The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 21 z 40
Strona 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Haha jaki Damon. Po za tym to psychopatą jest bardziej Stefan rozpruwacz
Fin mi jakoś nie leży, nie lubię owczarków "ze wzrokiem psychopaty" oczywiście
Fin mi jakoś nie leży, nie lubię owczarków "ze wzrokiem psychopaty" oczywiście
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Nie chcę się tu jakoś specjalnie rozpisywać... Ale obejrzałam wszystko... i wow xD
A Kol, zaiste, niezła dupa xD Już go lubię
Ale za to bardzo nie lubię Meredith, bo mi przypomina o Jennie
A Kol, zaiste, niezła dupa xD Już go lubię
Ale za to bardzo nie lubię Meredith, bo mi przypomina o Jennie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
odcinek, jak zawsze świetny, ale caly czas nie moge z rozmowy Damona z Elijah'a i jego tekst xo xo, powiedziany tak spokojnie
i jak ktoras tu z dziewczyn okreslila, ze mamy nastepna PLOTKARĘ, hehheheh niesamowite porownanie, naprawde
i jak ktoras tu z dziewczyn okreslila, ze mamy nastepna PLOTKARĘ, hehheheh niesamowite porownanie, naprawde
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Zdjęcie wszystkich pierwotnych(prócz matki). Co sądzicie?
- Spoiler:
- W magazynie TVGuide znalazł się artykuł o nadchodzącym odcinku The Vampire Diaries. Poniżej zamieszczamy skan z magazynu i tłumaczenie artykułu.
Ludzie z Mystic Falls uwielbiają swoje imprezy. To bez znaczenia, że zwykle kończą się one masakrą. Nadchodzący wieczór towarzyski - uzupełniony smokingami, sukniami balowymi i tańczącymi parami - ma miejsce w nowej luksusowej rezydencji Klausa. "To jego próba, by wprowadzić do miasta klasę," żartuje Joseph Morgan, grający uwodzicielską i przerażającą hybrydę wampira i wilkołaka. "Wszyscy aktorzy brali lekcje tańca przed filmowaniem. Jestem teraz biegłym tancerzem walca - przynajmniej od pasa w górę."
Każdy, kto jest kimś będzie brał udział w tym wydarzeniu, wliczając w to kilka znaczących postaci z przeszłości Klausa. Więc w jaką nikczemną grę niegrzeczny chłopiec bawi się tym razem? "Ma bardziej ludzki cel," uparcie twierdzi Morgan, "i myślę, że ludzie nie będą tym rozczarowani."
Tym celem mogłoby być zdobycie przychylności Caroline, czarującej wampirzycy, której uratował życie. "Jest pewna strona, z której ona go nie zna, więc on ma nadzieję, że to przynajmniej pozwoli jej choć trochę go zrozumieć. Myślałem, że w scenach pomiędzy Candice i mną jest chemia," przyznaje Morgan, "jednak potem, gdy przeczytałem na Tweeterze: 'Pomiędzy Candice z kimkolwiek istnieje chemia!' pomyślałem 'Czekajcie, myślałem, że ja jestem wyjątkowy!'"
Ciepłe i niewyraźne uczucia zostawiamy na boku. "Nadchodzi wątek przemocy," zdradza Morgan, który jest "chętny do nakręcenia kolejnego sezonu, jeśli mnie nie zabiją. Ktoś spowoduje zamieszanie na przyjęciu, jednak Klaus chociaż ten jeden raz nie będzie jego przyczyną."
W rzeczywistości, zdradza, wielka zła hybryda "spróbuje zbadać jego ludzką stronę. To będzie dla niego trudne." Ciężko być tobą, Klaus!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Gorzej teraz wygląda. Z jakieś 20 lat więcej niż w dłuższych włosach:D
Beauty napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Szkoda, że mu obcięli te włosy
Padłam! Co to jest? Bjuti, miej litość
Go??- Gość
Prawie się rozpłakałam...
Z których odcinków są te kawałki z młodosci braci?
Z których odcinków są te kawałki z młodosci braci?
Szczerze to o dziwo nie pamiętam numerów odcinków (Marta, musisz zwątpić w moją pamięć).
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Dobry film, i dlatego ostateczny endgame to powinien być Team Salvatore
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Dobry film, i dlatego ostateczny endgame to powinien być Team Salvatore
I mam nadzieję, że tak będzie Świetny filmik, o niektórych scenach kompletnie zapomniałam. A te retrospekcje to jedne z pierwszych, więc należy szukać gdzieś w środku 1 sezonu.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kasia napisał:Szczerze to o dziwo nie pamiętam numerów odcinków (Marta, musisz zwątpić w moją pamięć).
Go??- Gość
Marta napisał:Kasia napisał:Szczerze to o dziwo nie pamiętam numerów odcinków (Marta, musisz zwątpić w moją pamięć).
Marta, wstawiłaś jedną niezadowoloną buźkę, jedną zszokowaną i jedną (o zgrozo!) zadowoloną, w związku z czym przesyłasz mi sprzeczne sygnały i nie wiem co myśleć. Jestem na skraju załamania nerwowego w tym momencie, zrób coś z tym, proszę cię!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Marta napisał:Kasia napisał:Szczerze to o dziwo nie pamiętam numerów odcinków (Marta, musisz zwątpić w moją pamięć).
Marta, wstawiłaś jedną niezadowoloną buźkę, jedną zszokowaną i jedną (o zgrozo!) zadowoloną, w związku z czym przesyłasz mi sprzeczne sygnały i nie wiem co myśleć. Jestem na skraju załamania nerwowego w tym momencie, zrób coś z tym, proszę cię!
Już tłumaczę
Pierwsza buźka wyraża mój ogromny smutek, gdyż zawsze do Kejtlin zgłaszam się z pytaniami typu: "z którego odcinka pochodzi ta scena". Druga symbolizuje szok jakiego doznałam po przeczytaniu tego, natomiast ostatnia- Kasia nazwała mnie Martą, a nie Marliną, Morliną, parówką czy innymi podrobami mięsnymi dlatego też użyłam tej oto buźki- Już lepiej się czujesz Karlino?;*
Go??- Gość
Beauty napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Szkoda, że mu obcięli te włosy
Kocham to <3
Zgadzam się - bez sensu mu włosy obcięli ;/
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Ola napisał:Dobry film, i dlatego ostateczny endgame to powinien być Team Salvatore
Filmik świetny - kocham ich razem, zarówno jak się nienawidzą czy wspierają
Jestem bardzo za Team Salvatore
Macie filmik który mnie ostatnio uzależnił.
Myślę że Bjuti się spodoba
alkamb- Chair & Chuck
XDDDD
mina Ian'a na końcu mnie zabiła ;D
alkamb- Chair & Chuck
alkamb napisał:Ola napisał:Dobry film, i dlatego ostateczny endgame to powinien być Team Salvatore
Filmik świetny - kocham ich razem, zarówno jak się nienawidzą czy wspierają
Jestem bardzo za Team Salvatore
Macie filmik który mnie ostatnio uzależnił.
Myślę że Bjuti się spodoba
Hahah właśnie umarłam. Świetny filmik i końcówka Damon
frejabeha- Dan & Derick
- Spoiler:
@ParisLoverGirl: Witam z Paryża!!! Czy możesz dać nam jakieś spoilery odnośnie "The Vampire Diaries"?
Oui, mogę. Słyszeliśmy, że na balu może zdarzyć się pocałunek. Domyślacie się czyj? Po tym co Candice Accola i Joseph Morgan powiedzieli nam na temat Klausa i Caroline i ich starej urazy, nawet nie mamy nadziei, że będą to właśnie oni. Również jest tam moment, gdzie fani Damona i Eleny będę piszczeć.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:
- Spoiler:
Po tym co Candice Accola i Joseph Morgan powiedzieli nam na temat Klausa i Caroline i ich starej urazy, nawet nie mamy nadziei, że będą to właśnie oni.
Czyli z Klaroline nici? Niee, proszę...
frejabeha- Dan & Derick
Strona 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 21 z 40
Pozwolenia na tym forum: