The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 33 z 40
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Jestem w dziesiątym odcinku pierwszego sezonu i jest to dla mnie droga przez mękę Obejrzenie dziesięciu odcinków zajęło mi ponad rok he
Czy ktoś mi może powiedzieć, czy Ian Somerhalder aka Damon ma tylko dwie lub trzy ekspresje mimiczne przez wszystkie trzy sezony? he Czy może jakoś ewoluuje?
Czy ktoś mi może powiedzieć, czy Ian Somerhalder aka Damon ma tylko dwie lub trzy ekspresje mimiczne przez wszystkie trzy sezony? he Czy może jakoś ewoluuje?
Someonelikeyou napisał:Jestem w dziesiątym odcinku pierwszego sezonu i jest to dla mnie droga przez mękę Obejrzenie dziesięciu odcinków zajęło mi ponad rok he
Potem się trochę rozkręca. Pierwszy sezon jest moim zdaniem zdecydowanie najgorszy, za to trzeci bardzo lubię.Początkowo w ogóle nie byłam przekonana do całego serialu, bo wszechobecność tematu o wampirach (oczywiście love story między dziewczyną a wampirem to podstawa) zaczęła mnie wyjątkowo drażnić. Jedynym filmem o tej tematyce jaki uznaję to "Wywiad z wampirem" i na tym się kończy.
Przebrnęłam więc przez pierwszy sezon, jakoś zniosłam drugi, a trzeci jest okej, bo ma ciekawy główny wątek (który początkowy wydawał mi się totalną klapą)
Co do Iana to jego zakres min trochę się powiększa (może o jakieś 3), ale nie liczyłabym na cuda Przerysowuje swoją postać, a jego miny stylu "próbuję być seksowny" czasem zakrawają o parodię. W każdym razie obecnie jest w miarę ciekawie.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Someonelikeyou napisał:Jestem w dziesiątym odcinku pierwszego sezonu i jest to dla mnie droga przez mękę Obejrzenie dziesięciu odcinków zajęło mi ponad rok he
Ja Cię zachęcam, byś oglądała dalej;) Pierwszy sezon jest zdecydowanie najgorszy, potem jest tylko lepiej;)
Co do Iana, to trudna sprawa. Według mnie, właśnie najlepszy jest w 1 i 2 sezonie, w 3 bardzo przesadza, jego oczy wyglądają mniej więcej tak---> Ale to moje subiektywne odczucie
Ale to nie zmienia faktu, że serial naprawdę wciąga, wątki są naprawdę ciekawe i co ważniejsze, dobrze poprowadzone;) Także oglądaj dalej i się nie poddawaj
Go??- Gość
Ja się już chyba gdzieś przyznałam, że nie obejrzałam 1 sezonu (kilka na TVN) i od razu przeszłam do 2, a ten zaskoczył mnie pozytywnie.
Oglądaj dalej, a wciągniesz się
Oglądaj dalej, a wciągniesz się
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Mimika Damona maleje z każdym sezonem Zdecydowanie najlepszy jest w 1 sezonie, w pierwszych odcinkach, więc nie oczekuj cudu Ale naprawde oplaca sie ogladac Kocham ten serial i jestem ciekawa co myślisz o Caroline?
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Dzięki dziewczyny, w takim razie może zmuszę się jeszcze do kilku odcinków he.
Caroline na razie na mnie nie działa. Chyba wolałabym ją bardziej w wydaniu niegrzecznej dziewczynki, bo myślę, że ma na to potencjał Ogólnie, to żadna postać żeńska na razie mi się nie podoba. Bonnie wydaję się ciekawa, ale trudno mi jeszcze cokolwiek powiedzieć.
Bracia na mnie też nie działają, jak na razie. Jedyne co mi się tak naprawdę podoba, to flashbacki. Bardziej ciekawi mnie chyba historia kilkaset lat wcześniej, niż ta, która dzieje się obecnie. Cóż
reds2 napisał:Mimika Damona maleje z każdym sezonem Zdecydowanie najlepszy jest w 1 sezonie, w pierwszych odcinkach, więc nie oczekuj cudu Ale naprawde oplaca sie ogladac Kocham ten serial i jestem ciekawa co myślisz o Caroline?
Caroline na razie na mnie nie działa. Chyba wolałabym ją bardziej w wydaniu niegrzecznej dziewczynki, bo myślę, że ma na to potencjał Ogólnie, to żadna postać żeńska na razie mi się nie podoba. Bonnie wydaję się ciekawa, ale trudno mi jeszcze cokolwiek powiedzieć.
Bracia na mnie też nie działają, jak na razie. Jedyne co mi się tak naprawdę podoba, to flashbacki. Bardziej ciekawi mnie chyba historia kilkaset lat wcześniej, niż ta, która dzieje się obecnie. Cóż
LOL xD
dorzuci jeszcze
[You must be registered and logged in to see this image.]
xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ale będzie awkward moment jak na Magdę nie podziała magia serialu i się nie wciągnie, a my tak zapewniamy xD
Dobrze, że do tej pory nikt się nie oparł
Z minami Iana to trochę jak z minami Eda. W pierwszym sezonie jest całkiem czarujący, później niestety O.O
Od 10 odcinka powinno być już trochę z górki ^^
Dobrze, że do tej pory nikt się nie oparł
Z minami Iana to trochę jak z minami Eda. W pierwszym sezonie jest całkiem czarujący, później niestety O.O
Od 10 odcinka powinno być już trochę z górki ^^
Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Czw Lut 23, 2012 7:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
No to będzie awkward moment xD
ale
lalalalala xD
ale
Someonelikeyou napisał:
Caroline na razie na mnie nie działa. Chyba wolałabym ją bardziej w wydaniu niegrzecznej dziewczynki, bo myślę, że ma na to potencjał
lalalalala xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Someonelikeyou napisał: Bonnie wydaję się ciekawa...
WOW:) Magda jesteś chyba pierwszą osobą, która tak uważa ;p no, przynajmniej pierwszą, którą "znam"
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Aniu, a w pierwszym sezonie nie lubiłaś Bonnie? Bo ja z tego co pamiętam to tak, a za to Caroline była denerwująca
Role potrafią się odwrócić.
Kasia- Dan & Klaine
Chyba jeszcze nie było
- Spoiler:
- Kristin Dos Santos z EOnline!
Scenarzyści TVD są strasznie okrutni! Zaczynam czuć, że ten cały pocałunek miedzy Eleną i Demoną był początkiem i końcem ich związku. Jakieś informacje na temat najbardziej lubianej pary?
Nie bójcie się fani Damona i Eleny! Choć Damon i Elena mogą wydawać się dalej od siebie niż kiedykolwiek, źródła mówią nam, że ich pogorszenie stosunków nie jest trwałe, oraz że ta ich skomplikowana dynamika "będzie podgrzewana ponownie" jeszcze w tym sezonie. Tutaj się zatrzymamy, podczas gdy Wy fani Deleny, możecie się ponownie cieszyć a fani Steleny będą musieli to zaakceptować. Jest coraz lepiej.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Nie było, nie wrzucałam bo mnie to boli xDD
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Aniu, a w pierwszym sezonie nie lubiłaś Bonnie? Bo ja z tego co pamiętam to tak, a za to Caroline była denerwująca
Jakoś nie ;D
Na początku była mi raczej obojętna, ale ostatnio to irytuje mnie dosłownie wszystkim
fanka159 napisał:Chyba jeszcze nie było
- Spoiler:
Kristin Dos Santos z EOnline!
Scenarzyści TVD są strasznie okrutni! Zaczynam czuć, że ten cały pocałunek miedzy Eleną i Demoną był początkiem i końcem ich związku. Jakieś informacje na temat najbardziej lubianej pary?
Nie bójcie się fani Damona i Eleny! Choć Damon i Elena mogą wydawać się dalej od siebie niż kiedykolwiek, źródła mówią nam, że ich pogorszenie stosunków nie jest trwałe, oraz że ta ich skomplikowana dynamika "będzie podgrzewana ponownie" jeszcze w tym sezonie. Tutaj się zatrzymamy, podczas gdy Wy fani Deleny, możecie się ponownie cieszyć a fani Steleny będą musieli to zaakceptować. Jest coraz lepiej.
Nie będę ukrywać, że mnie to bardzo cieszy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
fanka159 napisał:Chyba jeszcze nie było
- Spoiler:
Kristin Dos Santos z EOnline!
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Aaaaa! Świetnie!
Karolina, zgadzam się z każdym słowem, które napisałaś na temat Bonnie Zresztą sama już chyba mówiłam, że najchętniej bym się jej z serialu pozbyła, gdyby nie to, że chyba lepiej, żeby Elena, a nawet bardziej Stefan i Damon mieli po swojej stronie jakąś znajomą wiedźmę niż jej nie mieli Chociaż pewnie po tym, co Damon zrobił jej matce, to teraz będzie grała śmiertelnie obrażoną przynajmniej do końca tego sezonu
Magda, oglądaj dalej Ja na początku też podchodziłam dosyć sceptycznie do tego serialu, ale naprawdę wciąga. A myślę, że około 11-12 odcinka powinna Cię też troszeczkę bardziej zainteresować historia współczesna (zwłaszcza jak wyjdą na światło dzienne różne ciekawe powiązania między bohaterami i wydarzeniami )
Dla mnie osobiście najlepsza była końcówka I sezonu i sezon II (tutaj myślę, że po tym, co napisałaś, to też jest szansa, że by Ci się spodobał ) III już mnie tak w napięciu nie trzyma, ale liczę, że akcja rozwinie się jeszcze bardziej..
A co do Damona, to nie bez przyczyny dziewczyny piszą, że to taki Chuck w VD Chociaż zdecydowanie ma swoje momenty i moim zdaniem nie można go nie kochać, zwłaszcza 'team badass' daje radę
Gigi, nie zniechęcaj Magdy tą uroczą minką
Magda, oglądaj dalej Ja na początku też podchodziłam dosyć sceptycznie do tego serialu, ale naprawdę wciąga. A myślę, że około 11-12 odcinka powinna Cię też troszeczkę bardziej zainteresować historia współczesna (zwłaszcza jak wyjdą na światło dzienne różne ciekawe powiązania między bohaterami i wydarzeniami )
Dla mnie osobiście najlepsza była końcówka I sezonu i sezon II (tutaj myślę, że po tym, co napisałaś, to też jest szansa, że by Ci się spodobał ) III już mnie tak w napięciu nie trzyma, ale liczę, że akcja rozwinie się jeszcze bardziej..
A co do Damona, to nie bez przyczyny dziewczyny piszą, że to taki Chuck w VD Chociaż zdecydowanie ma swoje momenty i moim zdaniem nie można go nie kochać, zwłaszcza 'team badass' daje radę
Gigi, nie zniechęcaj Magdy tą uroczą minką
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Jedyną wiedźmą, którą w VD lubiłam była Gloria.
- Spoiler:
- Bardzo żałuję, że tak szybko się jej pozbyli...
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Bjuti jesteś mistrzem niespoilerowania;D Ja tam za żadną nie przepadam szczerze mówiąc. Najgorsza jest Bonnie oczywiście, ale ta jej prapraprababcia (Emily Bennett czy coś takiego) to też była niezła porażka. A teraz muszę ją oglądać w PLL;/
16 do 14 dla Steleny! Z tej okazji pozwolę sobie na mały aforyzm:
16 do 14 dla Steleny! Z tej okazji pozwolę sobie na mały aforyzm:
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Opis odcinka:
- Spoiler:
- POGŁĘBIA SIĘ ZAGADKA MORDERSTW – Morderstwa z Mystic Falls z obecnych czasów przypominają Damonowi podobną serię zbrodni, która miała miejsce wiek wcześniej. W retrospekcjach do roku 1912 Damon przywołuje piękną wampirzycę Sage, która pokazała mu zupełnie nowy sposób na życie. Szeryf Forbes ostrzega Damona aby nie angażował się w prowadzone przez nią dochodzenie. [Wampir] jest jednak przekonany, że ściga ona nie tego podejrzanego, którego powinna. Elena i Matt uciekają się do włamania podczas poszukiwań dowodów, które potwierdziłyby, iż dr Fell jest morderczynią. Z sobie tylko znanych powodów Rebekah staje się zainteresowana odnalezieniem jednego z najstarszych punktów w miasteczku. Ostatecznie Elena zdaje sobie sprawę z obrotu jaki przybrało jej życie, a Damon składa Stefanowi emocjonalne wyznanie.
Kasia- Dan & Klaine
Emocjonalne wyzwanie? Włamanie?! Co się dzieje w tym serialu:D
EDIT: Tytuły najbliższych odcinków:
3.16 "1912"
3.17 "Break On Through"
3.18 "The Murder of One"
3.19 "Heart of Darkness"
3.20 "Do Not Go Gentle"
Zdjęcia z następnego odcinka:
EDIT: Tytuły najbliższych odcinków:
3.16 "1912"
3.17 "Break On Through"
3.18 "The Murder of One"
3.19 "Heart of Darkness"
3.20 "Do Not Go Gentle"
Zdjęcia z następnego odcinka:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Nie porwał mnie jakoś ten opis, ale i tak nie mogę się doczekać
True story.
- Spoiler:
- Spoiler:
True story.
Kasia- Dan & Klaine
Przepraszam za spam, ale z niektórych nie mogę
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 33 z 40
Pozwolenia na tym forum: