Once Upon a Time
+25
Eris
Chiio
delenateam
Merigold
Słomka191
VivianDarkbloom
littl3me
agasiaga5
Citizen Erased
Limka
Gigi
Lise
shiva89
Gosiek
Kasia
Klaudia
brulion
desertrose
Justyna
KiNiaczek
alkamb
April
Lewandowska
ronnie
Vivien
29 posters
Strona 3 z 8
Strona 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Once Upon a Time
2 kreski na teście oznaczają po prostu ciążę a nie ciążę mnogą. Jedna kreska to brak ciąży.
ei sorry,ale nie zrozumialas mnie. Chodzilo mi o to,ze ona przed pojsciem do wiezienia byla w ciazy, urodzila i pozniej jak siedziala w celi na lozku nie miala brzucha a miala test ciazowy ktory wskazywal ciaze czyli 2 kreski. Czyli pytam sie czy ona urodzila dwójke?
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89 napisał:
2 kreski na teście oznaczają po prostu ciążę a nie ciążę mnogą. Jedna kreska to brak ciąży.
ei sorry,ale nie zrozumialas mnie. Chodzilo mi o to,ze ona przed pojsciem do wiezienia byla w ciazy, urodzila i pozniej jak siedziala w celi na lozku nie miala brzucha a miala test ciazowy ktory wskazywal ciaze czyli 2 kreski. Czyli pytam sie czy ona urodzila dwójke?
- Spoiler:
- Heh rzeczywiście źle Cię zrozumiałam Jak ona trzymała ten test w celi to nie miała wychodzić. To chyba było jakoś na początku jak ją zamknęli bo we wcześniejszej scenie August mówił do faceta Emmy, że dostała 11 miesięcy więc ja zrozumiałam to tak, że to wszystko działo się zaraz po jej aresztowaniu. Strażniczka powiedziała do niej, że będzie miała samochód jak wyjdzie ale nie powiedziała kiedy to będzie. No i dodała, że będzie miała też dziecko bo zobaczyła wynik na teście. Ja to tak rozumiem. Czyli wg mnie wszystko dotyczy jednego dziecka czyli Henrego
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
hmmma ja zrozumialam to,ze siedziala w celi i bylo"11 miesiecy pozniej" czyli jak juz miala wychodzic..to raz..a dwa nie miała brzuszka a jak ją zamykano miała juz wielki bandzior;p czyli jak to wyjasnic??Georgina429 napisał:shiva89 napisał:
- Spoiler:
Heh rzeczywiście źle Cię zrozumiałam Jak ona trzymała ten test w celi to nie miała wychodzić. To chyba było jakoś na początku jak ją zamknęli bo we wcześniejszej scenie August mówił do faceta Emmy, że dostała 11 miesięcy więc ja zrozumiałam to tak, że to wszystko działo się zaraz po jej aresztowaniu. Strażniczka powiedziała do niej, że będzie miała samochód jak wyjdzie ale nie powiedziała kiedy to będzie. No i dodała, że będzie miała też dziecko bo zobaczyła wynik na teście. Ja to tak rozumiem. Czyli wg mnie wszystko dotyczy jednego dziecka czyli Henrego
shiva89- Delena & Nemily
Jak ją zamykali nie miała brzucha. Tym bardziej wielkiego. Jedyny wielki brzuch miała w sklepie ale to była torebka, którą wyjęła jak uciekli ze sklepu. Jak siedziała w celi nie było napisane, że to 11 miesięcy później tylko 11 LAT WCZEŚNIEJ od teraźniejszości. Poza tym w 1 sezonie była mowa, że Emma urodziła Henrego w więzieniu. Regina chyba to ujawniła albo ten dziennikarz, który z nią współpracował nie pamiętam dokładnie.
Justyna- Derena & Eden
wreszcie obejrzałam serial i po prostu kocham:D uwielbiam te historie baśniowe... i rumpla:P
ostatni odcinek i końcówka - szok. ciekawe czy uda im się je przywrócić do storybrooke
ostatni odcinek i końcówka - szok. ciekawe czy uda im się je przywrócić do storybrooke
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja dopiero jutro zobaczę ale nie mogę się doczekać, bo też ją uwielbiam i też już czekam na 2x08 bo...
<3
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
<3
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Oglądam w żółwim tempie i chce mi się płakać bo jestem właśnie po 1x07
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Oglądam w żółwim tempie i chce mi się płakać bo jestem właśnie po 1x07
Jak wyszłam z szoku to też chciało mi się płakać bo na początku nie wierzyłam, że to prawda.
Justyna- Derena & Eden
Kasia napisał:Skończyłam 1 sezon, jeee xD
Dobrze Ci bo masz przed sobą kolejne odcinki a my musimy na razie czekać na nowy
Justyna- Derena & Eden
oglądaliście ostatni odcinek?
dla mnie to był chyba najbardziej szokujący epizod.
dla mnie to był chyba najbardziej szokujący epizod.
- Spoiler:
-klątwa snu Charminga
-brak jego pobudki (jednak scena w nicości - <3)
-Hook który gra na dwa fronty
-Cora używa serca i przemawia przez nie
-i promo następnego odcinka - [You must be registered and logged in to see this image.]
srsly, ja chcę już następny odcinek!
Niezły był
Chociaż kilka rzeczy mnie niesamowicie irytuje:
- efekty specjalne omg ten pokój w ogniu jest beznadziejny, nie mogli podpalić jakiegoś pomieszczenia czy coś, wiem że względy bezpieczeństwa i malutki budżet, ale to strasznie razi
- potworna gra niektórych (Henry na pierwszym miejscu;/ błagam niech go ktoś zabije... zaraz za nim Belle i David.. no i oczywiście czasem Emma - szczególnie jej dziwaczne miny xD)
to jednak nadal dobrze ogląda mi się ten serial ogląda
Chociaż kilka rzeczy mnie niesamowicie irytuje:
- efekty specjalne omg ten pokój w ogniu jest beznadziejny, nie mogli podpalić jakiegoś pomieszczenia czy coś, wiem że względy bezpieczeństwa i malutki budżet, ale to strasznie razi
- potworna gra niektórych (Henry na pierwszym miejscu;/ błagam niech go ktoś zabije... zaraz za nim Belle i David.. no i oczywiście czasem Emma - szczególnie jej dziwaczne miny xD)
to jednak nadal dobrze ogląda mi się ten serial ogląda
- Spoiler:
- Hook nieźle wykombinował, ale Aurora mam nadzieję, że ją jakoś odratują... Ja rozumiem, że Mulan przysięgła ją chronić, ale mnie trochę jej zachowanie wkurzało. Tak samo Snow/Charming i ciągłe gadanie o tym, że się odnajdą blabla trochę się to już nudne robi
Gold na randce:D ketchup haha, Regina i eliksiry też oki och ten Hook. Już nie wiem z kim go mam shippować mam nadzieję, że go nie uśmiercą bo chyba przestanę wtedy oglądać haha
April- Elijah & ParksRec
Kiedyś "I will always find you" mnie wzruszało. Teraz ani mnie grzeje ani mnie ziębi. Przedobrzyli chyba.
Mam wrażenie, że scenarzyści chcą za wszelką cenę pokomplikować to wszystko bardzo tak, że z czasem sami nie będą ogarniać, o co chodzi (w końcu robią to ludzie odpowiedzialni za "Lost").
Brakowało mi w tym odcinku jakiś flashbacków.
Mam wrażenie, że scenarzyści chcą za wszelką cenę pokomplikować to wszystko bardzo tak, że z czasem sami nie będą ogarniać, o co chodzi (w końcu robią to ludzie odpowiedzialni za "Lost").
Brakowało mi w tym odcinku jakiś flashbacków.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Myślałam, że Hook udaje sprzymierzeńca Cory, ale zwiastun następnego odcinka mówi coś innego :/
[You must be registered and logged in to see this link.]
Z jednej strony chamsko się zachował, ale z drugiej imo należało się jej
Z jednej strony chamsko się zachował, ale z drugiej imo należało się jej
April- Elijah & ParksRec
ja ogladalam;) podobal mi sie...ale nie rozkminiam tego jak Hook i Cora ot tak plynieli stateczkiem i doplyneli do swiata realnego.
shiva89- Delena & Nemily
- Spoiler:
- * Jestem zadowolona, że Cora to Queen of Hearts i równocześnie wściekła, że w odcinku nie było Jeffersona bardzo na to liczyłam, no, ale obecność Hooka to nadrobiła
* Odcinek mi się podobał, ale nie wiem który to już raz powtarzam: nienawidzę aktora, który gra Henry'ego ;/ psuje każdą scenę. Zresztą postać sama w sobie też jest wkurzająca. I strasznie przykro mi się zrobiło jak już Emma i Mary wróciły i Emma do Henry'ego powiedziała choć z nami czy coś, a Regina została sama;/
* Mulan i Aurora <3 ciekawe czy będą kontynuowali ich wątek, skoro jest szansa, że Philip powróci:P oby:D
April- Elijah & ParksRec
To był chyba najlepszy odcinek w całym Once Upon a Time. Przez cały czas coś się działo, w ogóle się nie nudziłam.
- Spoiler:
- Też było mi szkoda, gdy wszyscy poszli na obiad, a Regina została sama. Chciała się zmienić dla Henre'go, a ten ją wystawił.
Mam nadzieję, że będą kontynuowali wątek Mulan i Aurory. Chciałabym jeszcze raz zobaczyć w serialu Juliana Morissa
Oj będzie się działo, gdy Cora i Hook pojawią się w Storybrooke. Nie mogę się już doczekać!!
- Spoiler:
- biedna Regina;( od samego początku jest mi jej szkoda:(
Dopiero w tym odcinku zauważyłam, jak wkurzający jest Henry... serio
I mam takie pytanie - o co w końcu chodzi w tej klątwie? Ja już nie wiem. Ciekawi mnie także, czemu Cora nie mogła wyrwać serca Emmie.
Ja już chce 7 styczeń!
- Spoiler:
- Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Rumpelstiltskin mówił Emmie, że jest owocem prawdziwej miłości dlatego jej serce jest takie silne... coś w tym rodzaju.
A jeśli chodzi o klątwe to Regina rzuciła ją tylko po to by w nowej krainie (Storybrooke) mogła żyć długo i szczęśliwie, w przeciwieństwie do innych bohaterów.
Strona 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 3 z 8
Pozwolenia na tym forum: