Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

The vampire diaries

+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters

Strona 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?

The vampire diaries  - Page 34 Vote_lcap46%The vampire diaries  - Page 34 Vote_rcap 46% 
[ 19 ]
The vampire diaries  - Page 34 Vote_lcap44%The vampire diaries  - Page 34 Vote_rcap 44% 
[ 18 ]
The vampire diaries  - Page 34 Vote_lcap10%The vampire diaries  - Page 34 Vote_rcap 10% 
[ 4 ]

Wszystkich Głosów : 41

Poll closed

The vampire diaries  - Page 34 Empty Re: The vampire diaries

Pisanie by Lise Pią Lut 24, 2012 9:43 pm

hahaha:D loooool:P Świetne.
[You must be registered and logged in to see this image.]
to mnie totalnie rozwaliło

Zobaczcie to:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 25, 2012 11:01 am

Podobno nowa fryzura I love you

I love you I love you I love you

Karo, głosowanie z tego forum? Very Happy Gratuluję fani Steleny, możecie się cieszyć 'zwycięstwem', ale tylko tutaj Very Happy
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sob Lut 25, 2012 11:22 am

Z tego co tu widać, to I love you I love you I love you <3<3<3 Very Happy

Heh, Beauty masz racje. Chyba tylko tutaj wygrywa Stelena Razz
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Lut 25, 2012 12:21 pm

Bjuti, bo to tutaj nie dotarły jeszcze psychofanki Damona, a wszędzie indziej już są i dlatego Delena wygrywa;]

Oby Ian w tej fryzurze jak najszybciej pojawił się w TVD, proszę... I w ogóle to paczcie, jednak umie się uśmiechnąć normalnie a nie tylko jednym kącikiem ust (co wygląda jakby miał jakiś tik nerwowy a nie uśmiechał się...) więc pytam: czemuż ach czemuż Ian nie możesz zachować mimiki normalnego człowieka dla Damona?!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 25, 2012 2:13 pm

Karo, no nie wiem, nie wiem Razz Może po prostu para ma więcej zwolenników (nie tylko tych psychicznych Very Happy ). Ale możliwe, że masz rację. Nieczęsto teraz zerkam na forum VD na film webie , ale jeśli już wchodzę to tracę wiarę w prawdziwych fanów i Deleny i Steleny Sad Zresztą pewnie wiesz co się tam teraz dzieje :>

A co do mimiki Damona to się zgadzam. Patrząc na niego w 3 sezonie i na niektóre prywatne zdjęcia Iana tylko potwierdzało się określenie 'chodząca reklama chirurgii plastycznej', ale jak widać z jego mimiką jest bardzo dobrze. Wystarczy tylko, że wniesie coś z niej do serialu Razz
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Sob Lut 25, 2012 3:53 pm

Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 568

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 25, 2012 4:21 pm

alkamb napisał:Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!

Poważnie??! Neutral Neutral Jedyny pozytyw to taki, że przed przerwą zobaczymy retrospekcje...
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Sob Lut 25, 2012 4:30 pm

Karolina napisał: czemuż ach czemuż Ian nie możesz zachować mimiki normalnego człowieka dla Damona?!

Ha ha Very Happy może dlatego, że Damon nie jest normalnym człowiekiem-właściwie to w ogóle nim nie jest i Ian chce to w jakiś "inny" sposób podkreślić ha ha ;p ale totalnie masz rację, taki pełny uśmiech zdecydowanie lepiej wygląda Smile
I jak on ślicznie wygląda w takiej fryzurze i z takim uśmiechem...aż miło popatrzeć Smile

alkamb napisał:Wiecie już ze po 15 marca kolejny odcinek będzie dopiero 5 kwietnia
Chyba ich powaliło!

Oh mój... już wolałabym żeby takie przerwy GG miało Smile co oni powariowali?! Smile
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Lut 25, 2012 4:42 pm

Ale dlaczego są aż tak duże przerwy i to dwie? Bez jaj:(

Co do fw to nie mam pojęcia, co się dzieje, bo wchodzę ostatnio na fw tylko po to, by ocenić obejrzane filmy, w ogóle nie czytam forów seriali. Ale może i lepiej. Smile Wyobrażam sobie, co tam się musi dziać, i wierzę na słowo, że Stelenowcy też potrafią odstawić cyrk.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Sob Lut 25, 2012 4:44 pm

Beauty napisał:Poważnie??! Neutral Neutral Jedyny pozytyw to taki, że przed przerwą zobaczymy retrospekcje...
Fakt ale pewnie dadzą jakiś wielki zwrot akcji na koniec i apiać czekać 3 tygodnie Suspect

Ania_ napisał:
Chyba ich powaliło!

Oh mój... już wolałabym żeby takie przerwy GG miało Smile co oni powariowali?! Smile

Ja chyba też Razz
a tam na marginesie mały offtop kiedy sa przerwy w GG?
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Sob Lut 25, 2012 6:19 pm

Kurcze znowu przerwa? Bez przesady... Rozumiem jedna, ale że dwie i to zaraz po sobie?
Dawno już nie byłam na żadnym serialowym forum na fw, bo wystarczy mi to tutaj, które jest dużo bardziej przejrzyste i nie wiem ludzie są jacyś fajniejsi. Tam czasem jak czytałam komentarze niektórych to załamywałam ręce.
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 25, 2012 6:23 pm

frejabeha napisał:Kurcze znowu przerwa? Bez przesady... Rozumiem jedna, ale że dwie i to zaraz po sobie?
Dawno już nie byłam na żadnym serialowym forum na fw, bo wystarczy mi to tutaj, które jest dużo bardziej przejrzyste i nie wiem ludzie są jacyś fajniejsi. Tam czasem jak czytałam komentarze niektórych to załamywałam ręce.

Być może moje Very Happy Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę Very Happy

Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Sob Lut 25, 2012 7:46 pm

Chyba ich powaliło!

Znowu przerwa? Sad A ja tak się cieszyłam, że do 15-tego już w sumie niedługo i jakoś wytrzymam, a do głowy by mi nawet nie przyszło, że znowu będzie trzeba po tym odcinku tyle czekać Rolling Eyes

Swoją drogą w GG teraz po najbliższym odcinku też jest chyba przerwa.. ale do kiedy tak w ogóle?
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 1452

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Nie Lut 26, 2012 2:19 am

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku Very Happy ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D

Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Nie Lut 26, 2012 12:22 pm

Hahaha:D
Fakt, Elena powinna zacząć oglądać Gossip Girl i podpatrzeć co się nosi w wielkim świecie:D
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Lut 26, 2012 12:24 pm

Omg nie wiem w sumie co napisać, ale obejrzałam TVD w 6 dni niemal zarywając noce i jestem zszokowana, że tak mi się spodobało Very Happy w ogóle cieszę się, że zaczęłam to oglądać, bo jak coś jest bardzo popularne to od razu się do tego negatywnie nastawiam (tak już mam Sad ).
Wszystko w tym serialu jest fantastycznie prowadzone, nie ma chwili nudy, skończy się jeden odcinek - muszę obejrzeć następny, czego przy GG już nie ma... Świetne retrospekcje, odkrywanie historii kawałek po kawałku ach Smile Trochę żałuję jednak, że tak szybko obejrzałam, bo teraz będę musiała czekać na odcinki ;p postaram się omijać spoilery, bo jak już się nauczyłam przy GG - niszczą trochę frajdę z oglądania Very Happy choć pewnie będzie mnie ciągnęło Very Happy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Lut 26, 2012 12:24 pm

Ania_ napisał:Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku Very Happy ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D

Nienawidzę cię za to, że odebrałaś mi minutę i 13 sekund życia, których już nigdy nie odzyskam:( Ten filmik jest gorszy niż produkcje typu 'Dlaczego ja?'. NIE WŁĄCZAJCIE TEGO!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Lut 26, 2012 12:25 pm

