Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 15 z 40
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Czytając to wszystko, co przetłumaczyłaś (świetna robota swoją drogą), coraz bardziej skłaniam się w kierunku Melissy. Wydaje mi się, że każda z tych odpowiedzi do niej pasuje, zwłaszcza "jest cienka granica między miłością, a nienawiścią".
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Beauty napisał:Alison również dostawała wiadomości od A, więc to raczej nie ona
Ale sądzę, że jeśli to będzie Alison to wprowadzą tę jej siostrę bliźniaczkę. I wtedy okaże się, że np. ta bliźniaczka Ali prześladowała ją, a po śmierci tejże bliźniaczki to Ali zaczęła prześladować dziewczyny. Nie wiem, tak sobie tylko spekuluję.
brulion napisał:Czytając to wszystko, co przetłumaczyłaś (świetna robota swoją drogą),
coraz bardziej skłaniam się w kierunku Melissy. Wydaje mi się, że każda z
tych odpowiedzi do niej pasuje, zwłaszcza "jest cienka granica między
miłością, a nienawiścią".
Też sądzę, że ona wydaje się najbardziej logicznym wyborem. Jedyne co mi nie pasuje to to, że to raczej będzie średni szok... Ale poza tym to wszystko się zgadza: chodziła do Rosewood, jako córka bogatych państwa Hastingsów jest raczej znaną twarzą w Rosewood, byłoby to dość naturalne, gdyby interesowała się Toby'm (chłopakiem swojej siostry), jest powiązana przez Jasona z rodziną DiLaurentisów, ma ładne oczy;), chciałaby, żeby tylko jedna z dziewczyn poznała jej tożsamość (Spencer)... Jako jedyna pasuje do wszystkiego.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Z wywiadu z Janel Parrish:
Przyszłe odcinki;
Dziewczyny będą potrzebować pomocy Mony. Będą potrzebować jej zdolności manipulacji. Dowiemy się więcej na temat przeszłości Mony.
Finał;
W tym odcinku będzie bardzo strasznie i ciemno. Będą cliffhangery po to, żeby wszyscy mogli się domyślać, co stanie się w sezonie 3. Będą odpowiedzi na różne pytania, ale powstaną też nowe pytania.
Toby wróci, ale nie będzie taki sam jak przed wyjazdem. (o co chodzi?)
Zobaczymy Mayę przed końcem 2 sezonu.(ciekawość mnie zżera po co wróci...)
Przyszłe odcinki;
Dziewczyny będą potrzebować pomocy Mony. Będą potrzebować jej zdolności manipulacji. Dowiemy się więcej na temat przeszłości Mony.
Finał;
W tym odcinku będzie bardzo strasznie i ciemno. Będą cliffhangery po to, żeby wszyscy mogli się domyślać, co stanie się w sezonie 3. Będą odpowiedzi na różne pytania, ale powstaną też nowe pytania.
Toby wróci, ale nie będzie taki sam jak przed wyjazdem. (o co chodzi?)
Zobaczymy Mayę przed końcem 2 sezonu.(ciekawość mnie zżera po co wróci...)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
to jest troche zbyt oczywiste jesli A okazała by sie Melissa. Wkońcu od poczatku wszystko wskazuje na nia.
zbyt oczywiste zeby byc prawda..
takie jest moje zdanie, chociaz nigdy nic nie wiadomo wiec i nie wykluczam tego
Melissa, Jenna, Garett- głowni podejrzani
zbyt oczywiste zeby byc prawda..
takie jest moje zdanie, chociaz nigdy nic nie wiadomo wiec i nie wykluczam tego
Melissa, Jenna, Garett- głowni podejrzani
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Jenna odpada, bo chodzi do Rosewood obecnie, nie? Garrett jest jeszcze bardziej oczywistym rozwiązaniem niż Melissa... No i czy nazwałby się najładniejszym kłamczuszkiem?
Garrett chodził do Rosewood?
A to musi być dziewczyna. Najładniejsza kłamczucha? No i chłopak nie znałby się na butach...
A to musi być dziewczyna. Najładniejsza kłamczucha? No i chłopak nie znałby się na butach...
Garrett, Ian i Jason to chyba ten sam rocznik jeśli sie nie myle, koledzy należacy do klubu N.A.T ( czy jakoś tak)
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Tak, wszyscy trzej chodzili do Rosewood High.
Teoretycznie rzecz biorąc 'the prettiest little liar' nie wskazuje konkretnie na płeć, ale jednak facet mówiący tak o sobie wydaje mi się dość dziwnym zjawiskiem. No i mamy jeszcze tę producentkę, która w wywiadzie powiedziała o A, jak o dziewczynie.
Teoretycznie rzecz biorąc 'the prettiest little liar' nie wskazuje konkretnie na płeć, ale jednak facet mówiący tak o sobie wydaje mi się dość dziwnym zjawiskiem. No i mamy jeszcze tę producentkę, która w wywiadzie powiedziała o A, jak o dziewczynie.
Zgadzam się z tobą, Karolino. Jeszcze w jakimś wywiadzie z "A", powiedział/a, że najładniejsze buty ma (bodajże) Aria i Hannah. Czy chłopak znałby się na butach?
Jeszcze jedno... Oglądałam filmiki z PLL i trafiłam na promo 2b sezonu, te z każdą kłamczuchą. Emily miała na czole "fake" Czyżby to miało jakiś związek z zdradą jednej dziewczyny?
btw. Wstawiłam to w TVD i muszę tutaj:D
Jeszcze jedno... Oglądałam filmiki z PLL i trafiłam na promo 2b sezonu, te z każdą kłamczuchą. Emily miała na czole "fake" Czyżby to miało jakiś związek z zdradą jednej dziewczyny?
btw. Wstawiłam to w TVD i muszę tutaj:D
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
<3
A jeszcze gdzieś było wspomniane, żeby zwracać uwagę na czerwony kolor.
Melissa miała czerwony sweter.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kurcze, ale Melissa? Zawsze uważałam, ze jest z nią coś nie w porządku, ale Spencer to jej siostra i jakoś nie mieści mi się w głowie taka patologia. W każdym razie na pewno nie jest moim zdaniem niewinna przez co ona jako A nie byłaby dla mnie zaskoczeniem, tylko po prostu miałabym mieszane odczucia.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Lise, masz gdzieś linka do tego promo? Bo chętnie bym obejrzała ;D
A jeszcze gdzieś było wspomniane, żeby zwracać uwagę na czerwony kolor.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:A jeszcze gdzieś było wspomniane, żeby zwracać uwagę na czerwony kolor.
Dotarło to do nas już za pierwszym razem:)
Mam też artykuł, który zbiera wszystkie przesłanki przeciw opinii, że to Melissa jest A. Później wstawię. Mi też ona wydaje się zbyt oczywista, ale z drugiej strony jest chyba jedyną postacią, którą znamy, która pasuje do wszystkiego. Jeśli nie ona, to chyba tylko Ali. I to oznacza, że scenarzyści uknuli niezłą sieć intryg, jeżeli Alison ma nagle okazać się żywa...
Zacięło mi się jak dodawałam i nie widziałam, że na poprzedniej stronie też jest.
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- W sneak peeku z odcinka 22, Melissa podaje Spencer kilka wiarygodnych wyjaśnień dla swoich akcji: spotyka się z Garrettem, bo jest jednym z niewielu ludzi, którzy nie nienawidzą Iana, wysyłała Ali wiadomości, bo chciała, żeby odczepiła się od Iana i tylko dlatego. Możemy się domyślać, że tamtej nocy była u Ali, żeby nawrzeszczeć na nią w sprawie Iana.
Oczywiście, może kłamać, ale z drugiej strony, to może być też prawda. Melissa od zawsze była kreowana na "red herring"*. Jeśli to wszystko kłamstwa, to Melissa jest bardzo dobrą aktorką, bo podczas rozmowy wygląda na naprawdę zmartwioną.
Apropo aktorstwa... reakcja Melissy na odkrycie ciała Iana nie była reakcją kogoś, kto wiedział, co zobaczy. Jeśli Melissa jest A., to zasługuje na pięćdziesiąt Oscarów.
Czas, kiedy była w szpitalu: pamiętacie, kiedy A. uratowała Spencer życie podczas ataku Iana, a potem przeniosło jego ciało? Pamiętacie, że Melissa była wtedy w szpitalu? Ktoś by ją zauważył, gdyby wyszła ze szpitala i poszła do kościoła (oczywiście, tajemniczym wybawcą może być ktoś inny, ale w tym momencie to wydaje się raczej nieprawdopodobne).
Poza tym, jest w ciąży. O ile nie udaje (w tym wypadku musiałaby przekupić sporo lekarzy!), trudno nam sobie wyobrazić ją w roli skradającego się wszędzie A. Chyba, że cała praca fizyczna to działka pomocnika...
* red herring - w literaturze ma formę drugo-, trzecioplanowej postaci, której istnienie czy działania wprowadzają w błąd innych bohaterów, tworzą pułapki interpretacyjne dla czytelnika powodując dochodzenie do nieprawidłowych wniosków a w konsekwencji rozwiązań i odpowiedzi. W kreskówce "Szczeniak zwany Scooby Doo" Red Herring to postać, która zawsze jest oskarżana o wszystkie zbrodnie, ale potrafi udowodnić swoją niewinność, chociaż w końcu i tak okazuje się sprawcą.
Artykuł przeciwko Melissie jako A.
Moim zdaniem nawet z tym artykułem to ma sens w końcu jeśli ma pomocników, to oni mogą być od brudnej roboty, a ona może tylko nimi sterować.
Wstawiłabym to sobie do sygnatury gdyby nie był taki ogromny
brulion - to nie takie wielkie proma, były tylko dziewczyny. Daję w spoiler.
- Spoiler:
Aria:
Hannah:
Emily:
Spencer:
Alison:
Wooow, strasznie creepy te filmiki. Mnie bardziej od 'Fake' zastanawia 'Cheat' Spencer... coś mi się wydaje, że to się nie odnosi do Wrena
Moim zdaniem to chyba bardziej odnosi się do tego, co było. Hanna - thief, bo jej matka ukradła pieniądze z banku, a ona pomogła jej to ukryć. Spencer - cheat, bo całowała się z chłopakami swojej siostry. Emily - fake, bo ukrywała, że jest lesbijką. Alison - R.I.P., bo, no cóż... nie żyje. Tylko ten tramp mi nie bardzo się wpasowuje w Arię, może dlatego, że spędziła rok w Islandii? Nie wiem sama...
2x23 opis odcinka i promo
Sneak peaki:
- Spoiler:
Aria, Emily, Hanna and Spencer are on the quest for answers of what Alison knew before she died -- and they might have just gotten a big lead when someone from Alison's past appears.
Czyżby osobą, która zginie była mama Hanny... ?
Sneak peaki:
- Spoiler:
Kasia- Dan & Klaine
Po czym wnioskujesz, że to ona zginie?
btw. nowy odcinek dość nudnawy, dopiero pod koniec zaczęło się coś dziać.
btw. nowy odcinek dość nudnawy, dopiero pod koniec zaczęło się coś dziać.
Po tym, że Hanna wbiega do domu, żeby kogoś ratować? a później ten wybuch, więc prawdopodobnie to jej mama. Mogę się mylić oczywiście ;P
No nawet nie piszę opinii bo nudny.
No nawet nie piszę opinii bo nudny.
Kasia- Dan & Klaine
Mi się wydawało, że tam w środku jest Jenna
ej ej ej a może Caleb zginie ;xxxxx
ej ej ej a może Caleb zginie ;xxxxx
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 15 z 40
Pozwolenia na tym forum: