Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 6 z 40
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Pretty Little Liars
ale A to zdecydowanie facet, nie? Co zepsuło mi super teorię, że to Melissa ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Też miałam teorię, że to Melissa
No wyglądało jak facet, Hanna cycków nie widziała xD
I siłą też bardziej na faceta pasował.
Ale kto to wie co wymyślą
No wyglądało jak facet, Hanna cycków nie widziała xD
I siłą też bardziej na faceta pasował.
Ale kto to wie co wymyślą
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Mi też po posturze pasował bardziej, i po tym, jak biegał... chociaż to może być złudne ;D myślę, że Spencer poznałaby własną siostrę, a tak w ogóle, to jest strasznie dziwne, że dziewczyny nie zauważyły żadnych szczegółów, on miał burkę na sobie czy jak?
w ogóle, znasz jakieś DOBRE forum o PLL?
w ogóle, znasz jakieś DOBRE forum o PLL?
Dziewczyny inteligencją nie grzeszą, więc nic nie zauważyły pewnie
Podejrzewam, że nie istnieje.. kiedyś szukałam, ale w Polsce gdzie ten serial nazywano SŁODKIE KŁAMSTEWKA nie liczyłabym na to..
Podejrzewam, że nie istnieje.. kiedyś szukałam, ale w Polsce gdzie ten serial nazywano SŁODKIE KŁAMSTEWKA nie liczyłabym na to..
Kasia- Dan & Klaine
ja kiedyś byłam na jednym, ale potem o nim zapomniałam, a teraz już nie istnieje ;x
a o polskich tłumaczeniach to nie ma co mówić xD można by za to temat założyć <myśli>
a o polskich tłumaczeniach to nie ma co mówić xD można by za to temat założyć <myśli>
Co do forum, to znalazłam jedno: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nie wiem czy dobre, bo trzeba być zarejestrowanym, ale juz się rejestruje to zobacze.
Nie wiem czy dobre, bo trzeba być zarejestrowanym, ale juz się rejestruje to zobacze.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
odcinek bardzo dobry ;D moim zdaniem najinteligentniejsza jest Spencer ;D
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Według mnie odcinek dobry, a nawet bardzo dobry:)
Ta akcja z kłótnią - myślałam, ze prawdziwa:D
Ta akcja z kłótnią - myślałam, ze prawdziwa:D
Ja też, ale jak okazało się, że to jednak nieprawda, to pomyślałam sobie 'no tak, jak mogłam na to nie wpaść -.-
Chociaż może teraz, myśląc o tym po odcinku, te akcje z kłótniami na pokaz zalatywały trochę sztucznością... a A już nie raz pokazał/a, że głupi/a nie jest, więc nie powinien/na tak łatwo na to pójść.
Chociaż może teraz, myśląc o tym po odcinku, te akcje z kłótniami na pokaz zalatywały trochę sztucznością... a A już nie raz pokazał/a, że głupi/a nie jest, więc nie powinien/na tak łatwo na to pójść.
Troche ta druga kłótnia przy wszystkich... Ta po tym jak się dowiedzieliśmy.,
Odcinek bardzo dobry. Ciekawa jestem kto jest A. Wydaje mi się że to mężczyzna, ale nigdy nie wiadomo. I wydał się romans Arii i Ezry.
Ta druga kłótnia przy wszystkim to było widać, że udawana.
Ta druga kłótnia przy wszystkim to było widać, że udawana.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Ja obstawiam Lucasa/Melissę, chociaż po ostatnim odcinku bardziej jego, niż ją. Chodzą słuchy, że A to Ezra, ale to by było głupie chyba xD
W nowym promo jest dużo o Lucasie, nie wydaje mi się dlatego, że to będzie on bo by chyba nie dali czegoś tak oczywistego..
Kasia- Dan & Klaine
Lucas może być pomocnikiem A, tak to brzmi jak się słucha promo. Chyba go jakoś zmusiła/zafascynowała.
Swoją drogą, dlaczego tylko Hanna jest w takich niebezpiecznych sytuacjach ;p Aria jeszcze nigdy nie była.
Swoją drogą, dlaczego tylko Hanna jest w takich niebezpiecznych sytuacjach ;p Aria jeszcze nigdy nie była.
To niby ma wskazywać na to, że A jest Ezra, ale nie chcę w to wierzyć
Lucas się pewnie dowie, że dziewczyny mają telefon i będzie się obawiał, że jakoś dotrą do niego bo pomagał A? Czekam z niecierpliwością na ten odcinek
Lucas się pewnie dowie, że dziewczyny mają telefon i będzie się obawiał, że jakoś dotrą do niego bo pomagał A? Czekam z niecierpliwością na ten odcinek
Kasia- Dan & Klaine
Nie wydaje mi się,aby to był Ezra... Już bardziej obstawiałabym Noela i np. Lucasa.
Niby Noel juz był podejrzany, ale jak łątwo dziewczyny go "wypisały" z listy "Kto jest A". Lucas - zakochany w Hannie, "popychany" przez grupkę. A teraz zniknie, żeby nie byc juz podejrzanym. Może nawet Mona coś z nimi knuje...
Niby Noel juz był podejrzany, ale jak łątwo dziewczyny go "wypisały" z listy "Kto jest A". Lucas - zakochany w Hannie, "popychany" przez grupkę. A teraz zniknie, żeby nie byc juz podejrzanym. Może nawet Mona coś z nimi knuje...
- Spoiler:
- W książce pierwszą A była Mona, a potem był jakiś przekręt z drugim A, ale nie wiem tego jeszcze, bo w Polsce dalszych części nie wydali ;D
Dla mnie zawsze największym dowodem na to, że Lucas jest A było zagranie na tej imprezie szkolnej, kiedy A szantażowało Hannę, żeby tańczyła z Lucasem. To jasne, że on CHCIAŁ, żeby ona z nim tańczyła, a pewnie z własnej woli by tego nie zrobiła.
- Spoiler:
- W książce na początku A była Mona, a potem okazało się, że to jakaś Countrey czy jakos tak, czyli bliźniaczka Alison.
Mi jednak dalej się wydaję, że głównym A, jest Noel. Koniec i kropka:d
Oglądał ktoś ostatni odcinek?
Ten serial jest coraz lepszy:D
Ten serial jest coraz lepszy:D
- Spoiler:
- Wydaję mi się, że A uratowało Lucasa. W ostatniej scenie widać linę.
I jestem ciekawa, co chciał powiedzieć Hannie. Wydaje mi się, że chciał jej powiedzieć, że ją kocha czy cos w tym stylu.
Wydaje mi się jednak, że chciał jej zrobić krzywdę. No bo po co wypłynął z nią na środek jeziora i zachowywał się dziwnie ?(nawet jak na niego).
Nowe promo bardzo interesujące także czekam na nowy odcinek.
Nowe promo bardzo interesujące także czekam na nowy odcinek.
Numb3r_Fourt33n- Blair & Dan
- Liczba postów : 82
Widziałyśmy <3 od momentu, w którym zobaczyłam, że wystąpi Julian Morris wiedziałam, że to będzie cudowny odcinek :PPP
Nie no, poważnie, całkiem niezły. Widać, że wszystko się zacieśnia, no i mam podejrzenia co do Holdena
Nie no, poważnie, całkiem niezły. Widać, że wszystko się zacieśnia, no i mam podejrzenia co do Holdena
- Spoiler:
- Holden jest dziwny. Bardziej jednak mnie irytuje to to, że dziewczyny okłamują Hannę i wtajemniczyły trochę Caleba, a same nie chciały powiedzieć nic swoim facetom. Ciekawi mnie o co chodzi z tym filmikiem, który odczytuje (?) Caleb.
I dlaczego oni mi zabrali Toby'iego?!
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
- Spoiler:
- Dlatego, że mnie on denerwował xDD Może wreszcie Spencer (Spencaaaah) się opamięta i wpadnie w ramiona Wrena <3
Akurat to, że wtajemniczyły Caleba można im wybaczyć, bo Caleb je podstępnie zaszantażował nie dziwię się, że po obejrzeniu tej "odczytanej" części filmiku chciały poznać jego dalszy ciąg. To jak serial, obejrzysz odcinek, na koniec masz cliffhanger i chcesz oglądać dalej
Myślę, że filmik ujawni, jaki jest związek Jenny, Iana i Garetta z morderstwem Ali, chociaż podobno zabójcę mamy poznać dopiero w 3 sezonie więc wszystkiego pewnie nie wyjaśnią. Mnie tylko zastanawia, po jaką cholerę Ian to kręcił
- Spoiler:
- Toby jest cudowny, bardzo się poprawił od 1 sezonu, no i ona tak kocha Spencer .
Po za tym np. Aria zaczyna mnie już z Ezrą denerwować. Rozumiem, że Hanna nie chciała wtajemniczyć Caleba, bo ona chce go chronić. W końcu A potrafi skrzywdzić każdego, tak jak próbował/a Toby'iego. Hanna chciała zrobić to co Spencer, czyli po prostu trzymać go od tego z daleka, także wydaje mi się lekką hipokryzją ze strony dziewczyn mówienie o tym wszystkim Calebowi.
Co do zabójcy to nie wiem, ale gdzieś czytałam, że A ma być ujawniony w tym sezonie. Tylko nie wiem czy zabójca to A czy to różne osoby. W ogóle myślę, że A to tak naprawdę nie jedna osoba, ale kilka. Jakieś główne A zmuszało innych, żeby robili coś za nią/niego.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 6 z 40
Pozwolenia na tym forum: