.
Uwagi:
Serial jeszcze się nie zakończył.
Przyjaźń między Paceyem, a Dawsonem się rozpadła przez to, nie wierzę, że do czegoś takiego dojdzie między braćmi Salvatore.
Jest miliard cech różniących oba te seriale, więc nie da się zastosować takich samych szablonów.
Williamson musiałby być idiotą, gdyby walnął coś takiego, chyba, że to ostatni sezon., albo chodzi mu tylko o najbliższą przyszłość, gdzie niestety Delena musi zaistnieć.
+ Co chwilę pojawiają się różne tego typu rewelacje, np.
“Elena is always, no matter how single she is, she’s still standing there with Stefan.” - Kevin Williamson
“Elena is in love with Stefan. And she really was not searching, but it sort of came to her. He’s like this spirit, this person, this thing that fills the emptiness and the loss in her life.” Nina Dobrev
“Two dead souls; one human, one a vampire. Who together, their love for each other bring them back to life. That’s EPIC.” Kevin Williamson
“Stefan and Elena have this love that is so pure and natural, and I think that that’s not gonna change and I don’t really want that to.” - Paul Wesley
Ale wywód xD
Kasia- Dan & Klaine
Dla mnie Pacey'em będzie zawsze Damon. Mimo, że nie oglądałam tego serialu to po prostu to wiem:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Mam nadzieję, że Pacey to Damon. Paszoł won mdła Steleno! Chociaż czy Elena zasługuje na Damona... Mam wątpliwości po ostatnim odcinku.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ania_ napisał:
ha ha ha ja to wogóle dostrzegam dziwne podobieństwo
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
A tak swoją drogą, było już jakieś pewne info, czy będzie 4 sezon?
Kasia- Dan & Klaine
Kasiu, jaka wnikliwa analiza słów Kevina!
Co do Stefana, to dla mnie i tak jest bóstwem, nawet jeśli minimalnie przypomina Berta
Co do 4 sezonu- nawet nie próbuję sobie wyobrazić tego, jakoby serial miał się zakończyć na tym sezonie.
Co do Stefana, to dla mnie i tak jest bóstwem, nawet jeśli minimalnie przypomina Berta
Co do 4 sezonu- nawet nie próbuję sobie wyobrazić tego, jakoby serial miał się zakończyć na tym sezonie.
Go??- Gość
Wiedziałam, że to docenisz, bejbe
A co do Stefana, nawet gdyby wyglądał w 100% jak ten muppet to kochałabym go za charakter xD
4 sezon musi być, tylko dziwne bo nie słyszałam jeszcze nic oficjalnie
A co do Stefana, nawet gdyby wyglądał w 100% jak ten muppet to kochałabym go za charakter xD
4 sezon musi być, tylko dziwne bo nie słyszałam jeszcze nic oficjalnie
Kasia- Dan & Klaine
4 sezon będzie. W CW najlepiej stoi VD.
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:4 sezon będzie. W CW najlepiej stoi VD.
A masz jakieś oficjalne informacje, które o tym mówią?
Lise napisał:Beauty napisał:4 sezon będzie. W CW najlepiej stoi VD.
O 4 sezonie czy dobrej oglądalności odcinków? Z taką oglądalnością jak teraz na pewno nie zakończą serialu. Według mnie kolejny sezon to pewniak. Magda gdzieś nawet pisała, że w CW króluje VD.
Lewandowska- Bart & OTH
O dobrej, a nawet bardzo dobrej oglądalności to wiem:D Chodzi mi o 4 sezon, bo ja oficjalnych informacji nie widziałam, chociaż to prawie pewne.Beauty napisał:Lise napisał:Beauty napisał:4 sezon będzie. W CW najlepiej stoi VD.
O 4 sezonie czy dobrej oglądalności odcinków? Z taką oglądalnością jak teraz na pewno nie zakończą serialu. Według mnie kolejny sezon to pewniak. Magda gdzieś nawet pisała, że w CW króluje VD.
Nikt chyba nie widział oficjalnych informacji. Będzie i koniec
Lewandowska- Bart & OTH
Rozmowa z Julie o Delenie
- Spoiler:
@MomentForDelena: Czy możemy uzyskać wyjaśnienie dlaczego do cholery Elena powiedziała coś takiego do Damona? To właśnie ona kazała mu nie tłumić swoich uczuć.
Czuła się ograniczona przez jego nadopiekuńczość. Zdezorientowana przez Stefana. Zestresowana dzięki Elijahowi. Straciła nad sobą kontrolę.
@BlebsMazings: Jedynym sposobem na naprawienie tego (czy też poprawienie mojej sytuacji emocjonalnej) jest powiedzenie przez Elenę Damonowi, że też go kocha.
Może pewnego dnia tak zrobi.
@DeadlyEuphoric: Czasem ciężko jest odczytać emocje Eleny. Czy na tym etapie wybaczyła już Stefanowi, a może próbuje do niego dotrzeć by go uratować?
Wydaje mi się, że zwyczajnie stara się ułożyć kawałki układanki odnośnie tego, co go napędza.
@MooseWithAGoose: Przestrzeń. Damon jest jak małe dziecko, które nigdy wcześniej nie doznało miłości. Trzyma się jej więc zbyt obsesyjnie, a Elena jest zwyczajnie.. zdezorientowana.
Dobrze powiedziane i dokładnie tak.
@DelenaAboveAll: A więc bądź miła dla ludzi i zwyczajnie powiedz, że Delena nigdy się nie wydarzy. Przynajmniej przez cały czas trwania serialu będziemy mniej smutni.
Nie mogę Ci tego powiedzieć. To ewolucja: a szczególnie dla Eleny. Musi pewne rzeczy przemyśleć, głęboko się zastanowić.
@Dutch_Treat: Wydaje mi się, że zachowywała się w taki sposób, gdyż aby uporać się ze swoimi emocjami musi wiedzieć co naprawdę czuje Stefan.
Znowu masz rację.
@ThamySomerholic: Wiem, że związki są skomplikowane, ale z Deleną odnoszę wrażenie, że nas wykorzystujesz. Jestem tym zmęczona.
Przykro mi, że czujesz się wykorzystywana: tak nie jest. Opowiadamy historię trójki ludzi, którzy bardzo się kochają. To skomplikowane.
@Natia_Natia880: Nie chcę znowu obejrzeć TVD. Pragnę ponownie zobaczyć szczęśliwego Damona.
Sądzę, że Damon mógłby się obudzić szczęśliwy. Czasem wszystkim czego potrzebuje mężczyzna aby odzyskać swój urok jest wampir, któremu może przywalić oraz gorąca blondynka do.. przytulenia.
Kasia- Dan & Klaine
Chyba nie mam psychy pisać wszystkich moich wywodów Za dużo razy już to robiłam przez wczorajszy dzień xD
Krótko wiec:
Miałam się nie rozpisywać i się rozpisałam
Krótko wiec:
- Spoiler:
- Elena:
Zabiła mnie... A potem to "Nie to miałam na myśli"
Bardzo mnie zdenerwowała ogólnie...
Podoba mi się że Stefcio ja olał, Damon się wkurzył i teraz chciałabym żeby była sama
Scena Damona i Reb <3 Normalnie moja nowa para hahaha
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka i reakcji Eleny, i reakcji Damona na reakcje Eleny
Kola po prostu ubóstwiam
Będzie miał retrospekcje z Damonem w 16 odcinki - ALA CHCE!
Finn - mam odczucie ze jest do odstrzału. Mało wnosi do serialu po za tym że jest dziwny i jest maminsynkiem
Karoline - <3
uwielbiam Caroline i Tylera ale Klausior robi sie taaaki fajny jak jest z Caroline....
Tak btw. czy was też zastanowiło kiedy on narysował obraz dla Caroline... Ona wyszła z balu i raczej pojechała od razu do domu.. A jeszcze widzimy Klausa jak Damon łamie kark Kolowi...
Ester - matka roku jak to epicko nazwał ja Stefcio... Na prawdę szkoda gadać..
Boska była też scena jak wszyscy wylatują zobaczyć Damona i Kola i Stefan do Damona:
'Are you crazy?' - 'Maybe a little' i Ta mina jak się odwraca i odchodzi <3
PODSUMOWUJĄC:
Chce kolejny odcinek!
Miałam się nie rozpisywać i się rozpisałam
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Co do 4 sezonu.. czy komuś w ogóle przyszło do głowy że mogłoby go nie byc ?!
alkamb- Chair & Chuck
I jeszcze trochę pierdółek:
Kuszące xD
- Spoiler:
- Serwis EW.com podzielił się z nami kolejną dawką informacji o wydarzeniach jakie czekają nas w przyszłych odcinkach The Vampire Diaries. Producentka wykonawcza serialu, Julie Plec, zdradziła co powrót Esther znaczy dla Bonnie i jej matki, Abby.
Esther, która jest czarownicą i jedną ze służebnić natury, będzie chciała pomocy od Bonnie i Abby w celu wyeliminowania Klausa. Wszystko wraca do tej linii rodziny Bennet, która powstała z Alaną tysiąc lat temu. Teraz, Bonnie i jej matka są bardzo ważne i będą mieć wgląd na całą sprawę. Zbliży ich to do siebie, ale przyniesie to również kilka emocjonalnych konsekwencji w ich relacjach. Ponownie zobaczymy Jamiego w 17 odcinku. Tylko pamiętajcie, że jest on tam wyglądając bardzo dobrze.
Plec wypowiedziała się również na temat Tylera i jego starań w zwalczeniu zdominowania przez Klausa.
"Tyler nadal będzie z dala przez jakiś czas, odbywając swoją podróż do samopoznania. Nie ma nic gorszego niż odejście, narażając się na niekończące cierpienie by zerwać więź z jakimś facetem, a kiedy powracasz do miasta, zdajesz sobie sprawę, że podrywał on twoją dziewczynę. Nie mogę sobie wyobrazić, by to wszystko dobrze się skończyło."
Producentka serialu wypowiedziała się również na temat konsekwencji trosk ze strony Eleny.
"Przyszły tydzień z pewnością będzie bardzo zakorzeniony w fundamencie współczucia, które Elena darzy Elijah. Jej troski mogą być podpisaniem wyroku jego śmierci, jeśli popełni jakiś błąd."
- Spoiler:
Andy Swift z HollywoodLife.com przeprowadziła wywiad z odtwórcą roli Matta, Zachem Roerigiem. Aktor mówi o domniemanych super mocach swojej postaci, o tym czy Matt i Tyler będą ponownie przyjaciółmi a także o relacjach z Eleną. Wypowiada się również na temat niepewności odnośnie uśmiercenia jego postaci. Te informacje oraz więcej znajdziecie w poniższym wywiadzie.
W zeszłym tygodniu, Matt został opisany przeze mnie jako "człowiek Lekarstwo" ponieważ, gdy tylko się pojawi to wszystko polepsza. Czy zgadzasz się z tym?
Och, może to byłaś ty! Właśnie mówiłem w innym wywiadzie, że po śmierci ojca Caroline, ktoś napisał, że był on jak człowiek Lekarstwo. Całkowicie się z tym zgadzam. To coś w rodzaju jedynej rzeczy, jaką posiada. To jego super moc. Jego super moce to natychmiastowe zmniejszanie ludzkich problemów.
Co z Mattem i Tylerem? Jakaś szansa, że ich przyjaźń powróci do takiej jak kiedyś?
To bardzo trudne czasy dla Matta i Tylera. Zawsze byli przyjaciółmi, ale Matt teraz po prostu trzyma się tego czym jest otoczony. Początkowo Matt musiał zrozumieć, że Tyler był wilkołakiem, a teraz hybrydą. Matt zawsze będzie rozumiał problemy Tylera, ale nie uważam by ponownie mu zaufał.
Kiedy rozmawialiśmy z Torrey DeVitto, powiedziała, że zawsze martwiła się, że jej postać zostanie zlikwidowana. Czy masz podobne lęki?
Spędziłem większą część dwóch lat martwiąc się o to. Żartowaliśmy, że jeśli nie byłeś wampirem, to było to jak Szkoła Przetrwania. Ale w tym momencie, przestałem się o to martwić. Nie możesz się tym przejmować - zwariujesz przez to. I nasi scenarzyści są spoko i trzymają nas do tej pory. Ale Matt zawsze będzie miał okazję do zginięcia. Każda sytuacja, w której się znajduje, to nowa szansa by zginął.
Dramaty Matta są ściśle powiązane z każdym innym. Czy zobaczymy go wkrótce zajmującego się własnymi problemami?
Myślę, że jedyny dramat jaki zobaczycie dotyczący Matta wynika z jego relacji z Eleną -- od czasu jak byli dziećmi do tego do czego dojrzeli, i jak się tam znaleźli. Jeśli pamiętacie, na początku serialu widzieliście Matta i Elena na korytarzu, i łatwo było zauważyć, że już się nie przyjaźnili. Pewnie miał przez to pretensje do całego świata, i on dopiero teraz zaczyna w pełni rozumieć co się dzieje.
Czy Matt ma jakieś plany odnośnie studiów?
Nie wiem czy Matt chce iść do Mystic Falls Community College, ale nie wydaje mi się by miał inne perspektywy.
Nigdy nie widziałam go by odrabiał zadanie domowe.
Taak. MFCC - to tam uderza Matt.
Kuszące xD
Kasia- Dan & Klaine
alkamb napisał:Co do 4 sezonu.. czy komuś w ogóle przyszło do głowy że mogłoby go nie byc ?!
Nie, matko jak to przeciągacie. Wiadomo, że będzie, tylko że 3 zmierza powoli do końca więc zapytałam o oficjalne info na temat 4. Tyle w temacie
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Julie Plec: Teraz, przez resztę sezonu, będziemy się starać odbudować związek Stefana i Eleny oraz [naprawić] jego relacje z bratem. Gdy zobaczymy jak wszystko się potoczy to dowiemy się czy będzie on potrzebował przyjaciela, któremu mógłby się wypłakać czy też wróci do Eleny.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:alkamb napisał:Co do 4 sezonu.. czy komuś w ogóle przyszło do głowy że mogłoby go nie być ?!
Nie, matko jak to przeciągacie. Wiadomo, że będzie, tylko że 3 zmierza powoli do końca więc zapytałam o oficjalne info na temat 4. Tyle w temacie
To była ironia Kasiu :*
alkamb- Chair & Chuck
alkamb napisał:
- Spoiler:
Co oni z nią zrobili w 3x14 Damon, Elijah...
Lewandowska- Bart & OTH
Strona 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 25 z 40
Pozwolenia na tym forum: