Once Upon a Time
+25
Eris
Chiio
delenateam
Merigold
Słomka191
VivianDarkbloom
littl3me
agasiaga5
Citizen Erased
Limka
Gigi
Lise
shiva89
Gosiek
Kasia
Klaudia
brulion
desertrose
Justyna
KiNiaczek
alkamb
April
Lewandowska
ronnie
Vivien
29 posters
Strona 2 z 8
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Once Upon a Time
alkamb napisał:Serio będzie dla niej... żal xD
Po tym jak Augustraczej nie wróżyłam im przyszłości.
- Spoiler:
okazał się pionkiem.
- Spoiler:
- A ja właśnie dlatego myślę, że scenarzyści idą w tym kierunku. Cała ta otoczka, że to Pinokio "uratował" Emmę i miał się nią opiekować, to taka podbudówka. No chyba, że August jednak pozostanie kawałkiem kłody już na zawsze ;-)
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien napisał:alkamb napisał:Serio będzie dla niej... żal xD
Po tym jak Augustraczej nie wróżyłam im przyszłości.
- Spoiler:
okazał się pionkiem.
- Spoiler:
A ja właśnie dlatego myślę, że scenarzyści idą w tym kierunku. Cała ta otoczka, że to Pinokio "uratował" Emmę i miał się nią opiekować, to taka podbudówka. No chyba, że August jednak pozostanie kawałkiem kłody już na zawsze ;-)
- Spoiler:
- No fakt, ten motyw z ratowaniem jej podobał mi się. Tak to teraz zrobili, że nie wiem co oni planują szczerze mówiąc.
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Mam pytanie. Właśnie skończyłam 14 odcinek i powoli męczy mnie to przedłużanie akcji. Kiedy Emma jednak uwierzy Henry'emu, że bajkowy świat istnieje?
Ja mam z kolei prośbę: czy ktoś da mi cynk na PM jak będzie odcinek z Julianem Morrisem? <3
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
desertrose napisał:Mam pytanie. Właśnie skończyłam 14 odcinek i powoli męczy mnie to przedłużanie akcji. Kiedy Emma jednak uwierzy Henry'emu, że bajkowy świat istnieje?
- Spoiler:
- W ostatnim odcinku, o ile dobrze pamiętam
brulion, jak nie zapomnę do tego czasu, to nie ma problemu.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Jestem cholernie wkurzona.
- Spoiler:
- Jak mogli pozbyć się kolejnego ciasteczka? Ci ludzie są chorzy, chyba nie myślą że przyciągną kobiety Charmingiem, prawda? Śpiąca Królewna brzydka, ale podobało mi się to zmienianie sukienek z różu na błękit, takie tam malutkie nawiązanie. Szkoda, że Filip zszedł, mógłby powstać fajny trójkąt z Mulan i Aurorą. To rozwiązanie z tym światem, który istnieje równolegle bardzo ciekawe. Pewnie cały sezon będą próbowali wrócić.
Kim jest doktor Whale? Jakie typy?
- Spoiler:
- Też się wkurzyłam, że nie ma już Filipa. Mam nadzieję, że da się go jakoś uratować. Fajne rozwiązanie z tym, że Emma i Snow przeniosły się do świata baśni. Bałam się, że przez cały sezon Snow i Charming będą błagać ją o przebaczenie.
Jest prawdopodobieństwo, że Szeryf pojawi się w serialu.Producenci Edward Kitsis i Adam Horowitz skomentowali śmierć Grahama jako coś zaplanowanego od dawna, co miało udowodnić jak poważna jest ta klątwa. Czuli, że zabicie pomniejszej postaci, nie da identycznego efektu. Pomimo, że Graham jest martwy, producenci stoją na stanowisku, z powodu popularności postaci, że poruszą niebo i ziemię by przywrócić Łowczego z powrotem".
Źródło:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kim jest doktor Whale? Nie mam pomysłu. Nawet Charming nie wie kim on jest. Oby szybko zostało to wyjaśnione
No i kim jest mężczyzna, który pojawił się na samym początku w 1 odcinku?
desertrose napisał:
- Spoiler:
Też się wkurzyłam, że nie ma już Filipa. Mam nadzieję, że da się go jakoś uratować. Fajne rozwiązanie z tym, że Emma i Snow przeniosły się do świata baśni. Bałam się, że przez cały sezon Snow i Charming będą błagać ją o przebaczenie.
Jest prawdopodobieństwo, że Szeryf pojawi się w serialu.Producenci Edward Kitsis i Adam Horowitz skomentowali śmierć Grahama jako coś zaplanowanego od dawna, co miało udowodnić jak poważna jest ta klątwa. Czuli, że zabicie pomniejszej postaci, nie da identycznego efektu. Pomimo, że Graham jest martwy, producenci stoją na stanowisku, z powodu popularności postaci, że poruszą niebo i ziemię by przywrócić Łowczego z powrotem".
Źródło:
Kim jest doktor Whale? Nie mam pomysłu. Nawet Charming nie wie kim on jest. Oby szybko zostało to wyjaśnione
No i kim jest mężczyzna, który pojawił się na samym początku w 1 odcinku?
- Spoiler:
- Szeryf wróci??>
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja, tak jak i większość fanów, stawiam że facet na początku odcinka to syn Rumpla.
Skuszona Julianem zaczęłam dziś oglądać i 2 odcinki poleciały Bajkowa historia jest świetna, gorzej ze współczesną. Powolutku sobie obejrzę
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Co do 2x02:
- Spoiler:
- Odcinek o niebo lepszy niż pierwszy. Historia bajkowa o tym jak Rumpel stworzył z Reginy potwora bardzo ciekawa. W SB też nie wiało nudą - ciekawa zmiana nastawienia Reginy. Mam tylko nadzieję, że nie stanie się teraz potulna Tekst dr Whale, czy może umawiać się z zakonnicami boski, wzruszony Gepetto również na plus.
Czy tylko ja odniosłam wrażenie, że Regina wysłała matkę w przyszłość, do tej części krainy, która została? Rumpel mówił, że to miejsce jest małe i wg go nie interesuje. Cały fandom zastanawia się jak Cora tam trafiła, a ja właśnie myślę, że od razu po pchnięciu w zwierciadło.
Ostatni odcinek był, moim zdaniem, mocno średni, ale nie mogę doczekać się następnego!
hot hot hot
hot hot hot
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Nie oglądałam 2x03 jeszcze, ale widzę że szykuje nam się kolejne ciasteczko
- Spoiler:
- Please, don't die!
Obejrzałam 2x01 zaraz po ukazaniu się i wydał mi się dość nudny i kiepski i jakoś nie mogę ruszyć dalej chociaż jak widzę, że pojawia się nowy obiekt westchnień to może się zbiorę i obejrzę następne odcinki
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Drugi jest o dwa nieba lepszy, więc bardzo zachęcam.Georgina429 napisał:Obejrzałam 2x01 zaraz po ukazaniu się i wydał mi się dość nudny i kiepski i jakoś nie mogę ruszyć dalej chociaż jak widzę, że pojawia się nowy obiekt westchnień to może się zbiorę i obejrzę następne odcinki
Co do 2x03
- Spoiler:
- SB - nie działo się tam nic szczególnego. Szkoda mi było Reginy, jak się ucieszyła na spotkanie z Henry'm, a ten mały potwór ją oszukał -.- Wzruszyłam się jak Kapelusznik spotkał się z córką, choć jego żalów, że ona mu nie wybaczy, kompletnie nie rozumiem.
FL przeszłość - takie tam, może być. Śnieżka bardzo ładnie wyglądała, Lancelot nie wzbudzał szczególnych emocji, szkoda matki Jamesa. Podobała mi się jej rozmowa z synową, gdy powiedziała, że dzieci i ich szczęście są najważniejsze i kiedyś to zrozumie.
FL teraźniejszość - Emma to głupek - zachowuje się jak totalny nowicjusz. Fajne jest to, że teraz to Mary Margaret ma większe jaja niż jej córka, inaczej niż było to w poprzednim sezonie. Śpiąca z tekstem o gorsecie rozwaliła mnie na łopatki. Fajnie się to oglądało. No i Cora wyrasta na geniusza zła sezonu 2. Mam nadzieję, że babcia Reginy nie żyje, bo wtedy byłaby ona pewniakiem w sezonie 3.
Odcinek dość przyzwoity, ale nie powalający.
Jaaa cieszę się, że zabawi na dłużej <3
Strasznie mnie wkurzała w tym odcinku Belle (nie podoba mi się jak ta aktorka gra), super że jest więcej Ruby, bo to bez wątpienia jedna z moich ulubionych postaci
a to mnie rozwaliło haha:
Strasznie mnie wkurzała w tym odcinku Belle (nie podoba mi się jak ta aktorka gra), super że jest więcej Ruby, bo to bez wątpienia jedna z moich ulubionych postaci
a to mnie rozwaliło haha:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Hook świetny. Choć jeden facet, na którym można zawiesić oko, którego się nie pozbyli. SB jak zwykle nudne.
Już się bałam, że zabiją mi Hooka, ale na szczęście jeszcze na niego popatrzymy. Jestem ciekawa jego sprzymierzenia z Corą. Coś czuję, że mieszkańcy Storybrooke będą mieli kłopoty, a szczególnie Regina i Rumplestiltskin
Mi także podobały się sceny z Ruby. Jedna z nielicznych bohaterek w serialu, które nie irytują. No i te jej stroje. Bardzo ładnie ją ubierają.
Mi także podobały się sceny z Ruby. Jedna z nielicznych bohaterek w serialu, które nie irytują. No i te jej stroje. Bardzo ładnie ją ubierają.
Od kiedy dołączyli ją do starej obsady, obcięli jej budżet na makijaż. W ostatnim odcinku bez tej mocnej kreski i szminki wyglądała bardzo ładnie
Właśnie skończyłam 2 odcinek i jestem po wrażeniem Ciekawy, lekki serial Polubiłam te klimaty, zobaczymy jak się będzie akcja rozwijała Nie pozostaje mi nic innego jak po prostu oglądać dalej
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
A ja się zacięłam po 1 odcinku 2 sezonu, który mnie bardzo rozczarował. Zresztą wciągnęło mnie Revenge ale jak czytam o kolejnym ciachu i o tym, że dalsze odcinki są zdecydowanie lepsze to chyba się w końcu wezmę za oglądanie Tym bardziej, że Revenge już nadrobiłam więc będę miała czas.
Justyna- Derena & Eden
dla mnie odcinek 6 swietny!! Co bylo w pudelku, które pokazal August facetrowi Emmy?? I PRZEDE WSZYSTKIM Emma jak szla do wiezienia byla w ciazy...a pozniej jak miala wyjsc to na tescie ciazowym byly 2 kreski. Oznacza to,ze ma 2 dzieci??
I te sny Henrego i Aurory...musieli sie widziec w nim nawzajem .
I te sny Henrego i Aurory...musieli sie widziec w nim nawzajem .
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
[quote="shiva89"]dla mnie odcinek 6 swietny!! Co bylo w pudelku, które pokazal August facetrowi Emmy?? I PRZEDE WSZYSTKIM Emma jak szla do wiezienia byla w ciazy...a pozniej jak miala wyjsc to na tescie ciazowym byly 2 kreski. Oznacza to,ze ma 2 dzieci??
I te sny Henrego i Aurory...musieli sie widziec w nim nawzajem .[quote]
2 kreski na teście oznaczają po prostu ciążę a nie ciążę mnogą. Jedna kreska to brak ciąży.
I te sny Henrego i Aurory...musieli sie widziec w nim nawzajem .[quote]
2 kreski na teście oznaczają po prostu ciążę a nie ciążę mnogą. Jedna kreska to brak ciąży.
- Spoiler:
- Nie mam pojęcia co było w pudełku ale bardzo mnie to zaciekawiło tak jak i sny Henrego i Aurory. No i Regina w nowym wydaniu jest trochę dziwna ale nawet mi się taka podoba, ciekawe czy to przemiana na zawsze czy tylko chwilowo. Hook jest mega przystojny i shippuję jego i Emmę bo ojciec Henrego jakoś mi nie przypadł do gustu. Emma ślicznie wyglądała we wspomnieniach z młodości i do tego taka szczęśliwa i optymistyczna, jak nie ona. Warto było się przełamać po pierwszym kiepskim odcinku. Z niecierpliwością czekam na kolejny
Justyna- Derena & Eden
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 2 z 8
Pozwolenia na tym forum: