Once Upon a Time
+25
Eris
Chiio
delenateam
Merigold
Słomka191
VivianDarkbloom
littl3me
agasiaga5
Citizen Erased
Limka
Gigi
Lise
shiva89
Gosiek
Kasia
Klaudia
brulion
desertrose
Justyna
KiNiaczek
alkamb
April
Lewandowska
ronnie
Vivien
29 posters
Strona 7 z 8
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Once Upon a Time
To super:) dzięki za odpowiedź.. trzeba poczekać do marca.. Dobrze ze leci PLL i TO bo przynajmniej jest sie czym zająćVivianDarkbloom napisał:agasiaga5 - będzie i 4 i 5 na pewno. To wynika z umowy, którą podpisał Robert C. (Rumple) a w 4 sezonie, ma być jego ślub z Belle
agasiaga5- Liczba postów : 84
Zakończenie połowy sezonu najlepsze ze wszystkich do tej pory Tylko mnie już straaaaaasznie irytują Śnieżka i Charming... Gdzieś się spotkałam ze stwierdzeniem, że chodzą za Emmą jak świadkowie Jehowy i się z tym zgadzam Nawiedzeni tym swoim optymizmem, i że się zawsze znajdziemy i och, kochajmy się, alleluja.
Merigold- Liczba postów : 35
To ,mnie też irytuje.. Najbardziej podobają mi się postacie Hooka, Reginy i oczywiście Rumple.. Emma też może być. A własnie, wie ktoś czy Mroczny na prawde zginął??Merigold napisał:Zakończenie połowy sezonu najlepsze ze wszystkich do tej pory :)Tylko mnie już straaaaaasznie irytują Śnieżka i Charming... Gdzieś się spotkałam ze stwierdzeniem, że chodzą za Emmą jak świadkowie Jehowy i się z tym zgadzam :DNawiedzeni tym swoim optymizmem, i że się zawsze znajdziemy i och, kochajmy się, alleluja.
Mimo, że nie oglądam już OUaT, mam dla Was duży spoiler.
- Spoiler:
- Adam Horowitz i Edward Kitsis w rozmowie z TVLine zdradzają,że w bieżącym sezonie zabiją kogoś ze stałej obsady serialu. Podkreślają, że postać zginie na poważnie i na zawsze odejdzie z serialu.
Producenci wykonawczy zaznaczają, że z tej grupy wykluczają jedynie Rumplestiltskina, który teoretycznie już odszedł.
3. sezon powraca na amerykańskie ekrany 9 marca. Kto powinien zostać zabity?
desertrose napisał:Mimo, że nie oglądam już OUaT, mam dla Was duży spoiler.
- Spoiler:
Adam Horowitz i Edward Kitsis w rozmowie z TVLine zdradzają,że w bieżącym sezonie zabiją kogoś ze stałej obsady serialu. Podkreślają, że postać zginie na poważnie i na zawsze odejdzie z serialu.
Producenci wykonawczy zaznaczają, że z tej grupy wykluczają jedynie Rumplestiltskina, który teoretycznie już odszedł.
3. sezon powraca na amerykańskie ekrany 9 marca. Kto powinien zostać zabity?
- Spoiler:
- Na pewno nie zabiją głównej postaci jak Henry czy Regina, a jeśli zginie ktoś taki jak Jiminy, to płaczu - przynajmniej z mojej strony - nie będzie
A podobno Rumple i Bella mają wziąć ślub, więc na bank nie umarł naprawdę :)Zresztą to by było najgłupsze posunięcie ze strony scenarzystów, jako że jest to najlepsza postać w serialu.
To świetnie bo już się bałam że Rumple nie zyje oby nie zabili Hooka bo bym się wkurzyła :/
delenateam- Liczba postów : 21
delenateam napisał:To świetnie bo już się bałam że Rumple nie zyje :)oby nie zabili Hooka bo bym się wkurzyła :/
- Spoiler:
- No coś Ty, Hook to teraz będzie główna postać, która jako jedyna będzie próbowała wszystko przypomnieć Emmie A na pewno tak szybko się to nie stanie. No i mam nadzieję, że będą ze sobą!
Merigold napisał:delenateam napisał:To świetnie bo już się bałam że Rumple nie zyje :)oby nie zabili Hooka bo bym się wkurzyła :/
- Spoiler:
No coś Ty, Hook to teraz będzie główna postać, która jako jedyna będzie próbowała wszystko przypomnieć Emmie :)A na pewno tak szybko się to nie stanie. No i mam nadzieję, że będą ze sobą!
mam taką sama nadzieje <3
delenateam- Liczba postów : 21
Ja też!!! Emma i Neal nie pasują do siebie.. A więc team Emmook?? Czy Hoomma?? Tak czy siak brzmi troche smieszniedelenateam napisał:Merigold napisał:delenateam napisał:To świetnie bo już się bałam że Rumple nie zyje :)oby nie zabili Hooka bo bym się wkurzyła :/
- Spoiler:
No coś Ty, Hook to teraz będzie główna postać, która jako jedyna będzie próbowała wszystko przypomnieć Emmie :)A na pewno tak szybko się to nie stanie. No i mam nadzieję, że będą ze sobą!
mam taką sama nadzieje <3
Odkąd pojawił się Hook liczyłam na to, że będzie z Emmą, więc może w końcu coś z tego będzie ;D
littl3me- Liczba postów : 31
Dopiero nadrobiłam ostatnie odcinki i zakończenie było naprawdę świetne! Aż mi się łezka zakręciła w oku kilka razy. Co do tego kto mógłby zginąć to nie miałabym nic przeciwko żeby to był Neal, wtedy Hook i Emma mogliby być razem Charmingi rzeczywiście są irytujący z tym swoim wiecznym optymizmem, który staje się coraz bardziej nienaturalny. Serio nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Aaaaa no i dobrze, że Piotruś Pan w końcu zginął bo zaczynał mnie już drażnić jego wątek.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Jeden z moich ulubionych seriali. Trudno mi powiedzieć, który sezon lepszy; 1 czy 2. Obydwa trzymają poziom, choć były także słabsze momenty. Wątek Piotrusia Pana również zaczął mnie irytować i myślałam, że nie będzie końca. Uwielbiam Golda&Belle, Regine oraz Hooka. Szczerze to obojętne mi z kim będzie Emma, ważne żeby Rumbelle przetrwało <3 A końcówka bardzo wzruszająca, a ostatnie kilka minut nieco komiczne, zwłaszcza gdy Hook pocałował Emme, myśląc, że dzięki temu powróci jej pamięć. Nie mogę się doczekać co będzie dalej.
Eris- Liczba postów : 11
Super serial bo odrywa sie od nastoletnich problemów, a nie jest porzesycony seksem :> super pomysł na serial. ja bym chciała żeby emma była z nealem, to taka prawdziwa miłość, a hook był tak troche na opocieszenie i namieszał emmie w głowie. henry niezwykle mnie irytuje, al charmingi doprowadzają do szału ale i tak uwielbiam serial.. brakuje mi tylko ruby (
just262- Liczba postów : 39
Początkowo nie byłam przekonana do gry aktorskiej w tym serialu i w ogóle do jego tematyki, ale powiem szczerze, że tak się wciągnęłam, że teraz po prostu uwielbiam ten serial. Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki. Emma jak na główną bohaterkę, początkowo mnie odpychała, ale teraz nawet jest całkiem spoko, natomiast zapewne jak większość, irytuje mnie Henry i nie mogę przełknąć jego roli, chociaż jest on tak jakby główną i ważną postacią. Naprawdę, mogliby wybrać jakiegoś innego aktora... No ale mniejsza oto. Jest ciekawie, jest fajnie, jest inaczej. Serial zdecydowanie ratuje postać Rumplestiltskina, z którym nigdy nie jest nudno, osobiście uwielbiam tą postać i tego aktora, a także z całego serialu najbliższy jest mi mój kochany kaptain Hook <3 On musi być z Emmą, bo naprawdę nie jestem za tym, aby była z Nealem, tworzą iście nudną parę, natomiast Emmę z Hookiem chce się znacznie bardziej oglądać. Do irytujących mnie postaci musze też zaliczyć Śnieżkę i Księcia. Śnieżka jeszcze czasami nadrabia i jest spoko, ale książę jest strasznie flegmatyczny, albo po prostu ten aktor nie pasuje do tej roli. Cóż... A jeszcze ta ich wielka miłość. Okej, rozumiem, że bajkowa, być może to dlatego, ale według mnie jest po prostu mdło i nudno. Za to Regina zawsze umie zrobić tak, żeby nikt się nie nudził, więc to kolejna postać ratująca sytuację. Nie mogę się doczekać co będzie dalej, zwłaszcza po tej ciekawej końcówce przed przerwą
Maxxxim- Liczba postów : 21
obecnie moj ulubiony serial ) Hook jest rewelacyjny i strasznie kibicuje jemu i Emmie:))
kaest15- Liczba postów : 113
Emma + Neal czy Hook
Jak uwazacie z kim powinna byc Emma? Ze swoja pierwsza miloscia , ojcem swojego dziecka Nealem czy moze nieprzewidywalnym Hookiem. Ja osobiscie kibicuje Hookowi bo wedlug mnie miedzy nimi jest chemia a Neal to cieple kluchu i niby kocha Emme ale mial zamiar ozenic sie z inna kobieta;/
Czemu przy tym serialu nie ma roznych postow dotyczacych konkretnych postaci, odcinkow itp tylko jest jeden glowny???
Bardziej rozbudowane tematy mają seriale, które cieszą się większą popularnością na forum czyli pll, glee, tvd. Oczywiście w przyszłości może się to zmienić
Czy ktoś ogląda na bieżąco? Chętnie bym się dowiedziała jak wam się podoba rozwój wydarzeń. Ja jestem zachwycona. Ostatnio na nic nie mam czasu ale OUaT to jedyny serial dla którego obecnie ten czas organizuję.
Hook kocham go jeszcze bardziej! Chociaż ciekawa jestem jak rozwiążą jego wątek, mam nadzieję, że nie usuną go na jakiś czas.
Hook kocham go jeszcze bardziej! Chociaż ciekawa jestem jak rozwiążą jego wątek, mam nadzieję, że nie usuną go na jakiś czas.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 7 z 8
Pozwolenia na tym forum: