Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 9 z 40
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Po obejrzeniu wczorajszego odcinka powiem tylko jedno: WREN JEST GŁUPI xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
No i przeczytałam to nie widząc jeszcze i teraz musze obejrzeć, a miałam Gossip najpierw, eh xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Co do odcinka:
- Spoiler:
- Jestem całkowicie pro Wren i Spencer...
Wyszło w końcu, że Melissa też ma w tym wszystkim swój udział. Zobaczymy co będzie dalej.
Naprawdę pozytywnie zaskoczyła mnie Mona. Duży plus dla niej w tym odcinku i za poświęcenie się dla Hanny. Wątek Maya i Emily mnie nuży, ale ciekawe co się z nią stało.. w końcu nie wyglądało to zbyt dobrze.
Garett boże nie mogę z tym facetem. On nie ma nic innego do roboty?
Po za tym kolejne rozstanie i powrót do siebie Ezry i Arii jakoś mnie nie obeszło. Mimo to plus dla matki Arii za próbę zrozumienia swojej córki.
Odcinek oceniam jako dobry. Wren <3
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
I już po odcinku, naprawdę fajny Zaczyna się robić coraz goręcej
- Spoiler:
SPENCER I WREN, ŁAAAAAAAAAA <3
WIĘCEJ
Od pierwszej chwili podejrzewałam Melissę, jestem z siebie dumna xD
Wielki plus dla Mony Hanna trochę jej nie docenia.
Mamusie zaczynają się wplątywać w sytuację
Ezra i Aria, przez chwilę się ucieszyłam w tym samochodzie, że się rozstaną bo też mnie to już nudzi, ale później jak Aria tak płakała to było mi jej żal.
Scena z Ellą trochę zmarnowany potencjał.
Paige jest jakaś walnięta, zawsze się rzuca do całowania Emily w najmniej odpowiednim momencie. Ogólnie wątek Emily+lesbijki+pływanie jest chyba najgorszy.
Pewnie Maya się zaćpała czy coś xD
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Emily/Maya/Paige - zdecydowanie najgorszy wątek. BŁAGAM, niech Maya umrze xD Chociaż z drugiej strony, ona chyba jest połączona z A jakoś, więc niech najpierw powie, co ma na sumieniu a potem niech umrze ;D
Spencer/Wren - spodziewałam się czegoś więcej, ale i tak WOW <3 i jego akcent triple wow <33 tylko dlaczego się z nią nie przespał, co za rycerz z niego -.-
Aria/Ezra - nie ruszył mnie jakoś ten wątek. Przez cały czas się zastanawiałam, dlaczego ona po prostu nie rzuci tego wszystkiego i nie wyjedzie z nim. No i po Elli spodziewałam się czegoś więcej.
Hanna/Mona - nie spodziewałam się tego po Monie, zdecydowanie plus dla niej, ale gdzie jest Caleb -.-
Garett - wtf. Po jaką cholerę on za nimi łazi?! I to w takim samochodzie, +100 do konspiry.
Melissa - cały czas mi się wydaje, że to nie ona. To znaczy jest w to zamieszana, ale nie jest zabójcą Ali. I nie wydaje wam się, że ona już wcześniej wiedziała, że Jason jest jej bratem? Jak dla mnie, to może dlatego była zamieszana w zabójstwo Ali, bo chciała ją uciszyć.
Trochę mi się nie podoba, że nagle i Ella, i Ashley zaczęły się interesować A. Trochę za szybko to się dzieje i można by to rozwalić na kilka odcinków.
+ specjalny dodatek dla wielbicielek Wrena:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
e: na filmwebie spekulują, że Wren jest A xDDDD to by była tragedia, prawda, dziewczyny? *-*
brulion napisał:Po obejrzeniu wczorajszego odcinka powiem tylko jedno: WREN JEST GŁUPI xD
nie glupi, tylko jest przedstawicielem gatunku angielski gentelmen. niestety gatunek bliski wymarcia
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
CallMeLady napisał:brulion napisał:Po obejrzeniu wczorajszego odcinka powiem tylko jedno: WREN JEST GŁUPI xD
nie glupi, tylko jest przedstawicielem gatunku angielski gentelmen. niestety gatunek bliski wymarcia
Oj tam oj tam. Laska na którą leci od początku serialu chce się z nim przespać a on jej mówi że nie bo jest pijana *-* dobra, może ostatnio się naoglądałam GG i Skinsów w których takie sytuacje są na porządku dziennym
Tylko martwi mnie jedno: w 2 sezonie Wren wraca co jakiś czas na jeden odcinek, coś jest między nimi a potem znowu go nie ma. Mam nadzieję, że tym razem zostanie na dłużej i wreszcie będzie ze Spencer <3 Chociaż
- Spoiler:
- ma wrócić Toby
Kurcze coś w tym jest, że to on jest A... pojawił się w pierwszym odcinku? Bo był spoiler, że to ktoś kto jest od początku serialu...
Wren <3 proszę tylko nie on
Wren <3 proszę tylko nie on
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Nie no to by było głupie xD on jest za dobry! Poza tym wydaje mi się cały czas, że charakter pisma A jest bardziej dziewczęcy, niż męski. Nawet nie kobiecy, tylko dziewczęcy. Niby pisze drukowanymi literami, ale jakoś tak... kojarzy mi się to z pismem Georginy trochę xD
Trochę wiadomości o finałowym odcinku
Jeszcze ktoś inny napisał:
I już biorę się za oglądanie.
EDIT: Wren nie może być A, bo (o ile się nie mylę) nie było go w odcinku Halloween, a był spoiler, że A było w tym odcinku.
- Spoiler:
- Kawałek press release do 2x25:
Bal Maskowy Ligi Juniorów Rosewood jest idealnym miejscem na zabawę w kotka i myszkę z ulubionymi celami "A". Ale z Arią, Emily, Hanną i Spencer na ogonie, czy to będzie ostatnia gierka "A"?
No to co wiemy na temat finału:
Spencer i Toby się pocałują, ktoś umrze(?), ktoś pójdzie do więzienia(?), jest scena pod prysznicem jak z filmu Psycho Hitchcocka, każdy na tym balu będzie zamaskowany, po ujawnieniu tożsamości A zrodzi się z tego nowa zagadka, jest inaczej niż w książkach, jest przerażająco, jest smutno, rodzice się dowiedzą, że ich córki są/były prześladowane.
przy tych trzech dałam znaki zapytania, bo nie wiemy w sumie, czy to będzie przed finałem czy właśnie w finale.
Jeszcze ktoś inny napisał:
- Spoiler:
- wśród przecieków mówiących o śmierci w ostatnim odcinku była mowa o tym, że to dotknie którąś z dziewczyn osobiście, że cała szkoła może iść na pogrzeb (czyli moje gdybanie albo uczeń albo nauczyciel), że nikt się tego nie będzie spodziewał oraz, że to zbliży 2 osoby.. były też przecieki, że to śmierć 'samochodowa' z drugiej strony ten prysznic.. kurcze ciekawe na ile sie to wszystko posprawdza. Ta śmierć Mayi trochę nie pasuje.. zniknęła tak jak Ali wychodzi z tego wszystkiego ale za szybko to wszystko by się działo.. ahhh takie powinny być wszystkie seriale - wciągać i nie nudzić
I już biorę się za oglądanie.
EDIT: Wren nie może być A, bo (o ile się nie mylę) nie było go w odcinku Halloween, a był spoiler, że A było w tym odcinku.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Obejrzałam:)
Dlaczego GG nie może być chociaż w 1/3 tak wciągające jak PLL?
Dwa razy w trakcie tego odcinka nieomal dostałam zawału. Raz, jak zobaczyłam legginsy Arii (panterka na JEDNEJ nogawce? seriously?) i drugi w czasie sceny z drzwiami i tym przerażającym staruszkiem.
Dlaczego GG nie może być chociaż w 1/3 tak wciągające jak PLL?
- Spoiler:
- Wren i Spencer Moje serce się raduje! On jest tak wspaniały... I uważam, że postąpił świetnie nie zgadzając się na seks z pijaną Spencer. IDEAŁ. Żeby tylko Quasimodo nie wrócił;/
Emily - bożyszcze wszystkich lesbijek w mieście. SUPER...
Ezra mnie zdenerwował. On naprawdę jest takie nierozgarnięty, bierny i rozczarowujący... Wygląda ślicznie, ale poza wyglądem chyba nic mi się w nim w tym momencie nie podoba. Może i lepiej byłoby, gdyby wyjechał...
Mona zachowała się bez zarzutu, jak zwykle zresztą. Bardzo ją lubię. Hanna była wobec niej trochę nie w porządku ostatnio, ale mam nadzieję, że teraz się to zmieni.
W ogóle cieszę się, że w końcu więcej ludzi zostaje włączonych w tajemnicę. To było strasznie frustrujące, że dziewczyny są z tym same i nie dość, że muszą walczyć z A, to jeszcze nikomu nie mogą o tym powiedzieć.
Mayi się coś stało i bardzo dobrze.
Wiedziałam, że Melissa jest zamieszana w sprawę A więc mnie to specjalnie nie zaskoczyło choć wciąż uważam, że nie jest ona głównym A.
W ogóle to denerwuje mnie to, że te dziewczyny są cały czas przedstawiane jako takie idiotki. Pewnie nawet nie nagrały tego filmiku nigdzie i jedyna kopia jest na laptopie Spencer. Spencer zostawiła laptop na stole i na 100% wideo zniknie z niego szybciej niż się tam pojawiło. Skąd ja to znam?
Dwa razy w trakcie tego odcinka nieomal dostałam zawału. Raz, jak zobaczyłam legginsy Arii (panterka na JEDNEJ nogawce? seriously?) i drugi w czasie sceny z drzwiami i tym przerażającym staruszkiem.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja tak się przestraszyłam, gdy zobaczyłam tego dziadka. masakra.
Maya mnie tak wkurza, wywalić ją z tego serialu.
Karolina - "Emily - bożyszcze wszystkich lesbijek w mieście."
Tak w ogóle, to tak nie było ani jednej lesbijki, a jak Emily się stała, to od razu wszystkie dziewczyny są...
Nie wiem, czy dawać to w spoiler bo niby tu nic ciekawego nie ma.
Maya mnie tak wkurza, wywalić ją z tego serialu.
Karolina - "Emily - bożyszcze wszystkich lesbijek w mieście."
Tak w ogóle, to tak nie było ani jednej lesbijki, a jak Emily się stała, to od razu wszystkie dziewczyny są...
Nie wiem, czy dawać to w spoiler bo niby tu nic ciekawego nie ma.
Zaraz się okaże, że cała drużyna pływacka jest lesbijkami
A Aria ma taki KREJZI STAJL, jej żółte buty z poprzedniego odcinka... xD
A Aria ma taki KREJZI STAJL, jej żółte buty z poprzedniego odcinka... xD
- Spoiler:
Słyszałam o tej śmierci, nie wiem czemu ale wydaje mi się, że to może być Byron i to zbliży Arię i Ezrę? Albo Ella bo jest nauczycielką.
No i Toby raczej będzie już w następnym odcinku ;// On mnie tak nieziemsko obrzydza.
Kasia- Dan & Klaine
Moje typy:
A co do innych osób, które chętnie bym uśmierciła to Toby i Maya są na pierwszym miejscu :D
- Spoiler:
Śmierć: Ezra (chociaż bardzo mi będzie smutno wtedy) albo Lucas (też smutno ;___;)
Areszt: Garett / Jenna / Melissa (w nią wątpię)
A: Melissa, pomocnicy: Jenna, Lucas, Maya. Ewentualnie Jenna jako główne A i Melissa jako pomocnik.
A co do innych osób, które chętnie bym uśmierciła to Toby i Maya są na pierwszym miejscu :D
Ja stawiam, że umrze Mona. Baaaardzo mnie to zasmuci bo ją lubię, ale wydaje mi się to chyba najlogiczniejsze. Jest uczennicą, więc cała szkoła pojawi się na pogrzebie. Jest prześladowana przez A od niedawna, więc stawiam, że to A stoi za jej śmiercią. Jest istotną postacią, więc jej śmierć będzie szokiem, ale z drugiej strony, nie aż tak istotną, żeby złamać psychikę jednej z dziewczyn (np. co by się działo z Arią, gdyby umarła Ella albo Byron...). Nie wiem tylko kogo mogłaby połączyć jej śmierć, ale mamy jeszcze 4 odcinki, więc w tym czasie Mona może się do kogoś zbliżyć i tym samym ten ktoś mógłby się po jej śmierci zbliżyć do Hanny.
Co do aresztu: Jenna, Melissa, Garret albo Ian.
Właśnie? Co się dzieje z Jenną? Mam nadzieję, że nie wyskoczy nagle jak królik z kapelusza ze świeżo odzyskanym wzrokiem, bo jestem w stanie na nią patrzeć tylko kiedy ma na sobie ciemne okulary. Serio, te jej oczy są jakieś dziwne...
Co do aresztu: Jenna, Melissa, Garret albo Ian.
Właśnie? Co się dzieje z Jenną? Mam nadzieję, że nie wyskoczy nagle jak królik z kapelusza ze świeżo odzyskanym wzrokiem, bo jestem w stanie na nią patrzeć tylko kiedy ma na sobie ciemne okulary. Serio, te jej oczy są jakieś dziwne...
No Jenna pojechała na tą operacje. I zapewne wróci w 3 sezonie lub gdzieś na końcu tego.
Ian? A on nie żyje przypadkiem, czy coś opuściłam?
Lise napisał:No Jenna pojechała na tą operacje. I zapewne wróci w 3 sezonie lub gdzieś na końcu tego.
Pomyliło mi się;D Nie Ian tylko ten brat Spencer... Jason, tak?
Dopiero zobaczyłam ten temat i bardzo bardzo się cieszę Uwielbiam ten serial! trafiłam na niego w wakacje i w ciągu kilku dni cały sezon pochłonęłam a jak była przerwa i nie mogłam się doczekać kolejnych odcinków zdecydowałam się przeczytać książkę i tak mnie wciągnęła, że doszłam do 10 części. Podoba mi się, że cały czas się coś dzieje i że wątki "miłosne" nie są aż tak rozbudowane. Każda końcówka odcinka sprawia, że nie mogę się doczekać kolejnego. I ten dreszczyk....ajj naprawdę czasem można się przestraszyć
Co do ostatniego odcinka to oczywiście super! jakby trwał 15 a nie 40 minut. Coraz więcej osób wie o istnieniu "A"
Co do ostatniego odcinka to oczywiście super! jakby trwał 15 a nie 40 minut. Coraz więcej osób wie o istnieniu "A"
- Spoiler:
Oczywiście serial różni się od książek ale akurat sprawa Mony jest podobna, w książce też zaczęła dostawać wiadomości od "A", zaprzyjaźniła się z dziewczynami a potem okazało się, że to Ona była "A". Potem umarła co Hanna bardzo przeżyła.
Ezra mógłby wyjechać, nie lubię go od samego początku, wygląda bosko ale irytuje mnie jego charakter, w ogóle cały ten związek Arii i Ezry mnie nie przekonuje no bo tak na dobrą sprawę rzeczywiście to jest dość niestosowne nawet jak na serial.
Maya mogłaby umrzeć(co brzmi dość podle)ale strasznie działa mi na nerwy, zresztą jak większości chyba. Jednak podejrzewam, że będzie miała jeszcze jakiś znaczący wpływ na wydarzenia, może rzeczywiście jest jednym z pomocników "A"
Jak widziałam Melisse z brzuszkiem w promo tego odcinka byłam pewna, że ona nie ma nic wspólnego ze śmiercią Ali i sprawą "A" chociaż wcześniej była moim numerem 1 jeśli chodzi o zabójstwo Ali. Teraz już sama nie wiem co mam myśleć, jeszcze te spotkania z Garretem, wizyta u ginekologa, czyżby on był jednak ojcem jej dziecka?
Jeśli chodzi o śmierć obstawiam Monę albo Jennę.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
hahaha baby Garrett to już by była przesada, ja myślę, że on jest wierny Jennie
właśnie sprawdziłam na wiki i on się nazywa Garrett przez dwa 'r' i dwa 't' ;o
właśnie sprawdziłam na wiki i on się nazywa Garrett przez dwa 'r' i dwa 't' ;o
Może się okaże, że Garrett to kolejny zaginiony brat Spencer i Melissy?
Ale mówiąc poważnie, też pomyślałam o opcji, że to dziecko jest
Garretta. No bo z jakiego innego powodu Melissa miałaby go zabierać na
wizytę do ginekologa? Poczekamy, zobaczymy...
A teraz duuużo materiałów z kolejnego odcinka:
Aria i jej klasyczne stroje...
5 sneak peeków? Mogli od razu wypuścić cały odcinek...
A ja się cieszę, jak dostanę 2 z GG:D
Ale mówiąc poważnie, też pomyślałam o opcji, że to dziecko jest
Garretta. No bo z jakiego innego powodu Melissa miałaby go zabierać na
wizytę do ginekologa? Poczekamy, zobaczymy...
A teraz duuużo materiałów z kolejnego odcinka:
Aria i jej klasyczne stroje...
5 sneak peeków? Mogli od razu wypuścić cały odcinek...
A ja się cieszę, jak dostanę 2 z GG:D
To ja od siebie umieszczę opis odcinka:
I moje podejrzenia:
- Spoiler:
- OPIS ODCINKA 2x22 FATHER KNOWS BEST
Jeden ojciec ma coś na sumieniu, drugi ma córkę, której nie ufa, trzeci ukrywa coś przed swoją córką, a czwartego nie ma - to nie najlepszy czas na doroczną Zabawę Taneczną Ojciec-Córka.
Ojcowie starają się wynagradzać szkody, a córki zachować spokój - ta doroczna zabawa na pewno będzie fajna.
W międzyczasie, przy pomocy nieoczekiwanego źródła, Ashley Marin kontynuuje poszukiwania odpowiedzi na pytanie, co się dzieje z Hanną.
filmweb - użytkownik youhaveamessage
I moje podejrzenia:
- Spoiler:
Jeden ojciec ma coś na sumieniu, - ojciec Spencer/Emily
drugi ma córkę, której nie ufa, - ojciec Arii
trzeci ukrywa coś przed swoją córką, - ojciec Emily/Spencer
a czwartego nie ma - ojciec Hannah
Na bank nie ma ojca Hanny. Wydaje mi się, że ojciec Arii jej nie ufa (Ezra) i teraz pytanie... Co moze ukrywać ojciec Emily/Spencer i co może mieć na sumieniu ojciec Emily/Spencer?
ostatnio było 7 dlatego już nie oglądam bo później wszystko wiadomo
Kasia- Dan & Klaine
Melissa na pewno ma coś wspólnego z A, chciała się zemścić na Alison za Iana a wiadomo, że Ali dostawała smsy od A jeszcze przed dziewczynami. Ona wgl coś kręci jak dla mnie, ta cała gadka o tym, że tylko Garrett ją rozumie bla bla bla... nie podoba mi się to.
Też mnie zastanawia to ukrywanie i coś na sumieniu... pan Hastings odnosi się i do tego i do tego, a pan Fields na razie do niczego. Ale stawiałabym raczej na Fields - ukrywanie, Hastings - coś na sumieniu.
Wilden (detektyw) mi się nie podoba. Coś mi tu pachnie A.
Też mnie zastanawia to ukrywanie i coś na sumieniu... pan Hastings odnosi się i do tego i do tego, a pan Fields na razie do niczego. Ale stawiałabym raczej na Fields - ukrywanie, Hastings - coś na sumieniu.
Wilden (detektyw) mi się nie podoba. Coś mi tu pachnie A.
Ale co ojciec Emily ukrywałby? Nie wiem.
Po Hastingu wszystkiego mogę się spodziewać. Na pewno ma coś na sumieniu. Może on też jest związany ze śmiercią Ali. Szantażowała go,wiedziała o romansie, więc miał motyw.
Po Hastingu wszystkiego mogę się spodziewać. Na pewno ma coś na sumieniu. Może on też jest związany ze śmiercią Ali. Szantażowała go,wiedziała o romansie, więc miał motyw.
Może okaże się, że ojciec Emily ma coś wspólnego ze sprawą Mai? No bo w sumie nic innego nie przychodzi mi do głowy, właściwie niewiele o nim wiemy. Ojciec Spencer na pewno pasuje do dwóch pierwszych opisów. Ogólnie rodzina Hastings jest nieźle pokręcona, ta gadka Melissy też mnie nie przekonuje, nie miała się komu zwierzać tylko Garrettowi...silnie podejrzane to jest
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 9 z 40
Pozwolenia na tym forum: