Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 4 z 40
Strona 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Dla fanów PLL
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ashley ships Dair Ashley jest fanką DB.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ashley ships Dair Ashley jest fanką DB.
Ja najbardziej lubię Hannę i Arię Spencer też jest spoko, ale Emily nie trawię ;p
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja nei trawię Mayi:P A moją ulubianą postacią jest... trum trub trum trummmmmm - Spencer!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja też najbardziej lubię Hannę i Arię Emily ... nie cierpię jej :/ Cały czas strzela tą samą minę i ogólnie jest jakaś taka sztywna
coconutP- Chair & Chuck
- Liczba postów : 34
Dziś zaczęłam oglądać bo przeczytałam o nim w gazecie, wcześniej oczywiście słyszałam o nim ale jak to ja, nie zaczynam oglądać bo się wciągam... No ale po przeczytaniu recenzji zaczęłam... I już mogę powiedzieć, że go uwielbiam, chociaż jestem dopiero na 2 odcinku! Kocham takie seriale
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
A mnie właśnie pierwsze odcinki zanudziły trochę oglądałam je w tamte wakacje z nudów i jakoś mi nie przypadło do gustu, potem była przerwa i po przerwie jakoś bardziej mi się spodobało.
To prawda, że pierwszy odcinek w ogóle mnie nie wciągnął Nawet go całęgo nie obejrzałam, ale potem zaczęłam 2 odcinek i... wcianęłam się Szkoda, że teraz taka przerwa....
Kocham ten serial, jeden z moich ulubionych. Najbardziej lubię Arię i Hannę. Hanna jest świetna, dlatego z Calebem tworzą najlepszą parę Niedługo zabieram się za czytanie książek, na podstawie których serial powstał
B.- Liczba postów : 5
i kto jest Waszym zdaniem A ?? Jakies typy?
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Oj, ja miałam wiele typów:D Lucas, Maya, Ian itd:)
Ja jestem na razie na 10 odc. i nie mam czasu oglądać
Ale do tej pory miałam też kilka, Ian, Jenna itp. Tu z każdym odcinkiem mam inne pomysły
Ale do tej pory miałam też kilka, Ian, Jenna itp. Tu z każdym odcinkiem mam inne pomysły
Gosiek- Nate & Dean
Lise napisał:Oj, ja miałam wiele typów:D Lucas, Maya, Ian itd:)
Gosiek napisał:
Ja jestem na razie na 10 odc. i nie mam czasu oglądać Sad
Ja tez co odcinkek mam inne typy, ale trzeba przyznac, ze serial potrafi niezle zakrecic w glowie. I moje ukochane sceny na koncu kazdego odcnika, ze wlacza sie taka tajemnicza muzyczka i ktos w skorzanych rekawiczkach cos kombinuje, wlasnie ten/ta caly/a A co odnosi sie do kolejnego odcinka, to jest swietny pomysl !
Co do Iana -
- Spoiler:
- to wiemy, ze nie zyje, wiec chyba automatycznie odpada
Maya - jednak nie, za slodziutka, chyba, ze sprawia wlasnie takie pozory, bo tajemniczy byl w sumie ten jej wyjazd...
Lucas - zgadzam sie, szczegolnie kiedy tak maksymalnie zblizal sie do Hanny, strasznie podejrzany, ale teraz juz po obejrzeniu calosci, to jednak chyba nie...
Tak od siebie obstawialam Ezre, nie wiem, jakos mi pasuje, niby taki delkatny pan nauczyciel, ale ma nierowno pod sufitem, to byloby ciekawe..
Jason - tez by sie nadawal, podglodal kolezanki, dziwne zdjecia Arii, z siostra jakies mial niewyrownane porachunki, poza tym ten dziwny usmieszek czasami..
No i moze Was zaskocze dosc odwaznym pomyslem, ze tatus Spencer, moze nie, ze jest A, tylko, ze zabil Alli - on jest strasznie dla mnie podejrzany, nie zdziwilabym sie, gdyby sie okazalo, ze Alli miala z nim romans, stad to zainteresowanie tym hokejem i podpytywanie o to Spencer, cala ta sprawa z kijem, pobyt w hotelu...
Tak, ten ojciec Spencer jest jakiś dziwny... Rozumiem, że ukrywał to dziecko, ale o co mu chodziło z tym kijem?
Lise napisał:Tak, ten ojciec Spencer jest jakiś dziwny... Rozumiem, że ukrywał to dziecko, ale o co mu chodziło z tym kijem?
dokladnie, stad te spiski z mamuska Jasona i dlatego tatusiek niezadowolony, ze Jason powrocil; ale fakt z tym kijem, to bardzo podejrzana sprawa, tym bardziej, ze Allison podpytywala Spencer,jak ma grac i rzucila cos tekstem w stylu, ze starsi panowie w to graja czy to lubia, cos w tym stylu, takze to daje do myslenia...
Co do serialu ogolem, to I seia naprawde fajna, II juz troszke gorsza, czasami sie ciagnela, ale ostatni odcinek II serii z tymi lalkami - ge-nial-ny !! Podobnie, jak pokaz mody z I serii, powinni miec wiecej takich pomyslow !
Tak, te pokaz mody to jak z jakiegoś horroru:D Tak samo z tymi lalkami. Cały odcinek bałam się o Emily, chociaż jakby zginęła to bym nie płakała:P
Lise napisał:Tak, te pokaz mody to jak z jakiegoś horroru:D Tak samo z tymi lalkami. Cały odcinek bałam się o Emily, chociaż jakby zginęła to bym nie płakała:P
dokladnie scenarzysci powinni postawic na takie elemnty horroru i thilleru, bo zdecydowanie pasuje to do charakteru tego serialu, a pozwoliloby to odroznic ten serial od innych ;z tego powodu bardzo podoba mi sie ten serial, ze wzgledu na charakter... ;D
strasznie lubie Hanne i zmarla Alllison, ktora sie pojawia w retrospekcjach, taka mroczna jest ta Alli, te bohaterki wyjatkowo lubie; Emiily mnie jakos rozczula, taka delikatna, Spencer tez jest fajna, ze wzgledu na pikantne poczucie humoru, cynizm, ktora wplata, zwlaszcza jak np. dziewczyny sie nad czyms zastanawiaja (np. tekst, ktory rzucila chyba jakos pod koniec - ze Garret i Jason filmowali, Spence na to : "a co robila tam Jenna? - trzymala im kabelki" - mocne ! haha:P... najmniej chyba Arie lubie
Kurde muszę to jak najszybciej nadrobić Ale na razie nie mam czasu...
Ale może jakoś w weekend posiedzę kilka godzin i nadrobię chociaż kilka odc
Ale może jakoś w weekend posiedzę kilka godzin i nadrobię chociaż kilka odc
Gosiek- Nate & Dean
Mnie ten serial tak wciągnął, że cały pierwszy sezon i z 3 odcinki 2 obejrzałąm w 4/5 dni:D
Ja gdy mam czas to też nadrabiam w tak krótkim czasie, jak mnie coś wciągnie to siedzę po nocach i oglądam
Ale na razie nie mam czasu a, najbliższe, takie dłuższe wolne szykuje mi się może dopiero na święta haha
Ale na razie nie mam czasu a, najbliższe, takie dłuższe wolne szykuje mi się może dopiero na święta haha
Gosiek- Nate & Dean
Nie no, ja to oglądałam w wakacje i to jeszcze w takie deszczowe dni... Więc miałam dużo czasu a i tak po nocach oglądałam:D
btw. Co sądzicie o tych "pięknych oczach"?
Lise napisał:Nie no, ja to oglądałam w wakacje i to jeszcze w takie deszczowe dni... Więc miałam dużo czasu a i tak po nocach oglądałam:D
hehe, no wlasnie, wychodzi na to, ze mowi to do kobitki jakiejs - Jenny, Mayi,.... ale moze to taka zmyla i chodzi o faceta
Jejku, nie moge sie doczekac, zeby dowiedziec sie kim jest A...?!! I jakie bedzie wytlumaczenie tego nekania ze strony A ? No i kto oczywiscie zabil Alli, bo chyba, ze A i morderca, to 2 rozne osoby/grupy osob .../??!!
Ja myślę, że A i morderca Ali to 2 różne osoby. Tylko moze jedna wie o drugiej... Chociaż, chyba to Jenna i ten policjant zabili A... Albo mi sie wydaje:D
Oglądał ktoś nowy odcinek?! Ja oglądałam i był NIESAMWITY!!!! Po prostu jedno wielkie OMG:D
- Spoiler:
- Po tym odcinku wydaję mi się, ze Lucas i Mona to zrobili... Że oni są w zespole "A". A tak od początku;
Dużo Ali było:) Same retrospekcje. A ta historyjka na początku opowiedziana przez Ali - straszna. Potem był wątek z tym ojczulkiem Arii - nudy. I wreszcie dowiedziałam się jak poznała Jenne i dlaczego tak się nie lubiły. A ci ludzie zw przebraniu z maską dziecka- straszne!!!! A sam wątek w tym dziwnym domu, cały czas sie bałam. A najbardziej się przestraszyłam jak "to coś" spojrzało na Emily. Kurde, chciałam krzyknąć Ale szkoda mi sie zrobiło dziewczyn. Tak je wykorzystała. A końcówka najlepsza, jak wszędzie byli ludzie w tym przebraniu... Normalnie jakieś koło tworzyli:P I był także wątek z Ianem... Nudy:P Ale to może tylko dlatego, ze wszystkiego nie rozumiałam... Czekam na wasze odczucia, aby sobie podyskutować
Strona 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 4 z 40
Pozwolenia na tym forum: