The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 32 z 40
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
jeanne napisał:Marta napisał:Kasia napisał:Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi
haha Kejt
Ale racja, Jeanne pisz gdzie się tylko da oczywiście w każdym komentarzu dodawaj zdjęcie Stefana
Haha rozumiem, że działamy na zasadzie sekty Jak mi ktoś inteligentny wytłumaczy, dlaczego jak ustawię sobie syganturkę, to mimo iż mam zaznaczoną opcję, żeby zawsze dodawało mój podpis, to raz się pojawia, a raz nie i jak to zmienić, to chętnie sobie Stefana na zachętę dla innym umieszczę
Sprawdzaj za każdym razem przy pisaniu wiadomości, czy masz na dole zaznaczoną opcję Dodaj podpis. Może ci się czasem odznacza, mimo, że zaznaczyłaś, żeby zawsze dodawało. Jeśli będzie zaznaczone, a mimo wszystko nadal nie będzie się dodawało to nie wiem o co może chodzić...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina, dziękuje za odpowiedź, zaraz zobaczę, co się da z tym zrobić
Edit: Wstawiłam póki co braci Salvatore, bo na szybko nie mogłam znaleźć żadnego nadającego się na sygnaturkę Stefana solo a ten duet ma w sobie niezaprzeczalny urok Widzę, że nie pod wszystkimi starszymi postami się wyświetlają, ale miałaś rację, że to kwestia odznaczonej w tych konkretnych wiadomościach opcji 'dodania podpisu'.
Skończyłam oglądać właśnie 3x15 więc jestem już z Wami na bieżąco
Niech mi tylko ktoś powie, że jest jakiś spoler albo zdjęcia z planu, które dawałyby nadzieję, że Alarick nie umrze..
Edit: Wstawiłam póki co braci Salvatore, bo na szybko nie mogłam znaleźć żadnego nadającego się na sygnaturkę Stefana solo a ten duet ma w sobie niezaprzeczalny urok Widzę, że nie pod wszystkimi starszymi postami się wyświetlają, ale miałaś rację, że to kwestia odznaczonej w tych konkretnych wiadomościach opcji 'dodania podpisu'.
Niech mi tylko ktoś powie, że jest jakiś spoler albo zdjęcia z planu, które dawałyby nadzieję, że Alarick nie umrze..
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Nie Lut 19, 2012 7:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
tylko tyle o Alaricku:
- Spoiler:
Naprawdę uwielbiam wszystko co publikujesz z wizyt w Atlancie. Ale mam nadzieję, że masz COŚ o Alaricu, ponieważ scena na końcu odcinka (3x15) bardzo trzymała w napięciu. Nie zabiją Alarica, prawda? Liczę na dobre wieści... - Adriana
A więc, kiedy rozmawiałam z Mattem Davisem na planie zdjęciowym, byli właśnie w trakcie kręcenia odcinka (Nie mogę powiedzieć jakiego), ale być może wideo z naszego wywiadu dostarczy wam trochę światła w tej sprawie. Szybkie straszczenie dla tych, którzy nie mogą obejrzeć filmiku: Davis chciał soczystego obrotu spraw dla Alarica i dostał go! Pytaniem jest, czy jego ostatni odcinek nie jest początkiem jego końca.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Nie ma chyba wyraźnego spoilera, który upewniłby nas, że Alaric przeżyje, ale szczerze wątpię w to, że go uśmiercą. To byłaby tak duża bomba, że pewnie od dawna coś by w trawie piszczało:) Nie wierzę w to, że on umrze, to byłoby zupełnie bez sensu. Biedna Elenka zostałaby sama, biedny Damonek zostałby sam...
Julie Plec się trochę z nami drażni:
Ja mimo wszystko wciąż upieram się, że Rick przeżyje. Jestem tego pewna.
Julie Plec się trochę z nami drażni:
- Spoiler:
- Ratujący życie "pierścień wieczności" Alaricka nie jest czymś, na czym można dłużej polegać. Zegar skuteczności pierścienia z pewnością tyka i będzie to ważna kwestia dla Eleny, która ma tak naprawdę tylko dwoje ważnych ludzi pozostałych w jej życiu: Alaricka i Jeremy'ego.
Ja mimo wszystko wciąż upieram się, że Rick przeżyje. Jestem tego pewna.
Zdecydowanie się nie zgadzam na jego odejście więc mam nadzieję, że urocza pani doktor ma zeza albo w najgorszym wypadku zdążą go przemienić w wampira
Swoją drogą zastanawiający jest dla mnie wątek Ester.. Myślicie, że ona uciekła czy w momencie, kiedy zostało przerwane połączenie z czarownicami, musiała po prostu wrócić na drugą stronę? Ale wtedy chyba musiałaby zostać ciało
(Nie wiem, czy powinnam pisać o rzeczach z ostatniego odcinka jeszcze w Spoilerach, ale jeśli tak, to krzyczcie)
Swoją drogą zastanawiający jest dla mnie wątek Ester.. Myślicie, że ona uciekła czy w momencie, kiedy zostało przerwane połączenie z czarownicami, musiała po prostu wrócić na drugą stronę? Ale wtedy chyba musiałaby zostać ciało
(Nie wiem, czy powinnam pisać o rzeczach z ostatniego odcinka jeszcze w Spoilerach, ale jeśli tak, to krzyczcie)
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:Zdecydowanie się nie zgadzam na jego odejście więc mam nadzieję, że urocza pani doktor ma zeza albo w najgorszym wypadku zdążą go przemienić w wampira
Właśnie też mnie to zastanawia, bo właściwie nie do końca wiem co się z nią stało (i z Finnem). Zapewne jeszcze się pojawi, a jak nie to będę się bardzo cieszyć, bo każdy kto próbuje zabić team Pierwotnych jest moim wrogiem haha
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
jeanne napisał:Karolina, dziękuje za odpowiedź, zaraz zobaczę, co się da z tym zrobić
Bracia mają niezaprzeczalny urok, zdecydowanie większy, niż Stefan solo
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Coś co mnie trzyma w nadziei, a tu jeszcze 24 dni.. ;P
No i coś bardzo niepotwierdzonego, ale dodam, antyfanki bamona nie czytać xD
- Spoiler:
No i coś bardzo niepotwierdzonego, ale dodam, antyfanki bamona nie czytać xD
- Spoiler:
Redaktor serwisu TV After Dark podzielił się swoimi przewidywaniami po obejrzeniu odcinka 3x15 - All My Children. Zapraszamy do zapoznania się z pięcioma prognozami wydarzeń w przyszłych odcinkach.
5. Abby nie przetrwa jako wampir.
Scieżka serialu jest bardzo ustalona pod względem zabijania rodzicielskich postaci. Szczerze mówiąc, jestem zdziwiony, że Ric, Carol oraz Liz przetrwali tyle czasu zamiast podążyć drogą Sheili Bennet, Mayor Lockwood, Johna Gilbert, Isobel, Ciotki Jenny, Masona Lockwood, Pearl i Billa Forbes. Abby tyle co ponowne wkroczyła do świata, przed którym uciekała przez 16 lat, odzyskując moc, której nigdy nie chciała. A teraz, jest ona stworzeniem, które jest właściwie antytezą czarownicy. Więc przewiduję, że będzie ona martwa jeszcze zanim sezon dobiegnie końca. Nie uważam by było to z powodu zrezygnowania jak u Billa Forbes, lecz myślę, że zginie przez brak entuzjazmu. Chciałbym się mylić, gdyż myślę, że kryje się tam świetna historia o tym z czym musiała by się zmierzyć Bonnie, czarownica nienawidząca wampiry, podczas gdy jej matka jest teraz wampirem.
4. Mystic Falls: Gniew Bonnie (na Elenę).
Gdy Caroline mówiła Elenie, że jakimś cudem Bonnie zawsze jest tą, która cierpi (tak jakby Elena nic nie straciła, jak dla przykładu matki, ojca, ciotki) to przyznałbym rację, że Bonnie ma powody by być oburzoną. Gdyby nie pomagała Elenie i jej zmaganiom z wampirami, Sheila nie musiała by ginąć, ponieważ nie musiałaby otwierać grobowca. Dodatkowo, brak otwarcia grobowca znaczy brak ataku podczas Dnia Założycieli. Gdyby Elena nie była sobowtórem, Abby nie musiałaby odchodzić (nie ważne, że to nie jest wina Eleny, że jest sobowtórem). Gdyby nie plątanina Eleny z wampirami, Jeremy nie odszedłby i napewno nie zostałby pozbawiony wyboru. Gdyby nie pogmatwanie Eleny z wampirami, jej matka nie musiałaby zostać przemieniona. Dla Bonnie, obwinianie Damona jest łatwe. Ale myślę, że będzie ona obwiniać Elenę. Chociaż część mnie (bardzo mała część) przyznaje, że jest to niesprawiedliwe, to inna część mnie nawet z chęcią by to zobaczyła. Z jednej strony dostarczyło by to Bonnie mięsistej historii a z drugiej strony, dostarczyłoby to Elenie trochę relacyjnej historii, która nie zawiera wybierania, którego wampira pokochać.
3. Esther nie skończyła.
Racja, jej zaklęcie nie zadziałało ale nie mogę uwierzyć, że istota, które miała tysiąc lat na wychowanie znienawidzonych dzieci, podda się po jednej porażce. Może znajdzie ona biały dąb. Może znajdzie ona sposób na zabicie Klausa, który nie wymaga zabicia ich wszystkich. W zasadzie to nie mam zbyt wiele przewidywań w tym jak ona to zrobi, ponieważ jak dotąd, serial dostarczył mniej niż genialną robotę w wyjaśnieniu jak działając jej moce. Ale myślę, że ona powróci, wraz z planem morderstwa.
2. Stefan i Damon staną się przyjaciółmi.
Może to nie wygląda jak coś nowego ale myślę, że takie jest. Nie ma wątpliwości, że tych dwoje kochają się wzajemnie i nie pozwolą by któryś z nich zginął. Ale wrogość trwa nadal. Dla przykładu uśmieszek na twarzy Damona gdy dowiedział się, że Stefan wie o jego pocałunku z Eleną. Ale myślę, że w tym odcinku Damon zrobił coś nowego. Wybrał Stefana ponad Elenę. I myślę, że Stefan zdaje sobie sprawę, że Damon umieszcza go na pierwszym miejscu. Damon przemienił Abby mimo, że Stefan miał to zrobić przegrywając w orzeł-reszka gdyż wie, że Stefan ledwo się trzyma i stara się to odzykać. Więc wziął on to na siebie i Stefan o tym wie. Myślę, że jest szansa dla tej dwójki, że odzyskają coś z relacji którą mieli, o której Stefan mówił Elenie, że byli kiedyś najlepszymi przyjaciółmi. Chciałbym tego. Bardzo. Oczywiście, znając ten serial, jeśli to zrobią, to znajdą jakiś dramatyczny i łamiący serce sposób na zniszczenie tego.
1. Bonnie i Damon: "Coś" się wydarzy.
Damon pozwala Elenie odejść. Bonnie obwinia Elenę za to co stało się jej matce. Damon dokonał istotnego czynu. Wyobraźcie sobie scenę, w której Bonnie konfrontuje się z Damonem i zaczyna próbować go pobić albo sprawić mu ból głowy a Damon staje do walki wystarczająco by chwycić ją albo złamać jej zaklęcie, a Bonnie zaczyna szlochać. Damon niechętnie obejmuje ją ramionam i ... coś. W świetle tego co wiem o 16 odcinku może nie będzie to w pełni spiknięcie. Może spojrzenie. Może prawie pocałunek. Może pocałunek, w którym obydwoje przestają albo Damon cofa się ponieważ wie, że byłoby to złe, ale kiedy będzie już po, to Bonnie nie będzie już wrogiem Damona. Przynajmniej nie do końca.
Kasia- Dan & Klaine
Co do ostatniego punktu; WTF? CO?! "Coś" ma się wydarzyć? Po co? Mi nie przeszkadzał brak Donnie, więc mówię stanowcze NIE tej historii.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Podobno niedawno jakaś fanka Steleny wyzwała Plec od dz*wek
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kasia napisał:
- Spoiler:
1. Bonnie i Damon: "Coś" się wydarzy.
...
Mam nadzieję, że do następnego odcinka uda mi się wymazać z pamięci wyobrażenie tego co właśnie przeczytałam ;p
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Lepiej niech się to "coś" nie wydarzy
Błagam Bonnie i Damon ? Bez jaj, sceny Damona są,jak dla mnie, bardzo udane, bez względu na to czy są humorystyczne czy smutne. A Sceny Bonnie, nóż się w kieszeni otwiera, KATEGORYCZNIE zabraniam łączyć ich ze sobą!
Błagam Bonnie i Damon ? Bez jaj, sceny Damona są,jak dla mnie, bardzo udane, bez względu na to czy są humorystyczne czy smutne. A Sceny Bonnie, nóż się w kieszeni otwiera, KATEGORYCZNIE zabraniam łączyć ich ze sobą!
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Beauty napisał:Podobno niedawno jakaś fanka Steleny wyzwała Plec od dz*wek
Rozumiem, że to przez to, co się z nimi dzieje (lub raczej nie ) w tym sezonie.. ale z drugiej strony wydaje mi się to dosyć oczywiste, że prędzej czy później do siebie wrócą i o ile tylko nie zrobią z tego wielkiej dramy na kolejne 1,5 sezonu, to chyba nie ma większych powodów do negowania ich aktualnej relacji.
jeanne- Blair & Chair
Są fani i fani, niestety wstyd za takich, ale cóż można poradzić
Kasia- Dan & Klaine
Szukałam jakichś zdjęć z planu TVD i wpadłam przypadkowo na coś bardzo dziwnego. To jest baaaaaaaardzo stara informacja, jeszcze z początku serialu:
[You must be registered and logged in to see this image.]
To ma być dowcip czy jak? Zostać aresztowanym za coś takiego?
Their
hotly-anticipated show may have premiered on US television just last
night, but the young and sexy stars of Twilight-style series The Vampire
Diaries already have their own celebrity mugshots - after being
arrested in the small Georgia town where they shoot the show. According
to Monroe County Sheriffs Office, lead Nina Dobrev, 20, along with
co-stars Candice Accola, 22 and Kayla Ewell, 24, were shooting
promotional pictures off a bridge and drivers complained they were
"flashing motorists" and "hanging from" the bridge. They were arrested
along with another actress, Krystal Vayda, who is not in the cast, and
photographer Tyler Shields on disorderly conduct charges. Tyler, who
paid $4000 in fines to settle the charges, said the police have "a flair
for the dramatic"...
To ma być dowcip czy jak? Zostać aresztowanym za coś takiego?
o matko, co za bzdura
przez chwilę się bałam, że na pierwszym zdjęciu jest Nina xD
przez chwilę się bałam, że na pierwszym zdjęciu jest Nina xD
Kasia- Dan & Klaine
Lol, dopiero teraz się skapłam, że na pierwszym to nie Nina.
Co się dzieje z moim wzrokiem?
Co się dzieje z moim wzrokiem?
Ian z tatą xD
Z najświeższych informacji wynika, że 10 marca 2012 roku, w Beverly Hills, odbędzie się PaleyFest 2012, panel dyskusjny dotyczący m.in. serialu The Vampire Diaries. Serial reprezentować będą:
- Julie Plec (producentka wykonawcza serialu),
- Nina Dobrev (Elena Gilbert),
- Paul Wesley (Stefan Salvatore),
- Ian Somerhalder (Damon Salvatore),
- Candice Accola (Caroline Forbes),
- Matt Davis (Alaric Saltzman).
Podczas panelu, obsada TVD z pewnością odpowie na wiele pytań ze strony fanów serialu.
JEDZIEMY?
Z najświeższych informacji wynika, że 10 marca 2012 roku, w Beverly Hills, odbędzie się PaleyFest 2012, panel dyskusjny dotyczący m.in. serialu The Vampire Diaries. Serial reprezentować będą:
- Julie Plec (producentka wykonawcza serialu),
- Nina Dobrev (Elena Gilbert),
- Paul Wesley (Stefan Salvatore),
- Ian Somerhalder (Damon Salvatore),
- Candice Accola (Caroline Forbes),
- Matt Davis (Alaric Saltzman).
Podczas panelu, obsada TVD z pewnością odpowie na wiele pytań ze strony fanów serialu.
JEDZIEMY?
- Spoiler:
Jak mówi Candice Accola z The Vampire Diaries za pośrednictwem TVGuide, Caroline i Bonnie będą kontynuować bycie blisko siebie.
W zeszłotygodniowym odcinku, "All My Children", Caroline pocieszała Bonnie po tym jak jej matka, Abby, została przemieniona w wampira. Mimo, że to Elena zawsze była po stronie Bonnie, Accola mówi, że Caroline będzie tą, która się do niej zwraca odkąd jej relacje z Eleną są napięte.
"Caroline i Bonnie są teraz w bardzo silnym miejscu. W ostatnim sezonie był szorstki spór pomiędzy nimi, gdy Caroline została przemieniona w wampira, Bonnie była przeciwko niej. Caroline dowiodła jednak, że jest dobrą przyjaciółką."
- Spoiler:
Matt Carter z Examiner.com miał przyjemność przeprowadzić bardzo ciekawą rozmowę z Josephem Morganem (Klaus), podczas której aktor zdradził mu, że obawia się o przyszłość Klausa w The Vampire Diaries.
Jeśli dołączysz do takiego serialu jak The Vampire Diaries naprawdę możesz liczyć na jedną rzecz - duże prawdopodobieństwo tego, że możesz umrzeć w pewnym momencie. Było już tuzin postaci, które przemieniły się w pył po ugryzieniu - i co z tego, nawet dla regularnych bywalców (włączając Josepha Morgana), jest naturalne, by być trochę poddenerwowanym.
Rozmawiając z Josephem Morganem, podczas premiery sezonu w Wielkiej Brytanii, aktor przyznał, że widząc zdenerwowanie u Iana Somerhaldera, czuje się jeszcze bardziej niepewnie odnośnie tego czy zostanie on w pobliżu.
"Chciałbym przyjąć, że Nina Dobrev, Paul Wesley i Ian Somerhalder są bezpieczni ponieważ myślisz, że to oni są całym tym serialem. Ale nikt nie wie. Zrobili naprawdę porządny obrót i naprawdę paskudne rzeczy wcześniej... Pamiętam rozmowy odnośnie końca ostatniego sezonu, Ian rozmawiał z [producentką wykonawczą] Julie Plec i powiedział 'Tylko daj mi proszę znać, jeśli będziesz zamierzała coś takiego zrobić' i pamiętam o czym wtedy pomyślałem, że jeśli on jest przestraszony to ja powinienem być przerażony."
Morgan powiedział, iż ma nadzieję, że Klaus będzie w pobliżu - wprawdzie będzie to dla niego dość trudne odkąd śmierć jednego Pierwotnego wiąże się ze śmiercią pozostałych.
Jak myślicie, czy Klaus przeżyje trzeci sezon? I po tym co przeczytaliśmy, myślicie że producenci mogliby uśmiercić jedną z najlepszych postaci tego serialu - Damona?
Kasia- Dan & Klaine
Ian jest na prawdę podobny do swojego taty. Jak 2 krople wody.
Co do ostatniego spoileru - na prawdę? Ian bał się, że uśmiercą Damona? Najlepszą postać w serialu?
A Klaus i reszta pierwotnych ma żyć!
Co do ostatniego spoileru - na prawdę? Ian bał się, że uśmiercą Damona? Najlepszą postać w serialu?
A Klaus i reszta pierwotnych ma żyć!
Oglądałam właśnie wcześniej ten wywiad z Candice i szczerze mówiąc, znowu się zdenerwowałam. 'Caroline udowodniła Bonnie, że jest dobrą przyjaciółką', więc Bonnie wspaniałomyślnie ją zaakceptowała... Biedna, dobroduszna, idealna Bonnie, która 'zawsze cierpi'. Mam tego serdecznie dość;/ Jakim prawem ona w ogóle kogokolwiek osądza? Jesteś czarownicą dziewczyno! W plebiscycie na najsympatyczniejsze stworzenie raczej nie mogłabyś liczyć na pierwsze miejsce;/ Wielka przeciwniczka wampirów i wilkołaków się znalazła... A czy bycie czarownicą jest dobre i zgodne z naturą? NIE. Kto dał więc Bonnie prawo do osądzania wszystkich po kolei? Stefan, Damon, Caroline, Klaus i cała reszta to samo zło. Tylko ona jest święta. Bo mężnie broni świat przed wampirami. Super...
A ten tekst z ostatniego odcinka o tym, że to ona zawsze zostaje zraniona? Serio? To ona straciła rodziców i ciotkę jak Elena? To ona musiała okłamać własnego brata by zapewnić mu bezpieczeństwo? To ona została wbrew swojej woli zamieniona w wampira jak Caroline? To jej chłopak jest w chory sposób związany z seryjnym mordercą - hybrydą? To jej ojciec umarł bo nie chciał stać się wampirem? To ona straciła ukochaną jak Alaric? (I to dwa razy, bo przecież jego pokręcona żonka go też opuściła.) Straciła babcię i jasne, to była tragedia i współczuję jej, ale nie wiem jak można twierdzić, że to ONA cierpi NAJBARDZIEJ. Co ma w takim razie powiedzieć biedny Matt, który znalazł się nagle w środku tego piekła i to sam, bo siostra zginęła, a matka ma go gdzieś? A on niestety nie może się bronić magicznym pierścieniem czy łacińskim bełkotem wśród świeczek...
KAŻDEJ postaci w tym serialu bym żałowała, gdyby umarła, oprócz Bonnie. Mam jej po dziurki w nosie.
A ten tekst z ostatniego odcinka o tym, że to ona zawsze zostaje zraniona? Serio? To ona straciła rodziców i ciotkę jak Elena? To ona musiała okłamać własnego brata by zapewnić mu bezpieczeństwo? To ona została wbrew swojej woli zamieniona w wampira jak Caroline? To jej chłopak jest w chory sposób związany z seryjnym mordercą - hybrydą? To jej ojciec umarł bo nie chciał stać się wampirem? To ona straciła ukochaną jak Alaric? (I to dwa razy, bo przecież jego pokręcona żonka go też opuściła.) Straciła babcię i jasne, to była tragedia i współczuję jej, ale nie wiem jak można twierdzić, że to ONA cierpi NAJBARDZIEJ. Co ma w takim razie powiedzieć biedny Matt, który znalazł się nagle w środku tego piekła i to sam, bo siostra zginęła, a matka ma go gdzieś? A on niestety nie może się bronić magicznym pierścieniem czy łacińskim bełkotem wśród świeczek...
KAŻDEJ postaci w tym serialu bym żałowała, gdyby umarła, oprócz Bonnie. Mam jej po dziurki w nosie.
Dokładnie Karolina, zgadzam się ze wszystkim co napisałaś.
Jej się po prostu w dupie poprzewracało od tych czarów.
Jej się po prostu w dupie poprzewracało od tych czarów.
Kasia- Dan & Klaine
Ja nie wiem czemu o tym nie piszecie, no kto ma dzisiaj urodziny, no kto?
Nasz ukochany Zach Roerig!
Nasz ukochany Zach Roerig!
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Też się zgadzam w stu procentach. Wszyscy w tym serialu kogoś stracili w taki lub inny sposób. Niech Bonnie nie robi z siebie męczennicy, bo to hipokryzja z jej strony.
Każdego bym żałowała w tym serialu oprócz Bonnie.
Każdego bym żałowała w tym serialu oprócz Bonnie.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Nina jest strasznie podobna do wojej mamy!
Nina jest strasznie podobna do wojej mamy!
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 32 z 40
Pozwolenia na tym forum: