Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 3 z 40
Strona 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Pretty Little Liars
[You must be registered and logged in to see this link.]
trzymaj
No też tak pomyślałam na początku ale później wpadłam na pomysł,że przecież Jenna po wypadku też musiała mieć psychologa.....
trzymaj
No też tak pomyślałam na początku ale później wpadłam na pomysł,że przecież Jenna po wypadku też musiała mieć psychologa.....
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja jednak mimo wszystko sądze, ze Jenna jest "za prosta"
A promo; OMG:P Zakopią Emily? Nie no, juz nie będę oglądać promów, bo nie mogę sie doczekać next week, a wtedy... szkoła:(
A promo; OMG:P Zakopią Emily? Nie no, juz nie będę oglądać promów, bo nie mogę sie doczekać next week, a wtedy... szkoła:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Też mi się wydaje, że Jenna nie jest A. Za oczywiste. Chyba, że rozwiązanie ma być takie... oczywiste. Wtorkowy odcinek będzie genialny! I ciekawi mnie co z tą Emily. Czy A ją wyeliminuje.
Chciałabym, żeby zakończyli to wszystko na drugim sezonie. Boję się, że kolejne będą zbyt naciągane. ;<
Chciałabym, żeby zakończyli to wszystko na drugim sezonie. Boję się, że kolejne będą zbyt naciągane. ;<
nonameface- Blair & Chair
- Liczba postów : 32
To trochę dziwne. Skąd A wszystko wie?! Ja myślę, że w grupce A, są osoby z pobliżu dziewczyn.
dla mnie Jenna też jest zbyt oczywista myślę, że w końcu A. okaże się być grupą osób, ale ktoś musi być przecież 'mózgiem' całej tej operacji.
btw w odcinku 12 ma pojawić się A. we własnej osobie. więc to może zmniejszyć grono podejrzanych.
btw w odcinku 12 ma pojawić się A. we własnej osobie. więc to może zmniejszyć grono podejrzanych.
possibility- Liczba postów : 82
Mnie się wydaje, że A to dorosła osoba. Raczej nikt ze szkoły. Spotkałam się też z opiniami, że to Lucas, ale... jakoś wątpię. Nie miałby żadnych powodów.
I szkoda, że serial wraca dopiero w styczniu
I szkoda, że serial wraca dopiero w styczniu
nonameface- Blair & Chair
- Liczba postów : 32
Moje pytanie brzmi; Dlaczego robią to im? Po co?
Też lubię PLL, chociaż jak zaczęłam oglądać w tamte wakacje to na początku mnie nudził.
Nie pasuje mi ta cała teoria z Ezrą, jest strasznie naciągana, a ludzie z filmwebu zachowują sę jak jacyś psychofani momentami pisząc ciągle, że Ezra to, Ezra tamto. Za Jasonem nie przepadam, nie wiem o co chodzi z nim i resztą tej dziwnej grupy, ale myślę, że nie są A. Dla mnie A jest Noel i prędko zdania nie zmienię . Jest bogaty więc stać go na cały sprzęt do szpiegowania, mało o nim wiemy, jest uczniem więc może być często blisko dziewczyn, odcinek gdy potrącono Hannę też był ciekawy. A, i Mike może mu pomagać, a raczej on go może szantażować czy coś. I przy Ezrze była teoria, że A nie atakuje za bardzo Arii. Moim zdaniem na to trzeba jeszcze trochę poczekać, na każdą z dziewczyn przyjdzie pora, ale pod to samo można podpisać Noela - podobała mu się Aria więc może ją oszczędzać. Wydaje mi się, że już on miałby lepsyz motyw niż pan Fitz, który wziął się znikąd i nawet nie znał Alison...
Nie pasuje mi ta cała teoria z Ezrą, jest strasznie naciągana, a ludzie z filmwebu zachowują sę jak jacyś psychofani momentami pisząc ciągle, że Ezra to, Ezra tamto. Za Jasonem nie przepadam, nie wiem o co chodzi z nim i resztą tej dziwnej grupy, ale myślę, że nie są A. Dla mnie A jest Noel i prędko zdania nie zmienię . Jest bogaty więc stać go na cały sprzęt do szpiegowania, mało o nim wiemy, jest uczniem więc może być często blisko dziewczyn, odcinek gdy potrącono Hannę też był ciekawy. A, i Mike może mu pomagać, a raczej on go może szantażować czy coś. I przy Ezrze była teoria, że A nie atakuje za bardzo Arii. Moim zdaniem na to trzeba jeszcze trochę poczekać, na każdą z dziewczyn przyjdzie pora, ale pod to samo można podpisać Noela - podobała mu się Aria więc może ją oszczędzać. Wydaje mi się, że już on miałby lepsyz motyw niż pan Fitz, który wziął się znikąd i nawet nie znał Alison...
No ale moze jakiś romansik był Żarcik... Ja dalej myślę, że to Mike. Ale to NA PEWNo nie będzie ktoś, kto miał być A:) A przynajmniej ja tak sądze.
O kurde. Obejrzałam własnie PLL online i mnie zbiło z tropu całkowicie.
- Spoiler:
- Nie zrozumiałam wszystkiego, ale Jenna i Garett wrobili dziewczyny w zabójstwo Alison i końcówka z dr. Sullivan mnie zmiażdżyła... i wydaje mi się, że Jenna jest A, bo coś było o "pretty eyes" a przecież wiemy, że ona miała ładne oczy i wszyscy to mówili... ogólnie to masakra. I wiedziałam, że ojciec Spencer jest ojcem Jasona, no wiedziałam!
O kurde, muszę obejrzeć.... Zszokowałaś mnie spilerem:P Ale ja i tak zawsze czyta je,...
Bardzo lubię Spencer ale wkurzyła mnie swoim zachowaniem, najpierw cierpi z powodu Tobyego a za chwile całuje się z innym ;/ Po tym odcinku polubiłam Arię i nadal nie cierpie Emily. Teraz jest więcej pytan niz odpowiedzi ;/ A nastepny dopiero w październiku ;/
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Głupio, ze taka przerwa:P A gdzie jest ten odcinek? Na iitv.info nie ma:(
[You must be registered and logged in to see this link.] prosze
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Aaa, po angielsku:( To ja nie umiem jeszcze tak dobrze, aby coś rozumieć
mnie odcinek rozwalił, nie wiem czy dobrze wszystko zrozumiałam, ale i tak nie mogę się doczekać stycznia. a widziałyście zwiastun odcinka na Halloween?
Ja widziałam tylko jak leciał po normalnym odcinku, dużo nie wyłapałam z tego.
Niedawno skończyłam oglądać z napisami polskimi i kilka rzeczy pomieszałam wcześniej .
Niedawno skończyłam oglądać z napisami polskimi i kilka rzeczy pomieszałam wcześniej .
- Spoiler:
- Widziałyście na stronie ABC Family [chyba] artykuł o tym, że Jenna i Garett są mordercami Alison? Z odcinka do końca tak nie wynika do końca, można różne teorie snuć na ten temat (w sumie w PLL nie można być pewnym czegokolwiek, bo potem się okazuje, że jest inaczej . W sumie dobrze, że chociaż jedną sprawę wyjaśnili...
- Spoiler:
- właśnie widziałam, z odcinka to nie do końca wychodziło i takie rozwiązanie jest bardzo mało zaskakujące. Jenna i Garett zabójcami *wtf* ? Maiłam nadzieję, że nas zaskoczą. I że oni nie są A.
- Spoiler:
- Ja myślę, ze oni i są tymi zabójcami. Ale kto inni jest "A". Nie wierzę, że zabójca i "A" to ta sama osoba...
I rozbroił mnie ten moment:
"Jeżeli 2 osoby trzymają sekret, jedna z nich musi być martwa"(czy cos takiego). Tekst z mojej ulubionej piosenki The Pierces:)
do ogladania pll dzien, dwa po premierze z napisami pl zapraszam tu [You must be registered and logged in to see this link.] . trzeba wpisac w wyszukiwarke nazwe serialu i odcinek. jest tez GG i House, wszystko dosc szybko tlumaczone, a strona nie ma limitu, nie wylaczy sie wam w trakcie ogladania.
ale teraz sie nie przyda, naprawde dopiero w pazdzierniku? jak zwykle, w najlepszym momencie przerwa.
ale teraz sie nie przyda, naprawde dopiero w pazdzierniku? jak zwykle, w najlepszym momencie przerwa.
Gość- Gość
No niestety... Chyba we wszystkich serialach ucinają w jak najlepszym momencie:P
Właśnie obejrzałam całe 2 sezony i w końcu mogę dołączyć do dyskusji
Strasznie długo trzeba czekać, bo odcinek z Halloween chyba nie wniesie nic nowego do obecnego momentu. Chciałabym, żeby nie okazało się, że A jest jakaś zupełnie nowa postać.. Wydaje mi się, że Noela, Lucasa czy Mike'a można wykluczyć ze względu na to, że nie pojawili się w 12odc, o ile ten spoiler był prawdziwy Nie wierzę zupełnie w to, ze Ezra miałby być A, każdej dziewczynie dostaje się po kolei, więc Aria pewnie dopiero teraz będzie miała przechlapane Nie cierpię tej całej Jackie. Jak najbardziej team Ezria, Jason wygląda mi na psychola, nawet jeśli nim nie jest ;p Poza tym strasznie ucieszył mnie powrót Wrena, mam nadzieję że jeszcze połączą go ze Spencer, bo w pierwszym sezonie tak bezsensu to urwali.. Ale się rozpisałam, sorki, ale te emocje ;p
Strasznie długo trzeba czekać, bo odcinek z Halloween chyba nie wniesie nic nowego do obecnego momentu. Chciałabym, żeby nie okazało się, że A jest jakaś zupełnie nowa postać.. Wydaje mi się, że Noela, Lucasa czy Mike'a można wykluczyć ze względu na to, że nie pojawili się w 12odc, o ile ten spoiler był prawdziwy Nie wierzę zupełnie w to, ze Ezra miałby być A, każdej dziewczynie dostaje się po kolei, więc Aria pewnie dopiero teraz będzie miała przechlapane Nie cierpię tej całej Jackie. Jak najbardziej team Ezria, Jason wygląda mi na psychola, nawet jeśli nim nie jest ;p Poza tym strasznie ucieszył mnie powrót Wrena, mam nadzieję że jeszcze połączą go ze Spencer, bo w pierwszym sezonie tak bezsensu to urwali.. Ale się rozpisałam, sorki, ale te emocje ;p
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Nie, ja nie chcę Wrena ze Spencer...
Ale może Wren coś wie o tej całej sprawie i pomoze S?
Ale może Wren coś wie o tej całej sprawie i pomoze S?
Strona 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 3 z 40
Pozwolenia na tym forum: