Once Upon a Time
+25
Eris
Chiio
delenateam
Merigold
Słomka191
VivianDarkbloom
littl3me
agasiaga5
Citizen Erased
Limka
Gigi
Lise
shiva89
Gosiek
Kasia
Klaudia
brulion
desertrose
Justyna
KiNiaczek
alkamb
April
Lewandowska
ronnie
Vivien
29 posters
Strona 4 z 8
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Once Upon a Time
Dojdzie do kolejnego morderstwa! (w odcinku 2x10 "The Cricket Game")
- Spoiler:
- Regina zostanie oskarżona o zamordowanie ukochanej przez widzów/mieszkańców Storybrooke postaci. Emma będzie sądziła, że główna podejrzana jest niewinna natomiast rodzice Emmy, Uroczy i Śnieżka, [w świecie zaczarowanym sprzed klątwy - przyp. red.] przygotują egzekucję złej królowej.
źródło: filmweb.pl
Jakby ktoś jeszcze nie wiedział...
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
jaka słit focia
jaka słit focia
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Można było się spodziewać, że Julian wróci do serialu. Mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej
A zdjęcie super. Uwielbiam jego uśmiech
A zdjęcie super. Uwielbiam jego uśmiech
Ja mam dylemat, bo nie wiem czy shippować jego i Aurorę (bo to kanon) czy jego i Mulan (bo to coś nowego, ciekawego).
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Nie lubię ani Aurory ani Mulan więc najchętniej zobaczyłabym go z kimś innym. Myślę, że mógłby pasować do Ruby tylko ona jest chyba wyższa od niego więc wizualnie mogliby nie wyglądać korzystnie.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Aurora na początku strasznie mnie odrzucała, ale w ostatnich odcinkach zyskała moją sympatię. Mulan polubiłam od razu i chyba to jej będę kibicować. Pewnie z marnym efektem, bo przecież nie rozbiją kanonu.
Nowy odcinek średnio mi się podobał...
- Spoiler:
- Hook na plus oczywiście, mało go było, ale uwielbiam go, więc to bardzo subiektywne aż za bardzo haha. Dobrze, że Archie jednak żyje. Modlę się, żeby w końcu zmniejszyli wątek Snow i Charminga, bo już bardziej ziewać nie mogę.. Już wolę nawał nowych postaci, przynajmniej wtedy coś się dzieje. I znowu szkoda mi było Reginy
haha
jak słodko
April- Elijah & ParksRec
OMG
- Spoiler:
- Bella i Rumpel..ale jaja..Hook mnie strasznie wqrzal w tym odcinku.
Strasznie mnie rozsmieszyla scena w ok.34 min jak Rumpel rzuca sie na Hooka i mowi "on musi zginąć" haha,płakałam ze smiechu.
Gdzie sie podziala Cora i Regina? Snow i Charming nudaaaa.
Kto byl w tym samochodzie na koncu?? ...a po promo nast.odcinka widac ze ti chyba brat lekarza? tzn tego dr. Jekylla?? nie wiem:P
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ja dopiero jestem po 2x10i muszę powiedzieć, że strasznie mnie wynudził, mimo że był Reginocentryczny Oczywiście, było mi jej strasznie szkoda jak została wrobiona w "zabójstwo" świerszcza. Wiem, że miała być tą złą, ale wyraźnie zmienili na nią koncepcje i teraz jest moją ulubioną postacią. Nie rozumiem tego, że Rumpel i Emma mogli wydostać wspomnienia o momencie popełnienia zbrodni, ale nie mogli zobaczyć tego, że w oczach Ponga, to nie była prawdziwa Regina. Nie podobało mi się to.
Mam nadzieję, że kolejny będzie lepszy
Mam nadzieję, że kolejny będzie lepszy
nie sądziłam, że rozwalenie filiżanki może mnie prawie doprowadzić do łez ;(
Bella! przypomnij sobie!
Bella! przypomnij sobie!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Zakończenie 2x11 złamało mi serce i na razie robię sobie przerwę od OUAT.
Tak naprawdę po prostu nie mam czasu obejrzeć.
Tak naprawdę po prostu nie mam czasu obejrzeć.
Ja ostatnio nadrobiłam kilka ostatnich odcinków i robię sobie przerwę...
Większość przewijałam, bo mnie już trochę znudził ten serial, nic ciekawego się nie dzieje, nie wiem... Może w wakacje wrócę do tego serialu i nadrobię całość, na razie go zostawiam.
Większość przewijałam, bo mnie już trochę znudził ten serial, nic ciekawego się nie dzieje, nie wiem... Może w wakacje wrócę do tego serialu i nadrobię całość, na razie go zostawiam.
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
No racja. 2. sezon nie trzyma poziomu pierwszego i coraz wyraźniej to widać.
Zawsze liczyłam, że po złamaniu klątwy, bohaterowie wrócą do Fairylandu i tam będą rozliczać się z Reginą. A oni walnęli nowego wroga i to jeszcze w naszym świecie. Nuda aż wali po oczach.
Zawsze liczyłam, że po złamaniu klątwy, bohaterowie wrócą do Fairylandu i tam będą rozliczać się z Reginą. A oni walnęli nowego wroga i to jeszcze w naszym świecie. Nuda aż wali po oczach.
Ja mam nadzieję, że Śnieżka i Charming wrócą, znikną, cokolwiek (o i zabrali Henry'ego...) byle ich było mniej, w ogóle już nie obchodzą, tak samo jak wkurza mnie Rumpel i Bella. Już chyba bym wolała poznawać co odcinek nową historię, nowe postaci... a kiedyś na to narzekałam
Ciekawe czy mają zamiar robić 3. sezon, nigdzie na ten temat nie czytałam. Jeśli tak to lepiej niech to będzie coś nowego, świeżego, bo pewnie najbardziej zagorzali fani zaczną mieć tego dość
Ciekawe czy mają zamiar robić 3. sezon, nigdzie na ten temat nie czytałam. Jeśli tak to lepiej niech to będzie coś nowego, świeżego, bo pewnie najbardziej zagorzali fani zaczną mieć tego dość
April- Elijah & ParksRec
Czy tylko ja czułam się "awkward" oglądając Śnieżkę i Jamesa w łóżku? Racja, stali się bardzo nudni. Już nie mogę słuchać tego I will always find you.
Właśnie chciałam zapytać się Was czy warto oglądać nowe odcinki (po tej dłuższej przerwie), ale widzę, że jednak nie warto. Jak będę miała więcej czasu to wrócę do tego serialu.
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
jdskfjdk;sdkfmc;
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
omg! tylko, albo aż, 5 odcinków do jego pojawienia! ale co on tam robi?!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Bardzo dobra wiadomość na zakończenie dnia xD
April- Elijah & ParksRec
podobno
;(
- Spoiler:
- wrócił tylko na flashbacki
;(
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
wow...i wiemy kto jest synem Rumpla..i niestety wiemy,ze bedzie musial cos zrobic Henremu...jakis dziwnie przerazajacy byl ten odcinek..i ta wyrocznia..:/
na plus mało Snow i Charminga;)
na plus mało Snow i Charminga;)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Prawda! chociaż jak Charming zastanawiał się kto jest kim w jego rodzinie to było całkiem zabawneshiva89 napisał:na plus mało Snow i Charminga;)
Z jednej strony fajnie,
- Spoiler:
- że Neal jest synem Rumpla, ale z drugiej strony małe to było zaskoczenie i liczyłam chyba na coś bardziej szokującego
Nie wiem czemu, ale moim zdaniem gra aktorska w tym odcinku była jakoś dziwnie słaba. Już nie mówię o Henrym beztalenciu, ale Emma tragedia - zero jakichkolwiek emocji, Gold też słabo (już lepiej mu Rumpel wychodzi)... w sumie tylko Neal dawał jakoś radę
Za to ta wyrocznia czy cokolwiek to było, bardzo mi się podobała
April- Elijah & ParksRec
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 4 z 8
Pozwolenia na tym forum: