Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters

Strona 22 z 40 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Go down

Pretty Little Liars - Page 22 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by brulion Sro Mar 21, 2012 6:57 pm

Niestety nie udało mi się więcej dostrzec na tym zdjęciu, dlatego wstawiłam te wszystkie wielokropki. Widać tylko "slept together", zresztą jak powiększysz obrazek wszystko jest bardzo czytelne. Można to tłumaczyć jako "spali" ale też "spaliśmy", zależnie od tego, co stoi przed słowem "slept". Osobiście ostatnia litera nie wygląda mi na "e" (wtedy mogłoby być "we" czyli "my spaliśmy") ani na "y" ("they" - "oni spali"). Bardziej na "a", ale nie wiem, co to mogłoby być za słowo... Ella? Aria?

Wydaje mi się, że część powinna wyglądać tak:
Dlatego wybrałam (...)("picked", a więc chodzi o wybór jakieś osoby albo raczej miejsca), bo wiem, że pan Montgomery tam będzie. Notatka do samej siebie: wykorzystać to. Jest mi coś winien. Chcę dostać to, co mogę dostać.

Niektórzy spekulują, że Ali miała romans z Byronem, stąd fascynacja "Lolitą".
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sro Mar 21, 2012 7:10 pm

No właśnie wiem, że są takie spekulacje, a patrząc na Byrona mogłaby to być prawda. Dla mnie Allie to była mała puszczalska (serio, 14 lat?), więc dla niej przespanie się z ojcem przyjaciółki byłoby tylko zabawą, ewentualnym haczykiem na kogoś.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Mar 21, 2012 7:21 pm

brulion napisał:Niestety nie udało mi się więcej dostrzec na tym zdjęciu, dlatego wstawiłam te wszystkie wielokropki. Widać tylko "slept together", zresztą jak powiększysz obrazek wszystko jest bardzo czytelne. Można to tłumaczyć jako "spali" ale też "spaliśmy", zależnie od tego, co stoi przed słowem "slept". Osobiście ostatnia litera nie wygląda mi na "e" (wtedy mogłoby być "we" czyli "my spaliśmy") ani na "y" ("they" - "oni spali"). Bardziej na "a", ale nie wiem, co to mogłoby być za słowo... Ella? Aria?

Wydaje mi się, że część powinna wyglądać tak:
Dlatego wybrałam (...)("picked", a więc chodzi o wybór jakieś osoby albo raczej miejsca), bo wiem, że pan Montgomery tam będzie. Notatka do samej siebie: wykorzystać to. Jest mi coś winien. Chcę dostać to, co mogę dostać.

Niektórzy spekulują, że Ali miała romans z Byronem, stąd fascynacja "Lolitą".

Właśnie ja już kiedyś trafiłam na komentarze dotyczące tego, że Ali mogła mieć romans z Byronem. Niektórzy nawet twierdzą, że to on ją zabił bo chciała powiedzieć o nich Elli. Różnie może być, w każdym razie ciekawy jest ten wpis z pamiętnika, w życiu bym nie wpadła na to żeby go analizować i że może być tam jakaś wskazówka.

Jest też wcześniejsza strona na której Ali pisze o tym że Jenna pojawiła się w mieście, że spotkały się w sklepie z kostiumami kiedy Jenna szukała stroju Gagi. Ali zastanawia się też czy Jenna jest zła czy dobra i że będzie ją obserwować czy coś takiego. Potem jest coś o Hannie i Spencer ale nie mogę doczytać o co chodzi.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sro Mar 21, 2012 7:25 pm

Chodzi o to, że Allie chciała 'przekonać' Hannę do ogolenia głowy, ale Spencer jakoś w tym przeszkodziła - tak to zrozumiałam.
Tak czy siak - pamiętnik może być gwoździem do trumny Byrona. Szkoda, dzieci - ale facet ewidentnie mnie wkurza Smile Dla mnie jest hipokrytą.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 21, 2012 8:38 pm

nie wiem czemu ale po przeczytaniu tłujmaczenia tego kawałka pamietnika miałam podobne odczucia.. Romas Alli i Byrona.. WOW Smile
wiedziałam ze z Alli niezłe ziołko ale zeby sypiac z ojcem swojej przyjaciolki?? tatus Arii nie lepszy zreszta..
Byron ma w sobie cos takiego co moze wkurzac ludzi Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by xAaliyahxx Sro Mar 21, 2012 9:26 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
xAaliyahxx
xAaliyahxx
Blair & Georgie
Blair & Georgie

Liczba postów : 898

http://www.youtube.pl/xAaliyahxx

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sro Mar 21, 2012 9:31 pm

Wreszcie obejrzałam po waszym zachęceniu (opinie po odcinku).
Ogólnie to wtf? Mona? srsly? Ta, może jeszcze zaraz nam z bliźniaczką Ali wyskoczą, bo jak oddawać hołdy to do końca...
Śmierć Mayi - Wiedziałam!!!! Pisałam tutaj, że to pewnie Maya i to może chodzić, że blisko domu itp. ale nieeee.
Emily - najlepszy odcinek dla niej, nie ma co dyskutować
Team Sparia - <3 tyle
Spoby - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(...)AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Jeeeeeeeeest:D
hmmmm... było coś jeszcze ciekawego? chyba nie.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by xAaliyahxx Sro Mar 21, 2012 9:36 pm

Pojawiają się spekulacje, że to Caleb jest synem dr.Sullivan
xAaliyahxx
xAaliyahxx
Blair & Georgie
Blair & Georgie

Liczba postów : 898

http://www.youtube.pl/xAaliyahxx

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 21, 2012 10:07 pm

a ja czytałam spekujacje ze dr Sullivan jest matka Ezry Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 21, 2012 10:19 pm

A no właśnie! Bo ta gadka o synu... Caleb nie może być, bo jego matka mieszka w Montecito. A przecież ta matka Caleba odnalazła się jeszcze zanim pojawiła się postać Sullivan, a już na pewno zanim zniknęła, czy nie?
Ezra nie jest za stary na jej syna?
Ja to w sumie nie zwróciłam w ogóle na to uwagi, uznałam, że ten syn to nikt ważny.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 21, 2012 10:31 pm

ja bym sie tam nie zdziwila jesli Ezra bylby synem dr Sullivan. Mona badz inna osoba z Team A powiedziala pani dr o ich romansie, postraszyla ja jak to moze sie skonczyc jesli romans Arii z Ezra wyjdzie na jaw.. przeciez synek byłby skonczony w Rosewood...

gdy ogladalam odcinek tez nie zwrocilam na to uwagi, po prostu coraz wiecej takich spekulacji sie pojawia... bo gdyby synek dr Sullvan bylby nikim waznym to czym team A by go szantazowalo?? "zwyklym: zrobie mu krzywde jesli sie z tego nie wycofasz"???

Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Mar 22, 2012 8:32 am

joanna_x0x0 napisał:bo gdyby synek dr Sullvan bylby nikim waznym to czym team A by go szantazowalo?? "zwyklym: zrobie mu krzywde jesli sie z tego nie wycofasz"???

Może jestem naiwna, ale myślę że tak właśnie mogło być. Wydaje mi się, że 'A'/'A-team' chodziło wyłącznie o usunięcie pani doktor, a wiadomo że grożenie dzieciom zawsze działa.
Ezra jest za stary na syna, a Calleba to wg wykluczam.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Mar 22, 2012 1:04 pm

może to matka Toby'ego?? Razz

rodzine Ezry poznamy w 3. sezonie Smile
czekamy do 5 czerwca Wink

Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Mar 22, 2012 3:58 pm

Według Marlene King, kiedy następnym razem zobaczymy Kłamczuchy, minie trochę czasu, ale prawdopodobnie dziewczyny nie wyleczą wszystkich ran, zwłaszcza Hanna. Pierwsza scena odcinka (ta przed czołówką) odegra się dwa miesiące po finale, w ostatnim dniu szkoły, a potem przeskoczymy od razu do weekendu Dnia Pracy (końcówka wakacji) i drugiej rocznicy śmierci Alison. Pierwszą rzeczą, którą zobaczą widzowie, będą wspomnienia. Pierwsze ujęcie w sezonie to stodoła.
Podczas powrotu serialu odetchniemy głęboko, ale szybko wrócimy do przerażających scen, jeszcze zanim rozpocznie się czołówka. Pojawi się także inna „rewelacja”, a sprawy przybiorą obrót, który stanie się wersją „sprawy Jenny” na rok 2012. Tym razem wydarzenie to będzie znane jako „Tamta Noc”. Dlatego odcinek nazywa się „To stało się tamtej nocy”. Cliffhanger, który zakończył drugi sezon (w sensie Maya? ;o), pojawia się w trzecim sezonie. A zatem są nowe pytania, na które trzeba odpowiedzieć. Jest też nowy wróg, który jest równie niebezpieczny, ale zarazem inny.
Co do tego, co „uruchamia” nowego dręczyciela Kłamczuch… Dziewczyny wciągną się w jakąś sprawę i podejmą złą decyzję, która będzie je nawiedzać przez cały sezon.

Ogólnie co do sezonu:
• Paige wróci, żeby dokończyć pewne sprawy
• Będzie nowa tajemnica i nowy wątek
• Aria porozmawia z Alison
• Więcej Holdena i Elli
• Sasha Pieterse pojawi się w pierwszym odcinku
• Lucas pojawi się w pierwszym odcinku
• Maya na pewno nie żyje.
• Więcej Caleba
• Tajemnica związana z ciażą Melissy
• Dowiemy się, czemu Jenna ukrywa, że nie jest ślepa oraz z kim spotkała się w lesie.

Chcecie dowody na to, że Ezra jest A? ;D
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Czw Mar 22, 2012 4:49 pm

Albo Melissa jest w wiecznej ciąży, albo nie jest wcale w ciąży, albo ojcem jest ktoś inny niż Ian.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Mar 22, 2012 4:55 pm

brulion napisał:
Chcecie dowody na to, że Ezra jest A? ;D
Dawaj Laughing Ja jakoś nie mogę uwierzyć w to, aby Ezra miał jakikolwiek motyw.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Mar 22, 2012 5:51 pm

ja też nie Smile sam by swojego zwiazku nie niszczył ;P
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Mar 22, 2012 6:32 pm

Daję w spoiler, bo długie. Część może być już nieaktualna, bo było pisane przed finałem.
Spoiler:
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Mar 22, 2012 7:59 pm

Większość tych przesłanek wydaje mi się maksymalnie naciągnięta. Na dobrą sprawę każdą postać można w ten sposób zanalizować i uznać, że jest A:

np.
Szalone oczy i agresywność podczas rozmowy z Byronem w 2x23.
A szalone oczy Spencer w ostatnim odcinku, gdy mówiła, że zawsze wygrywała z Melissą w jakiejś tam grze?

Jego dyplom był w biurze terapeutki. Mógł go tam umieścić osobiście, zwłaszcza, jeśli z jakiegoś powodu sam chodzi na terapię. Być może poszedł na terapię po zerwaniu z Jackie. A może o czymś nie wiemy.
A może wiemy o tym, że Ezra jest tak inteligenty, że trzyma klucz od mieszkania pod wycieraczką, że każdy (szczególnie ktoś tak dociekliwy jak A) mógł go znaleźć i wynieść z mieszkania wszystko?

To tylko przykłady, ale wydaje mi się, że sam fakt, że Ezra pojawia się po zabójstwie Alli powinien go wykluczyć. Jak dotąd nie było żadnej wzmianki o tym, aby uczył się w Rosewood.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Mar 22, 2012 8:33 pm

Tak, ale był w Rosewood już przed zabójstwem Ali (2x13). Dla mnie głównym argumentem za tym, że Ezra jest A jest to, że Aria zdecydowanie najmniej oberwała od A. Poza tym, wiele razy A chciało ujawnić związek Ezrii i jakoś nigdy się to nie udało, rodzice Arii dowiedzieli się o tym dopiero, kiedy sami zdecydowali im o tym powiedzieć. Poza tym, w tym serialu (poza rodzicami) chyba nie pojawiła się jeszcze żadna osoba, która nie ma totalnie nic wspólnego albo z A, albo z zabójstwem Ali. Nawet Wren jest w to zamieszany, bo dostarczał Melissie leki dla Iana. Myślicie, że wprowadzaliby postać Ezry tylko po to, żeby Aria miała się z kim całować? ;p
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Mar 22, 2012 8:45 pm

Rodzice też są w to wciągnięci. Np. Byron.
Jednak Ezra A? Jakoś mnie to nie przekonywuje.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Mar 22, 2012 9:14 pm

Chciałam dziś zacząć oglądać ten serial, ale po 15 minutach włączył mi się jakiś limit, każą mi się zarejestrować i nie wiem gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki online Sad
A chciałabym popatrzeć na Wrena Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Mar 22, 2012 9:18 pm

Tzn. w tym momencie dyskutujecie o człowieku, który sterował Moną i to jego nazywacie A? Naprawdę myślicie, że to będzie facet? W czerwonym płaszczu?;D

Nawiasem mówiąc: pamiętacie wywiad z A? I pytanie: 'czy chodzisz do Rosewood High?' z odpowiedzią 'chodziłam/łem'. Czy ja jestem źle poinformowana, czy wydaje mi się, że Mona CHODZI do Rosewood High? Potem 'którym chłopakiem (z chłopaków dziewczyn) najbardziej się interesujesz?' i odp. 'Toby'm'. Tylko, że to nie z Toby'm obściskiwała się w samochodzie a z Calebem... 'Ulubiona akcja zastosowana na dziewczynach?' 'Masaż Emily'. Masaż, którego Mona NIE MOGŁA wykonać, bo była wtedy z Hanną (sama oczywiście tego nie pamiętałam, ale czytałam na jednej stronie). To tyle jeśli chodzi o szczerość scenarzystów.

Nie mówiąc już o tym, że niedawno Marlene utrzymywała, że od początku wiedziała, kim jest A a 2 dni temu producent Oliver Goldstick powiedział, że Mona jako A nie była planowana od początku. I na dowód wystarczy obejrzeć pierwsze odcinki, gdzie znajduje się mnóstwo akcji A, których wykonanie byłoby bardzo trudne dla Mony, albo wręcz niewykonalne (jak wspomniany masaż Em).

Nie wiem naprawdę co denerwuje mnie bardziej: fatalny finał i rozstrzygnięcie sprawy z A czy ta obłuda twórców, z Marlene na czele...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Mar 22, 2012 9:20 pm

Na zalukaj.tv dobrze mi się oglądało. Wszystkie odcinki działają, nie trzeba się rejestrować. Po prostu supcio:D
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Mar 22, 2012 9:20 pm

Marta napisał:Chciałam dziś zacząć oglądać ten serial, ale po 15 minutach włączył mi się jakiś limit, każą mi się zarejestrować i nie wiem gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki online Sad
A chciałabym popatrzeć na Wrena Very Happy

Zarejestruj się. Chyba wiem, o który hosting ci chodzi. Rejestracja polega na wpisaniu nicka i hasła, nie dostajesz nawet linku aktywacyjnego a potem masz już z głowy.

I nie wchodź tu, bo wszędzie jest mnóstwo spoilerów co do A. Z moim poprzednim postem włącznie;)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 22 z 40 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Powrót do góry