April napisał:Omg nie wiem w sumie co napisać, ale obejrzałam TVD w 6 dni niemal zarywając noce i jestem zszokowana, że tak mi się spodobało Very Happy w ogóle cieszę się, że zaczęłam to oglądać, bo jak coś jest bardzo popularne to od razu się do tego negatywnie nastawiam (tak już mam Sad ).
Wszystko w tym serialu jest fantastycznie prowadzone, nie ma chwili nudy, skończy się jeden odcinek - muszę obejrzeć następny, czego przy GG już nie ma... Świetne retrospekcje, odkrywanie historii kawałek po kawałku ach Smile Trochę żałuję jednak, że tak szybko obejrzałam, bo teraz będę musiała czekać na odcinki ;p postaram się omijać spoilery, bo jak już się nauczyłam przy GG - niszczą trochę frajdę z oglądania Very Happy choć pewnie będzie mnie ciągnęło Very Happy

Stelena czy Delena?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Lut 26, 2012 12:29 pm

Na początku Stelena potem Delena, potem Stelena itd. nie umiem się zdecydować, ale właściwie nie przepadam za bardzo za samą Eleną ;p jednak stała w uczuciach jestem wobec Klaroline Very Happy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Nie Lut 26, 2012 1:51 pm

Karolina napisał:
Ania_ napisał:Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tego filmiku Very Happy ale faktem jest, że Elenie naprawdę przydałoby się kilka modowych wskazówek od Blair ;D

Nienawidzę cię za to, że odebrałaś mi minutę i 13 sekund życia, których już nigdy nie odzyskam:( Ten filmik jest gorszy niż produkcje typu 'Dlaczego ja?'. NIE WŁĄCZAJCIE TEGO!

Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Nie Lut 26, 2012 3:44 pm

Nie zdążyłam przeczytać komentarza Karoliny i obejrzała ten jakże fascynujący filmik XD
Ludzie maja psyche doprawdy xD
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Nie Lut 26, 2012 3:45 pm

No niestety, starałam się jak mogłam, ale właśnie skończyłam odcinek 13-sty i chyba odkładam ten serial na półkę na razie.

Najbardziej boli mnie to, że żadna z postaci do mnie nie przemawia. Naprawdę czegoś takiego dawno nie doświadczyłam he.

Stefan - bez czaru. Damon - postać przerysowana do granic możliwości. Elena - po prostu nie. Matt - czy ta postać tak ma na imię? Wink Brat Eleny - kim jest ten aktor, proszę nie, przy nim to Chace jest mistrzem w swoim fachu. Caroline - totalnie obojętna. Bonnie - wzbudziła we mnie ciekawość, niestety szybko to umarło. I tutaj zaczyna się problem, bo więcej bohaterów nawet nie pamiętam he. No Katherine - całkiem fajnie, szkoda, że flashbacki są tak rzadko.

Poza tym imprez i zabaw w tym miasteczku jest chyba więcej niż w GG he Wink Nie podoba mi się jeszcze to, w jaki sposób traktowana jest sprawa człowieczeństwa. Zabijają się na prawo i lewo, a co tam Wink Raz na kilkanaście odcinków wspomną, jak to ciężko być wampirem he. No cóż Wink
Może kiedyś wrócę do tego i przekonam się Smile
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Nie Lut 26, 2012 4:23 pm

Szkoda, że cię nie wciągnęło.

Mnie chyba najbardziej bawi to, że oni w tym Grillu sobie gadają o wampirach, zabijaniu itp. i to nie jakoś cicho czy coś. Nie, oni to najnormalniej mówią i żaden człowiek nic nie usłyszał?
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Nie Lut 26, 2012 4:43 pm

OMG co to ma być?! Very Happy
Od takiej Blair to niech ona lepiej niczego się nie uczy Razz

A swoją drogą, to Elena aż tak źle się nie ubiera Wink Jej stroje mają być proste, zwyczajne i lekko małomiasteczkowe, kontrastujące chociażby z stylem współczesnej Katherine Smile Jedyne co, to faktycznie jej eleganckie sukienki pozostawiają trochę do życzenia Razz
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 1452

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Nie Lut 26, 2012 6:40 pm

Tak Smile jej stroje nie są takie złe Smile Nina jest śliczna i naprawde nie musi ubierac sie u znanych projektantów żeby wyglądac ładnie np.
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 322

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 34 z 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next