The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 39 z 40
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
LOL Karo xD Bonnie mi nie przeszkadza tak jak np. Elenka czy Klaus czy wymowa Klausa nie mam nic do niej.
dzięki że mnie zespoilerowałaś i już wiem jak będzie przy niej zachowywać się xD nie wiem widziałam jeden odcinek!!! powoli spokojnie xD ich pierwszy raz xD jest moim zdaniem naciągany i nie kupuję. ale who knows co będzie dalej :> :>
a Forwood też nie kupuję. dziwna chemia. nie przekonują mnie. szczególnie Caroline w tym związku.
dzięki że mnie zespoilerowałaś i już wiem jak będzie przy niej zachowywać się xD nie wiem widziałam jeden odcinek!!! powoli spokojnie xD ich pierwszy raz xD jest moim zdaniem naciągany i nie kupuję. ale who knows co będzie dalej :> :>
a Forwood też nie kupuję. dziwna chemia. nie przekonują mnie. szczególnie Caroline w tym związku.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:
dzięki że mnie zespoilerowałaś i już wiem jak będzie przy niej zachowywać się xD
To nic w porównaniu z tym, czym ty mnie zabiłaś w Glee. Do tej pory boję się oglądać kolejne odcinki, bo wiem, że ten straszny moment nadejdzie:( A teraz jeszcze Jonathan!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Gigi, coś czuję, że jesteś bardzo odosobniona w swoim stanowisku co do Bonnie xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
<bezradny>
<bezradny>
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
1:1 xD :***
w Glee będziesz miała dobre wiadomości
Kasia. no nie wiem nie wkurza mnie tak jak inni xD jest przyjacielska generalnie ogarnięta. może być wkurzająca ale bez większych zarzutów jak do innych i lubię to całe ciśnienie wiedźma - wampir
w Glee będziesz miała dobre wiadomości
Kasia. no nie wiem nie wkurza mnie tak jak inni xD jest przyjacielska generalnie ogarnięta. może być wkurzająca ale bez większych zarzutów jak do innych i lubię to całe ciśnienie wiedźma - wampir
Gigi- Gossip Dan & Girls
Tak przeglądam sobie kwejka i patrzę a tu takie coś [You must be registered and logged in to see this image.]
Edda- Liczba postów : 152
ej dobra ten serial powoli zmienia się w paranormal activity 4 Elena zabijająca Ricka ahahaha omg padłam. Matt: nie nie nie!!! Elena: sorry bro. xD
Eli: this is family business. awww kocham go <3
dziecko kwiat wszystko zepsuło bleee.
foreshadowing był w tym odcinku taki że ohohoho Matt i Elena to endgame jak nic LOL xD
Eli: this is family business. awww kocham go <3
dziecko kwiat wszystko zepsuło bleee.
foreshadowing był w tym odcinku taki że ohohoho Matt i Elena to endgame jak nic LOL xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
kto to dziecko kwiat xD?
a Melena to jest pewna sprawa <3
a Melena to jest pewna sprawa <3
Kasia- Dan & Klaine
matka to dziecko kwiat. wszystko zepsuła Eli > Klaus
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dopiero zaczęłam oglądać ten serial, jestem na początku 2 sezonu i nie rozumiem czemu Stefan i Elena w ogóle z Damonem gadają, jeszcze na początku nie razi jego zamiłowanie do morderstw, ale potem co odcinek to musi kogoś zabić, a gdy zabił wujka Tylera, to pomyślałam o no! I skąd się w ogóle bierze Delena? Z marzeń fanów czy są jakieś podstawy dla tego "związku", że Damon kocha Elenę to wiem, ale ona też coś do niego zacznie czuć?
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
Karolina napisał:Gigi napisał:błagam. Matt to męczennik numer jeden tego serialu. Elena przy nim wymięka
Chyba kpisz. Męczennikiem nr 1 tego serialu jest Bonnie. Dowiesz się o tym już za parę odcinków.
Dla mnie Bonnie i Matt powinni się spiknąć i być męczennikami razem, zanudzać nas razem, płakać razem i narzekać razem
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Kasia napisał:Cholerka, przypomniałaś mi zaletę Tylera..
Też się czujecie trochę nie fair, że podoba wam się Klaroline, chociaż shippujecie/shippowałyście Forwood? : <
Ja ich mocno shippowałam w 2 sezonie no bo proszę Caroline i Matt?! Matt i ktokolwiek o.O Lubiłam ich jeszcze na poczatku sezonu a potem zwyczajnie ich zniszczyli ;/
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Wiesz, Matt ostatnio ze 2-3 odcinki naprawdę mnie nie drażni Teraz Bonnie jest nr do odstrzału.
Kasia- Dan & Klaine
Nie wiem kto mnie bardziej wkurza Bonnie czy aktorka, która ją gra
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Uwielbiam to promo!
- Spoiler:
- Portal Wetpaint.com zamieścił na swojej stronie krótki artykuł z rozmowy przeprowadzonej z obsadą The Vampire Diaries podczas PaleyFest 2012. Możemy się z niego dowiedzieć co Paul Wesley (Stefan) myśli o ponownej przemianie jego postaci, oraz co Nina Dobrev (Elena) powiedziała o finale 3 sezonu.
Mamy coś dla wszystkich tych, którzy czekają na wybawienie Stefana (Paul Wesley). Entertainment Weekly rozmawiał z obsadą The Vampire Diaries podczas PaleyFest 2012. Nina Dobrev (Elena) zdradziła nam, że:
"Stefan wydaje się być coraz bliżej przemiany w Stefana... który tak chronił Elenę".
Oczywiście nie wszyscy są tak bardzo zadowoleni z tego rozwoju.
"Miejmy nadzieję, że nie utrzyma się to zbyt długo", powiedział Paul Wesley EW.
Paul cieszy się graniem przemiany Rozpruwacza w romantyka.
Ale mamy też pewne złe wieści od obsady: Niech fani lepiej przygotują się na ból serca. Kiedy Nina została zapytana o finał 3 sezonu, odpowiedziała:
"Rzuca on wiele światła na pewne sprawy, ma wesołe momenty, ale oczywiście kończy się tragedią".
Oh TVD, tak jak większość waszych momentów, prawda?
Jaką tragedią waszym zdaniem mógłby zakończyć się 3 sezonu serialu?
Natalie Abrams na łamach portalu TV Guide zamieściła wywiad z producentką wykonawczą serialu, Julie Plec, która odpowiedziała na kilka naprawdę ciekawych pytań podczas PaleyFest 2012.
To, że Stefan powraca ze swojej ciemnej strony w The Vampire Diaries wcale nie oznacza, że Damon poddał się w walce o serce Eleny.
Po tym, jak Damon (Ian Somerhalder) w końcu zamknął swoje usta przed Eleną (Nina Dobrev), wyraźnie widać, że ponownie staje on u boku swojego brata, Stefana (Paul Wesley), który ponownie zaczyna pokazywać nam swoje emocje. Mimo tego, że Damon upiera się przy tym, iż lepiej wychodzi mu bycie "tym złym", producentka wykonawcza Julie Plec powiedziała TVGuide.com, że on jeszcze się nie poddał.
W sobotę, na czerwonym dywanie przed PaleyFest, które prowadziła Debra Birnbaum z magazynu TV Guide, Plec zdradziła nam te wszystkie rzeczy związane z Damonem, Stefanem i Eleną. Opowiedziała też o przyszłości Alarica i kolejnym wyzwaniu, jakie staje przed Pierwotnymi. Plus: Zobaczcie dlaczego nadchodzący finał sezonu doprowadził ją do łez:
Czy możemy oczekiwać, że Stefan i Elena wkrótce się pogodzą?
Julie Plec: Możemy oczekiwać pewnego rozwoju, możemy oczekiwać przełomu, możemy oczekiwać naprawdę szczerej rozmowy i możemy oczekiwać pewnej frustracji, kiedy będą oni kontynuowali odkrywanie tego czy silne uczucie, jakim darzyli się na początku, wciąż istnieje. Czy odeszli od siebie na dobre i czy Stefan zrujnował to wszystko na zawsze? Oraz czy Elena wciąż chce i jest wciąż zdolna go kochać? A w środku tego wszystkiego stawimy czoło pytaniom: co musi się rozwinąć, i co musi wyjść na jaw w przyjaźni Damona i Eleny, która zaszła tak daleko w tym roku. Reszta sezonu będzie krążyła wokół tych właśnie pytań.
Damon bardzo jasno wyraził się, że dużo lepiej idzie mu bycie złym niż Stefanowi. Czy on zrezygnował już z Eleny i czy ponownie będzie zły?
Piękne w Damonie jest to, że on tak naprawdę nigdy się nie poddaje. Robi różne rzeczy, zajmuje nieodpowiednie miejsca, ma swoje zdanie kiedy wszystko już zostanie powiedziane i zrobione, kiedy jego brat ma kryzys, kiedy dziewczyna ma kryzys i kiedy cały świat ma kryzys. Damon nieuchronnie nie może poradzić sobie ze sobą, pomóc sobie i musi się z tym uporać. Odcinek z tego tygodnia naprawdę pokaże, że idealną równowagą dla Damona jest bycie złośliwym, sarkastycznym, złym. Naprawdę wyjaśni się też sedno tego, że jest on prawdziwie bohaterską osobą. To stała ewolucja Damona.
Alaric został postrzelony przez Meredith w poprzednim odcinku. Co możesz nam zdradzić na temat jego przyszłości?
Alaric ze swoim tragizmem i nieszczęśliwym powodzeniem u kobiet odnalazł się będąc prawie zamordownym przez człowieka. Jeśli celowałaby ona bardziej w prawo, to on pewnie byłby teraz martwy. Mały, ale za to bardzo urozmaicony spoiler: Właściwie to jeszcze w tym tygodniu zobaczymy Alarika ponownie w centrum tego całego śledztwa związanego z morderstwami. Uzyskamy wiele odpowiedzi na temat tego, co się dzieje, kto za tym wszystkim stoi, oraz co lub kto uniemożliwi te seryjne morderstwa, które aktualnie dzieją się w mieście.
Zostało ujawnione, że istnieje kolejne drzewo białego dębu. Jak to zmieni kierunek biegu reszty sezonu?
Odkrycie tego, że była kolejna sadzonka tego drzewa podczas nieobecności Pierwotnych, którzy już raz spalili poprzednie drzewo, zdecydowanie postawi Rebekah (Claire Holt) i Klausa (Joseph Morgan) na pewnej krawędzi. Oni właśnie pokonali swoją matkę, która próbowała ich unicestwić, więc nie mogą oni nawet nacieszyć się tym zwycięstwem, ponieważ dowiedzieli się o kolejnej zagrażającej im broni. Zobaczymy jak długo Rebekah utrzyma ten fakt w tajemnicy. A odpowiedź na to pytanie brzmi: pewnie nie za długo. Zobaczymy też co Damon będzie w stanie zrobić, aby wydostać z niej potrzebne informacje. Będzie on musiał się również domyślić, dlaczego ona wciąż wszędzie wtyka swój nos.
Przemiana Abby oczywiście nie pójdzie tak gładko jak w przypadku Caroline. Jak ona [Caroline] pomoże matce Bonnie przez to przejść?
Piękne w Caroline jest to, że ta jej dziwaczna kontrola za jej ludzkiego życia przerodziła się w bardzo, bardzo, bardzo dobrą kontrolę w jej wampirzym życiu, kiedy te wszystkie rzeczy uległy spotęgowaniu. Nikt inny nie jest obdarowany taką obsesyjną, nałogową doskonałością jak Caroline. Jeśli chodzi o Abby (Persia White), to zobaczymy jak czarownica połączona jest z Ziemią. A kiedy przemieniasz czarownicę w wampira, to nie jest ona już czarownicą. W związku z tym traci ona część siebie. To nie tylko utrata człowieczeństwa, to również utrata tego, co łączy cię z Bogiem, jeśli jesteś osobą wierzącą. To nie będzie łatwe ani dla niej ani dla Bonnie (Kat Graham), ponieważ nie ma żadnego zaklęcia, którym mogłaby ona jej pomóc. To coś jak: 'Jak mogę pomóc teraz mojej mamie, której wcale nie znam, i która mnie porzuciła. Dopiero co zaczęłyśmy wzajemne relacje i jak ja mam jej teraz pomóc odnaleźć się w tej całej tragicznej sytuacji?'
Przyjaciółka Eleny bardzo jasno wyraziła się na temat tego, że inni ludzie kończą cierpiąc, aby ona mogła zostać ocalona. Czy to silnie wpłynie na Elenę, kiedy serial powróci?
Tak, największym ciężarem, jaki musi dźwigać Elena, jest fakt, iż jest ona niewiarygodnie bezinteresowną osobą. Ona pragnie troszczyć się o tak wiele rzeczy i chronić tak wiele osób, które kocha. A ponieważ kocha ona ich tak mocno i całkowicie, że utworzyła przy tym koło przyjaciół, którzy są i będą skłonni poświęcić swoje życie za nią. To taka mała walka typu: 'Hej, poczekaj chwilę! Byłam skłonna skoczyć z klifu.'; 'Nie, ja byłam!'. Wszystko to prowadzi do jednego wielkiego tematu, którym jest lojalność, przyjaźń, więź z rodziną i twoje poświęcenie się dla ukochanych osób. W sytuacji takiej jak ta, gdzie ryzyko wzrasta z każdym dniem, dzieciaki z Mystic Falls mają wiele możliwych dróg do wyboru. Ostatecznie wygląda to jakby jej przyjaciele byli nieprzychylni wobec Eleny i musi ona sobie z tym poradzić.
Finał z ostatniego roku zawierał duży element zagrożenia. Czy ten będzie oparty na emocjach czy na niebezpieczeństwie?
Epizod nie jest jeszcze całkowicie przelany na papier, ale w tym roku finał będzie kombinacją zakończeń z pierwszego i drugiego sezonu z całą tą mitologią, łajdakiem kontynuującym swoją jazdę... ale emocjonalnie także dużo się wydarzy podczas podróży naszych bohaterów. Rozbijałam tą historię i dużo płakałam, byłam oziębła, bardzo podekscytowana i zdenerwowana. Chcemy zrobić to dobrze. Jest wiele do opowiedzenia i tak niewiele czasu. Jednak trzymam kciuki za to, co, moim zdaniem, będzie naprawdę dobre.
Jak waszym zdaniem będzie wyglądał finał 3 sezonu The Vampire Diaries?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
April napisał:Nie wiem kto mnie bardziej wkurza Bonnie czy aktorka, która ją gra
Mnie zdecydowanie aktorka. Zwłaszcza odkąd popełniłam błąd życia i włączyłam sobie jej piosenkę na yt... Nie róbcie tego. Dobrze wam radzę.
Za późno...
I'm a sassy girl
I'm a sassy girl
I'm a sassy girl
I'm a sassy girl
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ale że co Bjuti?
Edit: Dobra, nie zajarzyłam.
Nie popełnię tego błędu.
Edit: Dobra, nie zajarzyłam.
Nie popełnię tego błędu.
Kasia- Dan & Klaine
a moim zdaniem Kat jest prześliczna. sam seks nawet lepszy niż Candice xD co za imię swoją drogą
ale piosenki nie będę szukać xD
ale piosenki nie będę szukać xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kat jako Kat jak na murzynkę jest jeszcze znośna, ale jako Bonnie z wiecznie wydętymi ustami to chodząca tragedia.. Dobrze, że już chociaż nie krwawi :/
Kasia- Dan & Klaine
Kat jako Kat jak na murzynkę jest jeszcze znośna
LOL xD
jest przepiękna. ma twarz jak z photoshopa xD tylko stylizacje ma z kosmosu
LOL xD
jest przepiękna. ma twarz jak z photoshopa xD tylko stylizacje ma z kosmosu
Gigi- Gossip Dan & Girls
Mnie tam jej wygląd ani grzeje ani ziębi. Taka sobie. Natomiast nie znoszę sposobu, w jaki układa usta. Tak jakoś niesymetrycznie, jakby wiecznie zgrzytała zębami:
Nie czepiam się na siłę, naprawdę strasznie rzuca mi się to w oczy i potwornie mnie do irytuje;)
Nie czepiam się na siłę, naprawdę strasznie rzuca mi się to w oczy i potwornie mnie do irytuje;)
sposobu w jaki układa usta xD może po prostu ma usta jakie ma?? boskie swoją drogą
no ja nie wiem jak można mieć taką perfekcyjną twarz. czysty photoshop xD
no ja nie wiem jak można mieć taką perfekcyjną twarz. czysty photoshop xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jeśli tak wygląda perfekcja to nigdy bardziej się nie cieszyłam, ze daleko mi do ideału xD
Dobra, milczę już na jej temat Byle oby jak najmniej Bonnie w następnych odcinkach.
Dobra, milczę już na jej temat Byle oby jak najmniej Bonnie w następnych odcinkach.
Kasia- Dan & Klaine
Karolina, Kasia - dziewczyny a już myślałam, że tylko mnie drażnią te dziwne usta Kat
ha ha a co do piosenek Kat to chyba też nie zaryzykuję! Już raz zaryzykowałam i puściłam sobie to powiem szczerze, że nie wiem czy rzeczywiście to śpiewa Nina ale ten teledysk......WTF!?!?!
ha ha a co do piosenek Kat to chyba też nie zaryzykuję! Już raz zaryzykowałam i puściłam sobie to powiem szczerze, że nie wiem czy rzeczywiście to śpiewa Nina ale ten teledysk......WTF!?!?!
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 39 z 40
Pozwolenia na tym forum: