The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 37 z 40
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Jak oglądam wywiad z Paulem od razu się uśmiecham Kasia, słyszałam, że z Wawy do Poznania można pojechać za 7zł, więc z Gdańska pewnie podobnie :> Do zobaczenia xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
pierdzielę. oficjalnie shippuje Stefana i Katherinkę xD jestem w 3x01 i już bez szału za to 2x21 bomba to powinien być finał a nie 2x22 :/ :/
tak ogólnie to Stelena działa mi na nerwy i to przez Damona xD Nudne to już że Stefek musi sprzątać po Damonie ile można :/ :/
Klaus mnie niesamowicie wkurza. ten aktor po prostu działa mi na nerwy z tym średniowiecznym akcentem i grą na jedno kopyto. sorry.
Jeszcze powiem coś o Delence xD ale to jest robione na siłę matko. chyba już szybciej będę shippować Damona i Bonnie niż Damona i Elenę xD pocałunek z litości na łożu śmierci for the win xD błagam co to ma być.
I jeszcze Caroline Tyler :/ :/ byłam w szoku bo seks był super awkward. dziwna chemia nie podoba mi się.
Czy ktoś może mnie zespoilerować lekko czy Kat wróci w najbliższych odcinkach??? i czy będą sceny KatStef???
najfajniejsza historia to KatStef ostatnio. tylko czy czasami nie zrobili retcona z tym jak Kat mówi że kochała obu??? :/ mam nadzieję że nie zmarnują jej historii w imię historii Eleny wiecznej dziewicy
tak ogólnie to Stelena działa mi na nerwy i to przez Damona xD Nudne to już że Stefek musi sprzątać po Damonie ile można :/ :/
Klaus mnie niesamowicie wkurza. ten aktor po prostu działa mi na nerwy z tym średniowiecznym akcentem i grą na jedno kopyto. sorry.
Jeszcze powiem coś o Delence xD ale to jest robione na siłę matko. chyba już szybciej będę shippować Damona i Bonnie niż Damona i Elenę xD pocałunek z litości na łożu śmierci for the win xD błagam co to ma być.
I jeszcze Caroline Tyler :/ :/ byłam w szoku bo seks był super awkward. dziwna chemia nie podoba mi się.
Czy ktoś może mnie zespoilerować lekko czy Kat wróci w najbliższych odcinkach??? i czy będą sceny KatStef???
najfajniejsza historia to KatStef ostatnio. tylko czy czasami nie zrobili retcona z tym jak Kat mówi że kochała obu??? :/ mam nadzieję że nie zmarnują jej historii w imię historii Eleny wiecznej dziewicy
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie, nie chcę się powtarzać i znów na ten temat dyskutować xD
Gigi napisał:Klaus mnie niesamowicie wkurza. ten aktor po prostu działa mi na nerwy z tym średniowiecznym akcentem i grą na jedno kopyto. sorry.
No co Ty, super gra przecież Jak dla mnie jeden z najlepszych aktorów z VD.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Oli mówię bardziej o finale i jak Klaus zabrał Stefka :/ :/
a ten gif to błagam przecież wiadomo że Elena kochała Stefka trudno żeby rzucała się w ramiona Damona
Klaus mnie wkurza sorry. Eli jest sto razy fajniejszy. wróci??
a ten gif to błagam przecież wiadomo że Elena kochała Stefka trudno żeby rzucała się w ramiona Damona
Klaus mnie wkurza sorry. Eli jest sto razy fajniejszy. wróci??
Gigi- Gossip Dan & Girls
No straszne, brat uratował brata xD
No sorry, ale nie raz już tak robiła :p
Elajża wróci
No sorry, ale nie raz już tak robiła :p
Elajża wróci
Lewandowska- Bart & OTH
O to nawet nie wiedziałam ze można z Gdańsk atak tanio jechać ^^Ola napisał:Jak oglądam wywiad z Paulem od razu się uśmiecham Kasia, słyszałam, że z Wawy do Poznania można pojechać za 7zł, więc z Gdańska pewnie podobnie :> Do zobaczenia xD
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
@Gigi
Kat nie ma zbyt dużego wątku w tym sezonie, na początku jeszcze wróci i namiesza, ale jak potem zniknie, to na dobre i do tej pory słuch po niej zaginął. Ale będzie miała pewne małe scenki z których fani SK mieliby dużo więcej uciechy niż fani DK;)
Pokochasz Klausa, na pewno. I pokochasz Klaroline♥ Klaroline jest mistrzostwem tego sezonu. Alee... z całą moją miłością do Klaroline, jak możesz twierdzić, że seks Forwood jest super akward? Nie pamiętam jak tam im się wiodło na początku, ale pamiętam, że seks to mają dobry. Potem za to wszystko idzie się ... przez Klausa. No i dobrze w sumie. Bo teraz mam Klaroline:D
(Natężenie słowa Klaroline w tym tekście mnie przeraża)
Nie wiem jak mogłaś przestać shippować Stelenę po 3x1 i po tym:
Nie masz serca:(
PS. Jeśli sądzisz, że pocałunek ze spoconym Damonem na łożu śmierci był wymuszony to lepiej zbieraj siły na sławetną scenę z chili...
Kat nie ma zbyt dużego wątku w tym sezonie, na początku jeszcze wróci i namiesza, ale jak potem zniknie, to na dobre i do tej pory słuch po niej zaginął. Ale będzie miała pewne małe scenki z których fani SK mieliby dużo więcej uciechy niż fani DK;)
Pokochasz Klausa, na pewno. I pokochasz Klaroline♥ Klaroline jest mistrzostwem tego sezonu. Alee... z całą moją miłością do Klaroline, jak możesz twierdzić, że seks Forwood jest super akward? Nie pamiętam jak tam im się wiodło na początku, ale pamiętam, że seks to mają dobry. Potem za to wszystko idzie się ... przez Klausa. No i dobrze w sumie. Bo teraz mam Klaroline:D
(Natężenie słowa Klaroline w tym tekście mnie przeraża)
Nie wiem jak mogłaś przestać shippować Stelenę po 3x1 i po tym:
Nie masz serca:(
PS. Jeśli sądzisz, że pocałunek ze spoconym Damonem na łożu śmierci był wymuszony to lepiej zbieraj siły na sławetną scenę z chili...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Stelenka cały czas ma miejsce w moim sercu po prostu za dużo tych dramatów i jeszcze Damon piąte koło u wozu. wolę StefKat w tej chwili i jedna z najlepszych scen to
lof lof lof <3 a crazy, manipulative bitch incapable of love <3 mam nadzieję że foreshadowing z tym wszystkim xD w ogóle świetny motyw z tym niby zauroczeniem Stefka awww
Karooo seks Forwood był bardziej niż super awkward xD chyba przez grę aktorów bo te wszystkie ruchy przy ścianie wywołały u mnie napad śmiechu xD tak jakby Tyler był lekko niesprawny w pewnych rejonach xD
Nie wiem czy Klausa pokocham. Wolę Eli sto razy bardziej. nic nie podoba mi się w Klausie szczerze mówiąc od wyglądu przez zachowanie :/ :/ aktor mnie wkurza po prostu. ale zobaczymy
lof lof lof <3 a crazy, manipulative bitch incapable of love <3 mam nadzieję że foreshadowing z tym wszystkim xD w ogóle świetny motyw z tym niby zauroczeniem Stefka awww
Karooo seks Forwood był bardziej niż super awkward xD chyba przez grę aktorów bo te wszystkie ruchy przy ścianie wywołały u mnie napad śmiechu xD tak jakby Tyler był lekko niesprawny w pewnych rejonach xD
Nie wiem czy Klausa pokocham. Wolę Eli sto razy bardziej. nic nie podoba mi się w Klausie szczerze mówiąc od wyglądu przez zachowanie :/ :/ aktor mnie wkurza po prostu. ale zobaczymy
Gigi- Gossip Dan & Girls
Matt Davis bardzo krótko o Alariku i Elenie ;D
[You must be registered and logged in to see this link.]
;D padłam normalnie
- Spoiler:
- "Jest tam dużo seksualnego napięcia między Alarikiem a Eleną- nie możecie zaprzeczyć... Jestem zaskoczony, że nie wkradł się jeszcze do jej łóżka."
;D padłam normalnie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Od razu wiedziałam, że to jest CHORA SYTUACJA, kiedy twój wiecznie napruty nauczyciel mieszka u ciebie w domu, spędza podejrzanie dużo czasu z twoim młodszym bratem a także chłopakiem, który (podobno) cię kocha (może ta miłość Damona do Eleny to tylko przykrywka i pretekst, żeby zbliżyć się do swojego kochanka, Alaricka?) w międzyczasie zalicza żonę twojego ex a po kuchennych szafkach chowa kusze przeznaczone do polowania na wampiry. I używa błyszczyka!
Alaric jest biseksualnym alko-seksoholikiem. Oto moja opinia.
Alaric jest biseksualnym alko-seksoholikiem. Oto moja opinia.
wiem już co mi przeszkadza u Klausa aka Nicka xD ON SEPLENI ahaha
Gigi- Gossip Dan & Girls
o żesz. ta rodzinka Klausowatych nieźle mnie wkurza. Reb też zakręcona i też jej nie lubię następna wkurzająca aktorka. ale wtf Tyler :/ :/ on zostanie hybrydą???? nooo miał być wilczkiem beznadziejny początek sezonu
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja mam totalnie inne zdanie niż ty Gigi:D
Rodzinkę "Klausowatych" kocham! To najlepszy wątek w tym sezonie.
Tyler hybrydą - na początku mnie wkurzało to, ale teraz dziękuję ludziom, że zmienił się (Klaroline <3).
To tyle:P
Rodzinkę "Klausowatych" kocham! To najlepszy wątek w tym sezonie.
Tyler hybrydą - na początku mnie wkurzało to, ale teraz dziękuję ludziom, że zmienił się (Klaroline <3).
To tyle:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Trochę o odcinku 3x16
- Spoiler:
- Już w ten czwartek wyemitowany zostanie 16 odcinek 3 sezonu - 1912. W związku z tym, Carina Mackenzie z Zap2It i Kristin Dos Santos z E!Online zdradziły, czego możemy oczekiwać po najnowszym odcinku.
1. Alaric jest w kłopotach: Nie bójcie się, fani Alarica: Wasz ulubiony nauczyciel-za-dnia/łowca-wampirów-w-nocy nie jest martwy. Na początku epizodu, Ric znajdzie się za kratkami. Jego rana jest już uleczona, a Szeryf Forbes ma do niego kilka ważnych pytań. A co z Meredith, która postrzeliła go pod koniec ostatniego odcinka? Powiedzmy, że to nie była senna sekwencja.
Fani nauczyciela historii będą także zadowoleni z faktu, że poznamy życie Alarica zanim przybył on do Mystic Falls (wspomnienia!), w tym także dowiemy się o jego pobycie w Duke. Wygląda na to, że nie tylko bracia Salvatore mają interesującą przeszłość...
2. Elena otworzy się: Jedną z naszych ulubionych scen w odcinku jest rozmowa Eleny z Mattem, który spędził większość epizodu na odgrywaniu Sherlocka i Watsona. W rzeczywistości, w epizodzie jest mnóstwo świetnych scen z Eleną i Mattem. W jednej z nich Elena w końcu przyznaje się, co czuje do obydwu braci i to jest naprawdę wnikliwe dla widzów... i Matta, który może, ale nie musi, żywić jeszcze uczucia do swojej pierwszej miłości. Perfekcyjne pisanie jest perfekcyjne! Podziękowania dla producentki wykonawczej Julie Plec, która napisała scenariusz do tego epizodu.
3. Bracia Krwi: Tęskniliście za głębokimi i znaczącymi scenami pomiędzy Stefanem i Damonem, w których nie uczestniczyła Elena? Przygotujcie się do pokochania tego epizodu, ponieważ jest on tylko o zmiennej relacji pomiędzy braćmi. Kiedy spotkamy się z chłopakami w 1912, dowiemy się, że nie rozmawiali oni ze sobą przez 50 lat i zrozumiałym jest to, że sprawy między nimi są napięte. Co do czasów obecnych, Damon będzie pomagał bratu z jego problemem kontrolowania siebie, co prowadzi nas do najlepszych tekstów Damona w historii. Poważnie, nie przeżywajcie każdej śmiesznej/dowcipnej/fantastycznej wypowiedzi bohatera, gdyż skończycie w szpitalu.
4. Kącik zwolenników:: OK, OK, wiemy, że musimy dać fanom Deleny i Steleny jakieś informacje, więc: Elena dzieli po jednej ważnej scenie z każdym z braci, jednak naszym zdaniem to scena ze Stefanem będzie miała większy emocjonalny wpływ na postacie i fanów tej pary.
5. Odkrycia i rewelacje: Ujawniony zostanie zabójca w Mystic Falls! Tak, zabijający członków rady potwór, ma związek z retrospekcjami do roku 1912. Powtarzamy: Jeden z najlepszych zwrotów w historii serialu. Jest taki świetny.
Poznamy również Sage - wampirzycę, która dla Damona jest odpowiednikiem "Lexi". Uczy ona go zasad wampirzego świata w 1912. Jednak to już wiedzieliście. Odkryjecie także jej zaskakujący związek z Rodziną Pierwotnych, który będzie przyczyną interesującego zwrotu akcji w obecnym Mystic Falls.
P.S.: Caroline i Bonnie nie pojawią się w epizodzie, gdyż są zajęte pomaganiem Abby przy przemianie. Kogo jeszcze nie będzie? Oczywiście Jeremy'ego i Tylera. Zabraknie także Klausa, który prawdopodobnie jest zajęty rysowaniem koni czy coś. Nie martwcie się, jego siostra Rebekah jest w pobliżu, starając się przeszkodzić Stefanowi i Damonowi siedzącym przy barze.
Tłumaczenie vampirediaries.pl
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
"Zabraknie także Klausa, który prawdopodobnie jest zajęty rysowaniem koni czy coś"
hahaha:D rozwaliło mnie to totalnie...
hahaha:D rozwaliło mnie to totalnie...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Wasz ulubiony nauczyciel-za-dnia/łowca-wampirów-w-nocy
Chyba raczej alkoholik-za-dnia/demon-seksu-w-nocy.
Elena dzieli po jednej ważnej scenie z każdym z braci, jednak naszym
zdaniem to scena ze Stefanem będzie miała większy emocjonalny wpływ na
postacie i fanów tej pary.
Szykuje się jeden z lepszych odcinków, nie mogę się doczekać;D
To jeszcze nagranie z wczorajszego panelu PaleyFest
cz.1 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.2 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.3 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.4 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.5 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.1 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.2 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.3 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.4 [You must be registered and logged in to see this link.]
cz.5 [You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Gigi, też uważam, że 2x21 był lepszy niż finał.
A Rebeczka jeszcze da się lubić
Mam nadzieję, że w finale 3 sezonu znowu nie będzie ratowanie Damona przez Stefana, Damon w nagrodę całujący Elenę.
xD
A Rebeczka jeszcze da się lubić
Mam nadzieję, że w finale 3 sezonu znowu nie będzie ratowanie Damona przez Stefana, Damon w nagrodę całujący Elenę.
xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Eh, Karolina, teraz się zastanawiam co było gorsze, chili czy spocony kiss. Chyba jednak chilli.
Kasia- Dan & Klaine
[You must be registered and logged in to see this link.] zły Damon, zły!
Lewandowska- Bart & OTH
A ja ze scen Deleny uwielbiam końcówkę ósmego odcinka trzeciego sezonu, gdy po prostu są w łóżku i rozmawiają.
Edda- Liczba postów : 152
Chyba powinna tutaj przyjść Temida z wagą i sprawdzimy skalę uczynków Damona xD
Kasia- Dan & Klaine
obejrzałam odcinek z pierwszą sceną Caroline/Klaus. WTF. co to ma być. pstryknięcie palcami i Klaus jest miłosiernym samarytaninem??? nieeee. bez sensu. to wyglądało jak rozmowa dziadka z wnuczką xD
a Stefanowi to odpierdziela równo już. chociaż Damonowi tak samo. generalnie nie podoba mi się ten sezon :/ :/
reakcja Iana xD
a Paul podobno wyśmiał to że GG miało Paryż ahaha xD
a Stefanowi to odpierdziela równo już. chociaż Damonowi tak samo. generalnie nie podoba mi się ten sezon :/ :/
reakcja Iana xD
a Paul podobno wyśmiał to że GG miało Paryż ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 37 z 40
Pozwolenia na tym forum: