The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 38 z 40
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
No tak, bo Damon też się chce rozbijać samochodami z Eleną xD
Wampiry na wieży Eiffla Albo w Polsce, Paulowi by pasowało
Wampiry na wieży Eiffla Albo w Polsce, Paulowi by pasowało
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Gigi ja jakos też nie lubię Klaroline;D
A co do wagi, to wyszłoby na jego niekorzyść. Przecież właśnie za to lubimy Damona. Chociaż tutaj jest to mniejsza mniejszość;D
A co do wagi, to wyszłoby na jego niekorzyść. Przecież właśnie za to lubimy Damona. Chociaż tutaj jest to mniejsza mniejszość;D
Edda- Liczba postów : 152
Haha:D Mina Ian'a
Zróbcie odcinek w Polsce!
btw. Czytałam na jakieś stronie o tym, że cała obsada miałaby przyjechać do Polski.
Paul - wiecie, Nina - w Brukseli czy gdzieś tam ma rodzinę więc mogłaby tu wpaść, Ian - jak Nina to i on.
Zróbcie odcinek w Polsce!
btw. Czytałam na jakieś stronie o tym, że cała obsada miałaby przyjechać do Polski.
Paul - wiecie, Nina - w Brukseli czy gdzieś tam ma rodzinę więc mogłaby tu wpaść, Ian - jak Nina to i on.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Oli widzę że ty oddana Delence po stokroć Chair czy Delenka?? <sasasasa> odpowiadaj <evil smile> xD
Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Nie Mar 11, 2012 10:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oj tam, Bułgaria Bruksela to to samo:D
Gigi napisał:Oli widzę że ty oddana Delence po stokroć Chair czy Delenka?? <sasasasa> odpowiadaj <evil smile> xD
Po ostatnich wydarzeniach już nie tak bardzo oddana Ale gdybym ja miała faceta (niestety nie mam [You must be registered and logged in to see this image.] ) to wolałabym żeby mnie nosił na rękach niż [You must be registered and logged in to see this image.]
Delena, Chair mi już dawno nie pasuje, więc nie rób evil smile, bo wybór mi trudności nie sprawił
Dair czy Stelena, wybieraj
Lewandowska- Bart & OTH
Oli xD tak jakby Damon był święty i nie zabijał rodzinki Eleny :> :> nie mówiąc o Lexi tego mu nigdy nie wybaczę Lexi <3
Dair. i generalnie Elena całokształt < Blair całokształt i Stefan teraz < Dan teraz. zdecydowanie :> :> bezproblemowo ale wiesz to może zmienić się w każdej chwili xD
Dair. i generalnie Elena całokształt < Blair całokształt i Stefan teraz < Dan teraz. zdecydowanie :> :> bezproblemowo ale wiesz to może zmienić się w każdej chwili xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Edda napisał:A ja ze scen Deleny uwielbiam końcówkę ósmego odcinka trzeciego sezonu, gdy po prostu są w łóżku i rozmawiają.
[You must be registered and logged in to see this link.]
To to nawet ja uwielbiam! To jest w ogóle chyba moja ulubiona scena Deleny:)
Gigi napisał:obejrzałam odcinek z pierwszą sceną Caroline/Klaus. WTF. co to ma być.
pstryknięcie palcami i Klaus jest miłosiernym samarytaninem??? nieeee.
bez sensu. to wyglądało jak rozmowa dziadka z wnuczką xD
Nie jest miłosiernym samarytaninem tylko doświadczonym facetem, który przeżył 1000 lat i widział mnóstwo rzeczy, o których taka dziewczyna jak Caroline - zamknięta w swoim zaścianku, nie ma nawet odwagi marzyć. I ten oto facet opowiada jej o całym pięknie tego świata i uświadamia jej, że ona może tego piękna doświadczyć. On jest w tej scenie absolutnie fantastyczny. Nie jest dziadkiem, jest dojrzałym, obytym mężczyzną, który rozmawia z naiwną, nieznającą niczego nastolatką.
Lise napisał:
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
jest dojrzałym, obytym mężczyzną, który rozmawia z naiwną, nieznającą niczego nastolatką
[You must be registered and logged in to see this image.]
i tak creepy xD
i tak creepy xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi, więc tylko Matt jest święty. Ja Ci mówię, endgame to MELENA
No a nie ma racji? Obie na 'B'.
Karolina napisał:Lise napisał:
Lewandowska- Bart & OTH
błagam. Matt to męczennik numer jeden tego serialu. Elena przy nim wymięka
Gigi- Gossip Dan & Girls
Beauty napisał:Gigi, więc tylko Matt jest święty. Ja Ci mówię, endgame to MELENAKarolina napisał:Lise napisał:
I kończą na "a".
Gigi napisał:jest dojrzałym, obytym mężczyzną, który rozmawia z naiwną, nieznającą niczego nastolatką
i tak creepy xD
Przecież oni dokładnie w taki sposób są budowani. Jak typowy związek starszego faceta z młodszą dziewczyną. 90% takich historii w filmie czy literaturze opiera się dokładnie na tym samym schemacie: fascynacją tym, że on jest starszy, dojrzalszy, mądrzejszy, bardziej doświadczony etc. Klaus jest pokazywany w totalnej opozycji do Tylera, którego główną zaletą jest:
I nie wiem co jest w tym creepy.
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Nie Mar 11, 2012 10:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi napisał:błagam. Matt to męczennik numer jeden tego serialu. Elena przy nim wymięka
Chyba kpisz. Męczennikiem nr 1 tego serialu jest Bonnie. Dowiesz się o tym już za parę odcinków.
Cholerka, przypomniałaś mi zaletę Tylera..
Też się czujecie trochę nie fair, że podoba wam się Klaroline, chociaż shippujecie/shippowałyście Forwood? : <
Też się czujecie trochę nie fair, że podoba wam się Klaroline, chociaż shippujecie/shippowałyście Forwood? : <
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Karolina napisał:Gigi napisał:błagam. Matt to męczennik numer jeden tego serialu. Elena przy nim wymięka
Chyba kpisz. Męczennikiem nr 1 tego serialu jest Bonnie. Dowiesz się o tym już za parę odcinków.
To ona jest tą, która zawsze cierpi : (((
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:
Nie. Teraz z Forwood podoba mi się tylko nazwa. Kojarzy mi się z Robin Hoodem.
Może miałabym jakieś wyrzuty sumienia, gdyby Tyler cały czas był idealny. Ale zachował się jak dupek. 'Więź' z Klausem to jedno, a cieszenie się z tej 'więzi' jak głupi do sera to drugie.
Cieszenie się z więzi jak głupi do sera xDD
No niby tak, ale wszyscy popełniają błędy. I nie wiem właściwie dlaczego tak mi nagle przeszło to, bo ich naprawdę uwielbiałam, a dałam się zaczarować Klaroline. Nie jako parze, żeby nie było Ciotki Jenny nie zapomnę, no way.
No niby tak, ale wszyscy popełniają błędy. I nie wiem właściwie dlaczego tak mi nagle przeszło to, bo ich naprawdę uwielbiałam, a dałam się zaczarować Klaroline. Nie jako parze, żeby nie było Ciotki Jenny nie zapomnę, no way.
Kasia- Dan & Klaine
Karo widziałam tylko jeden odcinek z tym uleczeniem i było to według mnie totalnie bez składu i ładu. nagle zamienia się w dobrego człowieczka kiedy nawet przy Stefku było mu trudno. i nie jestem zespoilerowana tyle tylko co wy tutaj mnie zespoilerujecie. nie wiem nic co dalej i może mi się spodoba. who knows :> :>
wow Bonnie męczennikiem??? :> :> a to ciekawe. Matt na razie numero uno wg mnie xD Bonnie moim zdaniem jest spoko na razie.
wow Bonnie męczennikiem??? :> :> a to ciekawe. Matt na razie numero uno wg mnie xD Bonnie moim zdaniem jest spoko na razie.
Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Nie Mar 11, 2012 10:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi- Gossip Dan & Girls
On się w tej scenie automatycznie nie zmienił w dobrą hybrydę
Kasia- Dan & Klaine
Ja uwielbiam Klaroline Nie cierpie Tylera i nigdy go nie polubie...
A tak z innej beczki jak wam sie podobają stroje aktorów :
A tak z innej beczki jak wam sie podobają stroje aktorów :
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Gigi napisał:Karo widziałam tylko jeden odcinek z tym uleczeniem i było to według mnie totalnie bez składu i ładu. nagle zamienia się w dobrego człowieczka kiedy nawet przy Stefku było mu trudno. i nie jestem zespoilerowana tyle tylko co wy tutaj mnie zespoilerujecie. nie wiem nic co dalej i może mi się spodoba. who knows :> :>
No nie dogadamy się, tak czuję.
Co do Klausa:
Moim zdaniem tego, że on uratował Caroline w żadnym wypadku nie można traktować jako jego zmiany w dobrego
EDIT:
Nina kiepsko moim zdaniem. Wytrzasnęła tę kieckę chyba z szafy Eleny.
Jestem zdziwiona, bo Nina zawsze ubierała się dobrze (chyba jako przeciwieństwo Eleny).
Złote spodnie Candice..
Paul najlepiej xD
Złote spodnie Candice..
Paul najlepiej xD
Kasia- Dan & Klaine
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 38 z 40
Pozwolenia na tym forum: