The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 29 z 40
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Karolina napisał:
4) Lubię jak spolszczacie Caroline i robicie z niej Karoline. Zawsze to bliżej mojego zacnego imienia;]
Popieram w lubieniu Karoline
- Spoiler:
- Jenna i Alaric to było to. Naprawdę oni lubią uśmiercać w TVD takie fajne postacie.. Jenna... Lexi
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Karolina napisał:
4) Lubię jak spolszczacie Caroline i robicie z niej Karoline. Zawsze to bliżej mojego zacnego imienia;]
A ze mnie to się śmiałaś jak spolszczałam CarolinA
Tylko Kejt i Kinga mnie doceniały
Go??- Gość
Bo Karoline bardziej pasuje do Klausa niż Caroline. No.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Jak ja lubię czytać zachwyty nad tym serialem 3 sezon to po prostu marzenie każdego widza.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja powinnam Tobie i Marlinie jakieś kwiaty posłać, że mnie namówiłyście do oglądania dalej
Żebyś Ty wiedziała ile osób chce mi za to posyłać xD
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Żebyś Ty wiedziała ile osób chce mi za to posyłać xD
Ahh, ta Twoja wrodzona skromność Kejt;*
Ale to prawda, gdyby nie Wy, to pewnie bym nie zaczęła.
Także dziękuje
Go??- Gość
Freya napisał:Bo Karoline bardziej pasuje do Klausa niż Caroline. No.
Ja to w ogóle sądzę, że najbardziej do Klausa pasuje Karolina.
Ja w takim razie powinnam wysłać jakieś kwiaty do TVNu, bo zaczęłam oglądać ten serial tylko dlatego, że TVN zaczął go emitować, więc stwierdziłam, że nie zaszkodzi spróbować. A potem to już poszło...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja sama zwerbowałam już trzy oglądające w każdym razie szkoda, że wcześniej zrezygnowałam z oglądania pamiętników po kilku odcinkach, bo dopiero po roku się do nich "dorwałam" na serio
Właśnie, podobno TVN(lub TVN 7) ma puścić na wiosnę Pamiętniki Wampirów.
Będziecie oglądać?
Będziecie oglądać?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja niestety oglądać nie będę z braku tv, a poza tym lektor by mnie zabił podejrzewam Ale fajnie, że puszczą.
Ja niestety oglądać nie będę z braku tv, a poza tym lektor by mnie zabił podejrzewam Ale fajnie, że puszczą.
Kasia- Dan & Klaine
Niech szerzą TVD na Polskę ;D ja również nie cierpię lektora, bardzo dużo treści ucieka, bo tłumaczą dość pobieżnie zazwyczaj ;/ z Plotkary wycięli, o ile pamiętam, całą przemowę o "motylkach" Chucka poza tym zagłusza głosy aktorów i psuje klimat ;/
Lektor u Plotkary to masakra. Pamiętam, że jak oglądałam to np. Serena coś gadała z Blair, a lektor - nic.
A oglądać może oglądnę z nudów, ale mimo wszystko wolę napisy.
A oglądać może oglądnę z nudów, ale mimo wszystko wolę napisy.
Stacja CW udostępniła wideo, na którym Nina i Damon opowiadają o następnym odcinku, tj. "All My Children"
Rebekah mogłaby się przynajmniej uczesać...
Rebekah mogłaby się przynajmniej uczesać...
Freya napisał:Ja sama zwerbowałam już trzy oglądające w każdym razie szkoda, że wcześniej zrezygnowałam z oglądania pamiętników po kilku odcinkach, bo dopiero po roku się do nich "dorwałam" na serio
Brzmisz jak Tom Cruise chwalący się przed znajomymi-scjentologami tym, że zwerbował Katie i swoje własne dziecko.
Lise napisał:Właśnie, podobno TVN(lub TVN 7) ma puścić na wiosnę Pamiętniki Wampirów.
Będziecie oglądać?
Nie, nie lubię oglądać na 'dwóch poziomach'. W internecie jestem na bieżąco a tak w tv to znowu zaczynałabym od początku... Pewnie zerknę od czasu do czasu ale raczej regularne oglądanie sobie daruję.
Jeśli chodzi o lektora: ja i tak dziękuję Bogu za to, że to właśnie lektor a nie dubbing. To jest dopiero masakra!
Jeśli chodzi o tę zapowiedź: tak strasznie szkoda mi Elijah:( Szkoda mi też Klausa, Rebbeki i oczywiście Kola ale Elijah najbardziej:( Wyobrażacie sobie co się stanie, jeśli scenarzyści rzeczywiście uśmiercą Pierwotnych? Przecież to będzie DRAMAT! Ja sobie już nie wyobrażam tego serialu bez nich, serio... Są dla mnie dużo bardziej istotnymi postaciami od jakiejś-tam Eleny.
Gdyby ten serial był gówniany to i tak oglądałabym go tylko po to, by móc patrzeć na tych wszystkich facetów
Gdyby ten serial był gówniany to i tak oglądałabym go tylko po to, by móc patrzeć na tych wszystkich facetów
Karolina napisał:Freya napisał:Ja sama zwerbowałam już trzy oglądające w każdym razie szkoda, że wcześniej zrezygnowałam z oglądania pamiętników po kilku odcinkach, bo dopiero po roku się do nich "dorwałam" na serio
Brzmisz jak Tom Cruise chwalący się przed znajomymi-scjentologami tym, że zwerbował Katie i swoje własne dziecko.
Czemu ciągle łączysz moją osobę z Cruisem, ja go tak nie lubię ;<
Karolina napisał:Jeśli chodzi o tę zapowiedź: tak strasznie szkoda mi Elijah:( Szkoda mi też Klausa, Rebbeki i oczywiście Kola ale Elijah najbardziej:( Wyobrażacie sobie co się stanie, jeśli scenarzyści rzeczywiście uśmiercą Pierwotnych? Przecież to będzie DRAMAT! Ja sobie już nie wyobrażam tego serialu bez nich, serio... Są dla mnie dużo bardziej istotnymi postaciami od jakiejś-tam Eleny.
Tylko nie Pierwotni i Elijah, nie wyobrażam sobie serialu bez nich
Karolina napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Mnie on jakoś nie zachwycił W ogóle chłopak przechodzi chyba mutację
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Dlaczego mutację? Normalnie mówi.
Lise napisał:Tylko nie Pierwotni! Kocham ich <3
Jak to jest właściwie z tymi Pierwotnymi? Ten temat był kilka razy wałkowany na film webie, ale wyleciało mi to w z głowy. Ile jest tych Pierwotnych? Mikael z Esther mają 6 dzieci? I co z tym małym chłopcem, co mówili o nim w serialu?
Mikael zdecydowanie za krótko gościł w serialu Jeżeli jeszcze ktoś z Pierwotnych ma zginąć to po historii Tatii, Elijah i Klaus mogą zostać zabici. Kocham ich, ale pozostała rodzinka się jeszcze dobrze nie rozkręciła
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Mi się wydaje, że ten chłopiec został zabity przez wilkołaki, ale mogę się mylić
Pierwotni to moim zdaniem najlepszy wątek w tym serialu (choć z początku byłam trochę sceptycznie nastawiona), ale tak to jest z TVD, że ma naprawdę świetne wątki i serial robi się coraz lepszy
Pierwotni to moim zdaniem najlepszy wątek w tym serialu (choć z początku byłam trochę sceptycznie nastawiona), ale tak to jest z TVD, że ma naprawdę świetne wątki i serial robi się coraz lepszy
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Tak, on został zabity przez wilkołaki, gdy poszedł podpatrzeć ich z Klausem.
Mikael i Esther mieli pięcioro dzieci. Klaus jest Esther ale z innym kolesiem.
Mikael i Esther mieli pięcioro dzieci. Klaus jest Esther ale z innym kolesiem.
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 29 z 40
Pozwolenia na tym forum: