Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 5 z 40
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Kurde, muszę szybko nadrabiać, zaczęłam 2 sezon i w weekend nadrobię
Tak mnie korci, żeby przeczytać co było w nowym odcinku, ale mam nadzieję, że się powstrzymam
Tak mnie korci, żeby przeczytać co było w nowym odcinku, ale mam nadzieję, że się powstrzymam
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Jaaaa ! ♥
Ale jakoś szczególnie mnie nie porwał ...
Ale jakoś szczególnie mnie nie porwał ...
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
Mnie tak samo.Szczerze mówiąc liczyłam po zapowiedziach dużo więcej i się zawiodłam.Nic za bardzo nie wniósł po prostu pokazał zgodnie z zapowiedzią,jak wyglądało życie dziewcząt przed zaginięciem i śmiercią Ali.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ten odcinek w sumie tylko mnie zdezorientował . Nie wiem czy to tylko moje wymysły, ale czy tylko mi się zdaje, że scenarzyści sugerują motyw z książki tzn. siostra bliźniaczka Alison ? Opowieść na początku + ten dom i samochód z nazwą szpitala psychiatrycznego ... No i Ezra mijający się z Arią na korytarzu .. Mieliśmy się dowiedzieć dlaczego Ali wybrała właśnie TE dziewczyny na przyjaciółki i mieli przybliżyć nam tożsamość zabójcy Ali albo A, a tu klapa .
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
Dokładnie takie same odczucia mam jak Ty.Zapowiadali tak dużo a nie ma nic.
Ewa- Chair & Ness
Ja nie czytałam i nie ogladałam zapowiedzi, i dla mnie był spoko... Ale zaraz obejrzę z napisami to się więcej dowiem
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja widziałam, spoko nawet, nie jakaś wielka rewelacja,
- Spoiler:
- właściwie nic więcej sie nie wyjaśniło oprócz tego że A szantażowała też Ali.
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
gossip_ napisał:Ten odcinek w sumie tylko mnie zdezorientował . Nie wiem czy to tylko moje wymysły, ale czy tylko mi się zdaje, że scenarzyści sugerują motyw z książki tzn. siostra bliźniaczka Alison ? Opowieść na początku + ten dom i samochód z nazwą szpitala psychiatrycznego ....
też mam takie wrażenie. W ogóle to nie poznałam Jenny na początku A Allison wybrała dziewczyny pewnie dlatego, ze łatwo nimi manipulować, na każdą coś miała...
Nika- Dair & Dan
- Liczba postów : 138
Co prawda jeszcze nie doszłam do tego ostatniego odcinka, ale na Filmwebie jest napisane, że kolejny odc. ma być w styczniu dopiero i tu pojawia się moje pytanie, czy ktoś wie dlaczego jest taka duża różnica czasu między odcinkami?
Gosiek- Nate & Dean
To dlatego,że serial leciał w wakacje a nagrywać nowe odcinki zaczęli dopiero na przełomie sierpień/wrzesień a więc zanim wszystko poskładają i ogarną to wrócą w styczniu 2012
Ewa- Chair & Ness
Bo ten serial ma taki dziwny rytm pół sezonu w wakacje, a drugie pół w zimie. A odcinek na Halloween to taki bonus był
Nika- Dair & Dan
- Liczba postów : 138
Aha, dzięki dziewczyny, teraz już wszystko rozumiem
Chyba sobie zaczekam z nadrabianiem kolejnych odcinków do stycznia bo jak na razie nie ciągnie mnie to oglądania, nawet czasu nie mam a potem jak się ich nazbiera więcej to będzie lepiej oglądać
Chyba sobie zaczekam z nadrabianiem kolejnych odcinków do stycznia bo jak na razie nie ciągnie mnie to oglądania, nawet czasu nie mam a potem jak się ich nazbiera więcej to będzie lepiej oglądać
Gosiek- Nate & Dean
jaaa, juz nie moge sie doczekać stycznia
endzioszka- Chair & Chuck
- Liczba postów : 34
mam tak samo ;D
ten serial nie porywa tak jak GG ale tez jest wart uwagi ; p
ostatnio sobie o nim przypomnialam i sie bardzo zdziwilam bo mialam do nadrobienia tylko 8 odcinkow ; D czyli 2 nocki i poszllo; p ale przyznam iz nie moge doczekac sie konca gdzie zapewne sie dowiemy kto jest A. Wg mnie mozna ja porownac do Plotkary ; d tak ssamo jak ona jest wszechwiedzaca;p zawsze potrafi odkryc najwieksze sekrety glownych bohaterow ; ]
ten serial nie porywa tak jak GG ale tez jest wart uwagi ; p
ostatnio sobie o nim przypomnialam i sie bardzo zdziwilam bo mialam do nadrobienia tylko 8 odcinkow ; D czyli 2 nocki i poszllo; p ale przyznam iz nie moge doczekac sie konca gdzie zapewne sie dowiemy kto jest A. Wg mnie mozna ja porownac do Plotkary ; d tak ssamo jak ona jest wszechwiedzaca;p zawsze potrafi odkryc najwieksze sekrety glownych bohaterow ; ]
BoToCoDlaMnie- Chair & Chuck
- Liczba postów : 58
Bardzo mi sie ten serial podoba. Jestem ciekawa kto jest A. Nie mogę się już doczekać stycznia.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Jeden z trzech moich seriali. PLL jest odrobinę naciągany i momentami dość absurdalny, tu patrz chociażby sam wątek z popularnością Alison, która nawet dla najlepszych przyjaciółek była kompletną zołzą. Mimo to uwielbiam serial i zaliczam się do tej części społeczności, która ogląda go nie tylko po to, żeby dowiedzieć się kim jest A;D
xLaura- Blair & Chair
- Liczba postów : 54
Ja oglądam PLL jakoś tak... z przyzwyczajenia. Bardziej interesuje mnie samo życie dziewczyn niż to, kto jest A. Moim zdaniem ten serial byłby dobry nawet i po rozwiązaniu tej tajemnicy... myślę, że producenci sami już nie wiedzą, kim jest A. To oczywiste, że nie mogli się opierać na książce, bo wtedy podaliby wszystko jak na tacy, więc możemy się domyślać, kto A. nie jest
Moją ulubioną postacią w całym serialu jest Wren i jego chodzenie po pijaku z juką w dłoniach
e: a tak w ogóle, to nie uważacie, że Lucy Hale (Aria) jest strasznie podobna do Leighton? ;p
Moją ulubioną postacią w całym serialu jest Wren i jego chodzenie po pijaku z juką w dłoniach
e: a tak w ogóle, to nie uważacie, że Lucy Hale (Aria) jest strasznie podobna do Leighton? ;p
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
A ja myślę, że mogą i pomimo tego co mówią zrobią tak jak było w książce ;/
AW- Liczba postów : 55
Dla wszystkich fanów przypominam,że już jutro PLL powraca na antenę A dla tych,którzy nie mogą się doczekać i być może nie widzieli mały spoiler z jutrzejszego odcinka
- Spoiler:
- Odcinek będzie miał tytuł: "Through Many Dangers, Toils and Snares"
A tu 11 minut jutrzejszego odcinka
i w lepszej jakości gdzie również można zobaczyć kilka zdjęć [You must be registered and logged in to see this link.]
Ewa- Chair & Ness
JUTRO?! Myślałam, ze to jest we środy....
Czekam!
Czekam!
wraca 2 stycznia więc jakby nie patrzeć to jutro
Ewa- Chair & Ness
Aaaaa....
btw. Moze to by kogoś zainteresowało, ale ostatnio widziałam film z Jenną (w serialu). To Spectacular
btw. Moze to by kogoś zainteresowało, ale ostatnio widziałam film z Jenną (w serialu). To Spectacular
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 5 z 40
Pozwolenia na tym forum: