The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 34 z 40
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
hahaha:D loooool:P Świetne.
[You must be registered and logged in to see this image.]
to mnie totalnie rozwaliło
Zobaczcie to:
[You must be registered and logged in to see this link.]
to mnie totalnie rozwaliło
Zobaczcie to:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Podobno nowa fryzura
Karo, głosowanie z tego forum? Gratuluję fani Steleny, możecie się cieszyć 'zwycięstwem', ale tylko tutaj
Karo, głosowanie z tego forum? Gratuluję fani Steleny, możecie się cieszyć 'zwycięstwem', ale tylko tutaj
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Z tego co tu widać, to <3<3<3
Heh, Beauty masz racje. Chyba tylko tutaj wygrywa Stelena
Heh, Beauty masz racje. Chyba tylko tutaj wygrywa Stelena
Bjuti, bo to tutaj nie dotarły jeszcze psychofanki Damona, a wszędzie indziej już są i dlatego Delena wygrywa;]
Oby Ian w tej fryzurze jak najszybciej pojawił się w TVD, proszę... I w ogóle to paczcie, jednak umie się uśmiechnąć normalnie a nie tylko jednym kącikiem ust (co wygląda jakby miał jakiś tik nerwowy a nie uśmiechał się...) więc pytam: czemuż ach czemuż Ian nie możesz zachować mimiki normalnego człowieka dla Damona?!
Oby Ian w tej fryzurze jak najszybciej pojawił się w TVD, proszę... I w ogóle to paczcie, jednak umie się uśmiechnąć normalnie a nie tylko jednym kącikiem ust (co wygląda jakby miał jakiś tik nerwowy a nie uśmiechał się...) więc pytam: czemuż ach czemuż Ian nie możesz zachować mimiki normalnego człowieka dla Damona?!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karo, no nie wiem, nie wiem Może po prostu para ma więcej zwolenników (nie tylko tych psychicznych ). Ale możliwe, że masz rację. Nieczęsto teraz zerkam na forum VD na film webie , ale jeśli już wchodzę to tracę wiarę w prawdziwych fanów i Deleny i Steleny Zresztą pewnie wiesz co się tam teraz dzieje :>
A co do mimiki Damona to się zgadzam. Patrząc na niego w 3 sezonie i na niektóre prywatne zdjęcia Iana tylko potwierdzało się określenie 'chodząca reklama chirurgii plastycznej', ale jak widać z jego mimiką jest bardzo dobrze. Wystarczy tylko, że wniesie coś z niej do serialu
A co do mimiki Damona to się zgadzam. Patrząc na niego w 3 sezonie i na niektóre prywatne zdjęcia Iana tylko potwierdzało się określenie 'chodząca reklama chirurgii plastycznej', ale jak widać z jego mimiką jest bardzo dobrze. Wystarczy tylko, że wniesie coś z niej do serialu
Lewandowska- Bart & OTH
Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!
Chyba ich powaliło!
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
alkamb napisał:Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!
Poważnie??! Jedyny pozytyw to taki, że przed przerwą zobaczymy retrospekcje...
Lewandowska- Bart & OTH
Karolina napisał: czemuż ach czemuż Ian nie możesz zachować mimiki normalnego człowieka dla Damona?!
Ha ha może dlatego, że Damon nie jest normalnym człowiekiem-właściwie to w ogóle nim nie jest i Ian chce to w jakiś "inny" sposób podkreślić ha ha ;p ale totalnie masz rację, taki pełny uśmiech zdecydowanie lepiej wygląda
I jak on ślicznie wygląda w takiej fryzurze i z takim uśmiechem...aż miło popatrzeć
alkamb napisał:Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!
Oh mój... już wolałabym żeby takie przerwy GG miało co oni powariowali?!
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ale dlaczego są aż tak duże przerwy i to dwie? Bez jaj:(
Co do fw to nie mam pojęcia, co się dzieje, bo wchodzę ostatnio na fw tylko po to, by ocenić obejrzane filmy, w ogóle nie czytam forów seriali. Ale może i lepiej. Wyobrażam sobie, co tam się musi dziać, i wierzę na słowo, że Stelenowcy też potrafią odstawić cyrk.
Co do fw to nie mam pojęcia, co się dzieje, bo wchodzę ostatnio na fw tylko po to, by ocenić obejrzane filmy, w ogóle nie czytam forów seriali. Ale może i lepiej. Wyobrażam sobie, co tam się musi dziać, i wierzę na słowo, że Stelenowcy też potrafią odstawić cyrk.
Fakt ale pewnie dadzą jakiś wielki zwrot akcji na koniec i apiać czekać 3 tygodnieBeauty napisał:Poważnie??! Jedyny pozytyw to taki, że przed przerwą zobaczymy retrospekcje...
Ania_ napisał:alkamb napisał:Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!
Oh mój... już wolałabym żeby takie przerwy GG miało co oni powariowali?!
Ja chyba też
a tam na marginesie mały offtop kiedy sa przerwy w GG?
alkamb- Chair & Chuck
Kurcze znowu przerwa? Bez przesady... Rozumiem jedna, ale że dwie i to zaraz po sobie?
Dawno już nie byłam na żadnym serialowym forum na fw, bo wystarczy mi to tutaj, które jest dużo bardziej przejrzyste i nie wiem ludzie są jacyś fajniejsi. Tam czasem jak czytałam komentarze niektórych to załamywałam ręce.
Dawno już nie byłam na żadnym serialowym forum na fw, bo wystarczy mi to tutaj, które jest dużo bardziej przejrzyste i nie wiem ludzie są jacyś fajniejsi. Tam czasem jak czytałam komentarze niektórych to załamywałam ręce.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
frejabeha napisał:Kurcze znowu przerwa? Bez przesady... Rozumiem jedna, ale że dwie i to zaraz po sobie?
Być może moje Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę
Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.
Lewandowska- Bart & OTH
Chyba ich powaliło!
Znowu przerwa? A ja tak się cieszyłam, że do 15-tego już w sumie niedługo i jakoś wytrzymam, a do głowy by mi nawet nie przyszło, że znowu będzie trzeba po tym odcinku tyle czekać
Swoją drogą w GG teraz po najbliższym odcinku też jest chyba przerwa.. ale do kiedy tak w ogóle?
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D
Ania_- OTH & Eden
Hahaha:D
Fakt, Elena powinna zacząć oglądać Gossip Girl i podpatrzeć co się nosi w wielkim świecie:D
Fakt, Elena powinna zacząć oglądać Gossip Girl i podpatrzeć co się nosi w wielkim świecie:D
Omg nie wiem w sumie co napisać, ale obejrzałam TVD w 6 dni niemal zarywając noce i jestem zszokowana, że tak mi się spodobało w ogóle cieszę się, że zaczęłam to oglądać, bo jak coś jest bardzo popularne to od razu się do tego negatywnie nastawiam (tak już mam ).
Wszystko w tym serialu jest fantastycznie prowadzone, nie ma chwili nudy, skończy się jeden odcinek - muszę obejrzeć następny, czego przy GG już nie ma... Świetne retrospekcje, odkrywanie historii kawałek po kawałku ach Trochę żałuję jednak, że tak szybko obejrzałam, bo teraz będę musiała czekać na odcinki ;p postaram się omijać spoilery, bo jak już się nauczyłam przy GG - niszczą trochę frajdę z oglądania choć pewnie będzie mnie ciągnęło
Wszystko w tym serialu jest fantastycznie prowadzone, nie ma chwili nudy, skończy się jeden odcinek - muszę obejrzeć następny, czego przy GG już nie ma... Świetne retrospekcje, odkrywanie historii kawałek po kawałku ach Trochę żałuję jednak, że tak szybko obejrzałam, bo teraz będę musiała czekać na odcinki ;p postaram się omijać spoilery, bo jak już się nauczyłam przy GG - niszczą trochę frajdę z oglądania choć pewnie będzie mnie ciągnęło
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ania_ napisał:Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D
Nienawidzę cię za to, że odebrałaś mi minutę i 13 sekund życia, których już nigdy nie odzyskam:( Ten filmik jest gorszy niż produkcje typu 'Dlaczego ja?'. NIE WŁĄCZAJCIE TEGO!
April napisał:Omg nie wiem w sumie co napisać, ale obejrzałam TVD w 6 dni niemal zarywając noce i jestem zszokowana, że tak mi się spodobało w ogóle cieszę się, że zaczęłam to oglądać, bo jak coś jest bardzo popularne to od razu się do tego negatywnie nastawiam (tak już mam ).
Stelena czy Delena?
Na początku Stelena potem Delena, potem Stelena itd. nie umiem się zdecydować, ale właściwie nie przepadam za bardzo za samą Eleną ;p jednak stała w uczuciach jestem wobec Klaroline
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Karolina napisał:Ania_ napisał:Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D
Nienawidzę cię za to, że odebrałaś mi minutę i 13 sekund życia, których już nigdy nie odzyskam:( Ten filmik jest gorszy niż produkcje typu 'Dlaczego ja?'. NIE WŁĄCZAJCIE TEGO!
Ania_- OTH & Eden
Nie zdążyłam przeczytać komentarza Karoliny i obejrzała ten jakże fascynujący filmik XD
Ludzie maja psyche doprawdy xD
Ludzie maja psyche doprawdy xD
alkamb- Chair & Chuck
No niestety, starałam się jak mogłam, ale właśnie skończyłam odcinek 13-sty i chyba odkładam ten serial na półkę na razie.
Najbardziej boli mnie to, że żadna z postaci do mnie nie przemawia. Naprawdę czegoś takiego dawno nie doświadczyłam he.
Stefan - bez czaru. Damon - postać przerysowana do granic możliwości. Elena - po prostu nie. Matt - czy ta postać tak ma na imię? Brat Eleny - kim jest ten aktor, proszę nie, przy nim to Chace jest mistrzem w swoim fachu. Caroline - totalnie obojętna. Bonnie - wzbudziła we mnie ciekawość, niestety szybko to umarło. I tutaj zaczyna się problem, bo więcej bohaterów nawet nie pamiętam he. No Katherine - całkiem fajnie, szkoda, że flashbacki są tak rzadko.
Poza tym imprez i zabaw w tym miasteczku jest chyba więcej niż w GG he Nie podoba mi się jeszcze to, w jaki sposób traktowana jest sprawa człowieczeństwa. Zabijają się na prawo i lewo, a co tam Raz na kilkanaście odcinków wspomną, jak to ciężko być wampirem he. No cóż
Może kiedyś wrócę do tego i przekonam się
Najbardziej boli mnie to, że żadna z postaci do mnie nie przemawia. Naprawdę czegoś takiego dawno nie doświadczyłam he.
Stefan - bez czaru. Damon - postać przerysowana do granic możliwości. Elena - po prostu nie. Matt - czy ta postać tak ma na imię? Brat Eleny - kim jest ten aktor, proszę nie, przy nim to Chace jest mistrzem w swoim fachu. Caroline - totalnie obojętna. Bonnie - wzbudziła we mnie ciekawość, niestety szybko to umarło. I tutaj zaczyna się problem, bo więcej bohaterów nawet nie pamiętam he. No Katherine - całkiem fajnie, szkoda, że flashbacki są tak rzadko.
Poza tym imprez i zabaw w tym miasteczku jest chyba więcej niż w GG he Nie podoba mi się jeszcze to, w jaki sposób traktowana jest sprawa człowieczeństwa. Zabijają się na prawo i lewo, a co tam Raz na kilkanaście odcinków wspomną, jak to ciężko być wampirem he. No cóż
Może kiedyś wrócę do tego i przekonam się
Szkoda, że cię nie wciągnęło.
Mnie chyba najbardziej bawi to, że oni w tym Grillu sobie gadają o wampirach, zabijaniu itp. i to nie jakoś cicho czy coś. Nie, oni to najnormalniej mówią i żaden człowiek nic nie usłyszał?
Mnie chyba najbardziej bawi to, że oni w tym Grillu sobie gadają o wampirach, zabijaniu itp. i to nie jakoś cicho czy coś. Nie, oni to najnormalniej mówią i żaden człowiek nic nie usłyszał?
OMG co to ma być?!
Od takiej Blair to niech ona lepiej niczego się nie uczy
A swoją drogą, to Elena aż tak źle się nie ubiera Jej stroje mają być proste, zwyczajne i lekko małomiasteczkowe, kontrastujące chociażby z stylem współczesnej Katherine Jedyne co, to faktycznie jej eleganckie sukienki pozostawiają trochę do życzenia
Od takiej Blair to niech ona lepiej niczego się nie uczy
A swoją drogą, to Elena aż tak źle się nie ubiera Jej stroje mają być proste, zwyczajne i lekko małomiasteczkowe, kontrastujące chociażby z stylem współczesnej Katherine Jedyne co, to faktycznie jej eleganckie sukienki pozostawiają trochę do życzenia
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Tak jej stroje nie są takie złe Nina jest śliczna i naprawde nie musi ubierac sie u znanych projektantów żeby wyglądac ładnie np.
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Strona 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 34 z 40
Pozwolenia na tym forum: